lio14 Δημ. March 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2014 Ρε παιδιά, για να ελαφρύνω λίγο την κατάσταση, παρήγγειλα απο geekbuing μία θήκη και επειδή ήταν φθηνή, είπα να μην πληρώσω παραπάνω για να πάρω tracking number. Είναι 36η ημέρα και δεν έχει εμφανισθεί. Θα περιμένω καμια βδομάδα ακόμη. Αν δεν έρθει ποτέ θα μπορώ να διεκδικήσω τίποτα μεσω paypal ή τώρα που δεν έχω tracking number δεν μπορώ...??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. March 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2014 Ρε παιδιά, για να ελαφρύνω λίγο την κατάσταση, παρήγγειλα απο geekbuing μία θήκη και επειδή ήταν φθηνή, είπα να μην πληρώσω παραπάνω για να πάρω tracking number. Είναι 36η ημέρα και δεν έχει εμφανισθεί. Θα περιμένω καμια βδομάδα ακόμη. Αν δεν έρθει ποτέ θα μπορώ να διεκδικήσω τίποτα μεσω paypal ή τώρα που δεν έχω tracking number δεν μπορώ...??? Δεν χρειάζεται αριθμός, έχεις την απόδειξη πληρωμής του paypal, στις 42 ημέρες από την πληρωμή κάνε dispute στο paypal. Με το geekbuying επικοινώνησες;; στην σελίδα του λογαριασμού σου πρέπει να φαίνεται ο αριθμός παραγγελία και πότε το έστειλαν. Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fuorigioco1981 Δημ. March 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2014 εχει δοκιμασει κανεις το thl w11 αυτο με τα 2 γιγα ραμ εαν το gps του ειναι καλο?εαν εχει δυνατο σημα snr στους δορυφορους που πιανει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lio14 Δημ. March 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2014 Δεν χρειάζεται αριθμός, έχεις την απόδειξη πληρωμής του paypal, στις 42 ημέρες από την πληρωμή κάνε dispute στο paypal. Με το geekbuying επικοινώνησες;; στην σελίδα του λογαριασμού σου πρέπει να φαίνεται ο αριθμός παραγγελία και πότε το έστειλαν. Ναι, τα εχω ολα, απο Δευτέρα θα επικοινωνήσω και μαζί τους !!! Απλά δεν ήξερα λόγω μη tarcking... Thanks...!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. March 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2014 Γράφω την προσωπική μου άποψη. Πλέον εχω βάλει ανώτερο όριο τα 250 ευρώ, παραπάνω χρήματα δεν δίνω για κανένα τηλέφωνο είτε είναι από την Ασία είτε από την Ελλάδα είτε από οπουδήποτε. Τα περισσότερα χρήματα πού έχω δώσει μέχρι τώρα για τηλέφωνο από την Ασία είναι ~185-190 ευρώ. Αυτή τη στιγμή έχω τα δύο "κινέζικα" Android πού γράφω στην υπογραφή μου και περιμένω ακόμα ένα. Αυτά πού με ενδιαφέρουν είναι : να έχει όσα το δυνατόν λιγότερα προβλήματα, αυτονομία μπαταρίας, οθόνη 960χ540 ή 1280χ720, gps, θύρα για κάρτα sd, να μην βγάζει χάλια φωτογραφίες, 1gb ram ή και παραπάνω. Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokos1 Δημ. March 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2014 Απο αυτα τα δυο ποιο θα προτεινατε κ γτ; http://www.to2c.com/cubot-x6-smartphone-mtk6592-octa-core-5-inch-android-4-2-1gb-ram-16gb-rom-8mp-gps-wifi.html http://www.to2c.com/huawei-honor-3c-basic.html Σαν εταιρεια ειναι πολυ πιο αξιοπιστη η huawei? την διαφορα την εχουν στην τιμη! Επεξεργαστη κ ρομ κυριως απο τι προσεξα ετσι; Παράθεση Phones: Samsung GT-M8910 Pixon - iPhone 3gs - HTC Desire - ZTE P752D - Jiayu G4 - Honor 3c - Honor 4x Tablets: Lenovo A100L Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arisg90 Δημ. March 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2014 Απο αυτα τα δυο ποιο θα προτεινατε κ γτ; http://www.to2c.com/cubot-x6-smartphone-mtk6592-octa-core-5-inch-android-4-2-1gb-ram-16gb-rom-8mp-gps-wifi.html http://www.to2c.com/huawei-honor-3c-basic.html Σαν εταιρεια ειναι πολυ πιο αξιοπιστη η huawei? την διαφορα την εχουν στην τιμη! Επεξεργαστη κ ρομ κυριως απο τι προσεξα ετσι; Συγνωμη αλλα δεν διαβασες την διαμαχη στις 2 προηγουμενες σελιδες?Καλη μαρκα η Cubot αρκετα επιπεδα πιο κατω ομως απο τον κολοσσο Huawei,που ειναι απο τις κορυφαιες κινεζικες (μαζι με ZTE,Xiaomi,Oppo,Coolpad,Meizu).Μην σε παρασυρει η λεξη ''8πυρηνο''.Το Cubot εχει 1GB ram ενω το Huawei 2GB. Παράθεση Οι βλάκες είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση και οι ευφυείς γεμάτοι αμφιβολία. Ράσελ Μπέρτραντ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PALALOS Δημ. March 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2014 Έχω παραγγείλει ένα τηλ από το geekbuying με ems 6 με 8 εργάσιμες παράδοση. Αν εμπνεύσει η προθεσμία έχω τον 8 εργάσιμων έχω δικαίωμα dispute; ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arisg90 Δημ. March 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2014 Έχω παραγγείλει ένα τηλ από το geekbuying με ems 6 με 8 εργάσιμες παράδοση. Αν εμπνεύσει η προθεσμία έχω τον 8 εργάσιμων έχω δικαίωμα dispute; ευχαριστώ Αν το παραλαβεις φιλε μου δεν νομιζω οτι προκειται να παρεις χρηματα πισω,ειτε ερθει στις 9 ειτε 19 ειτε στις 29 μερες... Παράθεση Οι βλάκες είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση και οι ευφυείς γεμάτοι αμφιβολία. Ράσελ Μπέρτραντ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. March 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2014 Οπώς τα είπε ο aris μην πας σε κάτι χειρότερο απο αυτό που έχεις,απο που και ως που η cubot έγινε σοβαρή εταιρεία δεν μπορώ να καταλάβω. Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PALALOS Δημ. March 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2014 Ακόμα δεν το έχω παραλάβει και είμαι στην έβδομη μέρα για αυτό ρωτάω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. March 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2014 (edited) Οπώς τα είπε ο aris μην πας σε κάτι χειρότερο απο αυτό που έχεις,απο που και ως που η cubot έγινε σοβαρή εταιρεία δεν μπορώ να καταλάβω. Παίδες συνεχίζετε την ίδια τακτική .... κατηγορείτε εταιρείες χωρίς να έχετε ιδίαν πείρα, απλώς και μόνο γιατί δεν την θεωρείτε "επώνυμη". Το καλύτερο το οποίο μπορείτε να κάνετε, είναι να προτείνετε κάποιο μοντέλλο εφ'όσον είσθε κάτοχος και το γνωρίζετε. Εγώ έχω ένα CUBOT από τα πιό φθηνά, του έχω βγάλει το λάδι, έπεσε κάτω πολλές φορές, και δουλεύει μιά χαρά, αλλά όπως θα είδατε, δεν βγήκα να πώ τίποτα, ούτε να χαρακτηρίσω "άχρηστο" κάποιο τηλέφωνο. Και όπως γράφεις και εσύ .. "από που και ως που γίνατε όλοι ειδήμονες δεν μπορώ να καταλάβω. Φιλικά πάντα .... :) Edited March 8, 2014 by evansarmor Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. March 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2014 Συγνωμη αλλα δεν διαβασες την διαμαχη στις 2 προηγουμενες σελιδες?Καλη μαρκα η Cubot αρκετα επιπεδα πιο κατω ομως απο τον κολοσσο Huawei,που ειναι απο τις κορυφαιες κινεζικες (μαζι με ZTE,Xiaomi,Oppo,Coolpad,Meizu).Μην σε παρασυρει η λεξη ''8πυρηνο''.Το Cubot εχει 1GB ram ενω το Huawei 2GB. Σταματήστε επιτέλους τη κόντρα με τη Cubot. Η Cubot σε αξιοπιστία και ποιότητα δε φτάνει ούτε την Mpai. Και έχω δουλέψει μοντέλα απ όλες τις εταιρίες αυτές και ξέρω τα εργοστάσια που τα παράγουν. Μην τη συγκρίνετε με Huawei Lenovo Xiaomi κλπ, ούτε καν με THL, Doogee, Zopo. Προς θεού Έχω παραγγείλει ένα τηλ από το geekbuying με ems 6 με 8 εργάσιμες παράδοση. Αν εμπνεύσει η προθεσμία έχω τον 8 εργάσιμων έχω δικαίωμα dispute; ευχαριστώ 5 μέρες περίπου θέλουν για να το στείλουν, κι άλλες 10 μέρες συνήθως να το παραλάβεις, μέχρι και 15 μέρες, σύνολο πάνω από 15 μέρες . Έχεις πάρει tracking καταρχας; εχει αναχωρίσει; Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sardonios Δημ. March 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2014 ...Αν εμπνεύσει η προθεσμία ... :oops: εκπνεύσει :wink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PALALOS Δημ. March 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2014 Σταύρο εφυγε στις 24 Φεβρουαρίου από το μαγαζί. Αυτή τη στιγμή μου λέει ότι εφυγε για Αθήνα. Δευτέρα κλείνω 8 εργάσιμες απλά μου τράβηξαν 27,88 δολάρια για να έρθει στο χρόνο που σας προανέφερα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asot Δημ. March 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2014 (edited) Σταύρο εφυγε στις 24 Φεβρουαρίου από το μαγαζί. Αυτή τη στιγμή μου λέει ότι εφυγε για Αθήνα. Δευτέρα κλείνω 8 εργάσιμες απλά μου τράβηξαν 27,88 δολάρια για να έρθει στο χρόνο που σας προανέφερα Αυτες είναι πληροφορίες που παίρνεις από το tracking number? 12 μέρες για να φτάσει στο αεροδρόμιο? Με "συμβατικό" ταχυδρομείο, λιγότερο θα έκανε! Edited March 8, 2014 by asot Παράθεση OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PALALOS Δημ. March 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2014 Αυτες είναι πληροφορίες που παίρνεις από το tracking number? 12 μέρες για να φτάσει στο αεροδρόμιο? Με "συμβατικό" ταχυδρομείο, λιγότερο θα έκανε! Ναι σε όποιον τρακερ και να μπήκα τα αποτελέσματα είναι ίδια με αυτά που σας ανέφερα. Δεν με χαλάει που αργεί. Κάποια στιγμή θα το παραλάβω αλλά με τα 27,88 δολάρια θα μπορούσα να πάρω και κάτι άλλο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. March 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2014 Ναι σε όποιον τρακερ και να μπήκα τα αποτελέσματα είναι ίδια με αυτά που σας ανέφερα. Δεν με χαλάει που αργεί. Κάποια στιγμή θα το παραλάβω αλλά με τα 27,88 δολάρια θα μπορούσα να πάρω και κάτι άλλο. Εντάξει φίλε. Τυπικά έχεις και τη Δευτέρα μπροστά. Μη το γρουσουζεύεις. :happy: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PALALOS Δημ. March 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2014 Το θέμα είναι, να κάνω dispute; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. March 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2014 Το θέμα είναι, να κάνω dispute; Καταρχήν δεν είσαι εκτός προθεσμίας ακόμα. Αν δεν έρθει τη Δευτέρα, στείλε καταρχήν ένα email σε αυτούς και πες έδωσα τόσα λεφτά για να έρθει γρήγορα και δεν ήρθε. Ανάλογα την απάντηση πράξε. Αλλά δε νομίζω να κερδίσεις κάτι, γιατί και παραπάνω να κάνει δε θεωρείται χαμένο τόσο νωρίς. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. March 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2014 (edited) Παίδες συνεχίζετε την ίδια τακτική .... κατηγορείτε εταιρείες χωρίς να έχετε ιδίαν πείρα, απλώς και μόνο γιατί δεν την θεωρείτε "επώνυμη". Το καλύτερο το οποίο μπορείτε να κάνετε, είναι να προτείνετε κάποιο μοντέλλο εφ'όσον είσθε κάτοχος και το γνωρίζετε. Εγώ έχω ένα CUBOT από τα πιό φθηνά, του έχω βγάλει το λάδι, έπεσε κάτω πολλές φορές, και δουλεύει μιά χαρά, αλλά όπως θα είδατε, δεν βγήκα να πώ τίποτα, ούτε να χαρακτηρίσω "άχρηστο" κάποιο τηλέφωνο. Και όπως γράφεις και εσύ .. "από που και ως που γίνατε όλοι ειδήμονες δεν μπορώ να καταλάβω. Φιλικά πάντα .... :) Ε δεν χρειάζεται να είσαι ειδήμονας για να καταλάβεις οτι η cubot είναι πολύ κάτω απο πολλές άλλες κινέζικες.Αρκεί να έχεις δει 2-3 πράγματα. Εσένα μπορεί να σου έχει βγεί μια χαρά όπως και εμένα το g3s. Απλώς ήσουν τυχερός όπως και εγώ. Απλώς εσύ ρισκαρες περισσότερο από μένα, ένας που θα πάρει huawei-zte-lenovo θα ρισκάρει ακόμα λιγότερο και πάει λέγοντας.Η ποιότητα είναι ποιότητα όσο και να προσπαθώ να παρουσιάσω το άσπρο μαύρο και να παραπληροφορω τον κόσμο, μία-δύο την τρίτη θα γίνω ρόμπα. Επίσης έχω προτείνει ηδη στον άνθρωπο τηλέφωνο. Για τις αντιπαραθέσεις που ειπώθηκε μόνο καλό κάνουν αφού γίνονται χωρίς να βρίζει κανένας και σύμφωνα με τους κανόνες του φόρουμ Edited March 8, 2014 by minotavros Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokos1 Δημ. March 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2014 (edited) Συμφωνω δεν καθονται σε ολους το ιδιο. Απο προσωπικης αποψης που εχω το jiayu 4g μαπα. Ξεκολλησε απο μονο του το τζαμακι απο την καμερα κ αναγκαστηκα να δωσω 7-8€ για νεο απο ebay κ' αφου το εχουν σαν ανταλλακτικο οποτε δν ημουν πιστευω ο πρωτος που το επαθε.. Οταν εβαζα θηκη εκανε επανεκκινησης, φαινεται βραχυκικλωνε (οπου το ιδιο προβλημα ειχε μια ρωσιδα που διαβασα στα coments κατω στο minideal που εκραζε). Και το κλασσικο με την μπαταρια.. Αλλα οκ διαβασα κ αλλους οπου δν ειχαν τιποτα απο τα παραπανο. Οποτε το σταυρο μας σε επομενες παραγγελειες ή περνουμε πιο αξιοπιστες εταιρειες. Αυτα κ' απο εμενα. Edited March 8, 2014 by sokos1 Παράθεση Phones: Samsung GT-M8910 Pixon - iPhone 3gs - HTC Desire - ZTE P752D - Jiayu G4 - Honor 3c - Honor 4x Tablets: Lenovo A100L Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PALALOS Δημ. March 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2014 Προσωπικά πιστεύω ότι καμία εταιρεία δεν θέλει να πουλήσει κάτι το αναξιόπιστο. Όλα είναι θέμα τύχης από την νοκια την έφαγα πολύ άσχημα με ένα Ν97 όπως και με ένα LG Optimus 4x που επίσης είχε άθλια μπαταρία και πολλά άλλα. Το ότι υπάρχει μια πιο αξιόπιστη εταιρία σε σχέση με μια άλλη δεν διαφωνώ καθόλου αλλά ότι όλα είναι made in China και ότι κάποιοι χρεώνουν το όνομα και όχι το προϊόν νομίζω ότι είναι γενικό συμπέρασμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fuorigioco1981 Δημ. March 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2014 Τελικά θα μου στείλει ένα thl w11 2/32 ένα παιδί από το φόρουμ! Τον έβαλα να ελέγξει και το καταραμένο GPS και είναι μια χαρά σε σήμα.2 δορυφόροι πάνω από 40 SNR και οι υπόλοιποι μεταξύ 35_37! Άντε να δούμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fuorigioco1981 Δημ. March 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2014 οποιος ξερει!το thl w11 δεν παιρνει καρτα sd? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts