thepre913 Δημ. July 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2016 το s3 που λες εχει καλο gps η ειναι μετριοτητα οπως ολα τα κινεζικα πλην των γνωστων εταιρειών; Μην μπλέκεις με jiayu εταιρεία μπορεί και να έκλεισε Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Mi Note 3 RedMi Note 4x-RedMi Note 2-Jiayu G4S- Samsung Galaxy S3 mini Sony Ericsson W995-Sony Ericsson W810i-Sony Ericsson K750i- SIEMENS C65-SIEMENS A55-Nokia 3310-Nokia 3210-Motorola International 8700 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MAFIA Δημ. July 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2016 Καλησπέρα παιδιά. Ποιο είναι το πιο φθηνό κινητό που μπορεί να πάρει κάποιος για την Ελληνίδα μάνα; Όχι για πολλά πολλά, κάνα παιχνιδάκι θα παίζει, άντε να μπει και κανένα facebook. Απλά να το έχουμε δοκιμάσει, δεν είναι να ψάχνουμε και να πειράζουμε ROMs συνέχεια στην συγκεκριμένη περίπτωση. επειδη ειχα ακριβως το ιδιο θεμα ... το vk f1 το πηρα για ενα φιλο μια χαρα του βγηκε αλλα επειδη μια φιλη ειχε ενα Blackview breeze και αντεξε μεχρι τελευταιο cents .. θα σου προτεινα το blackview a5 ... δειχνουν να ειναι σκυλια τα ατιμα και πολυ φθηνα, το καλο ειναι οτι ακομα και σε ελληνικο μαγαζι το βρησκεις πλεον με 53 ευρω και δωρο χαντς φρι, θηκη σιλικονης και 1 χρονο εγγυηση ... Τι αλλο να ζητησεις ; http://www.guaranty.gr/product/1006932/blackview-smartphone-a5-quad-core-4-5-ips-black.html Παράθεση Xiaomi 13 Lite 8/256, Xiaomi Mi11 Lite 8/128, Xiaomi Mi11 8/256, Xiaomi Mi11i, Xiaomi Mi10T 8/128, Xiaomi Note 10 Lite, Xiaomi Redmi Note 9 Pro, Xiaomi Mi8 lite, Xiaomi Mi6 6/64, Xiaomi Mi4 3/16, Xiaomi Redmi 4A, Xiaomi Mi MAX 3/32, Xiaomi Mi2A 16gb, Xiaomi Mi2S 32gb, Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aitos Δημ. July 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2016 παιδι ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ !!! καλο κινεζακι 5 - 5.5 ιντσες με κυριο προσον μεγαλη μπαταρια παιζει ?? οταν λεω καλο να μην ειναι μιας χρησεως :) αλλα οχι πανω απο 200 οπουλα !!:O ευχαριστω εκ των προτερων !!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. July 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2016 Κοίτα Oukitel k6000 pro Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aitos Δημ. July 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2016 Κοίτα Oukitel k6000 pro ναι ωραιο δειχνει !!! μαλον σεψ αυτο θακαταληξω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THD Δημ. July 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2016 ναι ωραιο δειχνει !!! μαλον σεψ αυτο θακαταληξω Κοίτα και Xiaomi Redmi Note 3 PRO, ατελείωτη μπαταρία χωρίς υποχωρίσεις στα υπόλοιπα. Και Xiaomi, με μεγάλη ελληνική κοινότητα. Παράθεση Θάνος :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sol4 Δημ. July 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2016 Γειά σε όλους, καλώς σας βρήκα! :D Τον τελευταίο μήνα ψάχνω για κινητό και θα ήθελα τη βοήθεια σας! Έχοντας δει και διαβάσει αρκετά reviews έχω καταλήξει στο Umi Touch και στο Leagoo Elite 1, όμως και για τα δύο κινητά βρήκα αρνητικά σχόλια και συχνά προβλήματα.. Επειδή δε λέει να πάρω κάτι και μετά να κλαίω τα λεφτά που έδωσα, ζητώ συμβουλές, γι αυτό θα σας παραθέσω κάποια χαρακτηριστικά που θα ήθελα να έχει το κινητό και άμα έχετε κάτι κατά νου, δεν έχετε παρά να μου προτείνετε! :) Τιμή (βασικοτατος παραγοντας): Μέχρι 150€ Επεξεργαστής: Τουλάχιστον 4πυρηνος Μνήμη ram: Τουλάχιστον 2 gb Αποθηκευτικος χωρος: Τουλάχιστον 16gb Δίκτυο: 4G (οπωσδήποτε dual sim) Android: 5 (αν και παρακάτω δε νομίζω να πειράζει) Μπαταρία: Τουλάχιστον 2400mAh Οθονη: 5'' - 5.5'' (και 4.5" να ναι δε χάθηκε κι ο κοσμος) Καμερα: (Πίσω) Γύρω στα 13mp με φλασ (Μπροστά) 5mp -κατά προτίμηση με φλας μιας και το UMI και το leagoo εχουν- Αυτά τα -όχι και τοσο- λίγα (ελπίζω να μη γίνομαι πολύ απαιτητική, ουσιαστικά τα χαρακτηριστικά που ανέφερα είναι με βάση το UMI και το Leagoo αν και σε πολλούς τομείς είναι ανώτερα, εξου και η συχνή επανάληψη του "τουλάχιστον"). Βέβαια δεν έχω απορρίψει τα κινητά που ανέφερα, εάν κάποιος γνωρίζει και τα προτείνει, all good! Υ.Γ: Το μέχρι 150€ αναφέρεται σε τιμές από site εξωτερικού (gearbest, bangood, geekbuying κλπ) μιας και οι τιμές Ελλάδας απέχουν αρκετά! Ευχαριστώ! :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. July 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2016 παιδι ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ !!! καλο κινεζακι 5 - 5.5 ιντσες με κυριο προσον μεγαλη μπαταρια παιζει ?? οταν λεω καλο να μην ειναι μιας χρησεως :) αλλα οχι πανω απο 200 οπουλα !!:O ευχαριστω εκ των προτερων !!! Meizu M3 Unleashed by my M1 NOTE Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggelis11 Δημ. July 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2016 Γειά σε όλους, καλώς σας βρήκα! :D Τον τελευταίο μήνα ψάχνω για κινητό και θα ήθελα τη βοήθεια σας! Έχοντας δει και διαβάσει αρκετά reviews έχω καταλήξει στο Umi Touch και στο Leagoo Elite 1, όμως και για τα δύο κινητά βρήκα αρνητικά σχόλια και συχνά προβλήματα.. Επειδή δε λέει να πάρω κάτι και μετά να κλαίω τα λεφτά που έδωσα, ζητώ συμβουλές, γι αυτό θα σας παραθέσω κάποια χαρακτηριστικά που θα ήθελα να έχει το κινητό και άμα έχετε κάτι κατά νου, δεν έχετε παρά να μου προτείνετε! :) Τιμή (βασικοτατος παραγοντας): Μέχρι 150€ Επεξεργαστής: Τουλάχιστον 4πυρηνος Μνήμη ram: Τουλάχιστον 2 gb Αποθηκευτικος χωρος: Τουλάχιστον 16gb Δίκτυο: 4G (οπωσδήποτε dual sim) Android: 5 (αν και παρακάτω δε νομίζω να πειράζει) Μπαταρία: Τουλάχιστον 2400mAh Οθονη: 5'' - 5.5'' (και 4.5" να ναι δε χάθηκε κι ο κοσμος) Καμερα: (Πίσω) Γύρω στα 13mp με φλασ (Μπροστά) 5mp -κατά προτίμηση με φλας μιας και το UMI και το leagoo εχουν- Αυτά τα -όχι και τοσο- λίγα (ελπίζω να μη γίνομαι πολύ απαιτητική, ουσιαστικά τα χαρακτηριστικά που ανέφερα είναι με βάση το UMI και το Leagoo αν και σε πολλούς τομείς είναι ανώτερα, εξου και η συχνή επανάληψη του "τουλάχιστον"). Βέβαια δεν έχω απορρίψει τα κινητά που ανέφερα, εάν κάποιος γνωρίζει και τα προτείνει, all good! Υ.Γ: Το μέχρι 150€ αναφέρεται σε τιμές από site εξωτερικού (gearbest, bangood, geekbuying κλπ) μιας και οι τιμές Ελλάδας απέχουν αρκετά! Ευχαριστώ! :rolleyes: Redmi note 2 με 16 GB φτηνοτερο απο 150 μπορει να βρεις και στα χρηματα που ζητας και το 32αρι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_nia86 Δημ. July 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2016 Γειά σε όλους, καλώς σας βρήκα! :D Τον τελευταίο μήνα ψάχνω για κινητό και θα ήθελα τη βοήθεια σας! Έχοντας δει και διαβάσει αρκετά reviews έχω καταλήξει στο Umi Touch και στο Leagoo Elite 1, όμως και για τα δύο κινητά βρήκα αρνητικά σχόλια και συχνά προβλήματα.. Επειδή δε λέει να πάρω κάτι και μετά να κλαίω τα λεφτά που έδωσα, ζητώ συμβουλές, γι αυτό θα σας παραθέσω κάποια χαρακτηριστικά που θα ήθελα να έχει το κινητό και άμα έχετε κάτι κατά νου, δεν έχετε παρά να μου προτείνετε! :) Τιμή (βασικοτατος παραγοντας): Μέχρι 150€ Επεξεργαστής: Τουλάχιστον 4πυρηνος Μνήμη ram: Τουλάχιστον 2 gb Αποθηκευτικος χωρος: Τουλάχιστον 16gb Δίκτυο: 4G (οπωσδήποτε dual sim) Android: 5 (αν και παρακάτω δε νομίζω να πειράζει) Μπαταρία: Τουλάχιστον 2400mAh Οθονη: 5'' - 5.5'' (και 4.5" να ναι δε χάθηκε κι ο κοσμος) Καμερα: (Πίσω) Γύρω στα 13mp με φλασ (Μπροστά) 5mp -κατά προτίμηση με φλας μιας και το UMI και το leagoo εχουν- Αυτά τα -όχι και τοσο- λίγα (ελπίζω να μη γίνομαι πολύ απαιτητική, ουσιαστικά τα χαρακτηριστικά που ανέφερα είναι με βάση το UMI και το Leagoo αν και σε πολλούς τομείς είναι ανώτερα, εξου και η συχνή επανάληψη του "τουλάχιστον"). Βέβαια δεν έχω απορρίψει τα κινητά που ανέφερα, εάν κάποιος γνωρίζει και τα προτείνει, all good! Υ.Γ: Το μέχρι 150€ αναφέρεται σε τιμές από site εξωτερικού (gearbest, bangood, geekbuying κλπ) μιας και οι τιμές Ελλάδας απέχουν αρκετά! Ευχαριστώ! :rolleyes: Για αυτό είσαι μάλλον http://www.vickmall.com/xiaomi-redmi-note-3-pro-2gb-ram-16gb-rom-snapdragon-650-hexa-core-miui-v7-16-0mp-touch-id-5-5-inch-fhd-4000mah-battery.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christosi Δημ. July 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2016 παιδι ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ !!! καλο κινεζακι 5 - 5.5 ιντσες με κυριο προσον μεγαλη μπαταρια παιζει ?? οταν λεω καλο να μην ειναι μιας χρησεως :) αλλα οχι πανω απο 200 οπουλα !!:O ευχαριστω εκ των προτερων !!! και το Cubot Dinosaur που έχω ένα μήνα καλύπτει αυτά που λές με 110ευρώ!!! Παράθεση Cubot Dinosaur NO.1 G3 smartwatch Weloop Tommy smartwatch Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. July 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2016 Γειά σε όλους, καλώς σας βρήκα! :D Τον τελευταίο μήνα ψάχνω για κινητό και θα ήθελα τη βοήθεια σας! Έχοντας δει και διαβάσει αρκετά reviews έχω καταλήξει στο Umi Touch και στο Leagoo Elite 1, όμως και για τα δύο κινητά βρήκα αρνητικά σχόλια και συχνά προβλήματα.. Επειδή δε λέει να πάρω κάτι και μετά να κλαίω τα λεφτά που έδωσα, ζητώ συμβουλές, γι αυτό θα σας παραθέσω κάποια χαρακτηριστικά που θα ήθελα να έχει το κινητό και άμα έχετε κάτι κατά νου, δεν έχετε παρά να μου προτείνετε! :) Τιμή (βασικοτατος παραγοντας): Μέχρι 150€ Επεξεργαστής: Τουλάχιστον 4πυρηνος Μνήμη ram: Τουλάχιστον 2 gb Αποθηκευτικος χωρος: Τουλάχιστον 16gb Δίκτυο: 4G (οπωσδήποτε dual sim) Android: 5 (αν και παρακάτω δε νομίζω να πειράζει) Μπαταρία: Τουλάχιστον 2400mAh Οθονη: 5'' - 5.5'' (και 4.5" να ναι δε χάθηκε κι ο κοσμος) Καμερα: (Πίσω) Γύρω στα 13mp με φλασ (Μπροστά) 5mp -κατά προτίμηση με φλας μιας και το UMI και το leagoo εχουν- Αυτά τα -όχι και τοσο- λίγα (ελπίζω να μη γίνομαι πολύ απαιτητική, ουσιαστικά τα χαρακτηριστικά που ανέφερα είναι με βάση το UMI και το Leagoo αν και σε πολλούς τομείς είναι ανώτερα, εξου και η συχνή επανάληψη του "τουλάχιστον"). Βέβαια δεν έχω απορρίψει τα κινητά που ανέφερα, εάν κάποιος γνωρίζει και τα προτείνει, all good! Υ.Γ: Το μέχρι 150€ αναφέρεται σε τιμές από site εξωτερικού (gearbest, bangood, geekbuying κλπ) μιας και οι τιμές Ελλάδας απέχουν αρκετά! Ευχαριστώ! :rolleyes: Εάν δεν θέλεις "σκαλίσματα", πάρε LEAGOO ... Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. July 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2016 Εάν δεν θέλεις "σκαλίσματα", πάρε LEAGOO ...απο gps τι λενε τα leagoo? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. July 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2016 απο gps τι λενε τα leagoo? Αυτό που είχα ήταν πολύ καλό, κλείδωνε τουλάχιστον 13 δορυφόρους αμέσως. Επίσης, το καλύτερο wifi από πολλά που είχα, στο σπίτι μου έβγαζε 151 και αυτό που έχω τώρα 81 ... Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grinder Δημ. July 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2016 Για αυτό είσαι μάλλον http://www.vickmall.com/xiaomi-redmi-note-3-pro-2gb-ram-16gb-rom-snapdragon-650-hexa-core-miui-v7-16-0mp-touch-id-5-5-inch-fhd-4000mah-battery.html Η καλύτερη επιλογή σε αυτό το budget. Εναλλακτικά ας κοιτάξει και το μικρότερο redmi 3 καθώς και το Meizu M3 (Note). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. July 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2016 Αυτό που είχα ήταν πολύ καλό, κλείδωνε τουλάχιστον 13 δορυφόρους αμέσως. Επίσης, το καλύτερο wifi από πολλά που είχα, στο σπίτι μου έβγαζε 151 και αυτό που έχω τώρα 81 ...το κλειδωμα δεν λεω οκ αλλα εχω δει κινητα να κλειδωνουν στα 4 δευτερολεπτα αλλα στην πορεια να σε δειχνουν σε διπλανα στενα ,να μενουν πισω κλπ!οποτε το κλειδωμα δεν ειναι το μονο που βλεπω σε ενα gps Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sol4 Δημ. July 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2016 Redmi note 2 με 16 GB φτηνοτερο απο 150 μπορει να βρεις και στα χρηματα που ζητας και το 32αρι Στα 32 GB εννοείς το note 2 prime? Πολύ καλό κινητό φαίνεται πάντως και μάλλον είναι και πιο "ασφαλες" σε σχέση με το UMI ή το leagoo από θέμα προβλημάτων.. ----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Για αυτό είσαι μάλλον http://www.vickmall.com/xiaomi-redmi-note-3-pro-2gb-ram-16gb-rom-snapdragon-650-hexa-core-miui-v7-16-0mp-touch-id-5-5-inch-fhd-4000mah-battery.html Ανάμεσα σε αυτό και στο Note 2 που πρότεινε ο φίλος ο Βαγγέλης ίσως είναι καλύτερο (σαν νεότερο μοντέλο τουλάχιστον).. Αλλά γιατί να χρεώνουν παραπάνω τα πιο νορμάλ χρώματα και μόνο το χρυσό να είναι σε κανονική τιμή? ----- προσθήκη μηνύματος 40 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Η καλύτερη επιλογή σε αυτό το budget. Εναλλακτικά ας κοιτάξει και το μικρότερο redmi 3 καθώς και το Meizu M3 (Note). Will do! Ευχαριστώ! ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Εάν δεν θέλεις "σκαλίσματα", πάρε LEAGOO ... Σαν newbie κι εγώ ας κάνω την ερώτηση μου... Τι εννοείς σκαλισματα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest27 Δημ. July 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2016 Προφανώς στο λειτουργικό αναφέρεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karatzes Δημ. July 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2016 (edited) Εάν δεν θέλεις "σκαλίσματα", πάρε LEAGOO ... Επειδή προφανώς αναφέρεσαι στο Elite 5 να μεταφέρω με κάθε επιφύλαξη μια πληροφορία: Εδώ και ένα μήνα επέστρεψα ένα DOA Elite5 στο Vickmall για αλλαγή και σε mail που έστειλα εχτές διαμαρτυρόμενος για την καθυστέρηση η Selina μου απάντησε ότι δεν έχουν καινούργια γιατί η Leagoo σταμάτησε την παραγωγή του και περιμένουν πότε θα διορθώσουν το δικό μου. Δεν ξέρω αν είναι αλήθεια ή απλή δικαιολογία για την καθυστέρηση... Και τώρα στα δικά μου... Επειδή δεν πρόκειται να δεχτώ να μου στείλουν επιδιορθωμένο κινητό, υπάρχει κάτι ανάλογο του Elite5 στα ίδια επίπεδα τιμής να μου προτείνετε; Έμφαση κυρίως στις 5.5'', δίκαρτο και θέση κάρτας μνήμης, απροβλημάτιστη χρήση και διάρκεια μπαταρίας. Ευχαριστώ Edited July 14, 2016 by karatzes Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggelis11 Δημ. July 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2016 Στα 32 GB εννοείς το note 2 prime? Πολύ καλό κινητό φαίνεται πάντως και μάλλον είναι και πιο "ασφαλες" σε σχέση με το UMI ή το leagoo από θέμα προβλημάτων.. ----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ανάμεσα σε αυτό και στο Note 2 που πρότεινε ο φίλος ο Βαγγέλης ίσως είναι καλύτερο (σαν νεότερο μοντέλο τουλάχιστον).. Αλλά γιατί να χρεώνουν παραπάνω τα πιο νορμάλ χρώματα και μόνο το χρυσό να είναι σε κανονική τιμή? ----- προσθήκη μηνύματος 40 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Will do! Ευχαριστώ! ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Σαν newbie κι εγώ ας κάνω την ερώτηση μου... Τι εννοείς σκαλισματα? Νομιζω οτι το pro που σου προτεινουν εχει μια θεση για sim και sd δηλαδη δεν μπορεις να εχεις και 2 sim και sd Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
w2o4ts Δημ. July 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2016 @sol4: Εγώ θα σου γράψω απλώς μερικά γενικά σχόλια για να σε βοηθήσω (ελπίζω τουλάχιστον!) να αξιολογήσεις καλύτερα τις προτάσεις των υπολοίπων. Xiaomi και Meizu θεωρούνται πλέον "επώνυμες" κινέζικες μάρκες, οι συσκευές τους είναι πολύ καλές και μπορείς να τις θεωρήσεις σε άλλη κλάση από τις πιο μικρές κινέζικες μάρκες τύπου Ulefone, Oukitel, Doogee, Homtom, Leagoo κλπ. Αυτό βέβαια δε σημαίνει ότι και οι τελευταίες αυτές δεν έχουν κάποιες πολύ καλές προτάσεις στην αγορά και δεν αξίζουν την προσοχή σου. Η Xiaomi ειδικά επίσης έχει και τεράστια υποστήριξη από κοινότητα χρηστών και προγραμματιστών, τόσο στο εξωτερικό, όσο και στην Ελλάδα, που σημαίνει εγγυημένη υποστήριξη και τώρα και στο μέλλον σε αναβαθμίσεις, διορθώσεις προβλημάτων κλπ. Στα (πιθανά) μειονεκτήματα τώρα: Και οι 2 μάρκες (Xiaomi, Meizu) χρησιμοποιούν από μία έντονα customized μορφή του Android (MIUI αυτό της Xiaomi, FlyMe της Meizu). Οι απόψεις γι' αυτά διίστανται... Κάποιοι θεωρούν ότι είναι (ιδίως το MIUI) το... δώρο του Θεού (ή έστω των... Κινέζων) επί της γης και ενίοτε φτάνουν να ψάχνουν να εγκαταστήσουν MIUI και σε άλλα τηλέφωνα που έχουν στάνταρντ Android. Άλλοι παθαίνουν... πονόκοιλο στο άκουσμά τους και ψάχνουν συσκευές με στάνταρντ Android μόνο (εγώ π.χ. ανήκω στους τελευταίους και είναι ο λόγος για τον οποίο δεν έχω πλησιάσει ως τώρα ούτε Xiaomi ούτε Meizu, παρ' όλο που οι προτάσεις τους -ιδίως τον τελευταίο 1-1.5 χρόνο- είναι εξαιρετικές από άποψη χαρακτηριστικών-τιμής-ποιότητος - και ονόματος επίσης). Είναι καθαρά θέμα προσωπικού γούστου. Απλά είναι κάτι που πρέπει να έχεις υπ' όψη σου, μαζί με τις άλλες παραμέτρους επιλογής - και προφανώς μπορεί να βαρύνει τη ζυγαριά προς τη μία ή την άλλη κατεύθυνση. Επίσης, ειδικά με τα Xiaomi, ο περισσότερος κόσμος μπαίνει συνήθως σε διαδικασία αλλαγής ROM, είτε απλά για να βάλει την καινούρια και πιο καλή, είτε για να έχει Ελληνικά, είτε για να υποστηρίζει τις σωστές μπάντες τηλεφωνίας κλπ (με τα Meizu αυτό συμβαίνει σε μικρότερη κλίμακα, πρωτίστως επειδή οι επιλογές σε ROM είναι λιγότερες - βασικά ό,τι δίνει ο κατασκευαστής). Οι περισσότερες άλλες κινέζικες μάρκες έχουν λίγο-πολύ "καθαρό" Android, με Ελληνικά κλπ, οπότε δε χρειάζονται -συνήθως- καμία παρέμβαση - βάζεις τη SIM σου και παίζεις. Κάποια άλλα πράγματα που εγώ κοιτάζω όταν επιλέγω συσκευή (οκ, αυτά βέβαια είναι και θέμα προτιμήσεων) πέρα από τα απλά χαρακτηριστικά, είναι λεπτομέρειες όπως το να έχουν αφαιρούμενη μπαταρία (τείνει να γίνει... πολυτέλεια τελευταία!), να έχουν υποδοχή για κάρτα SD (και ει δυνατόν να μη χρειάζεται να θυσιάσεις κάποια από τις υποδοχές για SIM για να έχεις και SD), να έχουν notification LED και άλλες τέτοιες μικρές αλλά πιθανώς σημαντικές λεπτομέρειες, οι οποίες -δυστυχώς- δεν είναι δεδομένες για πολλές συσκευές (ακόμα και "επώνυμες"). Επίσης κάποια μπορεί να μην έχουν κάποιον / κάποιους αισθητήρες, όπως π.χ. μαγνητική πυξίδα. Αυτά τα ολίγα, έτσι σα γενικό... μπούσουλα για την κινέζικη αγορά τηλεφώνων (αρκετά χρωματισμένα και από τις προσωπικές μου προτιμήσεις, βέβαια...). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nininikos Δημ. July 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2016 Να συμπληρωσω στην πολυ καλη αναλυση σου οτι οι "επωνυμες κινεζικες" δεν υποστηριζουν 4G B20 (800Mhz). Για την xiaomi δε και το περιβαλλον της, αυτο αλλαζει πανευκολα. Εγω προσωπικα εχω cyanogen σε ενα redmi 1s απο την μερα που το πηρα. Εχει παρει δε cm13, android 6 εδω και πανω απο ενα χρονο. Και οι nightly ενημερωσεις ειναι ανα 5-6 μερες. Sent from my H1 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sol4 Δημ. July 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2016 Νομιζω οτι το pro που σου προτεινουν εχει μια θεση για sim και sd δηλαδη δεν μπορεις να εχεις και 2 sim και sd Ναι το είδα σήμερα.. Βλέπω ότι πολλες εταιρείες χρησιμοποιούν αυτή τη μέθοδο κι ενώ βρίσκεις ένα κινητό και - στα χαρακτηριστικά- σου αρέσει, διαβάζεις το dual SIM or one SIM and one SD card και το ξανασκεφτεσαι.. Εκτός των άλλων, αυτός ήταν κι ένας λόγος που ζήτησα τη βοήθεια σας, διότι το UMI και το leagoo που είχα υπόψιν είναι έτσι.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Barlost Δημ. July 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2016 Μην μπλέκεις με jiayu εταιρεία μπορεί και να έκλεισε Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Αλλα ακομη εχει υποστηριξη που κανενα αλλο επωνυμο δεν την εχει, και απο Γερμανους, και απο Ισπανους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sol4 Δημ. July 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2016 (edited) @sol4: Εγώ θα σου γράψω απλώς μερικά γενικά σχόλια για να σε βοηθήσω (ελπίζω τουλάχιστον!) να αξιολογήσεις καλύτερα τις προτάσεις των υπολοίπων. Xiaomi και Meizu θεωρούνται πλέον "επώνυμες" κινέζικες μάρκες, οι συσκευές τους είναι πολύ καλές και μπορείς να τις θεωρήσεις σε άλλη κλάση από τις πιο μικρές κινέζικες μάρκες τύπου Ulefone, Oukitel, Doogee, Homtom, Leagoo κλπ. Αυτό βέβαια δε σημαίνει ότι και οι τελευταίες αυτές δεν έχουν κάποιες πολύ καλές προτάσεις στην αγορά και δεν αξίζουν την προσοχή σου. Η Xiaomi ειδικά επίσης έχει και τεράστια υποστήριξη από κοινότητα χρηστών και προγραμματιστών, τόσο στο εξωτερικό, όσο και στην Ελλάδα, που σημαίνει εγγυημένη υποστήριξη και τώρα και στο μέλλον σε αναβαθμίσεις, διορθώσεις προβλημάτων κλπ. Στα (πιθανά) μειονεκτήματα τώρα: Και οι 2 μάρκες (Xiaomi, Meizu) χρησιμοποιούν από μία έντονα customized μορφή του Android (MIUI αυτό της Xiaomi, FlyMe της Meizu). Οι απόψεις γι' αυτά διίστανται... Κάποιοι θεωρούν ότι είναι (ιδίως το MIUI) το... δώρο του Θεού (ή έστω των... Κινέζων) επί της γης και ενίοτε φτάνουν να ψάχνουν να εγκαταστήσουν MIUI και σε άλλα τηλέφωνα που έχουν στάνταρντ Android. Άλλοι παθαίνουν... πονόκοιλο στο άκουσμά τους και ψάχνουν συσκευές με στάνταρντ Android μόνο (εγώ π.χ. ανήκω στους τελευταίους και είναι ο λόγος για τον οποίο δεν έχω πλησιάσει ως τώρα ούτε Xiaomi ούτε Meizu, παρ' όλο που οι προτάσεις τους -ιδίως τον τελευταίο 1-1.5 χρόνο- είναι εξαιρετικές από άποψη χαρακτηριστικών-τιμής-ποιότητος - και ονόματος επίσης). Είναι καθαρά θέμα προσωπικού γούστου. Απλά είναι κάτι που πρέπει να έχεις υπ' όψη σου, μαζί με τις άλλες παραμέτρους επιλογής - και προφανώς μπορεί να βαρύνει τη ζυγαριά προς τη μία ή την άλλη κατεύθυνση. Επίσης, ειδικά με τα Xiaomi, ο περισσότερος κόσμος μπαίνει συνήθως σε διαδικασία αλλαγής ROM, είτε απλά για να βάλει την καινούρια και πιο καλή, είτε για να έχει Ελληνικά, είτε για να υποστηρίζει τις σωστές μπάντες τηλεφωνίας κλπ (με τα Meizu αυτό συμβαίνει σε μικρότερη κλίμακα, πρωτίστως επειδή οι επιλογές σε ROM είναι λιγότερες - βασικά ό,τι δίνει ο κατασκευαστής). Οι περισσότερες άλλες κινέζικες μάρκες έχουν λίγο-πολύ "καθαρό" Android, με Ελληνικά κλπ, οπότε δε χρειάζονται -συνήθως- καμία παρέμβαση - βάζεις τη SIM σου και παίζεις. Κάποια άλλα πράγματα που εγώ κοιτάζω όταν επιλέγω συσκευή (οκ, αυτά βέβαια είναι και θέμα προτιμήσεων) πέρα από τα απλά χαρακτηριστικά, είναι λεπτομέρειες όπως το να έχουν αφαιρούμενη μπαταρία (τείνει να γίνει... πολυτέλεια τελευταία!), να έχουν υποδοχή για κάρτα SD (και ει δυνατόν να μη χρειάζεται να θυσιάσεις κάποια από τις υποδοχές για SIM για να έχεις και SD), να έχουν notification LED και άλλες τέτοιες μικρές αλλά πιθανώς σημαντικές λεπτομέρειες, οι οποίες -δυστυχώς- δεν είναι δεδομένες για πολλές συσκευές (ακόμα και "επώνυμες"). Επίσης κάποια μπορεί να μην έχουν κάποιον / κάποιους αισθητήρες, όπως π.χ. μαγνητική πυξίδα. Αυτά τα ολίγα, έτσι σα γενικό... μπούσουλα για την κινέζικη αγορά τηλεφώνων (αρκετά χρωματισμένα και από τις προσωπικές μου προτιμήσεις, βέβαια...). Καταρχην να σ'ευχαριστισω για την αναλυτική παρουσίαση σου! :) Τις περισσότερες μάρκες που ανέφερες τις έχω συναντήσει και πράγματι υπάρχουν κάποιες καλές προτάσεις, που όμως συνοδεύονται από το φόβο της εμφάνισης προβλημάτων (αναφέρομαι κυρίως στη δεύτερη κατηγορία). Σχετικά με τις διαφορές Android και miui, με μια μικρή αναζήτηση που έκανα, δε βρήκα κάτι αρνητικό, εκτός του ότι υπάρχει θέμα με την Google και οι συσκευές δεν έχουν Google rights, όμως αυτό ισχύει εντός Κίνας. Πάντως όταν λες ότι είναι καθαρά θέμα γούστου, εννοείς το πώς είναι εμφανισιακά, ή υπάρχουν και κάποιοι περιορισμοί ? Το 4G είναι κατι που με απασχολεί πολύ γιατί σε reviews βλέπω άτομα να λένε ότι δε λειτουργεί στη χώρα τους κλπ. Απ'οσο γνωρίζω πρέπει να είναι FDD το δίκτυο του κινητού και όχι tdd, όμως υπάρχουν κι άλλοι παράγοντες που συμβάλλουν στο να μη λειτουργεί? (ένα αρκετά βοηθητικό site http://willmyphonework.net/ ) Δεν έχω τη δυνατότητα να αλλάζω rom, οπότε αν κατάλαβα καλά, θα είναι καλύτερο να μην προτιμήσω xiaomi.. Όσο μπορώ αποφεύγω τη μη-αποσπομενη μπαταρία αλλά όπως λες τα νέα κινητά με αποσπομενη γίνονται είδος προς εξαφάνιση, καθώς και αυτα με τρεις κάρτο-υποδοχές αντί για 2. Τώρα για το Led δεν μπορώ να πω ότι με ενδιαφέρει άμεσα, όμως θα ήθελα να έχει μπροστινό φλας. Όσο για τους αισθητήρες, είναι σημαντικοί όμως αν διαθέτουν κάποιους παραπάνω (gyroscope, compass) τότε υστερούν σε άλλα εξίσου σημαντικά (στα χρήματα που ψάχνω εγώ δηλαδή).. Παρεμπιπτόντως τα Huawei αξίζουν? Edited July 14, 2016 by sol4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts