morrison86 Δημ. February 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2016 καλημερα παιδια!!προσπαθησα να κανω root το κινητο μου απο εδω http://www.angroid.gr/android-tutorials/eroot-rooting-%CF%84%CE%BF-xperia-neo-v-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CF%84%CF%89%CE%BD-%CE%AC%CE%BB%CE%BB%CF%89%CE%BD-xperia-smartphones-%CF%84%CE%BF%CF%85-2011-%CE%BC%CE%B5-%CE%AD%CE%BD%CE%B1-%CE%BA%CE%BB και νομιζω οτι ολα πηγαν καλα αλλα δεν ειδα τπτ διαφορετικο στ κινητο...δλδ τωρα εγινε root???:worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Serafeim1981 Δημ. February 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2016 Θα δεις στο μενού να έχει προστεθεί ένα εικονίδιο. Παράθεση Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morrison86 Δημ. February 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2016 (edited) μπααα τιποτα...κατι δεν θα πηγε καλα.. εχω προσπαθησει πολλες φορες αλλα δεν βλεπω φως..εχω απεγκαταστησει κ το pc companion αλλα τπτ.. ουτε ενα root δεν μπορω να κανω :-p Edited February 8, 2016 by morrison86 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
veteranos123 Δημ. February 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2016 Καλησπέρα παιδιά. Έχω ένα xperia neo v και θέλω να την περάσω την παρακάτω rom. Στις οδηγίες λέει να φλασσάρω το boot.img ου βρίσκεται μέσα στο .zip που είναι και η rom. Δοκίμασα να το φλασσάρω μέσω του flashtool αλλά και με την εντολή flashtool fast boot boot.img και παίρνω το αποτέλεσμα ότι η συσκευή πρέπει να γίνει root. Εγώ root το έχω κάνει το τηλέφωνο με το e-root και έγινε με επιτυχία γιατί εμφανίστηκε στο κινητό το εικονίδιο του superuser και χρησιμοποίησα και κάποιες εφαρμογές που θέλουν δικαιώματα root με επιτυχία. Έχετε κάποια ιδέα για το πως θα φλασσάρω το boot.img για να μπορέσω να περάσω την rom που θέλω; Η rom που θέλω να βάλω είναι αυτή -> http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2545357 Έχω φλασσάρει με επιτυχία ένα tablet galaxy tab 2 και ένα nexus 4 και έχω κολλήσει σε αυτό. Παράθεση Samsung galaxy J5 2016 ->android 6 Samsung galaxy tab 2 7 -> cm 13 Lg nexus 4 -> cm 13 Sony ericsson neo v -> cm 11 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. February 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2016 Έχεις περασμένα όλα τα drivers της συσκευής που τα εγκαθιστάς από flashtool; Έχεις ξεκλειδωσει bootloader; Την τελευταία nightly να φορέσεις cm11 Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
veteranos123 Δημ. February 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2016 (edited) Έχεις περασμένα όλα τα drivers της συσκευής που τα εγκαθιστάς από flashtool; Έχεις ξεκλειδωσει bootloader; Την τελευταία nightly να φορέσεις cm11 Δεν είμαι σίγουρος αλλά θα το κοιτάξω αύριο και θα σου πω. Στο service menu λέει bootloader unlock allowed: yes οποτε ναι είναι ξεκλειδωτος Ναι τους έχω περάσει τους driver. Έτσι και αλλιώς όταν βάζω το κινητό σε fastboot mode δεν το βγάζει σαν άγνωστη συσκευή στην διαχείριση εργασιών οπότε θα είναι οκ. Τι μπορεί να παίζει. Επίσης πιο παλιά είχα περάσει μια cwm και όποια rom πήγαινα να φλασσάρω μου πέταγε status error 7. Γιατί πρέπει πρώτα να φλασσάρουμε το boot.img Edited February 26, 2016 by zxr Παράθεση Samsung galaxy J5 2016 ->android 6 Samsung galaxy tab 2 7 -> cm 13 Lg nexus 4 -> cm 13 Sony ericsson neo v -> cm 11 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. February 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2016 Το ότι σου λέει bootloader unlock allowed δεν σημαίνει ότι τον ξεκλειδωσες αλλά ότι σου δίνει η εταιρία το δικαίωμα να τον ξεκλειδωσεις, οπότε θα σου συνιστούσα να πας στο Google search και να γράψεις Sony unlock bootloader και μετά με τον επίσημο τρόπο της σονυ που θα ακολουθήσεις θα πρέπει να τον ξεκλειδωσεις διότι δεν μπορείς να περάσεις boot.img και κατά συνέπεια καστομ ρομ αν δεν έχεις κάνει το παραπάνω. Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
veteranos123 Δημ. February 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2016 (edited) Θα το δοκιμάσω και θα ενημερώσω. :) Σύμφωνα με τις οδηγίες της sony πρέπει να κατεβάζω το andorid sdk. Το βάζω να κατέβει και λίγο πριν τελειώσει σταματάει να κατεβαίνει. Τι κάνουμε; Edited February 26, 2016 by zxr Παράθεση Samsung galaxy J5 2016 ->android 6 Samsung galaxy tab 2 7 -> cm 13 Lg nexus 4 -> cm 13 Sony ericsson neo v -> cm 11 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. February 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2016 Σύμφωνα με τις οδηγίες της sony πρέπει να κατεβάζω το andorid sdk. Το βάζω να κατέβει και λίγο πριν τελειώσει σταματάει να κατεβαίνει. Τι κάνουμε; Δεν γίνεται να μην κατεβαίνει κάτι κάπου κολλάει το θέμα. Πρέπει να κατέβει οπωσδήποτε. Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
veteranos123 Δημ. February 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2016 (edited) Φτάνει στο 1gb/από το 1,1 που πιάνει και σταματάει. Δοκιμάζω να το κατεβάσω από το άλλο pc.Τελικά δεν πρέπει να έχω ξεκλειδώσει τον bootloader γιατί δεν θυμάμαι να έχω ξανά κάνει αυτήν την διαδικασία. ----- προσθήκη μηνύματος 10 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Και στο άλλο pc έχω το ίδιο θέμα. Τι κάνω τώρα; Έχω νέα, ξεκλείδωσα το bootloader και φλάσαρα το boot.img Τώρα τι κάνω; ----- προσθήκη μηνύματος 11 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Μπήκα σε recovery και ξεκινάω την εγκατάσταση. Για να δούμε. Μπήκε και η rom και όλα τέλεια. Παρατήρησα ότι δεν έχει εφαρμογή για ράδιο. Έχεις να προτείνεις κάποια χωρίς να απαιτεί δεδομένα; Γενικά μπορείς να μου προτείνεις μια γρήγορη rom (αν μπορείς και link) και έναν καλό kernel; Edited February 26, 2016 by zxr Παράθεση Samsung galaxy J5 2016 ->android 6 Samsung galaxy tab 2 7 -> cm 13 Lg nexus 4 -> cm 13 Sony ericsson neo v -> cm 11 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. February 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2016 Μπήκε και η rom και όλα τέλεια. Παρατήρησα ότι δεν έχει εφαρμογή για ράδιο. Έχεις να προτείνεις κάποια χωρίς να απαιτεί δεδομένα; Γενικά μπορείς να μου προτείνεις μια γρήγορη rom (αν μπορείς και link) και έναν καλό kernel; Μπράβο τα έκανες όλα κομπλέ! Δεν υπάρχει καλύτερη ρομ για μένα πέρα από την cm11, το ραδιόφωνο πλέον παύει να υφίσταται και επίσης το μόνο που ξέρω είναι το tunein που τρώει κάτι.. Αν θες να κάνεις το κινητο πιο γρήγορο απλά κάνεις οβερκλοκινγκ την cpu, πάνε ρυθμίσεις και μετά στις επιδόσεις! Εγώ το έχω βάλει στα εξής Πήγα επιδόσεις --> Επεξεργαστής --> CPU governor το έβαλα smartassv2 και μέγιστη συχνότητα 1209mhz επίσης τικαρα και την επιλογή εφαρμογή κατά την εκκίνηση για να μην χάνονται όλα αυτά κάθε φορά που επανακκινειται το κινητο. Ωστόσο αν πας και ένα βήμα πίσω μπορείς να τικαρεις εκεί στα γραφικά και απόδοση την επιλογή εξαναγκασμος high end γραφικών. Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
veteranos123 Δημ. February 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2016 Τον boot loader τον ξεκλειδωσα με ντους και όχι από το Android sdp. Το overclock το έχω κάνει. Δεν υπάρχει κάποια εφαρμογή που να εκμεταλευεται την κεραία του ραδιοφώνου ε; Παράθεση Samsung galaxy J5 2016 ->android 6 Samsung galaxy tab 2 7 -> cm 13 Lg nexus 4 -> cm 13 Sony ericsson neo v -> cm 11 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. February 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2016 Τον boot loader τον ξεκλειδωσα με ντους και όχι από το Android sdp. Το overclock το έχω κάνει. Δεν υπάρχει κάποια εφαρμογή που να εκμεταλευεται την κεραία του ραδιοφώνου ε; Όχι αυτό χάνεται με το που βάζεις καστομια πάνω, όπως και το hdmi port. Μόνο με στοκ ρομ τα έχουμε και ρουτ. Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
veteranos123 Δημ. February 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2016 Κρίμα. Σε ευχαριστώ για την βοήθεια :) Παράθεση Samsung galaxy J5 2016 ->android 6 Samsung galaxy tab 2 7 -> cm 13 Lg nexus 4 -> cm 13 Sony ericsson neo v -> cm 11 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. February 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2016 Κρίμα. Σε ευχαριστώ για την βοήθεια :) Για ραδιο δες το spirit fm(για τον πομπο) ή το εξαιρετικο e-radio.Εχει πολλους ελληνικους και Κυπριακους σταθμους. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
veteranos123 Δημ. February 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2016 (edited) Για ραδιο δες το spirit fm(για τον πομπο) ή το εξαιρετικο e-radio.Εχει πολλους ελληνικους και Κυπριακους σταθμους. Το δοκίμασα το spirit fm και νομίζω ζήταγε internet αλλά δεν είμαι σίγουρος και θα το δοκιμάσω πάλι. Ευχαριστώ πάντως :) Κατέβασα το SPirit UL αλλά δεν έχω ήχο και στις ρυθμίσεις στα band έχει North America, Japan, Word 200KHz, Word 10 KHz, Word 50KHz. Μπορείς να μου στήλες κάποιο link για να κατεβάσω το σωστό; Edited February 26, 2016 by zxr Παράθεση Samsung galaxy J5 2016 ->android 6 Samsung galaxy tab 2 7 -> cm 13 Lg nexus 4 -> cm 13 Sony ericsson neo v -> cm 11 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Melina_Rose Δημ. March 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2016 (edited) Καλησπέρα παιδιά. Άρχισε και εμένα να κολλάει στο sony logo και να κάνει συνεχώς επανεκκίνηση (bootloop). Διάβασα και τις απαντήσεις σε άλλους που είχαν το πρόβλημα αλλά: 1. Με το PC Companion δεν γίνεται τίποτα και φοβάμαι μήπως με το flashtool (αυτό από http://www.flashtool.net κατεβάζω, έτσι; ) γίνει χειρότερη ζημιά, πχ. χάσω δεδομένα και 2). θα ήθελα αν υπάρχει τρόπος να μην χάσω τις επαφές, sms, εφαρμογές και ότι είναι στην μνήμη του κινητού, είτε αν αναγκαστικά θα διαγραφούν με τη διαδικασία επαναφοράς, να μπορέσω με κάποιον τρόπο να κάνω backup πρώτα (ξέρω...νωρίς το θυμήθηκα...), όντας σε bootloop. Το κινητό είναι εντελώς καθαρό, χωρίς root κλπ. Διαβάζω και σε ξένα forum και σκεφτόμουν σαν πιθανές λύσεις μήπως γίνεται να πάρω δεδομένα με το ADB (το οποίο έκανα φιλότιμες προσπάθειες να χρησιμοποιήσω αλλά δεν έβγαλα άκρη, δεν ξέρω καν αν γίνεται όντας σε bootloop) είτε να κάνω με κάποιον τρόπο root τώρα αφού διαβάζω πως τότε είναι σχετικά απλό να πάρω δεδομένα (backup) από τη συσκευή. Βοήθεια please!!! Edited March 9, 2016 by Melina_Rose Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
veteranos123 Δημ. March 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2016 Λογικά με το flashtool και φλασαρισμα του λειτουργικού θα φτιάξει αλλά δεν νομίζω έως αδύνατο να ανακτησεις τα αρχεία σου. Σίγουρα μετά το φλασαρισμα Θα διαγραφουν όλα Παράθεση Samsung galaxy J5 2016 ->android 6 Samsung galaxy tab 2 7 -> cm 13 Lg nexus 4 -> cm 13 Sony ericsson neo v -> cm 11 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
advantix Δημ. March 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2016 Σε μένα πάντως που παρουσιάστηκε το ίδιο πρόβλημα (το έγραψα δύο σελίδες πίσω ) μετά από πολλές προσπάθειες άνοιξε το κινητό αλλά κολλούσε στο να ανοίξει το bluetooth. Μετά κάνεις επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων και σε γυρίζει στην 2.3.4 Gingerbread. Φυσικά τα διαγράφει όλα, αλλά όπως είπα από την στιγμή που άνοιξε μπόρεσα και πήρα κάποια πράγματα στην SD. Στην συνέχεια με το PC Companion πέρασα την 4.0.4 Ice Cream Sandwich ( 4.1.B.0.587 ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geosofos88 Δημ. June 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2016 πριν λίγες μέρες πήρα το κινητό xperia neo v (για δεύτερη συσκευή). Το συγκεκριμένο κινητό έχει το android 2.3.4, η sony δίνει επίσημη αναβάθμιση 4.0.4. Όταν συνδέω το κινητό με τον υπολογιστή έχοντας το πρόγραμμα sony pc companion μου βγάζει ότι υπάρχει διαθέσιμη ενημέρωση λογισμικού 4.0.4 αλλά όταν φτάνει στο στάδιο της εγκατάστασης μου βγάζει σφάλμα ότι δεν υπάρχει ενημέρωση και με πετάει έξω. Έχω δοκιμάσει από δύο διαφορετικούς υπολογιστές και γίνεται το ίδιο. Πως θα μπορέσω να κάνω την αναβάθμιση? Υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος? Έχω κάνει και hardreset! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
durutti Δημ. June 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2016 κινηταρα! εχει αλλαξει 3 χερια! κανω ποστ για να επισημανω το τοπικ να το αναβαθμισω κι εγω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yioula Δημ. June 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2016 πάμε, περιμένω κ εγώ τα φώτα σας!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geosofos88 Δημ. June 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2016 πάμε, περιμένω κ εγώ τα φώτα σας!! Για παμεε...! ----- προσθήκη μηνύματος 56 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- πάμε, περιμένω κ εγώ τα φώτα σας!! Για να δούμε!! κάτι θα κάνουμε!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stejo Δημ. June 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2016 Χρησιμοποιούσα τη συσκευή για χρόνια. Αν θες τη γνώμη μου, ΜΗΝ κάνεις την αναβάθμιση σε Android 4. Δεν την παλεύει η συσκευή. Η εσωτερική της μνήμη απλά δεν είναι αρκετή. Κράτα το εργοστασιακό android και θα πετάει. Αν αναβαθμίσεις θα σέρνεται και δε θα έχει χώρο ούτε καν για να εγκαταστήσει αναβαθμίσεις στις μισές από τις προεγκατεστημένες εφαρμογές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. June 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2016 Περάστε κιτ κατ να βρείτε την υγεία σας Το μόνο που χρειάζεστε είναι ξεκλείδωμα μπουτλοντερ και ακολουθείτε τις οδηγίες που έχω φτιάξει εδώ Για κιτκατ --> Για λολλιποπ --> η υπογραφή μου Έχουν βγει και μαρσμελοου εκδόσεις! Φοβερά ρολαρουν. Θα φτιάξω και εκεί βίντεο όταν βρω χρόνο. Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts