daydream59 Δημ. October 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2014 Έχεις δίκιο σε αυτό που λες φίλε μου, κι εγώ εκεί το υπολογίζω να με βγάλει, γι'αυτό και δεν θέλω να δώσω παραπάνω λεφτά. Το θέμα είναι, ποιο απ'όλα :P ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Δηλαδή αν είναι ρουταρισμένο δεν παίρνει ενημερώσεις; Οχι,δεν παιρνει,κανενα κινεζικο δεν παιρνει αυτοματα ενημερωσεις αν ειναι ρουταρισμενο,το συγκεκριμενο εχει πολυ μεγαλη υποστηριξη απο την εταιρεια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
philipBRAZIL Δημ. October 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2014 Καλησπέρα. Θέλω 1 κινητό με 8 πυρήνες (πάνω απο 1,7 ο καθένας) και 2 gb ram, καλή κάμερα, 5,5 ίντσες hd έστω και όχι full hd, καλή μπαταρία, μικρό όγκο και όχι μεγάλα lebels πως τα λέτε, και γύρω στα 150-170 ευρώ. Σχετικά νέο σε κυκλοφορία, όχι 2 ετών. Ακούω προτάσεις. Σας ευχαριστώ. Παράθεση BRAZILEIROS - Hellas Video-Sakis :respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
w2o4ts Δημ. October 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2014 Ποια είναι η δική σας γνώμη; Ότι έγραψα πιο πάνω είναι σκέψεις με βάση αυτά που έχω διαβάσει ως τώρα οπότε μπορεί και να είμαι λάθος κάπου, συγχωρέστε με... :) Aφου θα περιμενεις ετσι κ αλλιως μεχρι τα Χριστουγενα ,,,,, Όντως, μιας και θα περιμένεις μέχρι τα Χριστούγεννα, έχε υπ' οψη σου και τα εξής: - Υπάρχει σωρεία από νέα (και ενδιαφέροντα) μοντέλα που παρουσιάζονται αυτόν τον καιρό - Ακόμα και αν ένα από αυτά δε σου κάνει (ή ίσως δε θελήσεις να το εμπιστευτείς, σαν καινούριο και αδοκίμαστο), πιθανόν θα σπρώξουν τις τιμές των τωρινών μοντέλων προς τα κάτω. - Πλησιάζοντας στις γιορτές θα δούμε και διάφορες προσφορές (και... "προσφορές") από τα κινεζο-καταστήματα. Όλα αυτά λογικά θα αλλάξουν σημαντικά το τοπίο για κάποιον που θα κάνει την παραγγελία του κοντά στα Χριστούγεννα. Οπότε καλά κάνεις και ενημερώνεσαι από τώρα (και τα κινητά που έχεις ξεχωρίσει είναι πολύ καλά, όπως και αυτά που σου προτείνουν τα παιδιά εδώ), αλλά γενικά κράτα... ανοιχτές τις επιλογές σου για τους επόμενους 2 μήνες! Εκτός αν αποφασίσεις να αγοράσεις σύντομα, οπότε όντως απλά κοιτάζεις τι υπάρχει διαθέσιμο (και σε τι τιμή) και αποφασίζεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TUPAC_RIP Δημ. October 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2014 Καλημέρα σε όλους! Είμαι σε αναζήτηση νέου τηλεφώνου αυτόν τον καιρό (μάλλον κοντά στα Χριστούγεννα θα γίνει η αγορά, με το δώρο :p) για να αντικαταστήσω το Xperia Tipo Dual που "κληρονόμησα" από τον πεθερό μου όταν αυτός πήρε το THL T100S (φοβερό κινητό). Το συγκεκριμένο κινητό είναι και το πρώτο μου android smartphone. Όπως καταλαβαίνετε, δεν είμαι κανένας φανατικός, απλά με το Tipo δεν μπορώ να κάνω τίποτα χωρίς να σέρνεται. Αυτό που με ενδιαφέρει είναι να παίζω 2-3 παιχνιδάκια, να μπορώ να μπαίνω άνετα σε Facebook, YouTube, Internet και να έχει μια σχετικά καλή αυτονομία. Για φωτογραφίες και βίντεο δεν έχω ιδιαίτερες απαιτήσεις ούτε και για GPS (θα ήθελα βέβαια να υπάρχουν διαθέσιμα όταν τα χρειάζομαι). Δεν έχω ασχοληθεί ποτέ με custom roms και θα προτιμούσα το κινητό να το πάρω και να μη χρειαστεί να ασχοληθώ καθόλου με το θέμα. Βέβαια αν χρειαστεί, ένεκα σταθερότητας και βελτιώσεων, θα το κάνω καθώς βλέπω ότι υπάρχουν πολλές πληροφορίες από μέλη και δε νομίζω να έχω θέμα. Το maximum budget είναι 150 ευρώ. Με βάση αυτά τα κριτήρια, είμαι μεταξύ των Jiayu G4S, Coolpad F1, Lenovo A8 και ίσως και το THL T11 το οποίο ξεφεύγει λίγο στην τιμή αλλά επειδή έχω δει το T100S του πεθερού μου που δουλεύει απροβλημάτιστα από την πρώτη μέρα και έχω ακούσει πολύ καλά λόγια για την εταιρεία, μπορεί και να έδινα τα λίγα έξτρα ευρώ. Μέχρι στιγμής, κλίνω προς το Jiayu G4S. Έχω διαβάσει όλο το σχετικό θέμα, είδα τα προβλήματα που πιθανόν να αντιμετωπίσω καθώς και την πληθώρα τον διαθέσιμων roms σε περίπτωση που δεν με καλύψει η αρχική του. Επίσης είδα ότι από όλους αυτούς που έχουν απαντήσει στο θέμα, μόνο μια κοπέλα χρειάστηκε να το επιστρέψει για service (είναι κι αυτό κριτήριο επιλογής). Απλά μια ερώτηση: ο μόνος τρόπος για να πάρει αναβαθμίσεις το τηλέφωνο είναι να βάλεις μεταγενέστερη rom; Υπάρχει κάποιος που να είναι με τη stock rom και να είναι ικανοποιημένος; Το Coolpad F1, αν και από ότι διαβάζω είναι επίσης πολύ καλό value for money, μάλλον δεν θα το προτιμούσα λόγω εμφάνισης και γιατί χρειάζεται πείραγμα και ψάξιμο για να δουλέψει σωστά. Τέλος είναι και το Lenovo, ακόμα το κοιτάζω και διαβάζω γι'αυτό, προσπαθώντας να βγάλω ένα συμπέρασμα :) Ποια είναι η δική σας γνώμη; Ότι έγραψα πιο πάνω είναι σκέψεις με βάση αυτά που έχω διαβάσει ως τώρα οπότε μπορεί και να είμαι λάθος κάπου, συγχωρέστε με... :) Ευχαριστώ εκ των προτέρων όσους απαντήσουν και βοηθήσουν :) Μιας και σου αρεσει το ThL 100s θα ελεγα να δεις σοβαρα το ThL T11. Δες εδω την αποψη μου. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5696564 Παράθεση LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arisg90 Δημ. October 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2014 (edited) @agmg Coolpad F1.Οικονομικη κινηταρα και εισαι κομπλε.Θα κανεις τις ψιλοδιορθωσεις σου και μια χαρα. Καλησπέρα. Θέλω 1 κινητό με 8 πυρήνες (πάνω απο 1,7 ο καθένας) και 2 gb ram, καλή κάμερα, 5,5 ίντσες hd έστω και όχι full hd, καλή μπαταρία, μικρό όγκο και όχι μεγάλα lebels πως τα λέτε, και γύρω στα 150-170 ευρώ. Σχετικά νέο σε κυκλοφορία, όχι 2 ετών. Ακούω προτάσεις. Σας ευχαριστώ. Xiaomi Note η καλυτερη επιλογη. ψαχνω για οικονομικό τηλεφωνο στα 70-80€ και εχω δει αυτο http://www.geekbuying.com/item/Doogee-DG310-MTK6582-Quad-Core-1-3GHz-5-Inch-Android-4-4-OS-Smartphone-1GB-RAM-8GB-ROM-5-0MP-IPS-LCD-3G-GPS---Black-331313.html τι αλλο προτείνεται σε αυτα τα χαρακτηριστικά To Doogee DG310 που γραφεις για σημερα στα 81$ στο Pandawill.Επισης Cubot S168 στα 79.98 στο Gearbest με κουπονι S168HF μεχρι 31/12.Nεο κινητο,δεν εχουμε παραλαβει ακομα.Φαινεται κορυφαιο VFM απο καλη εταιρεια. Τελος THL T6s,Jiayu G2F,KingSing S2,Doogee DG580 (επισης προσφορα στο Panda) σκέφτομαι για κάτι φτηνό έως 4,3'' σε χρώμα άσπρο, αν έχει δει κανείς κάτι μου λέει! Οπως ειπωθηκε,Jiayu G2F Η ΜΟΝΗ επιλογη.Και εξαιρετικη! Edited October 20, 2014 by arisg90 Παράθεση Οι βλάκες είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση και οι ευφυείς γεμάτοι αμφιβολία. Ράσελ Μπέρτραντ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
w2o4ts Δημ. October 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2014 Καλησπέρα. Θέλω 1 κινητό με 8 πυρήνες (πάνω απο 1,7 ο καθένας) και 2 gb ram, καλή κάμερα, 5,5 ίντσες hd έστω και όχι full hd, καλή μπαταρία, μικρό όγκο και όχι μεγάλα lebels πως τα λέτε, και γύρω στα 150-170 ευρώ. Σχετικά νέο σε κυκλοφορία, όχι 2 ετών. Ακούω προτάσεις. Σας ευχαριστώ. Join the club! :) Κι εγώ ψάχνω για κάτι ανάλογο (και αρκετοί άλλοι εδώ, φαντάζομαι) εδώ και αρκετό καιρό, αλλά δεν έχω βρει κάποια πραγματικά καλή πρόταση - κάτι που να μην έχει και καποιο/α σημαντικό/ά μειονέκτημα/τα. Υπάρχει μεγάλη έμφαση και ποικιλία στις προτάσεις μέχρι 5", αλλά παραπάνω οι διαθέσιμες επιλογές... αραιώνουν και αν θέλεις αξιοπρεπή specs πρέπει να βάλεις αρκετά βαθιά το χέρι στην τσέπη... Δύο προτάσεις που -εκ πρώτης όψεως τουλάχιστον- φαίνονται να ταιριάζουν στις απαιτήσεις που θέτεις είναι το Elephone P2000 (και το... ετεροθαλές του αδελφάκι Mlais Note Pro) και το DooGee DG550. Αν διαβάσεις όμως τα threads τους εδώ στο myphone, θα δεις αρκετά ενοχλητικά προβληματάκια (συν τοις άλλοις, το DooGee έχει και 'μόνο' 1GB RAM). Αρκετοί θα σου προτείνουν και το Xiaomi Redmi Note (edit: με πρόλαβε ο arisg90! :-), το οποίο όμως στην 8-πύρηνη εκδοχή του (μιας και το θέτεις σαν κριτήριο) είναι αρκετά τσιμπημένο (€190+) - αν και υπάρχει και σε 4-core με Snapdragon επεξεργαστή σε ελαφρώς χαμηλότερη τιμή (και LTE support). Προσωπικά δεν κοιτάζω κατά Xiaomi μεριά γιατί δεν κατάφερα ποτέ να χωνέψω τη MIUI (την κατά Xiaomi εκδοχή του Android). Εχει ακουστεί ότι ίσως η ίδια η Xiaomi δώσει σαν επιλογή και AOSP ('standard' Android), οπότε οι συσκευές της θα... ξαναμπούν στην ατζέντα μου! Το Note πάντως είναι σχετικά ογκώδες και βαρύ, οπότε μάλλον δε θα σου κάνει... (Πολύ) ενδιαφέρουσα επιλογή με τα χαρακτηριστικά που ψάχνεις είναι το Huawei Honor 3X, στα $233 (~€185) που το δίνει το Merimobiles τη στιγμή που τα γράφω αυτά. Τα κάνει όλα και συμφέρει! Μόνο 'μειονέκτημα' είναι ότι είναι μοντέλο των αρχών του 2014, οπότε η όποια υποστήριξη προς αυτό από τη μαμά Huawei φθίνει. Είναι ζήτημα αν θα πάρει KitKat (θα πάρει τελικά, φαντάζομαι!), αλλά ως εκεί... Το καλό είναι ότι την περίοδο αυτή αναμένονται πολλές και διάφορες νέες συσκευές (αναζήτησε π.χ. τα χαρακτηριστικά του Infocus M330 - δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα στην αγορά), οπότε ελπίζω ότι θα βρούμε κάτι που να μας κάνει... :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geobas Δημ. October 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2014 (edited) Αγόρασα ένα κλώνο . Δεν χρειάζονται άλλα σχόλια γιατί έχω ήδη ακούσει τα εξ ' αμάξης από καλόβουλους και όχι τόσο καλόβουλους φίλους . Το θέμα είναι ότι ετοιμαζόμουν να το πετάξω στα σκουπίδια , ιδιαίτερα λόγω του ότι η μπαταρία ξεφορτιζόταν τρέχοντας , συν κάτι άλλα κουφά . Ας σημειωθεί ότι με εξαίρεση το CPU που αυτό που έλεγε ο κινέζος ήταν παραμύθι , όλα τα άλλα specs είναι σχεδόν σωστά . Μετά από παρότρυνση φίλου μου , είπα να ασχοληθώ λίγο , και το αποτέλεσμα είναι ότι κατάφερα και έφερα την μπαταρία σε λογικά επίπεδα αλλά δεν μπορώ να πω ότι είμαι απόλυτα ευχαριστημένος σε γενικές γραμμές . Ετσι θα ήθελα να δοκιμάσω να φλασάρω μία ROM , μήπως και ισιώσει(!) σε όλους τους τομείς , ίσως και στο GPS που είναι άθλιο . Οι ενδείξεις στο MTKdroidTools είναι Hardware : MT6582 (Qualcomm is Fake!) Model : SM-G900S Build number : KOT49H.G900SKSU1AND3 Build date UTC : 20140917-023715 Android v : 4.4.2 Baseband v: MOLY.WR8.W1315.MD.WG.MP.V15, 2014/02/18 02:04 Kernel v : 3.4.5 (dpi@SWDD5708) (gcc version 4.6.x-google 20120106 (prerelease) (GCC) ) #1 SMP Wed Sep 17 10:35:12 CST 2014 Μιά και είμαι στραβάδι μπορεί κάποιος φίλος να μου πει ποιά μπορεί να είναι η σωστή ROM και πως θα την φλασάρω . ΥΓ : 'Ολα του γάμου δύσκολα ..... Προσπάθησα να μπώ σε recovery mode και οι επιλογές που βγάζει είναι στα κινέζικα .:lol: Edited October 20, 2014 by geobas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thanos_ATH Δημ. October 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2014 Αγόρασα ένα κλώνο . Δεν χρειάζονται άλλα σχόλια γιατί έχω ήδη ακούσει τα εξ ' αμάξης από καλόβουλους και όχι τόσο καλόβουλους φίλους . Το θέμα είναι ότι ετοιμαζόμουν να το πετάξω στα σκουπίδια , ιδιαίτερα λόγω του ότι η μπαταρία ξεφορτιζόταν τρέχοντας , συν κάτι άλλα κουφά . Ας σημειωθεί ότι με εξαίρεση το CPU που αυτό που έλεγε ο κινέζος ήταν παραμύθι , όλα τα άλλα specs είναι σχεδόν σωστά . Μετά από παρότρυνση φίλου μου , είπα να ασχοληθώ λίγο , και το αποτέλεσμα είναι ότι κατάφερα και έφερα την μπαταρία σε λογικά επίπεδα αλλά δεν μπορώ να πω ότι είμαι απόλυτα ευχαριστημένος σε γενικές γραμμές . Ετσι θα ήθελα να δοκιμάσω να φλασάρω μία ROM , μήπως και ισιώσει(!) σε όλους τους τομείς , ίσως και στο GPS που είναι άθλιο . Οι ενδείξεις στο MTKdroidTools είναι Hardware : MT6582 (Qualcomm is Fake!) Model : SM-G900S Build number : KOT49H.G900SKSU1AND3 Build date UTC : 20140917-023715 Android v : 4.4.2 Baseband v: MOLY.WR8.W1315.MD.WG.MP.V15, 2014/02/18 02:04 Kernel v : 3.4.5 (dpi@SWDD5708) (gcc version 4.6.x-google 20120106 (prerelease) (GCC) ) #1 SMP Wed Sep 17 10:35:12 CST 2014 Μιά και είμαι στραβάδι μπορεί κάποιος φίλος να μου πει ποιά μπορεί να είναι η σωστή ROM και πως θα την φλασάρω . ΥΓ : 'Ολα του γάμου δύσκολα ..... Προσπάθησα να μπώ σε recovery mode και οι επιλογές που βγάζει είναι στα κινέζικα .:lol: googlαρε με βαση αυτο: MOLY.WR8.W1315.MD.WG.MP.V15 βγαζει αρκετα λινκς ,,,,,,, πχ. http://www.china-devices.com/Thread-Help-me-identify-my-phone http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2749814 θελει διαβασμα και ισως βγαλεις καποια ακρη με δοκιμες ,,,,, και ...... fingers crossed Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agmg Δημ. October 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2014 (edited) Ευχαριστώ φίλοι μου για τις απαντήσεις και τις γνώμες σας :) Η αγορά θα γίνει κοντά στα Χριστούγεννα που θα πάρουμε το δώρο. Οπότε προς το παρόν ενημερώνομαι και παρακολουθώ τις εξελίξεις... και περιμένω :) ----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Μιας και σου αρεσει το ThL 100s θα ελεγα να δεις σοβαρα το ThL T11. Δες εδω την αποψη μου. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5696564 Την διάβασα τη γνώμη σου :) Το Τ100s του πεθερού μου είναι πολύ καλό κινητό. Το έχει περίπου 3 μήνες και δεν έχει βγάλει το παραμικρό. Αλλά η τιμή του πάει κοντά στα 200 όπως και του THL 5000 που σκεφτόμουν μέχρι πρότεινος να πάρω. Επίσης έχω ακούσει γενικά πολύ καλά λόγια για την εταιρεία γι'αυτό και σκέφτομαι σοβαρά το T11. Δύσκολη η επιλογή αλλά δε βιάζομαι... Πιστεύω ότι κοντά στα Χριστούγεννα θα υπάρξουν και ακόμα καλύτερες προσφορές οπότε περιμένω την κατάλληλη :) Edited October 20, 2014 by agmg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nomitsi Δημ. October 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2014 Γεια σας, έχω ένα δύκαρτο κινέζικο τηλέφωνο και θα ήθελα να ρωτήσω αν υπαρχει κάποια διαφορά στο αν τοποθετήσω την κάρτα sim στην υποδοχή 1 του τηλ GSM ή στην 2 WCDMR GSM . Aν γνωρίζει κάποιος ας μου πει.... Ευχαριστω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nebtios Δημ. October 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2014 Γεια σας, έχω ένα δύκαρτο κινέζικο τηλέφωνο και θα ήθελα να ρωτήσω αν υπαρχει κάποια διαφορά στο αν τοποθετήσω την κάρτα sim στην υποδοχή 1 του τηλ GSM ή στην 2 WCDMR GSM . Aν γνωρίζει κάποιος ας μου πει.... Ευχαριστω! Στο gsm θα δουλεύει στα 2g ενω στο άλλο αναλογα με το σήμα 3g ή 2g. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nomitsi Δημ. October 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2014 Στο gsm θα δουλεύει στα 2g ενω στο άλλο αναλογα με το σήμα 3g ή 2g. Άρα είναι καλύτερα να είναι στην WCDMA..... Eυχαριστώ πολύ,νάσαι καλά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nebtios Δημ. October 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2014 Στο gsm θα δουλεύει στα 2g ενω στο άλλο αναλογα με το σήμα 3g ή 2g. Άρα είναι καλύτερα να είναι στην WCDMA..... Eυχαριστώ πολύ,νάσαι καλά! Τη καρτα με την οποία θα μπαίνεις internet να τη βάλεις στο WCDMA. Οποτε όταν έχει καλο σημα θα έχεις 3g. Την κάρτα που τη θές για να μιλας βάλε την στο gsm. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GUZGUN Δημ. October 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2014 Καλησπέρα. Θέλω 1 κινητό με 8 πυρήνες (πάνω απο 1,7 ο καθένας) και 2 gb ram, καλή κάμερα, 5,5 ίντσες hd έστω και όχι full hd, καλή μπαταρία, μικρό όγκο και όχι μεγάλα lebels πως τα λέτε, και γύρω στα 150-170 ευρώ. Σχετικά νέο σε κυκλοφορία, όχι 2 ετών. Ακούω προτάσεις. Σας ευχαριστώ. Και γω θέλω κάτι ανάλογο αλλά ας είναι και quad core στα 2,2 - 2,5 με ram 2-3gb και τιμή γύρω στα 200-230 το πολύ. Αν είναι 300+ μπορώ να πάω σε Lg G3, Galaxy s5 ή και note 3 που έχουν πέσει οι τιμές τους τον τελευταίο καιρό λόγω έλευσης τον νέων μοντέλων. Παράθεση Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500 samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram LeEco le max 2 x820 6/64gb Xiaomi mi mix 2s 6/64 Xiaomi mi 9t pro 6/128 Poco F4 8/256 Vivo x80 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Saleakos Δημ. October 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2014 Καλησπέρα. Θέλω 1 κινητό με 8 πυρήνες (πάνω απο 1,7 ο καθένας) και 2 gb ram, καλή κάμερα, 5,5 ίντσες hd έστω και όχι full hd, καλή μπαταρία, μικρό όγκο και όχι μεγάλα lebels πως τα λέτε, και γύρω στα 150-170 ευρώ. Σχετικά νέο σε κυκλοφορία, όχι 2 ετών. Ακούω προτάσεις. Σας ευχαριστώ. xiaomi redmi note φιλε, εχει λιγο παραπανω απο το μπατζετ που εχεις αλλα πραγματικα τα αξιζει,τηλεφωναρα και μπαταριαρα, εχει ολα τα specs που ζητας το μονο δεν ξερω ειναι για τον ογκο γιατι ειναι λιγο μεγαλο, αλλα για 5.5 ιντσες μια χαρα, δεν νομιζω και κανα 5.5αρι να ειναι μικρο Και γω θέλω κάτι ανάλογο αλλά ας είναι και quad core στα 2,2 - 2,5 με ram 2-3gb και τιμή γύρω στα 200-230 το πολύ. Αν είναι 300+ μπορώ να πάω σε Lg G3, Galaxy s5 ή και note 3 που έχουν πέσει οι τιμές τους τον τελευταίο καιρό λόγω έλευσης τον νέων μοντέλων. οι επιλογες σου σε αυτα τα λεφτα δεν ειναι και πολλες αν πας σε quadcore με αυτον τον χρονισμο, πας σε qualcomm οποτε...xiaomi mi3 (5 ιντσες) και lenovo k910 (5.5 ιντσες), αν και θα προτεινα το πρωτο :) να πω οτι ειμαι κατοχος και xiaomi mi3 και xiaomi redmi note και ειμαι υπερευχαριστημενος :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GUZGUN Δημ. October 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2014 xiaomi redmi note φιλε, εχει λιγο παραπανω απο το μπατζετ που εχεις αλλα πραγματικα τα αξιζει,τηλεφωναρα και μπαταριαρα, εχει ολα τα specs που ζητας το μονο δεν ξερω ειναι για τον ογκο γιατι ειναι λιγο μεγαλο, αλλα για 5.5 ιντσες μια χαρα, δεν νομιζω και κανα 5.5αρι να ειναι μικρο οι επιλογες σου σε αυτα τα λεφτα δεν ειναι και πολλες αν πας σε quadcore με αυτον τον χρονισμο, πας σε qualcomm οποτε...xiaomi mi3 (5 ιντσες) και lenovo k910 (5.5 ιντσες), αν και θα προτεινα το πρωτο :) να πω οτι ειμαι κατοχος και xiaomi mi3 και xiaomi redmi note και ειμαι υπερευχαριστημενος :D το xiaomi mi3 που είναι 5" έχει σχεδόν τις ίδιες διαστάσεις με το lg g3 που είναι 5,5" και το redmi note είναι πιο μεγάλο και από το note 3 που είναι 5,7". το k910 και mi3 δεν παίρνει κάρτα οπότε πας στην έκδοση 64gb και δίνεις όσο και για ένα "επώνυμο". Ή την βλέπεις αλλιώς και παίρνεις ένα lenovo a806 που είναι και μια χαρά στις 5" με 140euro και σε κανά 2 χρόνια το ξαναλάζεις. Μεγάλο μπέρδεμα, μεγάλο μπέρδεμα. Παράθεση Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500 samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram LeEco le max 2 x820 6/64gb Xiaomi mi mix 2s 6/64 Xiaomi mi 9t pro 6/128 Poco F4 8/256 Vivo x80 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hurin Δημ. October 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2014 Παιδιά καλησπέρα, βγήκαμε σήμερα με έναν ξάδερφο μου για καφέ και όλο χαρά μου είπε ότι παρήγγειλε το Lenvo S8 από aliexpress. http://www.aliexpress.com/item/MTK6592-Octa-Core-3G-RAM-16G-ROM-Lenovo-S8-Android-Smart-Phone-13-0MP-3G-GPS/2037385610.html Αμέσως μου φάνηκε ύποπτο, του είπα ότι δεν υπάρχει αυτό το κινητό και άν υπήρχε δεν θα έκανε 120€, αλλά αυτός επέμενε ότι το ίδιο έχει πάρει συναδελφός του. Μάλιστα βγάζει 35.000 στο antutu. Πως μπορεί να προστατευθεί από την απατεωνιά? Αν τρέξει ο συνάδελφός του το CPUZ θα του βγάλει τα αληθινά χαρακτηριστικά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steve_giovas Δημ. October 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2014 (edited) Καλησπέρα καλησπέρα (που ελεγε και ο Σταυρος στους πρωταγωνιστες) παρηγγειλα στις αρχες του Σεπτεμβρη ενα κινεζικο οχταπυρινο VOTO X6 απο το ebay περα απο το οτι το πηρα μαυρο και μου ηρθε ασπρο στην μιαμιση εβδομαδα μου εσβησε ενω ειχε μπαταρια το αναψα αλλα δεν καταφερε να κανει εκκινηση οποτε σκεφτηκα οτι εκανα λαθος και ειχα "φαει" την μπαταρια το φορτησα.... οσο και αν το φορτιζα ομως δεν ξεκινουσε... το αναβω και δεν καταφερνει να φτασει στην επιφανεια εργασιας και αν το κανει (ανοιξε την επιφανεια 4-5 φορες) σβηνει πριν προλαβω να κανω κατι εκτος απο μια φορα που δουλεψε αλλα η μπαταρια ξεκινωντας απο 30% σε 2 λεπτα επεσε μια-μια μοναδα στο 0% οπου και εσβησε τωρα αν ανοιξει για κανενα δευτερολεπτο η μπαταρια διχνει 0% μιλησα με τον κινεζο και μου ειπε στην αρχη να μου στειλει cd-rom μαλλον για να το κανω format απ'οτι καταλαβα την επομενη μερα αλλαξε γνωμη και μου ειπε οτι εχει προβλημα η μπαταρια και εστειλε καινουρια η οποια ειναι καθ'οδον... εγω ο Ελλην δαιμονιος επειδη εχω την υπονια οτι κατι αλλο συμβαινει και δεν φταει η μπαταρια του εδωσα κατευθειαν 5v DC στις επαφες απο μετασχηματιστη και κανει ακριβως το ιδιο πραγμα... υπαρχει περιπτωση να γνωριζει καποιος τι ακριβως συμβαινει? μηπως υπαρχει καποιο προβλημα με την μνημη η τον επεξεργαστη? μπορω να του κανω επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων ενω ειναι κλειστο? αυτος ειναι ο συνδεσμος του πωλητη με τις λεπτομερειες του τηλεφωνου... http://www.ebay.com/itm/VOTO-X6-Smartphone-Android-4-4-MTK6592-2GB-32GB-5-5-Inch-Gorilla-Glass-Screen-/171360980658?pt=Cell_Phones&var&hash=item27e5e90eb2 σκεφτομαι να το στειλω πισω αλλα δεν θελω γιατι αναπολω την μιαμιση εβδομαδα που πηγαινε σφαιρα... Ευχαριστω για τον χρονο σας! Edited October 21, 2014 by steve_giovas Παράθεση Μήνυμα από τον βορρά!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimi_1982 Δημ. October 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2014 (edited) Παιδιά καλησπέρα, βγήκαμε σήμερα με έναν ξάδερφο μου για καφέ και όλο χαρά μου είπε ότι παρήγγειλε το Lenvo S8 από aliexpress. http://www.aliexpress.com/item/MTK6592-Octa-Core-3G-RAM-16G-ROM-Lenovo-S8-Android-Smart-Phone-13-0MP-3G-GPS/2037385610.html Αμέσως μου φάνηκε ύποπτο, του είπα ότι δεν υπάρχει αυτό το κινητό και άν υπήρχε δεν θα έκανε 120€, αλλά αυτός επέμενε ότι το ίδιο έχει πάρει συναδελφός του. Μάλιστα βγάζει 35.000 στο antutu. Πως μπορεί να προστατευθεί από την απατεωνιά? Αν τρέξει ο συνάδελφός του το CPUZ θα του βγάλει τα αληθινά χαρακτηριστικά? Το κινητο ειναι μια χαρα,μονο που ειναι για τα κινεζικα δικτυα το 3g του(2g θα πιανει κανονικα)! Το αντιστοιχο για ευρωπαικα ειναι αν δε κανω λαθος το Α8. Edit:Αν και με τα χαρακτηριστικα που βλεπω τωρα κατι δεν κολαει (3gb ram, 2.5ghz χρονισμος στον 6592,1920χ1080 αναλυση)! Edited October 21, 2014 by dimi_1982 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geobas Δημ. October 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2014 θελει διαβασμα και ισως βγαλεις καποια ακρη με δοκιμες ,,,,, και ...... fingers crossed Ωωωωχχχχ.... κατάλαβα . Δεν τον γλυτώνει τον σκουπιδοτενεκέ . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. October 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2014 (edited) Το κινητο ειναι μια χαρα,μονο που ειναι για τα κινεζικα δικτυα το 3g του(2g θα πιανει κανονικα)! Το αντιστοιχο για ευρωπαικα ειναι αν δε κανω λαθος το Α8. Edit:Αν και με τα χαρακτηριστικα που βλεπω τωρα κατι δεν κολαει (3gb ram, 2.5ghz χρονισμος στον 6592,1920χ1080 αναλυση)! Μάλλον φίλε μαιμού το κόβω και εγώ. αυτά παθαίνει όποιος δεν διαβάζει λίγο πριν αγοράσει κάτι και θέλει να το παίξει έξυπνος ότι έκανε την καλύτερη αγορά με λίγα λεφτά. τόσα σοβαρά μαγαζιά από αλι βρήκε να το πάρει. Παιδιά καλησπέρα, βγήκαμε σήμερα με έναν ξάδερφο μου για καφέ και όλο χαρά μου είπε ότι παρήγγειλε το Lenvo S8 από aliexpress. http://www.aliexpress.com/...037385610.html Αμέσως μου φάνηκε ύποπτο, του είπα ότι δεν υπάρχει αυτό το κινητό και άν υπήρχε δεν θα έκανε 120€, αλλά αυτός επέμενε ότι το ίδιο έχει πάρει συναδελφός του. Μάλιστα βγάζει 35.000 στο antutu. Πως μπορεί να προστατευθεί από την απατεωνιά? Αν τρέξει ο συνάδελφός του το CPUZ θα του βγάλει τα αληθινά χαρακτηριστικά? όταν έρθει με το καλό κάνε μας μια ενημέρωση (τρώει μπανάνες η μαιμου;;) :) Edited October 21, 2014 by chios Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arisg90 Δημ. October 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2014 Παιδιά καλησπέρα, βγήκαμε σήμερα με έναν ξάδερφο μου για καφέ και όλο χαρά μου είπε ότι παρήγγειλε το Lenvo S8 από aliexpress. http://www.aliexpress.com/item/MTK6592-Octa-Core-3G-RAM-16G-ROM-Lenovo-S8-Android-Smart-Phone-13-0MP-3G-GPS/2037385610.html Αμέσως μου φάνηκε ύποπτο, του είπα ότι δεν υπάρχει αυτό το κινητό και άν υπήρχε δεν θα έκανε 120€, αλλά αυτός επέμενε ότι το ίδιο έχει πάρει συναδελφός του. Μάλιστα βγάζει 35.000 στο antutu. Πως μπορεί να προστατευθεί από την απατεωνιά? Αν τρέξει ο συνάδελφός του το CPUZ θα του βγάλει τα αληθινά χαρακτηριστικά? Το κινητο αυτο δεν ειναι Lenovo.Και φαινεται πρωτα πρωτα απο τα κουμπια που ειναι διαφορετικα απο αυτα που εχει η εταιρεια ιδια σε ολα της τα μοντελα.Επισης αυτα τα χαρακτηριστικα σ αυτα τα λεφτα δεν υπαρχουν.Ακυρωσε το συντομοτερο την παραγγελια γιατι πιθανων θα σου ρθει καποιο κινητο noname (ασχετα αν γραφει Lenovo πισω) με 512ΜΒ ram... Μια χαρα αξιοπιστο και εξαιρετικο ειναι το ali αρκει να μπορεις να διακρινεις απατεωνες και καλους εμπορους. Παράθεση Οι βλάκες είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση και οι ευφυείς γεμάτοι αμφιβολία. Ράσελ Μπέρτραντ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. October 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2014 Σύμφωνο arisg ότι το αλι Είναι εξαιρετικό και έχω ψωνίσει πολλά πράγματα αλλά θέλει προσοχή από ποιον ψωνίζουμε. Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hurin Δημ. October 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2014 Αυτό που με προβλημάτισε είναι ότι είδε παρόμοιο κινητό από κοντά και πέταγε! Πλήρωσε και με χρεωστική, άντε να βγάλει άκρη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. October 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2014 Αυτό που με προβλημάτισε είναι ότι είδε παρόμοιο κινητό από κοντά και πέταγε! Πλήρωσε και με χρεωστική, άντε να βγάλει άκρη. Με χρεωστική χωρίς paypal;;; Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts