zananiro Δημ. November 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2016 ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις. Το πιθανότερο δεν θα έρθουν ποτέ. Δεν άνοιξα case στο ebay γιατί πίστευα ότι καθυστερούν στο τελωνείο Όταν τελικά πήγα να ανοίξω είχε περάσει ο χρόνος. Επικοινώνησα με τους πωλητές καμία απάντηση. Ο ένας αποκλείστηκε από το ebay. Κοιτάξτε κατά καιρούς εμφανίζονται στο ebay κάποιοι απατεώνες πωλητές. Οι τιμές ήταν UMI super 20ε και ένα μηχανάκι ανδροιδ τβ μόνο 5ε. Απίστευτο. Έγραφαν free expected intl shippping. Εντύπωση μου έκανε το γεγονός ότι μετά από 2 μέρες αφού πλήρωσα με paypal ήρθε μήνυμα από το ebay ότι στάλθηκαν κανονικά. Αλλά αργότερα το ebay τα απέσυρε. Ο ένας πωλητής αποκλειστε ο άλλος υπάρχει ακόμα στο ebay. Τι λέτε τελικά να συμβαίνει? Πέρα από την απάτη. Μπορώ να τηλεφωνήσω στο τελωνείο (αλλά ποιο?) και με το όνομα μου να πάρω πληροφορίες? Ευχαριστώ Αν πληρωσες με PayPal άνοιξε dispute στο PayPal μήπως και πάρεις τα λεφτά πίσω. Δεν υπάρχει περίπτωση να παραλάβεις, προφανώς ήταν απατεώνες και δεν έστειλαν ποτέ τίποτα, οποτε η πιθανότητα να είναι τελωνείο είναι μηδαμινή. Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. November 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2016 ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις. Το πιθανότερο δεν θα έρθουν ποτέ. Δεν άνοιξα case στο ebay γιατί πίστευα ότι καθυστερούν στο τελωνείο Όταν τελικά πήγα να ανοίξω είχε περάσει ο χρόνος. Επικοινώνησα με τους πωλητές καμία απάντηση. Ο ένας αποκλείστηκε από το ebay. Κοιτάξτε κατά καιρούς εμφανίζονται στο ebay κάποιοι απατεώνες πωλητές. Οι τιμές ήταν UMI super 20ε και ένα μηχανάκι ανδροιδ τβ μόνο 5ε. Απίστευτο. Έγραφαν free expected intl shippping. Εντύπωση μου έκανε το γεγονός ότι μετά από 2 μέρες αφού πλήρωσα με paypal ήρθε μήνυμα από το ebay ότι στάλθηκαν κανονικά. Αλλά αργότερα το ebay τα απέσυρε. Ο ένας πωλητής αποκλειστε ο άλλος υπάρχει ακόμα στο ebay. Τι λέτε τελικά να συμβαίνει? Πέρα από την απάτη. Μπορώ να τηλεφωνήσω στο τελωνείο (αλλά ποιο?) και με το όνομα μου να πάρω πληροφορίες? Ευχαριστώ Αν έχεις PayPal Dispute ΤΩΡΑ ΕΧΕΙς ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ 6 ΜΗΝΩΝ Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Barlost Δημ. November 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2016 Πέρα από την απάτη. Μπορώ να τηλεφωνήσω στο τελωνείο (αλλά ποιο?) και με το όνομα μου να πάρω πληροφορίες? Ευχαριστώ Το τελωνειο δεν προκειτε να αναζητησει τιποτα αν δεν εχεις αριθμο αποστολης. Σιγα μην ψαχνουν εκατονταδες σακους για σενα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. December 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2016 Όλα τα τελευταία ποστ είναι εκτός θέματος παιδιά. Υπάρχουν αλλού για τελωνεία, PayPal κλπ. Sent from mTalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasbass Δημ. December 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2016 παραγγειλα αυτο για την γυναικα μου!!!! http://www.gearbest.com/cell-phones/pp_289596.html οψομεθα.... αντι για αυτο πηγα για uhans 101s ελπιζω να βγει καλο... (μην φαω και καμοια παντοφλα :X, αν και θα την ακουσω απο την κορη μου:lol: ) Παράθεση προσωπικο μου: LeEco pro3 x722 εργασιας : Bluboo Picasso Alfa Romeo 156 - Gibson Thunderbird Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Barlost Δημ. December 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2016 Σαφως καλυτερo to Uhans Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mitsubae Δημ. December 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2016 Καλημέρα και καλή βδομάδα. Κινητό για φίλη, μέχρι 5in 4g με οκ κάμερα. max 100 ευρώ uhans 101s, oukitel k4000 pro ή κάτι άλλο????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Evaggelos1 Δημ. December 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2016 Καλημέρα και καλή βδομάδα. Κινητό για φίλη, μέχρι 5in 4g με οκ κάμερα. max 100 ευρώ uhans 101s, oukitel k4000 pro ή κάτι άλλο????? Καλο το 4000, αλλα κοματακι βαρυ για γυναικα! Σε ανταλλαγμα βεβαια, εχεις μεγαλυτερη αυτονομια. Εγω παντως σε δικη μου φιλη, αυτο της εδωσα. Παράθεση Με εκτιμηση Ευαγγελος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mitsubae Δημ. December 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2016 Καλο το 4000, αλλα κοματακι βαρυ για γυναικα! Σε ανταλλαγμα βεβαια, εχεις μεγαλυτερη αυτονομια. Εγω παντως σε δικη μου φιλη, αυτο της εδωσα. Ευχαριστώ για την απάντηση φίλε! Έλα μου που δεν το βρίσκω πουθενά αυτόν τον καιρό.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Evaggelos1 Δημ. December 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2016 Ευχαριστώ για την απάντηση φίλε! Έλα μου που δεν το βρίσκω πουθενά αυτόν τον καιρό.... Υπαρχει ! π.χ. https://www.fasttech.com/products/1101/10016840/4621500-oukitel-k4000-pro-5-quad-core-lollipop-lte Παράθεση Με εκτιμηση Ευαγγελος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kkbabis Δημ. December 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2016 Καλησπερα παιδια κανα καλο.. μεχρι 60-70 € για δευτερο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. December 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2016 Καλησπερα παιδια κανα καλο.. μεχρι 60-70 € για δευτερο Ulefone u007 pro. Από τα ποιοτικότερα στην κατηγορία του και με την καλύτερη κάμερα στην κατηγορία του. Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. December 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2016 Καλημέρα και καλή βδομάδα. Κινητό για φίλη, μέχρι 5in 4g με οκ κάμερα. max 100 ευρώ uhans 101s, oukitel k4000 pro ή κάτι άλλο????? Πρόσεχε, το 101s δεν έχει 4G! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris15 Δημ. December 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2016 εχει σταλει απο vickmall ενα κινητο με sg post και απο 4/12 εχει κολησει σε αυτο Information Received (This is not an acknowledgment of the physical receipt of the stated Registered Article) ειναι normal? Παράθεση υπογραφή εκτός ορίων Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobile59 Δημ. December 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2016 εχει σταλει απο vickmall ενα κινητο με sg post και απο 4/12 εχει κολησει σε αυτο Information Received (This is not an acknowledgment of the physical receipt of the stated Registered Article) ειναι normal? 4/12 ηταν Κυριακη,λογικο ειναι,περιμενε αλλαγη συντομα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. December 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2016 Το Gigaset ME μου είναι "στο δρόμο" για Ελλάδα. Από βδομάδα πιστεύω να το έχω στα χέρια μου. Μετά από 2-3 μέρες χρήσης, θα σας κάνω ένα "ρεζουμέ" γι' αυτό. :) Σήμερα είδα, πως το Banggood είναι το μόνο κατάστημα (εκτός από τις μούφες του Ali) που έχει θήκες! Παρήγγειλα λοιπόν μία άσπρη και μία μπλε (εναλλάξ, όταν βαριέμαι :p). Φαντάζομαι η μπλε, θα είναι κάπως έτσι. Πήρα επίσης και αυτό, για να μπορώ να το φορτίζω και με τα powerbanks που έχω, που δεν είναι Type-C. Προστασία οθόνης δε νομίζω να χρειάζεται, αφού φαίνεται να έχει αληθινό Gorilla Glass 3, όχι σαν τα ψεύτικα που λένε κάποιες Κινεζιές... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billerr Δημ. December 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2016 Ελπιζω μονο να μην παθεις οτι ο φιλος μου που αντι FDD-LTE στειλανε το TD-LTE που ειναι η 4G μονο για Κινα... 3G-2G δουλευουν κανονικα. Refund 50% και κρατησε και το τηλεφωνο...Δεν τον πειραξε για 60€ μια χαρα τηλεφωνο ειναι. :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. December 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2016 Ελπιζω μονο να μην παθεις οτι ο φιλος μου που αντι FDD-LTE στειλανε το TD-LTE που ειναι η 4G μονο για Κινα... 3G-2G δουλευουν κανονικα. Refund 50% και κρατησε και το τηλεφωνο...Δεν τον πειραξε για 60€ μια χαρα τηλεφωνο ειναι. :lol: Από ποιο μαγαζί; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billerr Δημ. December 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2016 Banggood δεν δινει αλλος ευκολα 50% refund. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. December 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2016 Banggood δεν δινει αλλος ευκολα 50% refund. Έκανε τέτοια βλακεία το Banggood; Αφού οι μπάντες αναφέρονται κανονικά... Με άγχωσες τώρα. :cry: :cry: Αν μου τύχει παρόμοιο, θα τους ζητήσω να μου στείλουν άλλο και θα το στείλω πίσω... Εγώ το πήρα και για το 4G+ και μόνο τζάμπα θα το κρατούσα, αν δε δούλευε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s2117 Δημ. December 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2016 Γύρω στα 100 €, 5-5.5 ίντσες, 4g και συμπαθητική κάμερα ποιο θα προτείνατε? Αν είναι και φτηνότερο ακόμα καλύτερα. Βασικότερη προϋπόθεση όλων, να παίξει out of the box, χωρίς να χρειαστεί αλλαγές ROM Κλπ... έχω στα υπόψιν τα Xiaomi Redmi 4a, Vernee Thor, Ulefone Metal, Xiaomi Mi4c, ZTE Nubia Z7 max, Leagoo Elite 5, Lenovo K8 K80m, Lenovo K3 Note, Ulefone metal Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobile59 Δημ. December 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2016 Γύρω στα 100 €, 5-5.5 ίντσες, 4g και συμπαθητική κάμερα ποιο θα προτείνατε? Αν είναι και φτηνότερο ακόμα καλύτερα. Βασικότερη προϋπόθεση όλων, να παίξει out of the box, χωρίς να χρειαστεί αλλαγές ROM Κλπ... έχω στα υπόψιν τα Xiaomi Redmi 4a, Vernee Thor, Ulefone Metal, Xiaomi Mi4c, ZTE Nubia Z7 max, Leagoo Elite 5, Lenovo K8 K80m, Lenovo K3 Note, Ulefone metal ειχα το Ζ7 max ειναι λιγο παρωχημενο σε σχεση με τελευταια μοντελα αλλα ηταν τελειο,το εδωσα για να παρω το le eco x620 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris15 Δημ. December 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2016 ξενερωσα με το vickmall γιατι τωρα ειδα οτι βαλανε το redmi pro 64gb στα 200 δολλαρια οσο πηρα το note 4 pro ειναι κατι που δυστυχως δεν μπορεις να προβλεψεις Παράθεση υπογραφή εκτός ορίων Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. December 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2016 Με δύο μοντέλα τουλάχιστον που παρουσιάζει η Xiaomi κάθε μήνα, είναι αναπόφευκτο. Δε γίνεται να πάει έτσι, με πολλαπλα μοντέλα σε κάθε κατηγορία, απαξιώνονται γρήγορα Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikiforos_ Δημ. December 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2016 Με δύο μοντέλα τουλάχιστον που παρουσιάζει η Xiaomi κάθε μήνα, είναι αναπόφευκτο. Δε γίνεται να πάει έτσι, με πολλαπλα μοντέλα σε κάθε κατηγορία, απαξιώνονται γρήγορα Πώς δε γίνεται, αφού έτσι πάει μήνες τώρα! Την xiaomi δε την αφορά η (όποια) απαξίωση, ενδιαφέρεται μόνο να συντηρεί ψηλά το αγοραστικό ενδιαφέρον. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts