taliban Δημ. October 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2014 Πολύ ενδιαφέρον και με ενδιαφέρουσα τιμή,ψάξε το λίγο ακόμα, αν βρεις Κανένα review κλπ και ενημέρωσε μας Κοίτα να δεις που ψιλοκολλησα με το κινητό και το ψάχνω πιο πολύ :-), διάβασα λοιπόν ότι είναι μονοκαρτο, ισχύει άραγε; μολις ειδα αυτο.https://www.fastcardtech.com/HDC-Galaxy-Note-4-Max.html ειμαι μεταξυ του coolpad f1 και τωρα με εντυπωσιασε και αυτο.πια ειναι η γνωμη σας? Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thanos_ATH Δημ. October 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2014 μολις ειδα αυτο.https://www.fastcardtech.com/HDC-Galaxy-Note-4-Max.html ειμαι μεταξυ του coolpad f1 και τωρα με εντυπωσιασε και αυτο.πια ειναι η γνωμη σας? μαλιστα ,,,,,,,, βλεπω αυτο στο στελνουν ετοιμο στραβωμενο ....... δεν χρειαζεται να το κανει ο εκαστοτε αγοραστης μονος του οπως με το νεο iphone :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navystam Δημ. October 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2014 Κοίτα να δεις που ψιλοκολλησα με το κινητό και το ψάχνω πιο πολύ :-), διάβασα λοιπόν ότι είναι μονοκαρτο, ισχύει άραγε; μαλιστα ,,,,,,,, βλεπω αυτο στο στελνουν ετοιμο στραβωμενο ....... δεν χρειαζεται να το κανει ο εκαστοτε αγοραστης μονος του οπως με το νεο iphone :) σε αλλα γνωστα κινεζοσαιτ που το εψαξα δεν το βρηκα.λετε να εχει παραμορφωση η εικονα με την κυρτη οθονη? Παράθεση οποιος φοβαται πεφτει και κοιμαται Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. October 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2014 σε αλλα γνωστα κινεζοσαιτ που το εψαξα δεν το βρηκα.λετε να εχει παραμορφωση η εικονα με την κυρτη οθονη? ναι και εγώ το έψαξα, μόνο αυτό το έχει και κάποια άλλα σε τιμή +200 δολλάρια χωρίς paypal. Δεν νομίζω να παραμορφώνει, είδες κανένα βίντεο του ? Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navystam Δημ. October 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2014 (edited) ναι και εγώ το έψαξα, μόνο αυτό το έχει και κάποια άλλα σε τιμή +200 δολλάρια χωρίς paypal. Δεν νομίζω να παραμορφώνει, είδες κανένα βίντεο του ? οχι.και δεν εχω βρει και αλλες φωτο που να δειχνει ανοιχτο πισω για τις καρτες.αν εχει μια η δυο.ελεγα να δωσω σασμενος μεχρι 130€ για το f1 και εχω κολησει και εγω με αυτο τωρα.το ενα ειναι σιγουρη λυση και αυτο δεν βρισκω κατι αλλο ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- οχι.και δεν εχω βρει και αλλες φωτο που να δειχνει ανοιχτο πισω για τις καρτες.αν εχει μια η δυο.ελεγα να δωσω σασμενος μεχρι 130€ για το f1 και εχω κολησει και εγω με αυτο τωρα.το ενα ειναι σιγουρη λυση και αυτο δεν βρισκω κατι αλλο βρηκα ενα βιντεο.http://www.youtube.com/watch?v=NqeoZXUi8pA ναι.το ειδα στην σελιδα τους ανοιχτο πισω και ειχα μια καρτα sim.και παλι δεν με χαλαει!! Edited October 11, 2014 by navystam Παράθεση οποιος φοβαται πεφτει και κοιμαται Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. October 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2014 οχι.και δεν εχω βρει και αλλες φωτο που να δειχνει ανοιχτο πισω για τις καρτες.αν εχει μια η δυο.ελεγα να δωσω σασμενος μεχρι 130€ για το f1 και εχω κολησει και εγω με αυτο τωρα.το ενα ειναι σιγουρη λυση και αυτο δεν βρισκω κατι αλλο ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- βρηκα ενα βιντεο.http://www.youtube.com/watch?v=NqeoZXUi8pA χα,χα,χα, μόλις το είδα και εγώ. Πολύ καλό και δεν παραμορφώνει η οθόνη, θεώρησε ως δεδομένο ότι είναι μονόκαρτο Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navystam Δημ. October 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2014 χα,χα,χα, μόλις το είδα και εγώ. Πολύ καλό και δεν παραμορφώνει η οθόνη, θεώρησε ως δεδομένο ότι είναι μονόκαρτο ανοιγω θεμα καινουριο εδω για το κινητο http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5682166#post5682166 Παράθεση οποιος φοβαται πεφτει και κοιμαται Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evmenis Δημ. October 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2014 Ε ναι ειπα οτι ετσι για παραδειγμα θα μπορουσε να ευσταθει ο ισχυρισμος. Οχι οτι εχει αλλαξει η ισοτιμια τους. Αλλωστε ειναι εδω και χρονια γνωστη η διαμαχη μεταξυ ΗΠΑ και Κινας οπου η Κινα αρνειται πεισματικα να υπερτιμήσει -να σκληρύνει- το νόμισμά της κ διατηρει την ισιτιμια τους. Επι της ουσιας για την ανοδο της τιμης του Coolpad F1 που ρωτησα στο vickmall για την διαφορα της τιμης με τους αλλους κ γιατι το oti εχει -10$ στο merimobiles ,,,,, μου απαντησε οτι δεν ξερω τι και πως πουλαει σε αυτη την τιμη το merimobiles, και οτι σε αυτην την τιμη που πουλανε το merimobiles το F1 αυτος δεν μπορει καν να το αγορασει !! Τα συμπερασματα δικα σας ....... Π@π@ρι@ μαντολες. Απλα αυξανει το profit margin στο πιο δημοφιλες κινητο αυτη την στιγμη ,τι να πει δηλαδη οτι θελει να σου παρει περισσοτερα λεφτα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. October 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2014 Πόσο περίπου είναι το κόστος για αλλαγή οθόνης σε κινέζικο κινητό των 120€ αν το στείλουμε Κίνα? Και πόσο αν μας στείλουν οθόνη? Αξίζει? Ρώτησα και το site που είχε γίνει η αγορά, αλλά δεν έχω πάρει απάντηση ακόμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PP6210 Δημ. October 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2014 όπως τα λες είναι αν δεν κάνεις 2-3 κύκλους φόρτισης είναι νωρίς για να βεβαιωθείς οτι όντως έχεις πρόβλημα. Εν τω μεταξύ εγώ θα έκανα κ ενα 24ωρο χωρίς σύνδεση ιντερνετ, ενα μόνο με wifi κ ενα μονο με mobile data για να δω αν το πρόβλημα είναι σε ανταλλαγή data κ σε ποιό είδος σύνδεσης. Φυσικά παίζει κ το απλούστερο σενάριο όλων που ειπώθηκε ήδη, να είναι η μπαταρία ΓΤΠ - για τα πανηγύρια (!) δηλαδη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. October 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2014 Πόσο περίπου είναι το κόστος για αλλαγή οθόνης σε κινέζικο κινητό των 120€ αν το στείλουμε Κίνα? Και πόσο αν μας στείλουν οθόνη? Αξίζει? Ρώτησα και το site που είχε γίνει η αγορά, αλλά δεν έχω πάρει απάντηση ακόμα. Ξανά παρτο καινούργιο;) και τα μισά χρήματα να θέλει και τα μεταφορικά Δεν αξίζει, και θα έχεις ενα επισκευασμενο τηλ.....!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. October 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2014 Πόσο περίπου είναι το κόστος για αλλαγή οθόνης σε κινέζικο κινητό των 120€ αν το στείλουμε Κίνα? Και πόσο αν μας στείλουν οθόνη? Αξίζει? Ρώτησα και το site που είχε γίνει η αγορά, αλλά δεν έχω πάρει απάντηση ακόμα. Υπάρχουν πολλά μαγαζιά που επισκευάζουν κινητά. Ρώτησε εάν μπορούν να το επισκευάσουν, μπορεί να σου βγεί πολύ πιό φθηνά από το να μπλέξεις με τους Κινέζους, αλλοιώς καλύτερα να πάρεις καινο΄υριο όπως είπε και ο φίλος παραπάνω .... Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnsot-1 Δημ. October 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2014 Πόσο περίπου είναι το κόστος για αλλαγή οθόνης σε κινέζικο κινητό των 120€ αν το στείλουμε Κίνα? Και πόσο αν μας στείλουν οθόνη? Αξίζει? Ρώτησα και το site που είχε γίνει η αγορά, αλλά δεν έχω πάρει απάντηση ακόμα. Δεν νομιζω οτι υπαρχει μπουσουλας για ολα τα μοντελα και ολα τα site, καθε μοντελο τηλ. εχει το δικο του κοστος(αναλογα και την οθονη που εχει),και καθε site εχει την δικια του τιμολογιακη πολιτικη. Το καλυτερο που εχεις να κανεις, αν δεν το αναλαμβνει καποιος εδω, ειναι να απευθυνθεις στο site απ'οπου το πηρες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. October 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2014 Υπάρχουν πολλά μαγαζιά που επισκευάζουν κινητά. Ρώτησε εάν μπορούν να το επισκευάσουν, μπορεί να σου βγεί πολύ πιό φθηνά από το να μπλέξεις με τους Κινέζους, αλλοιώς καλύτερα να πάρεις καινο΄υριο όπως είπε και ο φίλος παραπάνω .... Είναι ενός φίλου το κινητό και θέλει να δει πρώτα ποιο είναι το κόστος πριν παραγγείλει άλλο. Οθόνη αναγκαστικά θα έρθει από Κίνα γιατί εδώ δεν παίζει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. October 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2014 (edited) Είναι ενός φίλου το κινητό και θέλει να δει πρώτα ποιο είναι το κόστος πριν παραγγείλει άλλο. Οθόνη αναγκαστικά θα έρθει από Κίνα γιατί εδώ δεν παίζει κανένα 30€ επισκευή.......έχει πολύ δουλειά η αλλαγή οθόνης..!!! εκτός και αν μπορεί κάποιος που ξέρει......τζαπε..!;) ΕΔΩ Αλλαγή σε p990 Edited October 12, 2014 by mariodj Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. October 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2014 Πού παίρνουν 30€ γι αλλαγή οθόνης; 10-20€ κυμαίνεται Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. October 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2014 (edited) Πού παίρνουν 30€ γι αλλαγή οθόνης; 10-20€ κυμαίνεται Έστω...!;) Edited October 12, 2014 by mariodj Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. October 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2014 κανένα 30€ επισκευή.......έχει πολύ δουλειά η αλλαγή οθόνης..!!! εκτός και αν μπορεί κάποιος που ξέρει......τζαπε..!;) ΕΔΩ Αλλαγή σε p990 Μόνο τα εργατικά 30€, έτσι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. October 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2014 Μόνο τα εργατικά 30€, έτσι? Ένας φίλος παραπάνω λέει απο 10 εως 20€ ας μας πει που...???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilk Δημ. October 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2014 Ένας φίλος παραπάνω λέει απο 10 εως 20€ ας μας πει που...???? Στείλε του ένα ΠΜ και θα σου πει (καπου στα δυτικά). Είναι λίγο δύσκολη η θέση του να σου το πει εδώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ManicMiner Δημ. October 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2014 Καλημέρα σας . Εχω παραγγειλει ενα κινητο τηλεφωνο απο το minideal.net απο τις 16/9/14 και το μονο που βλεπω απο τοτε στην σελιδα που μου εχουν δωσει ως τρακινγ ειναι αυτο http://www.17track.net/en/result/post.shtml?nums=RF282617631SG Ποσες μερες θα πρεπει να περιμενω ακομα? και τι μπορω να κανω για να παρω τα χρηματα μου πισω αν δεν το παραλαβω? Σας ευχαριστω πολύ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arisam Δημ. October 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2014 Καλημέρα σας . Εχω παραγγειλει ενα κινητο τηλεφωνο απο το minideal.net απο τις 16/9/14 και το μονο που βλεπω απο τοτε στην σελιδα που μου εχουν δωσει ως τρακινγ ειναι αυτο http://www.17track.net/en/result/post.shtml?nums=RF282617631SG Ποσες μερες θα πρεπει να περιμενω ακομα? και τι μπορω να κανω για να παρω τα χρηματα μου πισω αν δεν το παραλαβω? Σας ευχαριστω πολύ! Με γεια σου φιλε μου Καταγραφτηκε σημερα στα ελληνικα ΕΛΤΑ !!! Στοιχεία Για Αριθμό Αποστολής : RF282617631SG Κατασταση Ημερομηνια Ωρα Περιοχη ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ IPS 18-09-2014 11:29 IPS ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ 13-10-2014 07:44 IPS Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ManicMiner Δημ. October 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2014 Δοξα σοι ο θεος ημων . Εχω παραγγειλει το Lenovo p780 και τους εχω γραψει και το κλασικο παραμυθι για ελληνικα κλπ! Ελπιζω να μην μου ερθουν μονο τα κουμπια απο το κινητο :P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. October 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2014 Δοξα σοι ο θεος ημων . Εχω παραγγειλει το Lenovo p780 και τους εχω γραψει και το κλασικο παραμυθι για ελληνικα κλπ! Ελπιζω να μην μου ερθουν μονο τα κουμπια απο το κινητο :P Με το καλό να το πάρεις ωραίο τηλέφωνο και με μεγάλη μπαταρία. Και τα κουμπιά να πάρεις μια χαρά Είναι :-) Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ManicMiner Δημ. October 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2014 Με χαλάει λιγο που δεν έχει σκληρο δισκο 500gb και 6γιγα μνημη ραμ , αλλα θα την αντεξω κι αυτη τη σφαλιαρα της ζωης :P :P :P :P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts