Jump to content

Κινέζικα κινητά: Σχόλια, τιμές, συγκρίσεις, απορίες

Κοινοποίηση

Recommended Posts

οταν εννοοεις καλη καμερα;

Για παραδειγμα στα Χιαομι ειναι εξαιρετικη.

Πλάκα κάνεις;

Τα περισσότερα σχόλια για τα ΧΙΑΟΜΙ λένε κάτι διαφορετικό.

Ότι είναι πολύ καλές συσκευές, αλλά με μέτρια κάμερα.

Δεν ξέρω για τις ναυαρχίδες της εταιρείας, αλλά δεν προτείνεις κανένα από τα med range για κινητό με καλή κάμερα.

Sent from my m1 note using Tapatalk

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

• Απαντήσεις 12,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

οταν εννοοεις καλη καμερα;

Για παραδειγμα στα Χιαομι ειναι εξαιρετικη.

όχι και εξαιρετικές οι κάμερες στο xiaomi!

βασικά. το xiaomi της μεσαίας κατηγορίας έχει μια τίμια για τα λεφτά του κάμερα.

η ναυαρχίδα xiaomi έχει μια ελαφρώς καλύτερη κάμερα από αυτό, η οποία όμως δεν συγκρίνεται με ναυαρχίδες άλλων εταιρειών.

βέβαια δίνεις και τα μισά λεφτά, αλλά αυτό είναι άλλο θέμα.

Αφαιρόντας από την εξίσωση τα λεφτά, τότε μπορούμε να πούμε ότι τα xiaomi έχουν μέτριες κάμερες, συγκρίνοντας με «επώνυμα» κινητά.

η καμερα στα xiaomi δεν είναι το καλυτερο σημείο τους... Το ΖΤΕ φαίνεται πολύ ενδιαφέρον και με πολύ καλά χαρακτηριστικά. Θα το ψάξω. Ευχαριστώ πολύ συναγωνιστή!

Έχω πάρει πολλά κινέζικα. Αυτά που μου άρεσαν πολύ και από κάμερα που υστερούν τα περισσότερα είναι τα Oppo r7 Plus (εκπληκτικό κινητο) Letv le max 910, LeEco le max 2, και meizu m3 max. Τα xiaomi είναι τρομερά κινητα αλλά υστερούν στο θέμα κάμερας με τα παραπάνω που ανέφερα.

βασικά. το xiaomi της μεσαίας κατηγορίας έχει μια τίμια για τα λεφτά του κάμερα.

η ναυαρχίδα xiaomi έχει μια ελαφρώς καλύτερη κάμερα από αυτό, η οποία όμως δεν συγκρίνεται με ναυαρχίδες άλλων εταιρειών.

Αφαιρόντας από την εξίσωση τα λεφτά, τότε μπορούμε να πούμε ότι τα xiaomi έχουν μέτριες κάμερες, συγκρίνοντας με «επώνυμα» κινητά.

Πλάκα κάνεις;

Τα περισσότερα σχόλια για τα ΧΙΑΟΜΙ λένε κάτι διαφορετικό.

Ότι είναι πολύ καλές συσκευές, αλλά με μέτρια κάμερα.

Δεν ξέρω για τις ναυαρχίδες της εταιρείας, αλλά δεν προτείνεις κανένα από τα med range για κινητό με καλή κάμερα.

Τι περιμενετε απο ενα κινητο. Καμερα ποιοτητα dslr? Σαφως κανενα κινητο δεν την πλησιαζει . Αλλα καλη καμερα θεωρω εκεινη του Μι5, οπως επισης και εκεινου του note 3 pro. Ειναι αρκετα καλες, και σε καμια δεν ειχα παραπονο

η καμερα στα xiaomi δεν είναι το καλυτερο σημείο τους... Το ΖΤΕ φαίνεται πολύ ενδιαφέρον και με πολύ καλά χαρακτηριστικά. Θα το ψάξω. Ευχαριστώ πολύ συναγωνιστή!

Τιποτα να εισαι καλα!

Επειδη ειναι λιγο ρισκο το κινεζικο λογω τελωνειου δες και απο ελλαδα το moto g4!

Δες και αυτο απο κινα! http://www.banggood.com/ZTE-Nubia-Z9-mini-5_0-Inch-2GB-RAM-16GB-ROM-Snapdragon-615-Octa-Core-4G-Smartphone-p-1132484.html?rmmds=search

https://www.youtube.com/watch?v=czQ0ic5-1H8

Edited by iliasleon40

Μια χαρα καμερα εχουν. Εχω το redmi note 3 pro με την 16mp της samsung και σε φως ημερας δεν εχει να ζηλεψει τιποτα απο iphone 6plus του αδερφου μου. Μιλαμε για συνθηκες καλου φωτισμου. Μην ακουω παραμυθια. Για τα χργματα του καλυτερη καμερα δε θα βρεις.

Αφαιρώντας από την εξίσωση τα λεφτά. Πως τα αφαιρείς; τι πρωτότυπα μαθηματικά είναι αυτά;

Τι περιμενετε απο ενα κινητο. Καμερα ποιοτητα dslr? Σαφως κανενα κινητο δεν την πλησιαζει . Αλλα καλη καμερα θεωρω εκεινη του Μι5, οπως επισης και εκεινου του note 3 pro. Ειναι αρκετα καλες, και σε καμια δεν ειχα παραπονο

Τώρα μιλάμε ελληνικά ή κάνεις ότι δεν καταλαβαίνεις;

Έγραψες κάτι που δεν ισχύει για τα ΧΙΑΟΜΙ και μετά γενικεύεις και κάνεις σύγκριση όλα τα κινητά με DSLR ?

Sent from mTalk

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Τώρα μιλάμε ελληνικά ή κάνεις ότι δεν καταλαβαίνεις;

Έγραψες κάτι που δεν ισχύει για τα ΧΙΑΟΜΙ και μετά γενικεύεις και κάνεις σύγκριση όλα τα κινητά με DSLR ?

Sent from mTalk

το σταματαω εδω γιατι θα βρεθουμε σε ατερμονη συζητηση.

Edited by Barlost

Καλησπερα. Μπορει καποιος να προτεινη καποιο κινητο απο ευρωπαικη αποθηκη(οχι τελωνειο) 5+ ιντσων,2g ram,3000+ mah μπαταρια 4g μεχρι 100€;

Καλησπερα. Μπορει καποιος να προτεινη καποιο κινητο απο ευρωπαικη αποθηκη(οχι τελωνειο) 5+ ιντσων,2g ram,3000+ mah μπαταρια 4g μεχρι 100€;

http://www.gearbest.com/cell-phones/pp_494217.html?wid=3 αυτο γυρω στα 110 ευρω με 8πυρινο

διαφορετικα το doogee x9 pro http://www.gearbest.com/cell-phones/pp_504271.html?wid=3

http://www.gearbest.com/cell-phones/pp_494217.html?wid=3 αυτο γυρω στα 110 ευρω με 8πυρινο

διαφορετικα το doogee x9 pro http://www.gearbest.com/cell-phones/pp_504271.html?wid=3

Ευχαριστω Βασιλη.

Καλημέρα σας, επειδή δεν το γνωρίζω, μήπως ξέρει κανένας πόσο χρόνο χρειάζεται για παράδοση από την Ευρωπαϊκή αποθήκη του GEARBEST;;

Ευχαριστώ.

Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!.

Καλημέρα σας, επειδή δεν το γνωρίζω, μήπως ξέρει κανένας πόσο χρόνο χρειάζεται για παράδοση από την Ευρωπαϊκή αποθήκη του GEARBEST;;

Ευχαριστώ.

Περιπου 2 εβδομαδες,σου δινουν τρακινγκ με Ουγγρικο ταχυδρομειο και το τρακινγκ αρχιζει να φαινετε οταν φτασει Ουγγαρια και μετα.

Περιπου 2 εβδομαδες,σου δινουν τρακινγκ με Ουγγρικο ταχυδρομειο και το τρακινγκ αρχιζει να φαινετε οταν φτασει Ουγγαρια και μετα.

Ευχαριστώ πολύ .

Δεν φαντάζομαι να υπάρχει ζήτημα τελωνείου εφ'όσον είναι από Ευρώπη έ;;

Ευχαριστώ πολύ .

Δεν φαντάζομαι να υπάρχει ζήτημα τελωνείου εφ'όσον είναι από Ευρώπη έ;;

Εφ' όσον είναι από Ευρώπη (γιατί καμιά φορά παραγγέλνεις από EU W/H και σου λένε "α, δεν είχαμε τελικά στο EU και σας το στείλαμε από Κίνα" - ελπίζω να έχουν καταλάβει πλέον γιατί παραγγέλνουμε από EU και να μην το κάνουν πια!), όντως δεν τίθεται θέμα τελωνείου.

Εφ' όσον είναι από Ευρώπη (γιατί καμιά φορά παραγγέλνεις από EU W/H και σου λένε "α, δεν είχαμε τελικά στο EU και σας το στείλαμε από Κίνα" - ελπίζω να έχουν καταλάβει πλέον γιατί παραγγέλνουμε από EU και να μην το κάνουν πια!), όντως δεν τίθεται θέμα τελωνείου.

Παρήγγειλα το OUKITEL U15 Plus για την κόρη μου στα 102 ευρώ. Τι λες, καλό είναι;

Παρήγγειλα το OUKITEL U15 Plus για την κόρη μου στα 102 ευρώ. Τι λες, καλό είναι;

Με αυτά τα specs και σε αυτήν την τιμή φαίνεται πολύ καλό - και η Oukitel μέχρι στιγμής, μόνο καλές εντυπώσεις φαίνεται να αφήνει, γενικότερα!

(τώρα που το ξανακοιτάζω... Υποθέτω μάλλον θα εννοείς το "Pro" και όχι "Plus", ε...?)

Με αυτά τα specs και σε αυτήν την τιμή φαίνεται πολύ καλό - και η Oukitel μέχρι στιγμής, μόνο καλές εντυπώσεις φαίνεται να αφήνει, γενικότερα!

(τώρα που το ξανακοιτάζω... Υποθέτω μάλλον θα εννοείς το "Pro" και όχι "Plus", ε...?)

Ναι, λάθος μου, το Pro είναι ...

το oukitel pro παρελαβα κ εγω πριν λιγες μερες απο ευρωπαικο μαγαζι (20 μερες), πολυ καλες εντυπωσεις μου αφησε σαν κινητο. παραδοθηκε πριν λιγες μερες σε φιλο.

το oukitel pro παρελαβα κ εγω πριν λιγες μερες απο ευρωπαικο μαγαζι (20 μερες), πολυ καλες εντυπωσεις μου αφησε σαν κινητο. παραδοθηκε πριν λιγες μερες σε φιλο.

Από που το πήρες;;

Καλημέρα!! Ενδιαφέρομαι για αγορά κινητού μέχρι 4,5". Είναι για τη σύζυγο και ρητώς και δια ροπάλου όχι μεγαλύτερο. Υπάρχει κάποιο που να αξίζει??

Ευχαριστώ!!

Καλημέρα!! Ενδιαφέρομαι για αγορά κινητού μέχρι 4,5". Είναι για τη σύζυγο και ρητώς και δια ροπάλου όχι μεγαλύτερο. Υπάρχει κάποιο που να αξίζει??

Ευχαριστώ!!

Αναλόγως με την χρήση για την οποία το θέλει και το ποσόν το οποίο διαθέτεις ... τα 4,5" αποτελλούν παρελθόν πλέον και έχουν πολύ λίγες δυνατότητες.

Εάν μιλάς για αγορά από Ελλάδα, ρίξε μια ματιά στο Πλαίσιο, κάτι θα βρείς.