ilka71 Δημ. December 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2014 Καλα, που εχεις δει 2 γιγα ραμ με εως 100€? Απαιτητική γυναίκα :lol: http://www.vickmall.com/zte-v5-red-bull-3g-smartphone-snapdragon-msm8226-quad-core-android-4-2-2gb-8gb-13-0mp.html Καλο φαινεται!να σου πω αν ξερεις,η ρομ που ερχεται ειναι -για να εχει ελληνικα- απο το vickmall? ειναι σαν τα huawei που δινουν και multi μαμα ρομ? στο huawei honor πχ εχει μεσα το κινεζικο μαρκετ και παροτι η μαμα ρομ δεν εχει playstore,ας πουμε, το περνας πανευκολα απο εκει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. December 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2014 Δεν το εδω μελετησει, αλλα στα stats εκει στο vickmall εχει ολες τις γλώσσες, δλδ μουλτι. Το Playstore μεχρι και στα TurboX μπορεις να το βαλεις, εδω θα εχει προβλημα; Μπες στο thread του να δεις λεπτομέρειες Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. December 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2014 ωραία ευχαριστώ.απλά καλομαθα με την Huawei που δίνει μαμά multi και το play store περνιεται πανεύκολα γι'αυτό ρωτάω της zte η υποστήριξη στο κινητό αυτό πως θα είναι! Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prazi Δημ. December 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2014 (edited) χαιρετω την παρεα... ενδιαφερομαι για το Lenovo A8 A806 και το Elephone P3000S .. ποιο απο τα 2 μου προτεινεται ? θα μου προτειναται καποιο αλλο ? το αποθυμενο μου ειναι το LG G2 αλλα δεν μου περισσευει αλλο ενα 100αρικο ... ειχα ψαξει στο aliexpress για το g2 και το ειχα βρει γυρω στα 180 αλλα δεν εκανα κινηση γιατι δεν εχω ξανα παραγγειλει απο site και φοβομουν μην ειναι απατη η κλωνος... αν υπαρχει καποιο site που να εμπιστευεστε για το g2 στην τιμη που ανεφερα θα το προτιμισω αλλιως θα παραμεινω στο Lenovo και στο Elephone ... ευχαριστω εκ τον προτερων !!! Edited December 15, 2014 by prazi Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TUPAC_RIP Δημ. December 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2014 χαιρετω την παρεα... ενδιαφερομαι για το Lenovo A8 A806 και το Elephone P3000S .. ποιο απο τα 2 μου προτεινεται ? θα μου προτειναται καποιο αλλο ? το αποθυμενο μου ειναι το LG G2 αλλα δεν μου περισσευει αλλο ενα 100αρικο ... ειχα ψαξει στο aliexpress για το g2 και το ειχα βρει γυρω στα 180 αλλα δεν εκανα κινηση γιατι δεν εχω ξανα παραγγειλει απο site και φοβομουν μην ειναι απατη η κλωνος... αν υπαρχει καποιο site που να εμπιστευεστε για το g2 στην τιμη που ανεφερα θα το προτιμισω αλλιως θα παραμεινω στο Lenovo και στο Elephone ... ευχαριστω εκ τον προτερων !!! Το G2 μονο απο σκρουτζομαγαζο να κοιτας. Αυτη τη στιγμη ειναι στα 249€. Τρελο vfm! Παράθεση LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. December 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2014 καλημερα!!ειμαι αναμεσα στο thl 5000 κ στο thl t200.ποιο απο τα 2 προτεινεται?ευχαριστω! Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leftex88 Δημ. December 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2014 Καλημέρα παιδιά! Θα ήθελα να ρωτήσω αν γνωρίζει κάποιος κάποιο λινκ για αγορά/ παραγγελία του Huawei Honor 6 Plus ? Ή πότε θα είναι δυνατόν να το αγοράσουμε για αποστολή στην Ευρώπη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyar Δημ. December 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2014 Θέλω ενα καλό-αξιόπιστο για τη γυναικα μου, σε χαμηλή τιμή, ποιο απο τα τρία να πάρω; Leagoo Lead 5 Doogee Voyager2 DG310 Landvo L200 και τα τρία κυμαίνονται κοντά στα 70 ευρώπουλα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arisg90 Δημ. December 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2014 Το DG310 αστο.Αναμεσα στα αλλα δυο,η Leagoo μας ξαφνιασε και μας εξεπληξε πολυ ευχαριστα με την ποιοτητα της στο εξαιρετικο Lead 1.Το L200 ειναι πιο δοκιμασμενο μεχρι στιγμης,και κατ εμε εξαιρετικη συσκευη αλλα το Lead 5 φαινεται να εχει καλυτερη μπαταρια,πιο premium κατασκευη (πιο designaτο).Εσωτερικα και απο θεμα επιδοσεων λιγο πολυ ιδια ειναι,με vanilla android και τα δυο,αν δεν κανω λαθος(το Landvo σιγουρα). Στα 77$ το L200 http://www.lightinthebox.com/landvo-l200-5-android-4-4-3g-smart-phone-quad-core-dual-canera-ram1gb-rom-8gb-wifi-gps_p2019620.html Στα 83$ το Lead 5 http://www.to2c.com/leagoo-lead-5-ram-1gb-rom-8gb.html Παράθεση Οι βλάκες είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση και οι ευφυείς γεμάτοι αμφιβολία. Ράσελ Μπέρτραντ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aelarav Δημ. December 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2014 Το DG310 αστο.Αναμεσα στα αλλα δυο,η Leagoo μας ξαφνιασε και μας εξεπληξε πολυ ευχαριστα με την ποιοτητα της στο εξαιρετικο Lead 1.Το L200 ειναι πιο δοκιμασμενο μεχρι στιγμης,και κατ εμε εξαιρετικη συσκευη αλλα το Lead 5 φαινεται να εχει καλυτερη μπαταρια,πιο premium κατασκευη (πιο designaτο).Εσωτερικα και απο θεμα επιδοσεων λιγο πολυ ιδια ειναι,με vanilla android και τα δυο,αν δεν κανω λαθος(το Landvo σιγουρα). Στα 77$ το L200 http://www.lightinthebox.com/landvo-l200-5-android-4-4-3g-smart-phone-quad-core-dual-canera-ram1gb-rom-8gb-wifi-gps_p2019620.html Στα 83$ το Lead 5 http://www.to2c.com/leagoo-lead-5-ram-1gb-rom-8gb.html σωστος σε ολα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
markos44 Δημ. December 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2014 Το DG310 αστο.Αναμεσα στα αλλα δυο,η Leagoo μας ξαφνιασε και μας εξεπληξε πολυ ευχαριστα με την ποιοτητα της στο εξαιρετικο Lead 1.Το L200 ειναι πιο δοκιμασμενο μεχρι στιγμης,και κατ εμε εξαιρετικη συσκευη αλλα το Lead 5 φαινεται να εχει καλυτερη μπαταρια,πιο premium κατασκευη (πιο designaτο).Εσωτερικα και απο θεμα επιδοσεων λιγο πολυ ιδια ειναι,με vanilla android και τα δυο,αν δεν κανω λαθος(το Landvo σιγουρα). Στα 77$ το L200 http://www.lightinthebox.com/landvo-l200-5-android-4-4-3g-smart-phone-quad-core-dual-canera-ram1gb-rom-8gb-wifi-gps_p2019620.html Στα 83$ το Lead 5 http://www.to2c.com/leagoo-lead-5-ram-1gb-rom-8gb.html το dg310 γιατι αατο??.....το εχω 2 μηνες και ειμαι πολυ ευχαριστημενος, οπως και 2 φιλοι που και αυτοι το εχουν.τι να πω γουστα ειναι αυτα ισως ο φιλος ξερει καλυτερα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
talos_2002 Δημ. December 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2014 Έβγαλε διάφορα προβλήματα σε πολλούς. Παράθεση Κάνε το καλό, και άσε το WiFi της γιαγιάς ανοικτό 🙂 Φορητότητα προς Frog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gogias Δημ. December 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2014 Έχω πάρει ένα M-horse s80 το οποίο είναι εξαιρετικό ,αλλά έχει ένα σοβαρό πρόβλημα.. Σε ανύποπτα διαστήματα η οθόνη πάυει να ανταποκρίνεται στο touch.. Δηλαδή δείχνει κανονικά αλλά δεν πατιέται τίποτα.. Ο μόνος τρόπος επαναφοράς είναι να βγάλω την μπαταρία και να ξανα εκκινήσω.Μετά όλα είναι οκ. Υπάρχει καμια λυση;Δε βρήκα κάτι σχετικό ψάχνωντας.. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyar Δημ. December 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2014 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας, τελικά πήρα το Leagoo 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tiniakos Δημ. December 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2014 Έχω αυτόν το σειριακό αριθμό από το e-fox για κινητό που περιμένω. RC410756965NL Βλέπω ότι από 12-12-14 έχει πατήσει Ελλάδα αλλά δεν έχω παραλάβει ακόμη τίποτα και μάλιστα και το e-fox μου έστειλε σήμερα email στα γερμανικά μήπως ξέρω τον λόγο της καθυστέρησης. Όποιος μπορεί ας με βοηθήσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. December 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2014 Έχω αυτόν το σειριακό αριθμό από το e-fox για κινητό που περιμένω. RC410756965NL Βλέπω ότι από 12-12-14 έχει πατήσει Ελλάδα αλλά δεν έχω παραλάβει ακόμη τίποτα και μάλιστα και το e-fox μου έστειλε σήμερα email στα γερμανικά μήπως ξέρω τον λόγο της καθυστέρησης. Όποιος μπορεί ας με βοηθήσει. Γράψε μας τον Ταχυδρομικό Κώδικα. Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tiniakos Δημ. December 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2014 Τήνος 84200 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. December 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2014 Κοίταξε εδώ: https://www.internationalparceltracking.com/Main.aspx#/track/RC410756965NL/GR/84200 Δεν λέει πουθενά γιά Ελλάδα, μόνο Ολλανδία .... Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asot Δημ. December 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2014 Έχω αυτόν το σειριακό αριθμό από το e-fox για κινητό που περιμένω. RC410756965NL Βλέπω ότι από 12-12-14 έχει πατήσει Ελλάδα αλλά δεν έχω παραλάβει ακόμη τίποτα και μάλιστα και το e-fox μου έστειλε σήμερα email στα γερμανικά μήπως ξέρω τον λόγο της καθυστέρησης. Όποιος μπορεί ας με βοηθήσει. Αυτό βλέπεις (στο PostNL)? 2014-12-12 17:46 The item has arrived in the country of destination Στο αεροδρόμιο είναι ακόμη, δεν έχει προχωρήσει καθόλου δες εδώ Υπομονή... Παράθεση OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. December 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2014 Αυτό βλέπεις (στο PostNL)? 2014-12-12 17:46 The item has arrived in the country of destination Στο αεροδρόμιο είναι ακόμη, δεν έχει προχωρήσει καθόλου δες εδώ Υπομονή... Ακόμη στην Ολλανδία είναι... country of destination είναι η Ολλανδία. Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kapasguitar Δημ. December 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2014 γιατί δε μηλάει κανένας για Lenovo A916 το θεωρώ καλό τηλέφωνο στην τιμή του:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arisg90 Δημ. December 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2014 Yπαρχει θεμα για το 916 στις συσκευες της Lenovo. Παράθεση Οι βλάκες είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση και οι ευφυείς γεμάτοι αμφιβολία. Ράσελ Μπέρτραντ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ArisMobile Δημ. December 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2014 Γεια σας, τελικα αγορασα το dg310 voyager 2 . Αρκετα καλο εως τωρα μονο που πιστευω οτι τελειωνει γρηγορα η μπαταρια.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
markos44 Δημ. December 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2014 Γεια σας, τελικα αγορασα το dg310 voyager 2 . Αρκετα καλο εως τωρα μονο που πιστευω οτι τελειωνει γρηγορα η μπαταρια.. κατεβασε αυτο και θα δεις τεραστια διαφορα https://play.google.com/store/apps/details?id=com.oasisfeng.greenify&hl=el αν το εχεις ρουταρει κατεβασε και αυτο https://play.google.com/store/apps/details?id=com.ignisoft.battery.calibration&hl=el αν οχι και αυτο κανει δουλεια https://play.google.com/store/apps/details?id=com.BoshBashStudios.batterydoctorrepair&hl=el Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. December 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2014 Γεια σας, τελικα αγορασα το dg310 voyager 2 . Αρκετα καλο εως τωρα μονο που πιστευω οτι τελειωνει γρηγορα η μπαταρια.. Με 2.000mah μπαταρία, τι περιμένεις; Με τόσο έβγαιναν τα κινητά πριν 2 χρόνια. Πλέον τα καλά κινητά είναι άνω των 3.000mah. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts