Jump to content

geosofos88

Members
  • Δημοσιεύσεις

    4
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by geosofos88

  1. Εχω το κινητο xperia NEO V της sony...εχει ANDROID 2.3.4 με επισημη αναβαθμιση στο 4.0.4 απο τη sony που πλεον δεν μπορει να γινει,γιατι μιλησα με τη sony και εχουν αντικαταστησει το παλιο προγραμμα αναβαθμισης sony xperia pc companion 2.1 με xperia companion στο οποιο δεν συνδέεται το κινητο μου λογο παλιου λογισμικου...θελω τη βοηθεια σας να περασω καποιο νεοτερο λογισμικο ειτε αυτο ειναι το 4.0.4 η καποιο καλυτερο!καποιος που να γνωριζει να το φτιαξουμε;;;;:!::!:
  2. Για παμεε...! ----- προσθήκη μηνύματος 56 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Για να δούμε!! κάτι θα κάνουμε!!
  3. Ωραιοοοςς !!κάνε οτι μπορείς μπας κ το φτιάξουμε όπως Πρέπει..αξίζει πιστεύω!
  4. πριν λίγες μέρες πήρα το κινητό xperia neo v (για δεύτερη συσκευή). Το συγκεκριμένο κινητό έχει το android 2.3.4, η sony δίνει επίσημη αναβάθμιση 4.0.4. Όταν συνδέω το κινητό με τον υπολογιστή έχοντας το πρόγραμμα sony pc companion μου βγάζει ότι υπάρχει διαθέσιμη ενημέρωση λογισμικού 4.0.4 αλλά όταν φτάνει στο στάδιο της εγκατάστασης μου βγάζει σφάλμα ότι δεν υπάρχει ενημέρωση και με πετάει έξω. Έχω δοκιμάσει από δύο διαφορετικούς υπολογιστές και γίνεται το ίδιο. Πως θα μπορέσω να κάνω την αναβάθμιση? Υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος? Έχω κάνει και hardreset!
×
×
  • Create New...