MAFIA Δημ. June 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2015 Και μια Ελληνικη παρουσιαση του Παράθεση Xiaomi 13 Lite 8/256, Xiaomi Mi11 Lite 8/128, Xiaomi Mi11 8/256, Xiaomi Mi11i, Xiaomi Mi10T 8/128, Xiaomi Note 10 Lite, Xiaomi Redmi Note 9 Pro, Xiaomi Mi8 lite, Xiaomi Mi6 6/64, Xiaomi Mi4 3/16, Xiaomi Redmi 4A, Xiaomi Mi MAX 3/32, Xiaomi Mi2A 16gb, Xiaomi Mi2S 32gb, Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panpar Δημ. June 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2015 Αν μπορει καποιος ας με ενημερωσει για το HDC Note 4 Spark- Dual Sim MTK6592 Octa Core 2GB Ram 5.7inch HD IPS OGS Android 4.4 Phone Ειναι αξιοπιστο, εχει καπου θεμα? Καποιες κριτικες για αυτο θα ημουν υποχρεος Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagos44 Δημ. June 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2015 Για σας παιδιά,αν μπορείτε να μου προτείνεται κανένα κινητό μέχρι 60 euro,είναι για κοριτσιακι 10 χρόνων,να παιζει κάνα παιχνίδι λίγο internet και καμια φωτό να βγάζει και να μην κολλαει φυσικα,περιμενω τις πρότασης σας ευχάριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokostas Δημ. June 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2015 Για σας παιδιά,αν μπορείτε να μου προτείνεται κανένα κινητό μέχρι 60 euro,είναι για κοριτσιακι 10 χρόνων,να παιζει κάνα παιχνίδι λίγο internet και καμια φωτό να βγάζει και να μην κολλαει φυσικα,περιμενω τις πρότασης σας ευχάριστω. Jiayu f1... Παράθεση Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arisg90 Δημ. June 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2015 Αν μπορει καποιος ας με ενημερωσει για το HDC Note 4 Spark- Dual Sim MTK6592 Octa Core 2GB Ram 5.7inch HD IPS OGS Android 4.4 Phone Ειναι αξιοπιστο, εχει καπου θεμα? Καποιες κριτικες για αυτο θα ημουν υποχρεος Ευχαριστω Δεν ειναι αξιοπιστο.Μακρυα απο HDC.Παρε καποιο αλλο.Αν μας πεις τι χαρακτηριστικα θες,για τι χρηση και ποσα χρηματα δινεις θα σου προτεινουμε εξαιρετικες και αξιοπιστες συσκευες. Για σας παιδιά,αν μπορείτε να μου προτείνεται κανένα κινητό μέχρι 60 euro,είναι για κοριτσιακι 10 χρόνων,να παιζει κάνα παιχνίδι λίγο internet και καμια φωτό να βγάζει και να μην κολλαει φυσικα,περιμενω τις πρότασης σας ευχάριστω. Blackview Breeze λευκό στο tinydeal.com στα 53 ευρώ με χρήση του κουπονιού junestar1. Παράθεση Οι βλάκες είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση και οι ευφυείς γεμάτοι αμφιβολία. Ράσελ Μπέρτραντ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagos44 Δημ. June 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2015 Jiayu f1... Ευχάριστω πολύ φιλε για την πρόταση σου. ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Δεν ειναι αξιοπιστο.Μακρυα απο HDC.Παρε καποιο αλλο.Αν μας πεις τι χαρακτηριστικα θες,για τι χρηση και ποσα χρηματα δινεις θα σου προτεινουμε εξαιρετικες και αξιοπιστες συσκευες. Blackview Breeze λευκό στο tinydeal.com στα 53 ευρώ με χρήση του κουπονιού junestar1. Ευχάριστω πολύ φιλε για την πρόταση σου,μου αρεσε και του φιλου το Jiayu f1 αλλα θα προτιμήσω το Blackview Breeze έχει πολύ καλά χαρακτηριστικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makisagn Δημ. June 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2015 Πολύ καλό,πολύ τίμιο,πολύ καλή επιλογή vfm κινητό, απ οτι έχω διαβάσει σε ξένα αλλά και ελληνικά φόρουμ. Για το Blackciew Breeze μιλάω φυσικά. Παράθεση Keep Calm and be a Simple Man..! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MAFIA Δημ. June 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2015 Για σας παιδιά,αν μπορείτε να μου προτείνεται κανένα κινητό μέχρι 60 euro,είναι για κοριτσιακι 10 χρόνων,να παιζει κάνα παιχνίδι λίγο internet και καμια φωτό να βγάζει και να μην κολλαει φυσικα,περιμενω τις πρότασης σας ευχάριστω. κοιτα το blackview breeze Παράθεση Xiaomi 13 Lite 8/256, Xiaomi Mi11 Lite 8/128, Xiaomi Mi11 8/256, Xiaomi Mi11i, Xiaomi Mi10T 8/128, Xiaomi Note 10 Lite, Xiaomi Redmi Note 9 Pro, Xiaomi Mi8 lite, Xiaomi Mi6 6/64, Xiaomi Mi4 3/16, Xiaomi Redmi 4A, Xiaomi Mi MAX 3/32, Xiaomi Mi2A 16gb, Xiaomi Mi2S 32gb, Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaloudis Δημ. June 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2015 ψάχνω κινητάκι για δώρο σε κοπέλα ως 4.5-4.7", δίκαρτο και τουλάχιστον 1G ram και ως 80+-5 ευρώ το ulefone BeX μόνο μου έρχεται(έχω φέρει 3) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makisagn Δημ. June 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2015 ψάχνω κινητάκι για δώρο σε κοπέλα ως 4.5-4.7", δίκαρτο και τουλάχιστον 1G ram και ως 80+-5 ευρώ το ulefone BeX μόνο μου έρχεται(έχω φέρει 3) To Βlackview Breeze που λέμε παραπάνω το είδες; Έχει και Hands On εδώ στο myphone.gr, έχει και πολλά βίντεο στο youtube. Ρίξε μια ματιά. :) Παράθεση Keep Calm and be a Simple Man..! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aelarav Δημ. June 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2015 Κοιτα και το doogee dg750...απο τα ulefone be x εγω μετα το γυρισα στο doogee με την πολυ ωραια θηκη με το ρολοι..σε ασπρο οτι πρεπει για δωρο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
epicman Δημ. June 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2015 Καλησπερα ενδιαφερομαι να αγορασω το εξης κινητο : Cubot s308 αλλα διαβασα πως ενω γραφει πως εχει 16 gb εσωτερικη μνημη μονο τα 1gb μπορεις να χρησιμοποιησεις , αληθευει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arisg90 Δημ. June 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2015 ψάχνω κινητάκι για δώρο σε κοπέλα ως 4.5-4.7", δίκαρτο και τουλάχιστον 1G ram και ως 80+-5 ευρώ το ulefone BeX μόνο μου έρχεται(έχω φέρει 3) Κοιτα και το doogee dg750...απο τα ulefone be x εγω μετα το γυρισα στο doogee με την πολυ ωραια θηκη με το ρολοι..σε ασπρο οτι πρεπει για δωρο Απιστευτα ομορφο και με παρα πολυ καλη ποιοτητα κατασκευης το DG750.Σαν ενα μινι Note 4.Στα 78.89$ που υπαρχει σε πολλα σαιτ ειναι εξαιρετικη επιλογη. ----- προσθήκη μηνύματος 42 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Καλησπερα ενδιαφερομαι να αγορασω το εξης κινητο : Cubot s308 αλλα διαβασα πως ενω γραφει πως εχει 16 gb εσωτερικη μνημη μονο τα 1gb μπορεις να χρησιμοποιησεις , αληθευει; Δες καποια αλλη συσκευη.Δεν αξιζει πλεον... Παράθεση Οι βλάκες είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση και οι ευφυείς γεμάτοι αμφιβολία. Ράσελ Μπέρτραντ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
epicman Δημ. June 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2015 Ολα τα κινεζικα κινητα εχουν θεμα με την εσωτερικη μνημη ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. June 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2015 Κανένα δεν έχει πρόβλημα με την μνήμη ... Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
epicman Δημ. June 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2015 Ε πως ? Οταν ενα κινητο λεει οτι εχει 16 gb εσωτερικη μνημη και τελικα απο ολα αυτα εσυ μπορεις να χρησιμοποιησεις μοναχα τα ~ 1 gb τοτε δεν ειναι προβλημα ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paris_89 Δημ. June 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2015 (edited) Ε πως ? Οταν ενα κινητο λεει οτι εχει 16 gb εσωτερικη μνημη και τελικα απο ολα αυτα εσυ μπορεις να χρησιμοποιησεις μοναχα τα ~ 1 gb τοτε δεν ειναι προβλημα ; Αυτό δεν είναι θέμα των κινέζικων, είναι επιλογή του κατασκευαστή αν θα είναι ενοποιμένη η μνήμη ή όχι. Έχω στα χέρια μου ένα Ulefone Be Touch που έχει όλη τη μνήμη ενιαία και ένα Nubia Z5S που την έχει χωριστά. Όπως βλέπεις πρέπει να δεις συγκεκριμένα για την συσκευή που σε ενδιαφέρει τι ισχύει Edited June 8, 2015 by paris_89 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] goto fail; goto fail; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. June 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2015 Ε πως ? Οταν ενα κινητο λεει οτι εχει 16 gb εσωτερικη μνημη και τελικα απο ολα αυτα εσυ μπορεις να χρησιμοποιησεις μοναχα τα ~ 1 gb τοτε δεν ειναι προβλημα ; Που το είδες αυτό το πράγμα;; :) Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
epicman Δημ. June 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2015 Συγκεκριμενα μηλαω για το Cubot S308 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ultravox Δημ. June 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2015 Μπορει καποιος να καταλαβει απο το βιντεο (4.35 και μετα) αν εχει αρκετο χωρο στη μνημη για εφαρμογες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. June 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2015 Συγκεκριμενα μηλαω για το Cubot S308 Φίλε καταλαβαίνεις τι γράφεις; 2 ποστ πριν γράφεις: όλα τα κινητά εχουν πρόβλημα; Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adversus Δημ. June 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2015 Ολα τα κινεζικα κινητα εχουν θεμα με την εσωτερικη μνημη ; Κανένα πρόβλημα ,εκτός κι αν έπεσες στη περίπτωση σε κάποια συγκεκριμένη συσκευή.:!: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
epicman Δημ. June 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2015 Φιλε γραφω σε κατηγορια που μηλαει για Κινεζικα ξερω πολυ καλα τι γραφω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanosmo Δημ. June 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2015 (edited) Ψάχνω κινητό για την κοπέλα μου μέχρι 5'' οθόνη αν γίνεται 8πύρηνο αν γίνεται dual sim οπωσδήποτε 2giga ram για απλή χρήση internet με καλή κάμερα γιατί είναι πολύ της φωτογραφίας το πολύ στα 180ευρώ. Τι προτείνετε? Edited June 8, 2015 by thanosmo Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos_gti Δημ. June 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2015 Ψάχνω κινητό για την κοπέλα μου μέχρι 5'' οθόνη αν γίνεται 8πύρηνο αν γίνεται dual sim οπωσδήποτε 2giga ram για απλή χρήση internet με καλή κάμερα γιατί είναι πολύ της φωτογραφίας το πολύ στα 180ευρώ. Τι προτείνετε? Lenovo vibe x2 Γύρω στα 165€ αύριο στο happy hour του pandawill. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts