vetsikas Δημ. May 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2014 εφερα απο το εξωτερικο αυτο το κινητο 5.0 inch Q5000 Android 4.2 3G Smartphone MTK6582 Quad Core 1GB RAM 8GB ROM HD Screen 13.0MP Camera GPSaccessory με δυο καρτες.... το προβλημα ομως που αντιμετωπιζω ειναι οτι η μια καρτα μπαινει μεσα ανω η αλλη οχι ... στην μια γραφει θηκη GSM και η αλλη WCDMA GSM και η θηκη ειναι μικρότερη και δεν μαπινει η καρτα.... μπορει να μου το εξηγεισει κανεις...? ή τι μπορω να κανω ? μηπως αλλαζει η καρτα π[ου εχω στην wind ? σας γραφω και τα χαρακτηριστικα του Specification: Basic Information Type: 3G Smartphone OS: Android 4.2 CPU: MTK6582 Cores: Quad Core, 1.3GHz, Cortex-A7 GPU: Mali-400 MP RAM: 1GB ROM: 8GB External memory: TF card up to 32GB (not included) Network WiFi: 802.11b/g/n wireless internet Network type: GSM+WCDMA Frequency: GSM 850/900/1800/1900MHz WCDMA 850/2100MHz Support 3G : Yes GPS: Yes Bluetooth: Yes Display Screen type: Capacitive (5-Points) Screen size: 5.0 inch Screen resolution: 1280 x 720 (HD 720) Camera Camera type: Dual cameras (one front one back) Back camera: 13.0MP, with flash light and AF Front camera: 5.0MP Video recording: Yes Connectivity SIM Card Slot: Dual SIM, Dual Standby TF Card Slot: Yes Micro USB Slot: Yes Audio Out Port : Yes (3.5mm audio out port) Microphone: Supported Speaker: Supported Media Formats Picture format: BMP, PNG, JPEG, GIF Music format: AAC, MP3, WAV Video format: 3GP, AVI, MP4 MS Office format: PPT, Word, Excel E-book format: TXT Games: Android APK Languages Languages: Russian, German, Italian, English, Dutch, French, Portuguese, Spanish Note: If you need any specific language other than English and you must leave us a message when you checkout Additional Features Additional Features: Video Call, MP4, FM, MP3, Wi-Fi, Browser, Proximity Sensing System, 3G, GPS, Light Sensing System, Bluetooth, Gravity Sensing System Package Contents Cell Phone: 1 Screen Protector: 1 Battery: 2 x 2500mAh Battery Power Adapter: 1 USB Cable: 1 Earphones: 1 Chinese Manual : 1 Dimensions Product size: 142 x 73 x 9 mm Package size: 170 x 100 x 60 mm Product weight: 123 g Package weight: 0.6 kg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
daydream59 Δημ. May 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2014 εφερα απο το εξωτερικο αυτο το κινητο 5.0 inch Q5000 Android 4.2 3G Smartphone MTK6582 Quad Core 1GB RAM 8GB ROM HD Screen 13.0MP Camera GPSaccessory με δυο καρτες.... το προβλημα ομως που αντιμετωπιζω ειναι οτι η μια καρτα μπαινει μεσα ανω η αλλη οχι ... στην μια γραφει θηκη GSM και η αλλη WCDMA GSM και η θηκη ειναι μικρότερη και δεν μαπινει η καρτα.... μπορει να μου το εξηγεισει κανεις...? ή τι μπορω να κανω ? μηπως αλλαζει η καρτα π[ου εχω στην wind ? σας γραφω και τα χαρακτηριστικα του Specification: Basic Information Type: 3G Smartphone OS: Android 4.2 CPU: MTK6582 Cores: Quad Core, 1.3GHz, Cortex-A7 GPU: Mali-400 MP RAM: 1GB ROM: 8GB External memory: TF card up to 32GB (not included) Network WiFi: 802.11b/g/n wireless internet Network type: GSM+WCDMA Frequency: GSM 850/900/1800/1900MHz WCDMA 850/2100MHz Support 3G : Yes GPS: Yes Bluetooth: Yes Display Screen type: Capacitive (5-Points) Screen size: 5.0 inch Screen resolution: 1280 x 720 (HD 720) Camera Camera type: Dual cameras (one front one back) Back camera: 13.0MP, with flash light and AF Front camera: 5.0MP Video recording: Yes Connectivity SIM Card Slot: Dual SIM, Dual Standby TF Card Slot: Yes Micro USB Slot: Yes Audio Out Port : Yes (3.5mm audio out port) Microphone: Supported Speaker: Supported Media Formats Picture format: BMP, PNG, JPEG, GIF Music format: AAC, MP3, WAV Video format: 3GP, AVI, MP4 MS Office format: PPT, Word, Excel E-book format: TXT Games: Android APK Languages Languages: Russian, German, Italian, English, Dutch, French, Portuguese, Spanish Note: If you need any specific language other than English and you must leave us a message when you checkout Additional Features Additional Features: Video Call, MP4, FM, MP3, Wi-Fi, Browser, Proximity Sensing System, 3G, GPS, Light Sensing System, Bluetooth, Gravity Sensing System Package Contents Cell Phone: 1 Screen Protector: 1 Battery: 2 x 2500mAh Battery Power Adapter: 1 USB Cable: 1 Earphones: 1 Chinese Manual : 1 Dimensions Product size: 142 x 73 x 9 mm Package size: 170 x 100 x 60 mm Product weight: 123 g Package weight: 0.6 kg πηγαινε στην wind να στην κοψουν τσαμπα,αλλοιως κανει 5 ευρω να σου δωσουν νεα,μαικρο η μινι,αναλογα τι παιρνει το κινητο σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emxa2k Δημ. May 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2014 εφερα απο το εξωτερικο αυτο το κινητο 5.0 inch Q5000 Android 4.2 3G Smartphone MTK6582 Quad Core 1GB RAM 8GB ROM HD Screen 13.0MP Camera GPSaccessory με δυο καρτες.... το προβλημα ομως που αντιμετωπιζω ειναι οτι η μια καρτα μπαινει μεσα ανω η αλλη οχι ... στην μια γραφει θηκη GSM και η αλλη WCDMA GSM και η θηκη ειναι μικρότερη και δεν μαπινει η καρτα.... μπορει να μου το εξηγεισει κανεις...? ή τι μπορω να κανω ? μηπως αλλαζει η καρτα π[ου εχω στην wind ? σας γραφω και τα χαρακτηριστικα του ... ...η 3G υποδοχή του για SIM είναι Micro SIM τύπου. Χρειάζεσαι να στην "κόψουν" στο Micro SIM μέγεθος ή να στην αλλάξουν σε αυτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guideman Δημ. May 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2014 Αν και έχει αναφερθεί ΠΟΛΛΕΣ φορές, να πούμε οτι η "κακή" λειτουργία του GPS έχει να κάνει με το σχεδιασμό και την τοποθέτηση της κεραίας από τον εκάστοτε κατασκευαστή και όχι με το Chipset MTK... Στο Huawei 3C (6582) οι χρόνοι "κλειδώματος" που βλέπω είναι καλυτεροι και από Snapdragon 800...Το ειχα υπ οψιν μου αυτο που λες, απλα αναρωτηθηκα μηπως τα οχταπυρηνα λογω του οτι ειναι κατα τι ακριβοτερα, τα προσεχουν περισσοτερο και δεν κανουν "γυφτιες".. Ευχαριστω παιδια Παράθεση ΓΙΩΡΓΟΣ:clap: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Asterisd Δημ. May 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2014 Το ειχα υπ οψιν μου αυτο που λες, απλα αναρωτηθηκα μηπως τα οχταπυρηνα λογω του οτι ειναι κατα τι ακριβοτερα, τα προσεχουν περισσοτερο και δεν κανουν "γυφτιες".. Ευχαριστω παιδια Οι γυφτομάρκες κάνουν οικονομία σε υλικά. Είτε φτιάχνουν διπύρηνα, είτε οχταπύρηνα. Μάρκες όπως Lenovo, Huawei, ZTE, THL που έχουν περάσει από τα χέρια μου, δεν είχε κανένα τους πρόβλημα. Ακόμη και το ZTE 889s των 65$, έπιανε δορυφόρους μέσα στο ημιυπόγειο του σπιτιού μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fuorigioco1981 Δημ. May 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2014 Οι γυφτομάρκες κάνουν οικονομία σε υλικά. Είτε φτιάχνουν διπύρηνα, είτε οχταπύρηνα. Μάρκες όπως Lenovo, Huawei, ZTE, THL που έχουν περάσει από τα χέρια μου, δεν είχε κανένα τους πρόβλημα. Ακόμη και το ZTE 889s των 65$, έπιανε δορυφόρους μέσα στο ημιυπόγειο του σπιτιού μου. Εντάξει και η thl από πότε μπαίνει στην ίδια ομάδα με τις άλλες τρεις; με κάποιο παιδί , δεν θυμάμαι με ποιον, από εδώ μέσα συγκριναμε Wi-Fi με το t11 και το Huawei honor των 140 ευρώ είχε 40% καλύτερο σήμα! Κατά την γνώμη μου μόνο σε εμφάνιση μπορεί να υπερτερούν οι απλές μάρκες.σε δέκτες κλπ με τίποτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. May 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2014 Εντάξει και η thl από πότε μπαίνει στην ίδια ομάδα με τις άλλες τρεις; με κάποιο παιδί , δεν θυμάμαι με ποιον, από εδώ μέσα συγκριναμε Wi-Fi με το t11 και το Huawei honor των 140 ευρώ είχε 40% καλύτερο σήμα! Κατά την γνώμη μου μόνο σε εμφάνιση μπορεί να υπερτερούν οι απλές μάρκες.σε δέκτες κλπ με τίποτα. Το thl w7s που εχω πιανει στιγμα αλλα μερικες φορες σκαλωνει :lol: Τα thl w100 - zopo zp820 - zte v967s εχουν καλο στιγμα χωρις να χανονται αλλα οχι επιπεδου huawei 3c Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fragza Δημ. May 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2014 παιδια καλησπερα εχω ακουσει οτι τα κινεζικα κινιτα εχοθν περισοτερη ακτινοδολια ισχυει αυτο?και αν ισχυει μετα ακουστικα ειναι καλυτερα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Coolgreek Δημ. May 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2014 παιδια καλησπερα εχω ακουσει οτι τα κινεζικα κινιτα εχοθν περισοτερη ακτινοδολια ισχυει αυτο?και αν ισχυει μετα ακουστικα ειναι καλυτερα? Αυτό βασικά δεν ισχύει, ίσα ίσα που πολλά κινέζικα πλέον προσέχουν τόσο πολύ το SAR τους, που φτάνει να είναι μικρότερο και απο μεγάλες εταιρίες. Ίδιως οι μεγάλες εταιρίες (Huawei, ZTE, Lenovo) που παράγουν και απο τα καλύτερα κινητά συνολικά... Παράθεση Βασίλης! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leonpap Δημ. May 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2014 (edited) παιδια καλησπερα εχω ακουσει οτι τα κινεζικα κινιτα εχοθν περισοτερη ακτινοδολια ισχυει αυτο?και αν ισχυει μετα ακουστικα ειναι καλυτερα? Πόσες φορές έχει αναφερθεί αυτό. Από πού το άκουσες; Εάν έχεις τον χρόνο κάτσε και διάβασε λίγο το νήμα ή γκούγκλαρε τα sar (ακτινοβολία) των κινεζικών εταιρειών. Θα εκπλαγείς με άλλες εταιρείες, πιο γνωστές, πόσο ακτινοβολία έχουν πχ το iphone 5s έχει 1.19 και το Lenovo S650 έχει 0.427, το Amoi N821 έχει 0.445, Samsung S4 0.399 Υπάρχουν και κινητά αγνώστων στοιχείων και πληροφοριών και εκεί μπορεί να ισχύει αυτό που λες. Edited May 9, 2014 by leonpap Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lio14 Δημ. May 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2014 Καλημερα παιδια, ειμαι αναμεσα σε http://www.to2c.com/elephone-p8-mtk6592-octa-core-smartphone-5-7-inch-ips-screen-1920-1080-android-4-2-2gb-16gb-13-0mp-camera-otg.html http://www.to2c.com/iocean-x8-basic-mtk6592-octa-core-1-7ghz-android-4-2-smartphone-2gb-32gb-5-7-inch-fhd-gorilla-glass-ips-screen.html και http://www.to2c.com/thl-t200-with-leather-case.html Και τα 3 ειναι οκταπυρηνα,με fhd καιπανω απο 5.5" οθονη. Το κυριο μέλημά μου ειναι το σταθερο και δυνατο wifi, να ειναι γρηγορο, απροβληματιστο γιατι δεν ασχολουμαι με root και να βγαζει η μπαταρια τουλαχιστον 1 ολοκληρη ημερα με full χρηση κυριως απο internet και λιγο ελαφρια παιχνιδια. Τί θα προτεινατε απο τα 3; Εγω κλεινω λιγο προς το iocean x8 αλλα με προβλημστιζει λιγο η ενσωματωμενη μ Ευπροσδεκτες και αλλες αποψεις αλλα να κυμαινονται σε αναλογα specs και χρηματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikossskbc Δημ. May 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2014 καλησπερα.προσφατα αγορασα ενα κινεζικο κινητο thl w200s.φαινεται πολυ καλο θα ηθελα τη γνωμη σας και για το κινητο αλλα και για τα κινεζικα γενικα(brands)!!! Οσο αναφορα τον δεικτη sar τι εχεται να μου πειται (για τα κινεζικα)?:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WitchKing Δημ. May 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2014 καλησπερα.προσφατα αγορασα ενα κινεζικο κινητο thl w200s.φαινεται πολυ καλο θα ηθελα τη γνωμη σας και για το κινητο αλλα και για τα κινεζικα γενικα(brands)!!! Οσο αναφορα τον δεικτη sar τι εχεται να μου πειται (για τα κινεζικα)?:) Για το THL, εδώ: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=385037 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leftergr Δημ. May 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2014 καλησπερα.προσφατα αγορασα ενα κινεζικο κινητο thl w200s.φαινεται πολυ καλο θα ηθελα τη γνωμη σας και για το κινητο αλλα και για τα κινεζικα γενικα(brands)!!! Οσο αναφορα τον δεικτη sar τι εχεται να μου πειται (για τα κινεζικα)?:) Καλά ρε παιδιά , πρώτα πάτε και αγοράζετε κινέζικο κινητό , και σκάτε και ένα σωρό λεφτά για αυτό , και μετά ρωτάτε τι λέει ;;;; :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dreamangel Δημ. May 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2014 Καλησπέρα και από μένα!είμαι αναμεσα στο inew v3, huawei 3c,coolpand f1 και doogee turbo 2014!! Ποια η άποψη σας για αυτά τα κινητά!;ποιο θεωρειται οτι είναι value for money? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asot Δημ. May 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2014 Καλησπέρα και από μένα!είμαι αναμεσα στο inew v3, huawei 3c,coolpand f1 και doogee turbo 2014!! Ποια η άποψη σας για αυτά τα κινητά!;ποιο θεωρειται οτι είναι value for money? Το 1 και 4 ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ σχέση με τα άλλα δύο... εννοείται Huawei ή Coolpad (με το 2ο να έχει καλύτερες προδιαγραφές αλλα μονο έναν παραλήπτη εδώ στο φόρουμ, που εχει "θεματάκια" με την κάμερα) Παράθεση OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dreamangel Δημ. May 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2014 Η αλήθεια είναι πως το f1 έχει πολύ καλά χαρακτηριστικά αλλά αυτό που με προβληματίζει είναι οτι αγοράζοντας κάποιο πρεπει να περάσω Ρομ,Ρουτ κτλ?δεν μπορω να το χρησιμοποιησω όπως είναι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kseftilas1 Δημ. May 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2014 Η αλήθεια είναι πως το f1 έχει πολύ καλά χαρακτηριστικά αλλά αυτό που με προβληματίζει είναι οτι αγοράζοντας κάποιο πρεπει να περάσω Ρομ,Ρουτ κτλ?δεν μπορω να το χρησιμοποιησω όπως είναι? Φυσικά μπορεις να το χρησιμοποιήσεις όπως έρχεται απο την μάνα του. Όπως και όλα τα κινητα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokostas Δημ. May 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2014 (edited) Αυτο το εχει παρει κανεις, πως σας φαίνεται? Επειδη ψαχνω για κλωνο note 3 φαινεται καλη περιπτωση με καλα χαρακτηριστικα. http://www.fastcardtech.com/Mlais-MX69T-Pro-Smartphone.html Edited May 11, 2014 by geokostas Παράθεση Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dreamangel Δημ. May 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2014 Καλησπέρα τελικά είμαι αναμεσα σε huawei honor 3c, coolpad f1 και thl t11! Ξέρω πως το huawei είναι αξιόπιστο αλλά τα αλλά δυο έχουν τέλεια χαρακτηριστικά! Λοιπόν ποια η άποψη σας? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sof502 Δημ. May 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2014 καλησπερα παιδια! τις προαλλες αγορασα για μια φιλη το lenovo s650. ενταξει καταπληκτικο τηλεφωνο! τα αξιζει κ με το παραπανω τα λεφτα του. ωστοσο δεν μ εντυπωσιασε η αναλυση (μικρη λεπτομερεια για την τιμη του). εχετε να μ προτεινετε καποιο τηλεφωνο με γρηγορο επεξεργαστη και πολυ καλη αναλυση (dpi) απο καποια αξιοπιστη εταιρια? μεχρι 150 παω περιπου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
critic Δημ. May 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2014 Καλημέρα παιδιά, Είμαι ανάμεσα σε star s7589 στα 124 από fastcardtech http://www.fastcardtech.com/Tengda-S7589-Android-phone.html star N9589 στα 123 από merimobiles http://www.merimobiles.com/n9589-note-2-quad-core-1-2ghz-mtk6589-5-7-hd-ips-1280-x-720-android-4-1-2-12mp-cam-4gb-rom_p/meri7408.htm Ulefone-N9002 στα 116 ευρώ... έχει κάποιος σας δει το ν9002? http://www.geekbuying.com/item/Ulefone-N9002-5-7Inch-HD-Screen-MTK6582-1-3GHz-Quad-Core-1GB-8GB-Android-4-2-3G-GPS---White-326535.html στα κινητά αυτά γίνεται εναλλαγή 3g από το μενού? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokostas Δημ. May 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2014 Καλησπέρα παιδιά, έχετε να προτείνετε κανένα δυνατό οχταπηρυνο; (εως 150 ευρώ, εκτος DOOGEE) Παράθεση Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ANTONIS_V Δημ. May 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2014 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=388832 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=389848 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokostas Δημ. May 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2014 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=388832 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=389848 Το THL W200S όχι λες; Παράθεση Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts