Jump to content

Sony Ericsson Xperia Νeo V

zxr
 Κοινοποίηση

ποια ρομ προτιμάτε neo v?  

50 members have voted

1. 1. ποια ρομ προτιμάτε neo v?

Recommended Posts

Θα σας πω τις πρωτες μου εντυπωσεις απο το κινητο μιας και ειμαι κατοχος εδω και μια εβδομαδα περιπου. Το αγορασα απο ελληνικο μαγαζι μεσω ιντερνετ 245 ευρω (Δυστηχως μετα εβγαλε η vodafone την προσφορα στα 200) δεν πειραζει εχω επιδοτηση συσκευης και βγηκε σχεδον τζαμπα.

Πιστευα οτι η προταση της HUAWEI ειναι η καλυτερη σε σχεση τιμης/αποδοσης μεχρι που πηρα το NEO V και φυσικα αλλαξα γνωμη, το κινητο απλα ειναι απιστευτο σε σχεση με τα λεφτα του ποσο μαλλον τωρα που η vodafone το εχει στα 200 ευρω. Πολυ καλη ποιοτητα κατασκευης ( καμια σχεση με αλλα φτηνα xperia X8 Mini κτλ.) πολυ καλη καμερα, τρομερη αποκριση στις εντολες δεν εχω καταλαβει ακομα κανενα κολλημα ολα πανε σφαιρα, παρα πολυ καλη οθονη με καταπληκτικα χρωματα, πραγματικα μεχρι στιγμης δεν εχω βρει κατι αρνητικο σε σχεση με το xperia X8 σε θεματα ταχυτητας και κυριως οταν ειμαι στο internet ειναι η μερα με την νυχτα μπαινω σε site βλεπω βιντεο χωρις να κολλαει πουθενα και για κανενα λογο.

Τελος για το αν ερθει ή ηρθε επισημα στην ελλαδα χωρις να γνωριζω κατι αυτο που θα πω ειναι οτι η στη συσκευασια το βιβλιαρακι με τις οδηγιες ειναι ολο και μονο στα ελληνικα που αν καταλαβαινω σωστα δεν προκειτε για παραεισαγωγη απο αλλη χωρα. Φυσικα εχει εγγυηση κανονικα.

NEXUS 4

• Απαντήσεις 1,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

χειροτερο απο το νεξους ς που νομιζω πως εχεις δεν ειναι,οσο αναφορα την ποιοτητα κατασκευης.ισα ισα που το θεωρω και αρκετα καλυτερο χωρις ομως να φτανει τα επιπεδα της νοκια η της htc. απο κει και περα ειναι πολυ γρηγορο(μην ακουω βλακειες για την υλοποιηση του android οταν ο μονος ουσιαστικος ανταγωνιστης ειναι το χ5 προ).αξιζει για τα λεφτα του,ισως και στα 250 ευρω θα ταν καλη προσφορα.το μονο που με εκνευριζει ειναι το κλασσικο προβλημα με την φωτεινοτητα της οθονης για το οποιο εχει γινει ντορος στο θεμα του xperia mini. ακομη ξεχασα να πω οτι σε λευκο ειναι απιστευτα ομορφο,αν και θυμιζει λιγο vivaz.οτι ερωτησεις εχετε πειτε μου

υγ.παντως γινεται της ..... με το τηλεφωνο στην vodafone.εγω βρηκα ενα μονο διαθεσιμο σε καταστημα στο κεντρο της θεσσαλονικης,και αυτο προηλθε απο ακυρωση του αγοραστη

To οποιο προβλημα εχω απλα ακουσει και δεν πληροφορηθηκα επακριβως. Τι συμβαινει δηλαδη ; Οχι αλλα προβληματα σε οθονες, θα βλεπω εφιαλτες !

Guest alexmi900
To οποιο προβλημα εχω απλα ακουσει και δεν πληροφορηθηκα επακριβως. Τι συμβαινει δηλαδη ; Οχι αλλα προβληματα σε οθονες, θα βλεπω εφιαλτες !

η φωτεινοτητα λογω αχρηστου σενσορα υποθετω ειναι σε αρκετα χαμηλα επιπεδα.με μια εφαρμογη στο xda εχω δει οτι μπορεις να το σταματησεις αλλα δεν το χω δοκιμασει γιατι θελει ρουτ και το κινητο δεν εχει κλεισει καν 12 ωρο στα χερια μου

καλημέρα σ εόλους, θα πω μια γνώμη που είναι τελείως προσωπική, δική μου και απλά την συμπεραίνω ή την υποθέτω, χωρίς καμία βεβαιότητ αή γνώση βέβαια. Ίσως τώρα που έγινε αυτή η εξαγορά η Σόνυ να αποφάσισε όντως να ξεμπερδεύει με ὀ,τι της έμεινε από την Έρικσον και να δίνει τα τελευταία αυτά μοντέλα σε ανταγωνιστικές τιμές σε όποιο μαγαζί τα ζητήσει. Το λέω γιατί βλέπω εδώ το θέμα με το Neo V που το έχει αποκλειστικά η Βόνταφον, προχθες είδα το Neo σε αποκλειστικότητα στα Μίντια Μαρκτ και σχετικα με το Pro που αναμένουμε με καημό δεν εχει φανεί κάτι ακόμα. Αν έρθει κι αυτό κάπου σε αποκλειστικότητα δε θα ξαφνιαστώ καθόλου.

Επίσης να προσθέσω, αν η Σόνυ θέλει να προωθήσει δικό της πράγμα, πρέπει να αρχίσει να μας κινητοποιεί λίγο και να μην αργεί τόοοοοοοοοοσοοοοοοοοο πολύ!!!

'cause somewhere in the crowd there' s you!..

καλημερα παιδια και ψυχραιμια!

εδω και αρκετες σελιδες η συζητηση εχει στραφει σχεδον αποκλειστικα σε υποψιες, θεωριες συνομωσιας και προσωπικες αποψεις για στρατηγικες τεραστιων πολυεθνικων εταιριων.

επιτρεψτε μου να πω οτι ολα αυτα τα βρισκω ασκοπα και ολιγον τι βαρετα.

τι μας νοιαζει εμας ρε παιδια γιατι η βοντα ¨ξεφορτωνει" το κινητο? (αν το ξεφορτωνει!)

εγγυηση εχουμε? εχουμε! ολα καλα λοιπον!

τετοια μακροσκελη συζητηση δεν εχω ξαναδιαβασει για κανενα κινητο.

και αυτο το κινητο, οπως και ολα, ολων των εταιριων, θα κριθει στην πραξη απο ολους εσας (εμας...) που θα το αγορασετε και θα το δοκιμασετε.

αντι λοιπον να ρωταμε τους ηδη (τυχερους κατα την γνωμη μου) κατοχους του Neo V για θεματα χρησης, ποιοτητας, μπαταριας, εμφανισης, φορητοτητας, ταχυτητας και ολων αυτων που μας ενδιαφερουν σε καθε κινητο, επιμενουμε και ρωταμε αν ειναι κλειδωμενα, αν ειναι Voda branded, αν ειναι παραεισαγωγης, αν εχουν ελληνικη εγγυηση, ενω ολα αυτα εχουν σαφως απαντηθει απο τους κατοχους!

επανερχομαι λοιπον στο (κουραστικο και μονοτονο) ερωτημα μου προς τους κατοχους του Neo V:

εχει κανονικες βιντεοκλησεις?

οχι μεσω skype, αλλα μεσω δικτυου.

οι κλασσικες βιντεοκλησεις που καναμε οταν πρωτοβγηκαν τα τηλεφωνα 3G με μπροστινες καμερες.

ειναι το μοναδικο κωλυμα που εχω οσον αφορα την αγορα του!

θα μου πεις, πηγαινε ρε μεγαλε σε μια βοντα και ρωτα!

μπορει κανεις να μου εγγυηθει οτι θα ξερουν οι πωλητες? χμμμ...

γιαυτο ρωταω τους κατοχους εδω μεσα.

οποιος μπορεσει να με ενημερωσει εγκυρα και σιγουρα, θα με εξυπηρετησει παρα πολυ!

ευχαριστω.

Καλυτερα να σου απαντησει καποιος κατοχος αλλα τα κινητα της SE δεν εχουν παραδοσιακη βιντεοκληση.

Και η συζητηση γινεται γιατι η τιμη για καποιους δεν ειναι «φυσιολογικη» για αυτα που προσφερει το κινητο.

Επισης,αν ειδες,συζηταμε το θεμα της εγγυησης σε προηγουμενες σελιδες,πραγμα που ειναι λογικο να ενδιαφερει εναν υποψηφιο αγοραστη σε περιπτωση που τελικα δεν εισαχθει επισημα το κινητο απο την SE.

Αυτα,καλημερες!

Sent from my iPod touch ξάπλα στον καναπέ ή στο κρεβάτι....

[sIGPIC][/sIGPIC]

από την Ελληνική Vodafone. Αξίζει να σημειωθεί ότι αναφέρεται μέσα στο video ότι η συσκευή ειναι αποκλειστικότητα της Vodafone για την Ελλάδα. Όσο για μενού τύπου VF live, 360, και άλλες τέτοιες χαζομαρίτσες - σκουπίδια, αν και δεν έχει έρθει ακόμη το κινητό (γιατί το έχω παραγγείλει), στον κατάλογο για εταιρικούς πελάτες που μου έστειλε η vodafone το συγκεκριμένο αναφέρεται ως vanilla έκδοση και όχι ως dual branded, όπως γίνεται για παράδειγμα στο arc και το ray. Άρα είναι καθαρόαιμο SE.

1998 - 2015: Πάνω από 50 συσκευές, ουτε θυμάμαι ποιες... 2015: Nokia Lumia 930, 2016: Samsung S6 Edge Plus, 2017: LG G6, Sony Xperia XA1 Ultra, 2018: Xiaomi Mi A1, Samsung Note 8, 2019: Samsung Note 10 Plus
2023: Moving to IOS, iPhone 14 Pro Max, iPhone 15 Pro Max

τι μας τα κανεις αυτα τωρα ρε παιδι μου??200 ευρω αυτο το διαμαντακι..
[sIGPIC][/sIGPIC]

Συγκριτικά με το Ideos X5 Pro, υπερτερεί, είναι χειρότερο ή είναι μάχη στα "σημεία" και ανάλογα τι ενδιαφέρει τον χρήστη πιο πολύ?

Βγήκε και η επιδότησή μου 40 ευρά (πεταμένη κοσμοτέ :angry::angry::angry:) και σκέφτομαι να την κάνω έκπτωση.

Οπότες χοντρά χοντρά με μπάτζετ 200 γιούρα, ποιο να προτιμήσω?? :confused:

Σας μερσώ :)

It's never enough

από την Ελληνική Vodafone. Αξίζει να σημειωθεί ότι αναφέρεται μέσα στο video ότι η συσκευή ειναι αποκλειστικότητα της Vodafone για την Ελλάδα. Όσο για μενού τύπου VF live, 360, και άλλες τέτοιες χαζομαρίτσες - σκουπίδια, αν και δεν έχει έρθει ακόμη το κινητό (γιατί το έχω παραγγείλει), στον κατάλογο για εταιρικούς πελάτες που μου έστειλε η vodafone το συγκεκριμένο αναφέρεται ως vanilla έκδοση και όχι ως dual branded, όπως γίνεται για παράδειγμα στο arc και το ray. Άρα είναι καθαρόαιμο SE.

Πω φίλε ευχαριστώ πολύ πολύ χρήσιμο το βιντεάκι!

Να ρωτήσω κάτι τώρα: Αυτό που λέτε που δεν θα κυκλοφορήσει κινητό άλλο σε άλλο κατάστημα παίζει να έχει επιπτώσεις και στην αναβάθμιση του λειτουργικού και να μην αναβαθμιστεί σε Ice Scream Santwich?

Η SE είπε ότι όλα τα Xperia του 2011 θα πάρουν επίσημα την 4.0 άρα και αυτό.

Πήγα έκανα κράτηση σήμερα για την κοπέλα μου ένα λευκό. :)

Στα λευκά απ ότι μου είπαν έχει περιορισμένη διαθεσιμότητα για όποιον τον ενδιαφέρει.

Θα πάρει κανονικά την ICS.

Τέλεια τότε γιατί το συζητάμε ρε παιδιά? Εγώ περιμένω να έρθει το live with walkman μπας και είναι κάτω από 200 ευρώ αλλιώς έφυγα για το Neo V!:D

Τέλεια τότε γιατί το συζητάμε ρε παιδιά? Εγώ περιμένω να έρθει το live with walkman μπας και είναι κάτω από 200 ευρώ αλλιώς έφυγα για το Neo V!:D

ελπιζω οσο θα περιμενεις να μην τελειωσουν τα V!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

το νεο ειναι σαφως καλυτερο σαν συσκευη και σιγουρα πιο οικονομικο...

Από το live εννοείς? Ναι αλλά 3.2 ίντσες για μένα είναι καλύτερα μιας και δεν τρελένομαι για μεγάλο κινητό. Αν παίζει στα 200 ή πιο κάτω το live with walkman μπορεί να πάρω εκείνο.

Από το live εννοείς? Ναι αλλά 3.2 ίντσες για μένα είναι καλύτερα μιας και δεν τρελένομαι για μεγάλο κινητό. Αν παίζει στα 200 ή πιο κάτω το live with walkman μπορεί να πάρω εκείνο.

Θα έλεγα να πάρεις το Neo V όσο υπάρχει ακόμα σε stock. H διαφορά με το Live with Walkman είναι πως είναι ένα cm πιο ψηλό, αλλά συνολικά καλύτερη πρόταση. Τώρα , όσον αφορά για τη συζήτηση στις προηγούμενες σελίδες του thread, το τηλέφωνο για κάποιο λόγο έχει έρθει στην Ελλάδα επίσημα μόνο από την εν λόγω εταιρία, η οποία με τη σειρά της το έχει τιμολογήσει στα 200 ευρώ. Ίσως μέχρι το τέλος του μήνα η τιμή αυτή ανέβει στα 250, που είναι μια πιο λογική τιμή για τηλέφωνο με αυτά τα χαρακτηριστικά και δυνατότητες. Όσοι λοιπόν θεωρείται πως σας καλύπτει με βάση τα χαρακτηριστικά του και την εμφάνισή του τρέξτε να το πάρετε. Για την εγγύηση του τηλεφώνου, είτε θα απευθυνθείτε στην αντιπροσωπεία της Sony Ericsson (σύντομα μόνο Sony) είτε σε κάποιο κατάστημα της εταιρίας από όπου το αγοράσατε. Απλά τα πράγματα. Θεωρώ και εγώ πως σύντομα θα υπάρξουν μειώσεις τιμών στα περισσότερα τηλέφωνα της Sony Ericsson, ώστε να "κάνουν χώρο" για να παίζουν μόνο Sony τηλέφωνα στην αγορά στο σύντομό μέλλον. Παρ' όλα αυτά θα πρέπει να περιμένουμε μέχρι την MWS 2012, στο τέλος Φεβρουαρίου για τυχόν ανακοινώσεις περί Sony τηλεφώνων. Για κυκλοφορία αυτών, μάλλον μέσα στο Μάιο. Εγώ με τη σειρά μου θα περιμένω για μείωση τιμής στο "κανονικό" Neo, έστω και αν δεν θα έρθει επίσημα στη χώρα, γιατί θεωρώ την 8άρα camera και την 8 GB SD card σημαντικά. Όταν με το καλό φτάσει στα 240 ευρώ ή και πιο κάτω... :cool:

υπάρχει έλλειψη τουλάχιστον στο λευκό που μου άρεσε.Θεσσαλονίκη όπου και να ρώτησα μου είπανε τουλάχιστον 7-8 μέρες στο περίμενε(με το σκ μέσα) και κάποιος ακόμη και ως τις 10/12!!

Μαύρο υπήρχε και σήμερα

επανερχομαι λοιπον στο (κουραστικο και μονοτονο) ερωτημα μου προς τους κατοχους του Neo V:

εχει κανονικες βιντεοκλησεις?

οχι μεσω skype, αλλα μεσω δικτυου.

οι κλασσικες βιντεοκλησεις που καναμε οταν πρωτοβγηκαν τα τηλεφωνα 3G με μπροστινες καμερες.

ειναι το μοναδικο κωλυμα που εχω οσον αφορα την αγορα του!

...Μάλλον θα σε απογοητεύσω φίλε μου... Παρά την μπροστινή κάμερα, δεν κατάφερα να βρω στο μενού των κλήσεων την βιντεοκλήση:( (Και εγώ απογοητεύτηκα, αν και δεν τη χρησιμοποιούσα πολύ...)

ειναι ακριβως ιδιο με το Neo?γιατι θελω να παρω ayta http://www.amazon.co.uk/gp/product/B0053FPPWA/ref=ox_sc_act_title_1?ie=UTF8&m=A2F4X97S1IYW70

και δεν ξερω εαν ταιριαζουν στο v.

ειναι ακριβως ιδιο με το Neo?γιατι θελω να παρω ayta http://www.amazon.co.uk/gp/product/B0053FPPWA/ref=ox_sc_act_title_1?ie=UTF8&m=A2F4X97S1IYW70

και δεν ξερω εαν ταιριαζουν στο v.

Ναι, εξωτερικά είναι πανομοιότυπα!!

1998 - 2015: Πάνω από 50 συσκευές, ουτε θυμάμαι ποιες... 2015: Nokia Lumia 930, 2016: Samsung S6 Edge Plus, 2017: LG G6, Sony Xperia XA1 Ultra, 2018: Xiaomi Mi A1, Samsung Note 8, 2019: Samsung Note 10 Plus
2023: Moving to IOS, iPhone 14 Pro Max, iPhone 15 Pro Max

Να πω και εγώ την άποψη μου..

Καταρχάς να ευχαριστήσω τον φίλο που έδωσε την προσφορα εδώ!

1)Το παρήγγειλα μέσο internet με αντικαταβολή και μου ήρθε μέσα σε 2 μέρες (λευκό είμαι θεσσαλονίκη).

Όπως είπαν και οι φίλοι δεν είναι VF είναι κανονικά SE! Δεν έχει craps μέσα τίποτα.

2)Το τηλέφωνο είναι άριστο εμενα η ποιότητα κατασκευής μου άρεσε και μέχρι τώρα δεν έχω δει ούτε 1 προβληματάκι ("φτου" "φτου").

3)Το τηλέφωνο αν το παραγγείλετε σας έρχεται ΑΜΕΣΑ mail από την vodafone που σας λέει ότι σας παρέχει 2 χρονια εγγίσει ΑΥΤΗ. Άρα στα παπάκια σας αν γίνει κάτι.. το πολύ πολύ αν δεν βρει λύση το αντικαταστούν με άλλο στην ίδια ΤΙΜΗ (προσοχή.. ΟΧΙ ΑΞΙΑ ΤΟΤΕ.. ΤΙΜΗ που το αγοράσατε αυτοί είναι οι κανονισμοί). Αν φυσικά δεν μπορέσουν να το φτιαξουν

4)Για το κινητό οποιος έκανε μια ερευνα στο EBAY πχ δεν έχει πολλά πράγματα (ζελατίνες θήκες κτλ) να επισημάνω ότι ΑΠΛΑ αγοράζετε για ΝΕΟ και όχι για ΝΕΟ V μιας k είναι το ίδιο πράγμα ακριβώς!

Αυτά :)

Μια ερωτηση θελω να κανω..

2gb δεν προκειτε να αφησω.. τι SPEED καρτα να παρω? 4 αρκει? η να παω σε class10?

Edited by jvp4ant

Να πω και εγώ την άποψη μου..

Καταρχάς να ευχαριστήσω τον φίλο που έδωσε την προσφορα εδώ!

1)Το παρήγγειλα μέσο internet με αντικαταβολή και μου ήρθε μέσα σε 2 μέρες (λευκό είμαι θεσσαλονίκη).

Όπως είπαν και οι φίλοι δεν είναι VF είναι κανονικά SE! Δεν έχει craps μέσα τίποτα.

2)Το τηλέφωνο είναι άριστο εμενα η ποιότητα κατασκευής μου άρεσε και μέχρι τώρα δεν έχω δει ούτε 1 προβληματάκι ("φτου" "φτου").

3)Το τηλέφωνο αν το παραγγείλετε σας έρχεται ΑΜΕΣΑ mail από την vodafone που σας λέει ότι σας παρέχει 2 χρονια εγγίσει ΑΥΤΗ. Άρα στα παπάκια σας αν γίνει κάτι.. το πολύ πολύ αν δεν βρει λύση το αντικαταστούν με άλλο στην ίδια ΤΙΜΗ (προσοχή.. ΟΧΙ ΑΞΙΑ ΤΟΤΕ.. ΤΙΜΗ που το αγοράσατε αυτοί είναι οι κανονισμοί). Αν φυσικά δεν μπορέσουν να το φτιαξουν

4)Για το κινητό οποιος έκανε μια ερευνα στο EBAY πχ δεν έχει πολλά πράγματα (ζελατίνες θήκες κτλ) να επισημάνω ότι ΑΠΛΑ αγοράζετε για ΝΕΟ και όχι για ΝΕΟ V μιας k είναι το ίδιο πράγμα ακριβώς!

Αυτά :)

Μια ερωτηση θελω να κανω..

2gb δεν προκειτε να αφησω.. τι SPEED καρτα να παρω? 4 αρκει? η να παω σε class10?

Προτεινω class 6 το λιγοτερο

Προτεινω class 6 το λιγοτερο

αρα 6 10 θα δω και εκει διαφορα? γιατι λες λιγοτερο για αυτο το λεω

• The title was changed to Sony Ericsson Xperia Νeo V