Jump to content

stratakisggiioo

Members
  • Δημοσιεύσεις

    44
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About stratakisggiioo

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 6

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

stratakisggiioo's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. αααα, πέρυσι, που είχε γίνει το ίδιο, μου είπαν ότι από την ανακοίνωση 1 μήνα έχω δικαίωμα να ακυρώσω το συμβόλαιό μου...Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση!!!
  2. Δεν έγιναν ακόμα οι αλλαγές, μου γράφει ότι θα γίνουν το μάρτιο... αλλά μου το λέει ήδη 2 μήνες τώρα...
  3. Καλημέρα... σήμερα συνειδητοποίησα τις νέες αυξήσεις στα πάγια της vodafone και σε κάθε περίπτωση θέλω να φύγω, να πάω σε κάποια άλλη εταιρία, βαρέθηκα να αυξάνουν τα πάγια κάθε τόσο... Το συμβόλαιό μου λήγει τον ιούλιου του 18, θα πρέπει να πληρώσω κάτι για να φύγω??? δεν έχω πάρει επιδότηση, έχω απλά έκπτωση στο πάγιο.
  4. Καλησπέρα... Για 18000 btu κλιματιστικό τι θα προτίνατε??? Με αφορά βασικά η κατανάλωση να είναι χαμηλή. Ευχαριστώ πολύ!!!
  5. το έκανα να δω αν γίνεται παλιότερα, αλλά το αφαίρεσα... και δεν έκανα και τίποτα όσο ήταν rooted... δεν ήξερα ότι αφήνει ίχνη... πως μπορώ να το αφαιρέσω εντελώς??? επίσης, τι κάνει αυτή η αναβάθμιση??? αξίζει να μπω στη διαδικασία για να την εγκαταστήσω???
  6. Καλησπερα... Βγηκε νεα αναβαθμιση αλλα δεν μπορει να την εγκαταστησει... Εχετε και εσεις το ιδιο προβλημα???
  7. δε έχει προστατευτική μεμβράνη... αλλά και να συνέβαινε αυτό, κάθε φορά που θα ενεργοποιήτω ο σένσορας, η οθόνη θα έσβηνε από μόνη της, έτσι δεν είναι???
  8. Παιδιά το πήρα και εδώ αυτό το κινητό και τα σπάει... (είχαι 2 πύρινο με 512 ραμ... οπότε για μένα πετάει!!!) αλλά έχω το εξής πρόβλημα... δεν πιάνει ο proximity sensor... συμβαίνει και σε εσάς αυτό?? να το πάω πίσω για εγγύηση??? εκτώς και αν δεν έχει proximity sensor... αλλά διάβαζα ότι έχει...
  9. Μπα... τίποτα, δοκίμασα τα πάντα... επιτέλους απάντησαν από το to2c.com, και θα τους το στείλω πίσω να το φτιάξουν...
  10. Παιδιά καλησπέρα. έχω το κινητό εδώ και 8 μήνες, ξαφνικά λοιπόν, δεν μπορώ να το φορτίσω ενώ είναι ανοιχτό, ούτε να το συνδέσω με το usb καλώδιο και να το δει ο υπολογιστής... Φορτίζει μόνο όταν είναι κλειστό... έχει συμβεί σε κανέναν άλλον αυτό??? ξέρετε πως μπορεί να λυθεί το πρόβλημα??? Τέλος, το πήρα από t02c.com, τους έστειλα μήνυμα με το πρόβλημα, αλλά δεν μου έχουν απαντήσει ακόμα (2 μέρες μετά)... τι παίζει???
  11. Καλησπέρα. διαβάζοντας για αυτό το κινητό και το thl t6s, τελικά γέρνω προς τα εδώ. Θα ήθελα την γνώμη σας μετά από όσο καιρό το χρησιμοποιείτε και επίσης από που να το πάρω??? http://www.to2c.com/doogee-dg310-basic-smartphone-mtk6582-quad-core-android-4-4-5inch-ram-1gb-rom-8gb.html σκέφτομαι από εδώ, καθώς έχει καλύτερα δώρα... εναλλακτικά, http://www.b2cbuying.com/doogee-voyager2-dg310-smartphone.html και τέλος, εδώ http://www.gearbest.com/cell-phones/pp_71431.html το έχουν αρκετά φθηνότερο από άλλους, αλλά λέει ότι νάναι με την κάμερα... 2mp πίσω, και 0,3 μπροστά... παίζει να είναι άλλη έκδοση??? Ευχαριστώ πολύ!!!
  12. ωραίο ποστ!!! 2 κινητά έχω πάρει από κίνα, ένα από geekbuying, όπου έφτασε σε 20 μέρες, είχε πρόβλημα από τη μάνα του, το έστειλα πίσω, μου έστειλαν τα χρήματά μου χωρίς πρόβλημα, αλλά για να λυθεί χρειάστηκαν 38 emails... και κάθε φορά μιλούσα με άλλο άτομο και ξανά από την αρχή το πρόβλημα κτλ... το δεύτερο κινητό το πήρα από Minideal.com, είχε πρόβλημα με το gps, τους έστειλα μήνυμα, μου έστειλαν άμεσα ρομ, την πέρασα και όλα καλά.
  13. Πρακτικά πρόκειτε για το ίδιο κινητό από πλευρά χαρακτηριστικών, αλλά θα ήθελα τη γνώμη σας όσων αφορά την αξιοπιστία, την μπαταρία, και γενικά τις λειτουργίες και των δύο κινητών.
×
×
  • Create New...