evansarmor Δημ. March 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2015 Αντε ας αφήσω το Umi. cubot γιατι οχι? Εγώ θα σου πρότεινα το cubot. Εντελώς απροβλημάτιστο.:) Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggeloszog Δημ. March 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2015 Εγώ θα σου πρότεινα το cubot. Εντελώς απροβλημάτιστο.:) Το UMI μου αρεσε υπερβολικα σε εμφανιση, ανυπαρκτα bezzels μεγάλη οθόνη... Το μονο που ανέφερε ενας φίλος στο αντίστοιχο νημα είναι η χάλια μπαταρία...Μάλλον ανάμεσα σε αυτά τα 2 θα αποφασίσω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimi_1982 Δημ. March 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2015 Κι απο μένα cubot s200,πολύ στιβαρή κατασκευή και ποιότητα,και λειτουργικό απροβληματιστο! Κάμερα αρκετά καλη. Τώρα περιμένω να παραλαβω κι ενα ulefone be x για δώρο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggeloszog Δημ. March 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2015 Κι απο μένα cubot s200,πολύ στιβαρή κατασκευή και ποιότητα,και λειτουργικό απροβληματιστο! Κάμερα αρκετά καλη. Τώρα περιμένω να παραλαβω κι ενα ulefone be x για δώρο. Αν γίνεται να εχω και ενα screenshot με στατιστικά χρήσης μπαταρίας θα ημουν ευγνώμων.. Να σαι καλά πάντως! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gatos69nib Δημ. March 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2015 Αν γίνεται να εχω και ενα screenshot με στατιστικά χρήσης μπαταρίας θα ημουν ευγνώμων.. Να σαι καλά πάντως! Screenshot με στατιστικά μπαταρίας από το δικό μου cubot s200 που παρέλαβα αυτό τον μήνα και οποίος ενδιαφέρεται να το αγοράσει private message Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asna Δημ. March 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2015 Παιδια καλησπερα! μια γρηγορη ερωτηση.. UMI ZERO ή meizu m1?? επισης απο ποιο σαιτ μπορω να το παρω ωστε να ερθει root? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. March 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2015 Παιδια καλησπερα! μια γρηγορη ερωτηση.. UMI ZERO ή meizu m1?? επισης απο ποιο σαιτ μπορω να το παρω ωστε να ερθει root? καλά κάνεις πλάκα τώρα !!!!! τι συγκριση μπορείς να κάνεις ? μακρια από ζερο και ότι άλλο ναναι ! Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris1900 Δημ. March 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2015 (edited) καλησπερα σε ολους,συγνωμη ου το γραφω εδω αλλα δεν ηξερα που να το γραψω ,εκανα μια παραγγελια στο minideal,εχω ξεπερασει σε παραγγελιες τις 6000 ευρω,ειμαι στρατιωτικος και εχω παραγγειλει για το μισο στρατοπαιδο,αλλα σημερα ειμαι εξωργισμενος με τον τροπο που με την εφεραν,εκανα παραγγελια 2 lenovo vibe x2,ena lenovo a 916 kai ena jiayu s3,ειχα μιλησει στο τσατ με την λιντα που μιλαω παντα και μ ειπε οτι ολα καλως ειναι διαθεσιμα ,το περιεργο ειναι οτι μετα τρεις μερες μ ηρθε απο την πευ παλ 2 αριθμοι παραγγελειας,μεσα σε παρενθεση 1 λενοβο 1 τζιαου και στην αλλη 2 λενοβο,σημερα το βραδυ μ ηρθε μειλ οτι δεν υπαρχει το τζιαου και συγνωμη για την καθυστερηση της ενημερωσης,,,,,μπορω να κανω κατι και να παρω ολα ταχρηματα πισω και να μην παραλλαβω και τα τρια υπολοιπα?τα πηρα πιο πολυ με την κοροιδια τους,ευχαριστω και συγνωμη για το μακροσκελεστατο μνμ.το μαιλ τους ηρθε 12 μερες μετα..... Edited March 14, 2015 by chris1900 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asna Δημ. March 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2015 αληθεια? πριν λιγο καιρο ειδα καλες κριτικες. anyway thnx! το meizu ειναι καλη επιλογη σε αυτα τα λεφτα? http://www.geekbuying.com/item/MEIZU-MEILAN-M1-NOTE-5-5inch-FHD-Smartphone-4G-LTE-MTK6752-Octa-Core-1-7-GHz-Flyme-4-OS-2GB-RAM-16GB-ROM-13-0MP---White-339709.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. March 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2015 αληθεια? πριν λιγο καιρο ειδα καλες κριτικες. anyway thnx! το meizu ειναι καλη επιλογη σε αυτα τα λεφτα? http://www.geekbuying.com/item/MEIZU-MEILAN-M1-NOTE-5-5inch-FHD-Smartphone-4G-LTE-MTK6752-Octa-Core-1-7-GHz-Flyme-4-OS-2GB-RAM-16GB-ROM-13-0MP---White-339709.html εκεί που έχει πάει το δολάριο....... δες το νημα του τηλ ,θα βρεις πολλές πληροφορίες για το τηλ και τα μαγαζιά που το πουλάνε Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
w2o4ts Δημ. March 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2015 αληθεια? πριν λιγο καιρο ειδα καλες κριτικες. anyway thnx! το meizu ειναι καλη επιλογη σε αυτα τα λεφτα? http://www.geekbuying.com/item/MEIZU-MEILAN-M1-NOTE-5-5inch-FHD-Smartphone-4G-LTE-MTK6752-Octa-Core-1-7-GHz-Flyme-4-OS-2GB-RAM-16GB-ROM-13-0MP---White-339709.html εκεί που έχει πάει το δολάριο....... δες το νημα του τηλ ,θα βρεις πολλές πληροφορίες για το τηλ και τα μαγαζιά που το πουλάνε ... δες και το νήμα του Zero, για να δεις ότι δεν πρέπει ούτε να... περάσεις απ' έξω από 'κει που το πουλάνε! :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
balakof Δημ. March 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2015 παιδιά χρειάζομαι την εμπειρία σας. ψάχνω για συσκεύη με αυτά τα στοιχεία: 1. Τιμή μέχρι 125 $ (μέγιστο, δεν παίρνει παραπάνω) 2. Μέγεθος μέχρι 5" 3. Αυτονομία 4. Κάμερα Δεν έχω ψάξει για site γιατί περιμένω πρώτα να καταλήξω σε μοντέλο και μετά να βρω από που θα το πάρω. Μπορείτε να μου να προτείνετε κάποια (ακόμη και από που) ??? Παράθεση :cool: I want to be, what i was, when i wanted to be, what i am now!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toledo Δημ. March 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2015 Ulefone be x πολύ καλό και πολύ φτηνο, βγαίνει κοντα στα 90 δολλαρια Παράθεση kathe kinito einai oraio an antapokrinete stis prosdokies sou Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggeloszog Δημ. March 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2015 παιδιά χρειάζομαι την εμπειρία σας. ψάχνω για συσκεύη με αυτά τα στοιχεία: 1. Τιμή μέχρι 125 $ (μέγιστο, δεν παίρνει παραπάνω) 2. Μέγεθος μέχρι 5" 3. Αυτονομία 4. Κάμερα Δεν έχω ψάξει για site γιατί περιμένω πρώτα να καταλήξω σε μοντέλο και μετά να βρω από που θα το πάρω. Μπορείτε να μου να προτείνετε κάποια (ακόμη και από που) ??? ακριβώς τα ιδια ψαχνουμε φιλε...μεχρι 120 ευρω κι εγω, με ενδιαφερει αυτονομια καμερα και αξιοπιστια... Δες ulefone be x, cubot s200, και kingzone n3 (αυτο τώρα το ανακάλυψα και φαίνεται καλή περίπτωση) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arisg90 Δημ. March 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2015 παιδιά χρειάζομαι την εμπειρία σας. ψάχνω για συσκεύη με αυτά τα στοιχεία: 1. Τιμή μέχρι 125 $ (μέγιστο, δεν παίρνει παραπάνω) 2. Μέγεθος μέχρι 5" 3. Αυτονομία 4. Κάμερα Δεν έχω ψάξει για site γιατί περιμένω πρώτα να καταλήξω σε μοντέλο και μετά να βρω από που θα το πάρω. Μπορείτε να μου να προτείνετε κάποια (ακόμη και από που) ??? http://www.vickmall.com/jiayu-f2-smartphone-mtk6732-quad-core-4g-lte-1-5-ghz-android-4-4-2gb-ram-16gb-rom-5-0-inch-hd-gorilla-glass-ogs-screen.html http://www.minideal.net/zte-v5-red-bull-3g-smartphone-snapdragon-msm8226-quad-core-2gb-8gb-13-0mp-android-4-2-wcdma.html Αν μπορεις να τα δωσεις τα 5$ παραπανω,αξιζουν και ανεβαινεις σε αλλο επιπεδο. Αλλιως,Cubot S200,Leagoo Lead 5,Ulefone Be X,Μlais M9. Επισης το Doogee DG750 φαινεται ενδιαφερον http://www.vickmall.com/doogee-iron-bone-dg750-smartphone-android-4-4-mtk6592m-octa-core-1gb-8gb-4-7-inch-3g-8mp-camera.html. Τελος απο Γερμανια με κουπονι CLEARANCECC απο efox το εξαιρετικο Ιοcean X7S 2015 με πολυ καλη καμερα αλλα χωρις αυτονομια,στα 104 Ευρω. Παράθεση Οι βλάκες είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση και οι ευφυείς γεμάτοι αμφιβολία. Ράσελ Μπέρτραντ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggeloszog Δημ. March 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2015 http://www.vickmall.com/jiayu-f2-smartphone-mtk6732-quad-core-4g-lte-1-5-ghz-android-4-4-2gb-ram-16gb-rom-5-0-inch-hd-gorilla-glass-ogs-screen.html http://www.minideal.net/zte-v5-red-bull-3g-smartphone-snapdragon-msm8226-quad-core-2gb-8gb-13-0mp-android-4-2-wcdma.html Αν μπορεις να τα δωσεις τα 5$ παραπανω,αξιζουν και ανεβαινεις σε αλλο επιπεδο. Αλλιως,Cubot S200,Leagoo Lead 5,Ulefone Be X,Μlais M9. Επισης το Doogee DG750 φαινεται ενδιαφερον http://www.vickmall.com/doogee-iron-bone-dg750-smartphone-android-4-4-mtk6592m-octa-core-1gb-8gb-4-7-inch-3g-8mp-camera.html. Τελος απο Γερμανια με κουπονι CLEARANCECC απο efox το εξαιρετικο Ιοcean X7S 2015 με πολυ καλη καμερα αλλα χωρις αυτονομια,στα 104 Ευρω. Aris είσαι κατατοπιστικότατος φίλε μου. Με ένα σου ποστ πέτυχες ολα τα κινητά που ειχα στο μυαλό μου και πρόσθεσες και άλλο ένα αξιόλογο (zte)... Μόνο 1 που έχω στο μυαλό μου δεν ανέφερες.. http://www.kimovil.com/en/where-to-buy-kingzone-n3 Στα 120δολ αξίζει ή ειναι η μέρα με τη νύχτα σε σύγκριση με τα jiayu f2 και zte red bull? PS: http://www.kimovil.com/en/where-to-buy-umi-c1 αν θες ρίξε και γι αυτό μια αποψη.. βγαίνει στο antelife στα 109-20= 89 δολλάρια, δεν ξέρω όμως με τα μεταφορικά τι θα παιχτεί μιας και είναι απο Ευρώπη.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ASSOS1 Δημ. March 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2015 (edited) Χαμός με τα 64bit 5.5''. Και προβλέπετε άμεσα να έχουμε και από άλλες εταιρείες. Εσείς ποιο θα διαλέγατε? Ulefone Be Pro - ECOO E04 - JIAYU S3 - ZTE V5MAX Edited March 15, 2015 by impreza_sti Αφαίρεση άσκοπης μορφοποίησης κειμένου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimi_1982 Δημ. March 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2015 (edited) Χαμός με τα 64bit 5.5''. Και προβλέπετε άμεσα να έχουμε και από άλλες εταιρείες. Εσείς ποιο θα διαλέγατε? Ulefone Be Pro - ECOO E04 - JIAYU S3 - ZTE V5MAX Kingzone z1 Edited March 15, 2015 by impreza_sti Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. March 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2015 (edited) Χαμός με τα 64bit 5.5''. Και προβλέπετε άμεσα να έχουμε και από άλλες εταιρείες. Εσείς ποιο θα διαλέγατε? Ulefone Be Pro - ECOO E04 - JIAYU S3 - ZTE V5MAX Εννοείται Meizu M1. Μπαταρία, design και αξιοπιστία Edited March 15, 2015 by impreza_sti Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggeloszog Δημ. March 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2015 Μια συντομη ερώτηση : ZTE V5 red bull 2gb 8gb ή Coolpad F1 ??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokostas Δημ. March 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2015 Μια συντομη ερώτηση : ZTE V5 red bull 2gb 8gb ή Coolpad F1 ??? Έχει απαντηθεί και πιο πισω, Coolpad f1 μακράν!!! Παράθεση Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evmenis Δημ. March 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2015 Στανταρ διπλο φιλε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggeloszog Δημ. March 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2015 (edited) Έχει απαντηθεί και πιο πισω, Coolpad f1 μακράν!!! τι στο καλό τόσο μοναδικό έχει αυτό το coolpad και το έχουν βγάλει κινεζικο της χρονιας δε μπορώ να καταλάβω.. Ουτε wake gestures δεν έχει, αυτό που κατάλαβα ειναι οτι τα κάνει όλα και απλά, ούτε εφετζίδικα πράγματα ούτε τίποτα..Κάποιο spec που να ξεχωρίζει δεν έχει, μάλλον θα πρέπει να το δω από κοντά για να καταλάβω την αξία του.. GeoKostas και Evmenis να στε καλά! Edited March 15, 2015 by aggeloszog Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimi_1982 Δημ. March 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2015 Το f1 σε βάζει στο κοσμο των custom roms,πρεπει να είναι το κινητό με τίς περισσότερες custom roms :p Πέρα απ τη πλάκα απο τα πιο αξιόπιστα κινέζικα κινητά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggeloszog Δημ. March 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2015 Το f1 σε βάζει στο κοσμο των custom roms,πρεπει να είναι το κινητό με τίς περισσότερες custom roms :p Πέρα απ τη πλάκα απο τα πιο αξιόπιστα κινέζικα κινητά! Και συν τοις άλλοις θα αναβαθμιστεί και σε lollipop... Η αλήθεια είναι οτι δε με πολυενδιαφέρουν πλέον οι πολλες ρομς, μια λειτουργικότατη και φιλική προς την μπαταρία μου φτάνει.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts