arisg90 Δημ. February 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2015 Το F1 εχει καλυτερο επεξεργαστη,καμερα,μπαταρια και ειναι πιο vfm.Ενω θα παρει και Android 5.Απο Κινα παντα. Παράθεση Οι βλάκες είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση και οι ευφυείς γεμάτοι αμφιβολία. Ράσελ Μπέρτραντ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. February 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2015 Συμφωνω να το παρεις απο ελλαδα, ειδικα αν η διαφορα ειναι μονο 40€, αλλα να εχεις εγγυηση τουλαχιστον. Γιατι εκτος και αν μου ξεφευγει κατι, απο τα links που δινεις επιστοφες δεν γινονται δεκτες απο το εν λογω eshop. Δεν σε απασχολει οτι δεν θα εχεις ουτε μια μερα εγγυηση? Σωστό, οι τύποι δεν εφαρμόζουν τον νόμο περί επιστροφής προϊόντων που αγοράσθηκαν μέσω ίντερνετ εντός 14 ημερών ... Δεν θα έπαιρνα ούτε .. θήκη από αυτούς!!!:) Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jefman Δημ. February 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2015 Σωστό, οι τύποι δεν εφαρμόζουν τον νόμο περί επιστροφής προϊόντων που αγοράσθηκαν μέσω ίντερνετ εντός 14 ημερών ... Δεν θα έπαιρνα ούτε .. θήκη από αυτούς!!!:) Μου φαίνεται ότι το μονο που κάνει είναι η παραγγελία από την Κινα στο όνομα του πελάτη, προσθέτοντας την προμήθεια του. ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ 17 έως 22 εργάσιμες ημέρες από την εξόφληση. :lol: Άραγε ΑΦΜ έχει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. February 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2015 Βασικά dropshipping κάνουν, λέει παράδοση σε 17-22 εργάσιμες μέρες Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. February 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2015 Βασικά dropshipping κάνουν, λέει παράδοση σε 17-22 εργάσιμες μέρες Μου φαίνεται ότι το μονο που κάνει είναι η παραγγελία από την Κινα στο όνομα του πελάτη, προσθέτοντας την προμήθεια του. ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ 17 έως 22 εργάσιμες ημέρες από την εξόφληση. :lol: Άραγε ΑΦΜ έχει; Σωστό, οι τύποι δεν εφαρμόζουν τον νόμο περί επιστροφής προϊόντων που αγοράσθηκαν μέσω ίντερνετ εντός 14 ημερών ... Δεν θα έπαιρνα ούτε .. θήκη από αυτούς!!!:) Συμφωνω να το παρεις απο ελλαδα, ειδικα αν η διαφορα ειναι μονο 40€, αλλα να εχεις εγγυηση τουλαχιστον. Γιατι εκτος και αν μου ξεφευγει κατι, απο τα links που δινεις επιστοφες δεν γινονται δεκτες απο το εν λογω eshop. Δεν σε απασχολει οτι δεν θα εχεις ουτε μια μερα εγγυηση? οκ φυσικά με πεισατε ότι πουλάει φούμαρα ο τύπος.. κατευθείαν από Κίνα καλύτερα.Εγώ νόμιζα ότι είναι ετοιμοπαραδοτα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teisos Δημ. February 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2015 Ποσο καιρος ειναι το οριο στο paypal για dispute ? 180 μέρες Λοιπόν είμαι μεταξύ Jiayu S3 και Meizu M1 note. Η διαφορά τιμής στο Vickmall είναι 30€, με το μπλε Μ1 πιο ακριβό. Δικαιολογείται αυτή η διαφορά κατά την γνώμη σας; Επίσης, δεν ξέρω αν προσφέρει κάτι παραπάνω αυτό το Flyme Os του Meizu. Τέλος,αν δεν κάνω λάθος,το Μ1 δεν παίρνει Sd, ενώ το S3 παίρνει. Με μόνο κριτήριο τη μάρκα μιας και δεν τα έχω δει από κοντά θα έπερνα το Meizu To Meizu δεν το εχει παραλαβει κανεις ακομα,κι εγω αυτο θα επαιρνα ομως λογω εταιρειας ΘΕωρώ μεγάλο μειονέκτημα την έλλειψη sdcard slot του M1. Επειδή και εγώ ταλανίζομαι ανάμεσα ( και) σε αυτά, τα μάζεψα. Εδώ οι τιμές αυτή τη στιγμή στο vickmall: Jiayu S3: [16gb/2gb ram] 200$ http://www.vickmall.com/jiayu-s3-4g-fdd-lte-mtk6752-octa-core-1-7-ghz-android-4-4-smartphone-2gb-ram-16gb-rom-5-5-inch-fhd-gorilla-glass-screen-black.html [32gb/3gb ram] 250$ http://www.vickmall.com/jiayu-s3-mtk6752-octa-core-android-4-4-smartphone-4g-fdd-lte-ram-3gb-rom-16gb-13mp-camera-3000ma-5-5-inch-fhd-gorilla-glass-screen.html Meizu M1 Note: [16gb/2gb] 220$ http://www.vickmall.com/meizu-m1-note-4g-lte-smartphone-16gb-flyme-4-1-octa-core-1-7ghz-dual-sim-5-5-inch-fhd-5-13mp-smartphone.html [32gb/2gb ram] 250$ http://www.vickmall.com/meizu-m1-note-4g-lte-mtk6752-1-7ghz-octa-core-2gb-ram-32gb-rom-android-4-4-smartphone-5-5-inch-1920-x-1080-pixels-13-0mp-camera.html Εγώ προσωπικά είμαι fan του vanilla android, οπότε το Flyme δεν το θεωρώ θετικό. Βέβαια, και το S3, έχει έντονα skinned UI. 32gb οριακά με βολεύουν οπότε δεν είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος με την επιλογή της Meizu σε αυτόν τον τομέα. Ο καθοριστικός παράγοντας για μένα θα είναι η αξιοπιστία. Θα κοιτάξω εδώ πώς θα πάνε οι συσκευές και αν δω ότι το S3 παρουσιάζει θέματα και το M1 όχι, θα παραβλέψω τα ( για μένα) αρνητικά του και θα πάω εκεί. Μέχρις στιγμής όμως, το S3 φαντάζει για μένα φοβερό. Στα πλην του S3 αυτό που αναφέρεται για drain σε αναμονή και αργή φόρτιση: http://www.gizchina.com/2015/02/03/jiayu-s3-review/. Υπάρχει ήδη συγκριτικό σε Youtube που ο 8πύρηνος 64bit της ΜΤΚ ρίχνει ξύλο στον 4πυρηνο Qualcomm του Samsung S5. link; Βρε τόσο καλός ο 6752, ε; Φς Παράθεση ƒ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. February 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2015 180 μέρες Επειδή και εγώ ταλανίζομαι ανάμεσα ( και) σε αυτά, τα μάζεψα. Εδώ οι τιμές αυτή τη στιγμή στο vickmall: Jiayu S3: [16gb/2gb ram] 200$ http://www.vickmall.com/jiayu-s3-4g-fdd-lte-mtk6752-octa-core-1-7-ghz-android-4-4-smartphone-2gb-ram-16gb-rom-5-5-inch-fhd-gorilla-glass-screen-black.html [32gb/3gb ram] 250$ http://www.vickmall.com/jiayu-s3-mtk6752-octa-core-android-4-4-smartphone-4g-fdd-lte-ram-3gb-rom-16gb-13mp-camera-3000ma-5-5-inch-fhd-gorilla-glass-screen.html Meizu M1 Note: [16gb/2gb] 220$ http://www.vickmall.com/meizu-m1-note-4g-lte-smartphone-16gb-flyme-4-1-octa-core-1-7ghz-dual-sim-5-5-inch-fhd-5-13mp-smartphone.html [32gb/2gb ram] 250$ http://www.vickmall.com/meizu-m1-note-4g-lte-mtk6752-1-7ghz-octa-core-2gb-ram-32gb-rom-android-4-4-smartphone-5-5-inch-1920-x-1080-pixels-13-0mp-camera.html Εγώ προσωπικά είμαι fan του vanilla android, οπότε το Flyme δεν το θεωρώ θετικό. Βέβαια, και το S3, έχει έντονα skinned UI. 32gb οριακά με βολεύουν οπότε δεν είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος με την επιλογή της Meizu σε αυτόν τον τομέα. Ο καθοριστικός παράγοντας για μένα θα είναι η αξιοπιστία. Θα κοιτάξω εδώ πώς θα πάνε οι συσκευές και αν δω ότι το S3 παρουσιάζει θέματα και το M1 όχι, θα παραβλέψω τα ( για μένα) αρνητικά του και θα πάω εκεί. Μέχρις στιγμής όμως, το S3 φαντάζει για μένα φοβερό. Στα πλην του S3 αυτό που αναφέρεται για drain σε αναμονή και αργή φόρτιση: http://www.gizchina.com/2015/02/03/jiayu-s3-review/. link; Βρε τόσο καλός ο 6752, ε; Φς Στο ίδιο δίλημμα είμαι και εγώ φίλε, αλλά η ζυγαριά γέρνει Προς S3 λόγω καλύτερης τιμής και δυνατότητας προσθήκης Sd. Το link δεν το έχω διαθέσιμο, αλλά είναι από το μαγαζί fastcardtech και αν γράψεις Jiayu S3 vs samsung s5 θα το βρεις. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikchris Δημ. February 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2015 Υπάρχει ήδη συγκριτικό σε Youtube που ο 8πύρηνος 64bit της ΜΤΚ ρίχνει ξύλο στον 4πυρηνο Qualcomm του Samsung S5. Σιγα τα αιματα. Και 15 φορες πιο δυνατος να ειναι, αν δεν εχεις sources, παλι κουτσος θα ειναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christ0ssss Δημ. February 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2015 Καλημερα παιδες.. Θελω ενα 2καρτο τηλεφωνο, 5.5 ιντσων, 2gb RAM τουλαχιστον που να εχει και φοβερη φωτογραφικη.. Ποσταρω να ρωτησω επειδη τα λοιπα χαρακτηριστικά μπορω να τα συγκρινω αλλα δεν μπορω να συγκρινω τις καμερες..Και θελω να εχει πολυ καλη καμερα(συνηθισα απο το g2) Αυτη τη στιγμη εχω ενα LG G2 και εχω χιλιοχρησιμοποιησει το Coolpad f1(εχω φερει περιπου 10 για φιλους κτλ και το εχω δουλεψει τρελά) και το Cubot X9(στιβαρη κατασκευη..το δουλεψα 1 μερα ομως..δεν μου αρεσε τοσο η αφη..ηταν λογω software μαλλον..δεν το πειραξα (rom κτλ) οπως στο coolpad ομως) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zampeiros22 Δημ. February 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2015 Βρήκα πωλητή στο aliexpress με πολύ καλή βαθμολογία και είμαι πλέον μεταξύ Huawei Honor 3c και Zte Red Bull Ποιο λέτε εσείς? https://www.skroutz.gr/s/5838452/Huawei-Ascend-G620s-8GB.html σήμερα είδα και αυτό. Ποιο λέτε να διαλέξω? Παράθεση Μην μετράς τον αριθμό των φίλων που έχεις. Μέτρα τον αριθμό των φίλων στους οποίους μπορείς να βασιστείς. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asot Δημ. February 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2015 (edited) Θελω ενα 2καρτο τηλεφωνο, 5.5 ιντσων, 2gb RAM τουλαχιστον που να εχει και φοβερη φωτογραφικη.. Λιγες επιλογές: Huawei Honor 6 PLUS Xiaomi Mi Note Meizu M1 Note ZTE Nubia Z7 Max Jiayu S3 Advanced Η σειρά είναι και η προτεινόμενη (για μένα τουλάχιστον...) Edited February 16, 2015 by asot Παράθεση OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoszavra Δημ. February 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2015 Λιγες επιλογές: Huawei Honor 6 PLUS Xiaomi Mi Note Meizu M1 Note ZTE Nubia Z7 Max Jiayu S3 Advanced Η σειρά είναι και η προτεινόμενη (για μένα τουλάχιστον...) +1 για τα τρία πρώτα τουλάχιστον Παράθεση Mobile:Nokia 6130 --> Nokia 6230 --> Panasonic GD90 --> HTC P3600 --> Chinese hiphone dual sim --> Samsung E2652 Champ Duos --> Sony Ericsson xperia ray --> Samsung S4 mini duos --> Huawei honor 6(H60-L02) --> Meizu m2 -->Motorola Moto X Play --> Huawei Mate 10 pro --> Oneplus 7T pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aelarav Δημ. February 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2015 οκ φυσικά με πεισατε ότι πουλάει φούμαρα ο τύπος.. κατευθείαν από Κίνα καλύτερα.Εγώ νόμιζα ότι είναι ετοιμοπαραδοτα! επειδη ειμαι απο Λαρισα και το συγκεκριμενο site http://gadgetsale.gr/ εχει εδρα την Λαρισα εδω εχει σωσει πολυ κοσμο σε σχεση παντα με τις τιμες ελληνικων προιοντων.. οτι εχουνε ετοιμοπαραδοτο το διαφημιζουνε μεσω facebook ενω τα υπολοιπα τα παραγγελνουνε για οσους δεν ξερουνε η δεν εχουνε την δυνατοτητα με μια λογικη προμηθεια αλλωστε αυτο κανουνε και τα περισοτερα αντιστοιχα sites εδω στην Ελλαδα αλλα με οχι και τοσο λογικη προμηθεια εχω παρει κινητο απο το site λογω βιασυνης και η εξυπηρετηση ητανε αψογη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
daydream59 Δημ. February 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2015 https://www.skroutz.gr/s/5838452/Huawei-Ascend-G620s-8GB.html σήμερα είδα και αυτό. Ποιο λέτε να διαλέξω? ενα απο τα δυο πρωτα,εγω δεν θα επαιρνα κινητο απο το Aliexpress Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soyzana Δημ. February 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2015 Cubot x9 :p Παράθεση Mobile User: iphone 5 16gb Tablet User: ipad mini retina 4g Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoant Δημ. February 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2015 Πηρα ενα κινητο TCL720 απο Κινα αλλα ενω συνχροιζει το gmail + google play store δεν λειτουργει το play store με συνεπεια δεν μπορω να εγκαταστησω η να ενημερωσω εφαρμογες !Αν εχει κανενας την λυση η ξερει να το διορθωνει ας μου απαντησει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokostas Δημ. February 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2015 Παιδια δεν μου ακουγεται καθολου το ηχειο κουδουνισματος του τηλεφωνου. Λετε να τα εχει φτυσει το ηχειο? Μπορω να κανω καποιο τεστ με καποιο προγραμμα για να δω τι φταιει ακριβως? Ευχαριστω. Παράθεση Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christ0ssss Δημ. February 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2015 Παιδια δεν μου ακουγεται καθολου το ηχειο κουδουνισματος του τηλεφωνου. Λετε να τα εχει φτυσει το ηχειο? Μπορω να κανω καποιο τεστ με καποιο προγραμμα για να δω τι φταιει ακριβως? Ευχαριστω. Nα το ποσταρεις στο θεμα του κινητου σου ;) Εδω δεν παιζει να παρεις απαντηση.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zampeiros22 Δημ. February 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2015 Έχω ένα budget γύρω στα 200 ευρώ για κινητό και παρατηρώ ότι για να βρείς κάποιο με 5αρα οθόνη 4πύρηνο με ανάλυση 1280επι720 και 2gb ram μόνο κινέζικο βρίσκεις. Δεν μπορώ όμως παιδιά να περιμένω ένα μήνα και για να έρθει. Γνωρίζεται ελληνικά αξιόπιστα site που πουλάνε? Παράθεση Μην μετράς τον αριθμό των φίλων που έχεις. Μέτρα τον αριθμό των φίλων στους οποίους μπορείς να βασιστείς. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arisg90 Δημ. February 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2015 Το μοναδικο Ελληνικο eshop που προσωπικα γνωριζω οτι υπαρχει πανω απο ενα χρονο και εχουν παει γνωστοι μου ειναι το my24shop που εφερε τα Ιocean και τωρα εχει και καποιες αλλες μαρκες.Να στηριξουμε την Ελληνικη αγορα,οχι ομως τους απατεωνες.Προσεξτε απο που ψωνιζετε. Παράθεση Οι βλάκες είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση και οι ευφυείς γεμάτοι αμφιβολία. Ράσελ Μπέρτραντ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gorillaz_gr Δημ. February 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2015 Μια που είναι κλειστά τα κινεζόπουλα εως τις 24/2 , να το κάνω πιο spicy το θέμα; *ZTE Blade S6 *JIAYU S3 3GB *THL2015 (η μόνη περίπτωση που με φοβίζει λίγο η μπαταρία) αυτό που με κάνει κυρίως αναποφάσιστο είναι πως θα ήθελα αυτή τη φορά η συσκευή μου να έχει ένα είδος "κεντρικό κουμπί" ή έστω σοβαρό σημείο για τις ενδείξεις του. Από εκεί και πέρα ξέρω πως για την ποιότητα κάμερας ποτέ δεν μπορείς να είσαι σίγουρος και τέλος πάμε στα 3GB τα οποία ακούγονται πολύ δελεαστικά. ΥΓ , δεν κάνω συμβιβασμό ώς προς την λειτουργία dual SIM + 4G, προέρχομαι απο ZopoC2 και χωρίς αυτές τις προϋποθέσεις δεν υπάρχει λόγος αλλαγής συσκεύης έστω και μετά από 2 χρόνια. ευχαριστώ Παράθεση Xiaomi Firmware Updater [Stable] MIUI V12.X.X.X ROM (Λίστα διαθέσιμων MIUI 12 ROM) Xiaomi Poco X3 NFC ROMs, Kernels, Recoveries Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arisg90 Δημ. February 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2015 Το ΖΤΕ στα 220$ με κουπονι απο την Ευρωπαικη αποθηκη του εξαιρετικου Gearbest (δες στο θεμα του). Παράθεση Οι βλάκες είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση και οι ευφυείς γεμάτοι αμφιβολία. Ράσελ Μπέρτραντ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zampeiros22 Δημ. February 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2015 Το μοναδικο Ελληνικο eshop που προσωπικα γνωριζω οτι υπαρχει πανω απο ενα χρονο και εχουν παει γνωστοι μου ειναι το my24shop που εφερε τα Ιocean και τωρα εχει και καποιες αλλες μαρκες.Να στηριξουμε την Ελληνικη αγορα,οχι ομως τους απατεωνες.Προσεξτε απο που ψωνιζετε. Ακριβώς!!!Ευχαριστώ πολύ!!! Παράθεση Μην μετράς τον αριθμό των φίλων που έχεις. Μέτρα τον αριθμό των φίλων στους οποίους μπορείς να βασιστείς. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
derveni1969 Δημ. February 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2015 (edited) Το μοναδικο Ελληνικο eshop που προσωπικα γνωριζω οτι υπαρχει πανω απο ενα χρονο και εχουν παει γνωστοι μου ειναι το my24shop που εφερε τα Ιocean και τωρα εχει και καποιες αλλες μαρκες.Να στηριξουμε την Ελληνικη αγορα,οχι ομως τους απατεωνες.Προσεξτε απο που ψωνιζετε. Ρε παλικάρι δεν ξέρω αν είναι δικό σου η έχεις τυχερά από το συγκεκριμένο αλλά πιθανών δεν ξέρεις καθόλου από εμπόριο το συγκεκριμένο αισχροκερδή σε βάρος του πελάτη πάρε τα κινητά ένα ένα και θα δεις ότι ο Ελληνάρας βγάζει ακόμα ένα από τον αγοραστή ενδεικτικά σου βάζω το cubot s200 το δίνει στα 134euro ενώ το παίρνουμε στα 92 και το παίρνει και αυτός από εκεί για να μην σου πω για τα lenovo δες λίγο το s850 ας πούμε τυχαίο δείγμα και αυτό εκεί θα σου φύγουν τα μαλλιά, ας μην παραμυθιάζεται τον κόσμο λοιπόν. Υ.Γ. Τελικά που βρίσκεται ο απατεώνας οεο. Edited February 17, 2015 by derveni1969 Παράθεση xiaomi Redmi Note 3 PRO TV BOX CS918II Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
talos_2002 Δημ. February 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2015 Εκτελωνισμός, έξοδα καταστήματος, έξοδα προσωπικού, απόσβεση κεφαλαίου, ΦΠΑ και άλλοι φόροι... Αυτοί είναι κάποιοι από τους λόγους που ένα προϊόν πωλείται ακριβότερα στην Ελλάδα απ'ότι στην Κίνα. Υπό καμία συνθήκη δεν υπάρχει λόγος υπαινιγμού ή χαρακτηρισμού κάποιου ως απατεώνα ή παραμυθά κτλ. Τα φόρουμ, παρουσιάζοντας γεγονότα, δίνουν την δυνατότητα στον κάθε ένα να σχηματίζει ο ίδιος την άποψή του. Παράθεση Κάνε το καλό, και άσε το WiFi της γιαγιάς ανοικτό 🙂 Φορητότητα προς Frog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts