ZaninaZte Δημ. February 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2014 ψάχνω ενα φτηνο android κινητό για την κορη μου<50$ 4'' 3G Βρήλα στο Pandawill το παρακάτω Malata I60 Smartphone MTK6577 Dual Core Android 4.1 3G WiFi 4.0 Inc στα 49,99$ Καμια γνώμη για την συσκευή αυτή - καμια προταση στα ιδια specs και βασικά την τιμή Καλησπέρα, ρίξτε και μιά ματιά εδώ αν θέλετε http://www.minideal.net/cell-phone.html?dir=asc&order=price&p=4 Παράθεση [color="Purple" Αν θες να κάνεις root το MT6572 (αλλά και οποιοδήποτε άλλο) κατέβασε αυτό ---> http://www.4shared.com/file/j2tEWkUX/[/color] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akapsali Δημ. February 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2014 Καλησπέρα, ρίξτε και μιά ματιά εδώ αν θέλετε http://www.minideal.net/cell-phone.html?dir=asc&order=price&p=4 ευχαριστώ για την προταση σου αλλά το πιο φτηνο στις 4'' ειναι στα 69,99$ 20$ ακριβοτερο απο αυτο που κοιταω ----- προσθήκη μηνύματος 110 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- ευχαριστώ για την προταση σου αλλά το πιο φτηνο στις 4'' ειναι στα 69,99$ 20$ ακριβοτερο απο αυτο που κοιταω παιζει κανενα DEAL σε αυτά τα χρήματα απο καποιο site? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Asterisd Δημ. February 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2014 Έχει παρατηρήσει κανείς τσιρτσίρισμα στον ήχο όταν μιλάνε μεταξύ τους 2 κινητά με κάρτες Cosmote? Μου το έχουν αναφέρει ανάμεσα σε τηλέφωνα THL. Τ5 με Τ5 και W200 με W200... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ZaninaZte Δημ. February 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2014 ευχαριστώ για την προταση σου αλλά το πιο φτηνο στις 4'' ειναι στα 69,99$ 20$ ακριβοτερο απο αυτο που κοιταω ----- προσθήκη μηνύματος 110 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- παιζει κανενα DEAL σε αυτά τα χρήματα απο καποιο site? http://www.dhgate.com/search.do?key=4+inch Παράθεση [color="Purple" Αν θες να κάνεις root το MT6572 (αλλά και οποιοδήποτε άλλο) κατέβασε αυτό ---> http://www.4shared.com/file/j2tEWkUX/[/color] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ofiole Δημ. February 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2014 Πόσες ιντσες οθόνη; Μέχρι 5". :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valsam Δημ. February 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2014 Μια βοήθεια θα ήθελα, γιατί έχω χαθεί στις τόσες επιλογές !!! Ψάχνω ένα κινητό μέχρι 120-130 ευρώ, για γυναίκα. Καλή μπαταρία και κάμερα . . . κάθε πρόταση δεκτή !! :) Εγω παντος για την γυναικα μου που με ειχε ζαλισει οτι ηθελε και αυτη κινητο μετα το haier w910 που πηρα εγω της πηρα με 130$ ayto http://www.minideal.net/thl-t5s-smartphone-mtk6582-quad-core-1-3ghz-android-4-2-with-4-7inch-qhd-screen-ogs-otg.html Εγω το πολυ 100 ευρω να δωσω για κινεζικο κινητο,παραπανω δεν πιστευω να αξιζει γιατι αν παθει κατι που να το στελενεις πισω και ποιος να στο φτιαξει και αντε περιμενε και 2 μηνες αν θα ερθει ,ετσι με 90-100 ευρω το πολυ αν χαλασει παιρνεις αλλο ενα με 90-100 ευρω και εχεις και ανταλακτικα ! Εχω αλλαξει πανω απο 10 κινητα τα τελευταια 10 χρονια ουτε ενα δεν ετυχε να μην παει για σερβις η εστο να το φτιαξω εγω με ανταλακτικο απο ebay και μιλαμε και ναυαρχιδες μεσα στην λιστα,το κινεζικο αν χαλασει π.χ το digitizer αντε να βρεις στο ebay η στο ali αλλα και να βρεις ενα digitizer κοστιζει σχεδον οσο ολο το τηλ.!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AndreasQTEK Δημ. February 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2014 Καλημέρα. Έχω στη κατοχή μου ένα Lenovo A660 το οποίο και θα το πουλήσω σε φίλο για 70 ευρώ. Θέλω να διαθέσω άλλα τόσα περίπου για την αγορά νέου τηλεφώνου και είμαι μεταξύ των εξής τριών: Lenovo S650 στα 126 €, Lenovo S820 στα 150 €, Xiaomi Hongmi (Red Rice) στα 142 €. Θεωρώ το Xiaomi πιο ολοκληρωμένο τηλέφωνο και πολύ καλό για τα λεφτά του. Από την άλλη, τα Lenovo επειδή τα έχω δουλέψει μου αρέσουν (ιδίως το 820) και τα θεωρώ επίσης καλά τηλέφωνα με καλό brand name. Ποια είναι η άποψή σας; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stratakisggiioo Δημ. February 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2014 Καλησπέρα παιδιά, ψάχνω να πάρω κινητό και αρχικά κατέληξα στο zte 889s, αλλά μέχρι να κουνήσω το πόδι, σάπισε το άλλο, και είναι πλέον εκτός στοκ σε όλα τα σιτε της κίνας... Αλλά σκέφτηκα ότι αφού ήμουν διατεθειμένος να δώσω 60€ θα μπορούσα να δώσω μέχρι 80€ για κάτι καλύτερο. Τι έχετε να προτείνετε για κινητό μέχρι 80€??? Θα ήθελα να έχει 1 gb ram και οθόνη πάνω από 4 ίντσες. Περιμένω τις προτάσεις σας. Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arisg90 Δημ. February 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2014 ψάχνω ενα φτηνο android κινητό για την κορη μου<50$ 4'' 3G Βρήλα στο Pandawill το παρακάτω Malata I60 Smartphone MTK6577 Dual Core Android 4.1 3G WiFi 4.0 Inc στα 49,99$ Καμια γνώμη για την συσκευή αυτή - καμια προταση στα ιδια specs και βασικά την τιμή Μπορεις να ανεβεις οικονομικα 20$ περιπου να πας σε TCL J330 (στην Ελλαδα ερχεται σαν Αlcatel C3 στα 99 Ευρω) που για τα λεφτα του δεν πιανεται?Θα το βρεις στα 70$ στο Aliexpress. Παράθεση Οι βλάκες είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση και οι ευφυείς γεμάτοι αμφιβολία. Ράσελ Μπέρτραντ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arisg90 Δημ. February 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2014 Στα 80 Ευρω δυσκολα θα βρεις 1GB Ram.Εκτος του Αmoi A862W που ειναι αρκετα καλη προταση ,υπαρχει και το Star F9006 σ αυτα τα λεφτα αλλα δεν ξερουμε ακομα την αξιοπιστια του και αφου αρκετοι απο εμας καηκαμε με το Star W450 δεν θα το προτεινα.Λιγο πιο πανω (στα 85-90) υπαρχει το πολυ καλο THL T5s.Επισης μεχρι 80 ευρω υπαρχουν πολυ καλες προτασεις με MTK6572 οπως το TCL J330 (50 Eυρω) Παράθεση Οι βλάκες είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση και οι ευφυείς γεμάτοι αμφιβολία. Ράσελ Μπέρτραντ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stratakisggiioo Δημ. February 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2014 έχεις κάποιο λινκ για αυτά τα κινητά??? και 85 μαξ τα δίνω για 1gb ram, πιστεύω ότι αξίζει τα 5€. Αφού κάποιος τα έχει πάρει από εδώ μέσα αυτά τα κινητά, τότε τα εμπιστεύομαι περισσότερο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crAss Δημ. February 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2014 Υπάρχει κάποιο κινέζικο android Phone που να έχει φτιαχτεί μια αποδεκτή cyanogen για αυτό; Τιμή μέχρι 130-140 ευρώ μέγιστο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arisg90 Δημ. February 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2014 Διαβασε τα θεματα τους στο φορουμ για να αποκτησεις μια εικονα.Αγορα θα σου προτεινα απο Minideal.net ή To2c.com Παράθεση Οι βλάκες είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση και οι ευφυείς γεμάτοι αμφιβολία. Ράσελ Μπέρτραντ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valanths Δημ. February 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2014 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=385363 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
daydream59 Δημ. February 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2014 Δωσε 5 ακομα και παρε το Thl t5s το http://www.to2c.com το εχει 124.99 δολαρια γυρω στα 90 ευρω,αλλα θα εχεις τηλεφωνο,μην πειραματιζεσαι με αλλες εταιρειες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kseftilas1 Δημ. February 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2014 Δωσε 5 ακομα και παρε το Thl t5s το http://www.to2c.com το εχει 124.99 δολαρια γυρω στα 90 ευρω,αλλα θα εχεις τηλεφωνο,μην πειραματιζεσαι με αλλες εταιρειες Συμφωνω και εγώ φαινεται πολυ καλό κινητό. Επίσης κοιτα και για το zopo zp700 και κανα λενοβο στην τιμη αυτή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosagro Δημ. February 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2014 Καλησπερα θα ηθελα να ρωτησω αν αξηζει να παραγγειλω http://www.minideal.net/thl-w200-smartphone-mtk6589t-1-5ghz-android-4-2-with-5-0inch-ips-screen.html .Αξιζει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lio14 Δημ. February 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2014 Καλησπερα θα ηθελα να ρωτησω αν αξηζει να παραγγειλω http://www.minideal.net/thl-w200-smartphone-mtk6589t-1-5ghz-android-4-2-with-5-0inch-ips-screen.html .Αξιζει? Πιστεύω πως ναι, αλλά για περισσότερες πληροφορίες διάβασε και εδω http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=368238 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikchris Δημ. February 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2014 Καλησπερα θα ηθελα να ρωτησω αν αξηζει να παραγγειλω http://www.minideal.net/thl-w200-smartphone-mtk6589t-1-5ghz-android-4-2-with-5-0inch-ips-screen.html .Αξιζει? Kαλο αλλα η μπαταρια του ειναι μικρη! Μπορεις να παρεις κατι με μεγαλυτερη!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AndreasQTEK Δημ. February 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2014 Καλημέρα. Έχω στη κατοχή μου ένα Lenovo A660 το οποίο και θα το πουλήσω σε φίλο για 70 ευρώ. Θέλω να διαθέσω άλλα τόσα περίπου για την αγορά νέου τηλεφώνου και είμαι μεταξύ των εξής τριών: Lenovo S650 στα 126 €, Lenovo S820 στα 150 €, Xiaomi Hongmi (Red Rice) στα 142 €. Θεωρώ το Xiaomi πιο ολοκληρωμένο τηλέφωνο και πολύ καλό για τα λεφτά του. Από την άλλη, τα Lenovo επειδή τα έχω δουλέψει μου αρέσουν (ιδίως το 820) και τα θεωρώ επίσης καλά τηλέφωνα με καλό brand name. Ποια είναι η άποψή σας; Κανείς να βοηθήσει τον αόματο; :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emxa2k Δημ. February 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2014 (edited) Καλημέρα. Έχω στη κατοχή μου ένα Lenovo A660 το οποίο και θα το πουλήσω σε φίλο για 70 ευρώ. Θέλω να διαθέσω άλλα τόσα περίπου για την αγορά νέου τηλεφώνου και είμαι μεταξύ των εξής τριών: Lenovo S650 στα 126 €, Lenovo S820 στα 150 €, Xiaomi Hongmi (Red Rice) στα 142 €. Θεωρώ το Xiaomi πιο ολοκληρωμένο τηλέφωνο και πολύ καλό για τα λεφτά του. Από την άλλη, τα Lenovo επειδή τα έχω δουλέψει μου αρέσουν (ιδίως το 820) και τα θεωρώ επίσης καλά τηλέφωνα με καλό brand name. Ποια είναι η άποψή σας; ...αν θες το vfm μεταξύ τους, με τα δυνατότερα χαρακτηριστικά (CPU/GPU) τότε Redmi. Αν δε θες miui και σε προβληματίζει η διαθέσιμη μνήμη για κάποιο λόγο και σου αρέσει σχεδιαστικά το s820, τότε πας και σε αυτό απροβλημάτιστα (χαμηλότερες επιδόσεις που όμως σε normal χρήση δε θα προβληματίσουν) αφού είναι πολύ όμορφο και διαθέτει την αξιοπιστία της Lenovo. To s650 δεν συγκρίνεται άμεσα παρά μόνο αν θες να περιορίσεις περισσότερο το κόστος αλλά επιζητείς και την αξιοπιστία. Edited February 19, 2014 by emxa2k Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AndreasQTEK Δημ. February 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2014 Αν δε θες miui και σε προβληματίζει η διαθέσιμη μνήμη για κάποιο λόγο Κατ' αρχάς σε ευχαριστώ πολύ για τον κόπο σου... Εννοείς τη διαθέσιμη μνήμη που απομένει από τα 4GΒ για την εγκατάσταση των εφαρμογών; Η MIUI καταλαμβάνει αρκετό χώρο από αυτόν, εάν έχω καταλάβει καλά... Γενικότερα πάντως έχω ακούσει καλά πράγματα για τη MIUI ως λειτουργία, ιδίως για την official αγγλική/κινέζικη v5 έκδοση. Το S820 μου αρέσει υπερβολικά πολύ όμως... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WitchKing Δημ. February 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2014 Μην ξεχνάς ότι το S650 έχει 8GB μνήμη, τα άλλα δύο έχουν 4. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emxa2k Δημ. February 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2014 Κατ' αρχάς σε ευχαριστώ πολύ για τον κόπο σου... Εννοείς τη διαθέσιμη μνήμη που απομένει από τα 4GΒ για την εγκατάσταση των εφαρμογών; Η MIUI καταλαμβάνει αρκετό χώρο από αυτόν, εάν έχω καταλάβει καλά... Γενικότερα πάντως έχω ακούσει καλά πράγματα για τη MIUI ως λειτουργία, ιδίως για την official αγγλική/κινέζικη v5 έκδοση. Το S820 μου αρέσει υπερβολικά πολύ όμως... Μην ξεχνάς ότι το S650 έχει 8GB μνήμη, τα άλλα δύο έχουν 4. ...παιδιά μην μπερδεύεστε. Μνήμη εννοώ την RAM 1GB που διαθέτουν εξίσου ούτως ή άλλως. Σε miui, το 1GB συνήθως καλύπτεται σε υψηλά ποσοστά, χωρίς ωστόσο αυτό να προβληματίζει στη χρήση. Τα 4GB και 8GB είναι η εσωτερική αποθηκευτική μνήμη ROM που δεν θα πρέπει να σας απασχολεί (και άρα δεν είναι μέτρο σύγκρισης σε καμία περίπτωση), δεδομένου ότι με έξτρα MicroSD την επεκτείνεις έως και συν 64GB. Γενικά η miui είναι "εμπειρία" από μόνη της και ή θα την αγαπήσεις ή θα την μισήσεις. Το S820 σίγουρα κερδίζει στις εντυπώσεις (εμφάνιση) χωρίς ωστόσο το Redmi να υπολείπεται ουσιαστικά. Θα έλεγα ότι το s820 κερδίζει σε επίπεδο σχεδίασης και πιθανότερα εργονομίας ενώ το Redmi στα τεχνικά χαρακτηριστικά (επίσης λάτρεψα το notification led του που παίρνει ότι χρώμα θες). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jastonas Δημ. February 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2014 (edited) Είχα πάρει πριν 1+ χρόνο για την αδερφή μου το Newman N1. Όποιος το είδε αυτό το κινητό, έπαθε πλάκα. Πανέμορφο κινητό με τέλειες διαστάσεις για την οθόνη του, σου έβγαζε μια εμπιστοσύνη στο πιάσιμο. Κάποια άλλα που έχω δει, όπως Zoppo, δεν είχαν αυτή την ωραία αίσθηση στο χέρι ούτε σε ομορφιά. Πριν λίγο της πήρα ένα Cubot One που τελικά μου κακοφάνηκε. Καμία σχέση η ποιότητα κατασκευής και από feel και από ομορφιά. Πάλι καλά βγήκε προβληματικό και θα ζητήσω refund. Τώρα θέλω να πάρω καινούριο και βασικά κριτήρια είναι να είναι όμορφα αλλά και σταθερά (όσον αφορά το hardware). Lenovo S820 JIAYU G4 Xiaomi Hongmi iNew V3 Nekken N6 Iocean X7S Προσπάθησα να μην ανέβω πολύ σε διαστάσεις, γιατί είναι κινητό για γυναίκα, αλλά δυστυχώς όλα πλέον τα καλά βγαίνουν σε 4.7" και πάνω... Edited February 19, 2014 by jastonas Παράθεση Κατηγοριοποιημένη λίστα εφαρμογών Android, Ορολογία Android, Οδηγοί και forum για το Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts