DrVasilis Δημ. November 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2015 Καλησπερα σε ολους, Νεος στο foroum και ψαχνω ενα κινεζικο κινητο απο 130€~160€.Η μονες προυποθεσεις να ειναι 5,5inch και αξιοπιστο,τι προτεινετε?Καπου εβλεπα τα elephones αλλα εβλεπα οτι πολλοι ελεγαν για ελατωματικα τηλεφωνα. Κι εγώ ένα τέτοιο ψάχνω, με 1080p ανάλυση και αυτό που βλέπω πιο πιθανό είναι το jiayu s3 το οποίο όμως είναι σχετικά παλιό με θεματάκια στις ROM του, αν και βλέπω να υπάρχει μεγάλη υποστήριξη εκτός εταιρίας. Υποστηρίζει και την περίφημη μπάντα στα 800, αντίθετα με το letv το οποίο βλέπω ότι επίσης έχει μεγάλη υποστήριξη ανάπτυξης λογισμικού. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niroda Δημ. November 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2015 Network Band: GSM 900/1800/1900MHz + WCDMA 1900/2100MHz + LTE 850/2100MHz δηλαδή όχι 4g στημ Ελλαδα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TrelosEisai Δημ. November 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2015 δηλαδή όχι 4g στημ Ελλαδα? Για ποιο κινητο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niroda Δημ. November 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2015 Για ποιο κινητο? LG g3 από fastcardtech Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. November 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2015 δηλαδή όχι 4g στημ Ελλαδα? LG g3 από fastcardtech Παίζει κανονικά 4g. Επειδή το είχα ψάξει για το συγκεκριμένο κινητο, εκτός από τις μπάντες LTE που αναφέρει στο site, το μοντέλο LG G3 f460 υποστηρίζει και την 2600, δηλαδή ολες τις μπαντες εκτός απο την 800αρα όπως συμβαίνει με τα περισσότερα κινητά από Κίνα. Για 3g δεν υποστηρίζει την 900αρα την οποία όμως χρησιμοποιεί μόνο η Vodafone σε κάποιες περιοχές. Τις ίδιες μπάντες υποστηρίζει και το LG G3 f400, το οποίο έχει καλύτερη υποστήριξη στο xda. Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niroda Δημ. November 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2015 Παίζει κανονικά 4g. Επειδή το είχα ψάξει για το συγκεκριμένο κινητο, εκτός από τις μπάντες LTE που αναφέρει στο site, το μοντέλο LG G3 f460 υποστηρίζει και την 2600, δηλαδή ολες τις μπαντες εκτός απο την 800αρα όπως συμβαίνει με τα περισσότερα κινητά από Κίνα. Για 3g δεν υποστηρίζει την 900αρα την οποία όμως χρησιμοποιεί μόνο η Vodafone σε κάποιες περιοχές. Τις ίδιες μπάντες υποστηρίζει και το LG G3 f400, το οποίο έχει καλύτερη υποστήριξη στο xda. τοτε φαινεται εξαιρετικη περιπτωση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. November 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2015 τοτε φαινεται εξαιρετικη περιπτωση Εγώ αγόρασα το LG G3 f400 πριν λίγες μερες λόγω του ότι έχει καλύτερη υποστήριξη από xda και το αναμένω. Αν είναι όντως εξαιρετική περίπτωση θα σου πω όταν με το καλό παραλάβω! Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JustAguy Δημ. November 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2015 Εγώ αγόρασα το LG G3 f400 πριν λίγες μερες λόγω του ότι έχει καλύτερη υποστήριξη από xda και το αναμένω. Αν είναι όντως εξαιρετική περίπτωση θα σου πω όταν με το καλό παραλάβω! σου έχει έρθει; το F460 δεν λεει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niroda Δημ. November 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2015 Εγώ αγόρασα το LG G3 f400 πριν λίγες μερες λόγω του ότι έχει καλύτερη υποστήριξη από xda και το αναμένω. Αν είναι όντως εξαιρετική περίπτωση θα σου πω όταν με το καλό παραλάβω! Αναμένω με ανυπομονησία Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. November 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2015 (edited) σου έχει έρθει; το F460 δεν λεει; Όχι ακόμα. Μια χαρά λέει το F460, αυτό ήθελα να πάρω, είναι πιο καινούργιο μοντέλο και έχει καλύτερο επεξεργαστή, αλλά δεν ήθελα να δώσω παραπάνω χρήματα, είδα ότι δεν έχει ακόμα τόσο υποστήριξη με custom roms στο xda όσο έχει το F400 και γενικα μου ήταν πιο εύκολο να βρω πληροφορίες για το f400. Αναμένω με ανυπομονησία Εγώ να δεις... Edited November 21, 2015 by zananiro Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kkbabis Δημ. November 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2015 Καλησπέρα πιαδιά .. κανα κινητο μέχρι 100..$ ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liras Δημ. November 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2015 Μπάμπη ρίξε μια ματιά στο lenovo a806. Υπάρχει και ειδικό νήμα στο φόρουμ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis92 Δημ. November 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2015 Καλησπέρα πιαδιά .. κανα κινητο μέχρι 100..$ ? http://www.geekbuying.com/item/Umi-ROME-5-5-inch-HD-4G-FDD-LTE-Android-5-1-3GB-RAM-16GB-ROM-Smartphone-MTK6753-Octa-Core-1-3GHz---Gold-358908.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. November 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2015 http://www.geekbuying.com/item/Umi-ROME-5-5-inch-HD-4G-FDD-LTE-Android-5-1-3GB-RAM-16GB-ROM-Smartphone-MTK6753-Octa-Core-1-3GHz---Gold-358908.html Mας τελείωσε ..... :p Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Erimitis Δημ. November 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2015 (edited) Φιλε το umi rome το ειδα και γω απο specs ειναι ****** αλλα λεει --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Αφαιρέθηκαν οι άσεμνες εκφράσεις από το μήνυμα. Θα σε παρακαλούσα στο μέλλον να αποφεύγεις τέτοιου είδους εκφράσεις. Απαγορεύονται και από τους Ο.Π.Χ.. Edited November 23, 2015 by impreza_sti Παράθεση Εχω Breeze και ειμαι σουπερ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
talos_2002 Δημ. November 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2015 Πόσα καλά κινητά έχει βγάλει η UMi; Ή να το θέσω καλύτερα, πόσα μη κακά κινητά έχει βγάλει; :X Παράθεση Κάνε το καλό, και άσε το WiFi της γιαγιάς ανοικτό 🙂 Φορητότητα προς Frog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Erimitis Δημ. November 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2015 Ημουν ετοιμος να το χτυπησω φαινεται πολυ καλο Παράθεση Εχω Breeze και ειμαι σουπερ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cirith Δημ. November 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2015 Υπάρχουν ακόμη λίγα κομμάτια σε μαύρο. Χτύπησα ένα από καταναλωτική διαστροφή... :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. November 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2015 Υπάρχουν ακόμη λίγα κομμάτια σε μαύρο. Χτύπησα ένα από καταναλωτική διαστροφή... :lol: οι διαστροφές ποτέ δεν βγάζουν σε καλό :lol::lol::lol::lol: Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NeOSL Δημ. November 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2015 built in 2500mAh μπαταρία, διαβάζω. δεν υπάρχει διαθέσιμο στοκ και θα ξεκινήσει η Umi να παραδίδει στα καταστήματα μέσα Δεκεμβρίου στην καλύτερη περίπτωση, διαβάζω. πολλά παράπονα για τα υπόλοιπα μοντέλα της εν λόγω εταιρείας, διαβάζω. υπάρχουν τολμηροί μάη-φόνερζ που έχουν κάνει ήδη παραγγελία χωρίς να υπάρχει κάποιο review, διαβάζω. Άρα; πρέπει να κόψω το διάβασμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liras Δημ. November 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2015 Άρα; πρέπει να κόψω το διάβασμα. Διάβαζε και μη, ερεύνα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mark1979 Δημ. November 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2015 Διάβαζε και μη, ερεύνα! Και μετα απο δυο μηνες θα λενε γιατι χαλασαν. Umi ουτε 50 ευρω δε δινω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liras Δημ. November 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2015 Γιατί; Αφού από specs είναι "τούμπανο"! :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
klearchos123 Δημ. November 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2015 Ενδιαφερομαι να αγορασω το lenovo a806. εχετε να προτεινετε καποιο αλλο σαυτα τα λεφτα?? ( το vickmall το εχει 110$) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Erimitis Δημ. November 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2015 Απο εκει να το παρεις Παράθεση Εχω Breeze και ειμαι σουπερ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts