giannisgr41 Δημ. August 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2013 Μπορεις να βάλεις οποιοδήποτε JB kernel για το NEO V αλλά αυτός που προτείνει ο developer είναι ο fusion 5.4 (τον έχει μέσα στο zip της ROM) με τον lupus δουλευει καλυτερα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manospo Δημ. August 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2013 miui v2.τρομερη μπαταρια,πολλες δυνατοτητες,γρηγορη,πολύ σταθερη,φουλ παραμετροποιησιμη(δεν εχει ραδιο.προσοχη!!) ..το κινητο ειναι φταγμενο για GB.Gb roms υπαρχουν καμποσες,αυτες προτιμα με τη σειρα που τις βαζω.το μονο κακο που βρισκω σαυτες θα θελα να δουλευε το greennify και οτι η καμερα JB π.χ ειναι καλυτερη. 1.miui v2 2.XtremE_GB 3.Gin2JellyBean_v2.4.0 παραπερα μετα απο GB,υπαρχουν πολλες καλες ρομ για μενα.η νεα jelly bean v6,ειναι πολύ καλη,αλλα η μπαταρια υποφερει,ασε τι λεει ο δημιουργος.επισης η ram ειναι καλη αλλα οχι σαν miui.διαχειριση ενεργειας μετρια,οπωσδηποτε ondemand.οτιδηποτε αλλο δεν λειτουργει σωστα. viper xperia καλη ρομ και αυτη. Ευχαριστώ παρά πολυ Παράθεση xiaomi mi3:cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpa3 Δημ. August 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2013 miui v2.τρομερη μπαταρια,πολλες δυνατοτητες,γρηγορη,πολύ σταθερη,φουλ παραμετροποιησιμη(δεν εχει ραδιο.προσοχη!!) ..το κινητο ειναι φταγμενο για GB.Gb roms υπαρχουν καμποσες,αυτες προτιμα με τη σειρα που τις βαζω.το μονο κακο που βρισκω σαυτες θα θελα να δουλευε το greennify και οτι η καμερα JB π.χ ειναι καλυτερη. 1.miui v2 2.XtremE_GB 3.Gin2JellyBean_v2.4.0 παραπερα μετα απο GB,υπαρχουν πολλες καλες ρομ για μενα.η νεα jelly bean v6,ειναι πολύ καλη,αλλα η μπαταρια υποφερει,ασε τι λεει ο δημιουργος.επισης η ram ειναι καλη αλλα οχι σαν miui.διαχειριση ενεργειας μετρια,οπωσδηποτε ondemand.οτιδηποτε αλλο δεν λειτουργει σωστα. viper xperia καλη ρομ και αυτη. Ολες οι miui θελουν custom kernel η υπαρχει και για στοκ? και αν ναι γραψε λιγο λινκ..σε ευχαριστωω Παράθεση MODEL: Xiaomi Redmi 5 Plus 4/64gb MODEL: Samsung Galaxy J5 (6) MODEL: iPHONE 5 16GB MODEL: iPHONE 4 16Gb MODEL: SONY(ericsson)XPERIA Neo V, X8,k770i,k750i,k300i. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpa3 Δημ. August 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2013 επισης να ρωτησω υπαρχει τροπος να ξεκλειδωσω bootloader στο neo v χωρις να κανω τα μασκαριλικια με τα καλωδιΑ? απλος δηλαδη με καποιο προγραμμα η κατι τετειο.. Παράθεση MODEL: Xiaomi Redmi 5 Plus 4/64gb MODEL: Samsung Galaxy J5 (6) MODEL: iPHONE 5 16GB MODEL: iPHONE 4 16Gb MODEL: SONY(ericsson)XPERIA Neo V, X8,k770i,k750i,k300i. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
admen Δημ. August 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2013 επισης να ρωτησω υπαρχει τροπος να ξεκλειδωσω bootloader στο neo v χωρις να κανω τα μασκαριλικια με τα καλωδιΑ? απλος δηλαδη με καποιο προγραμμα η κατι τετειο.. http://unlockbootloader.sonymobile.com/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannisgr41 Δημ. August 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2013 Ολες οι miui θελουν custom kernel η υπαρχει και για στοκ? και αν ναι γραψε λιγο λινκ..σε ευχαριστωω η miui θελει δικος της κερνελ. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1468043 rom:http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1599516 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikenson Δημ. August 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2013 παιδια εκανα flashtool tin 2.3 αλλα δεν μου αναβει το κινητο help plz Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpa3 Δημ. August 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2013 η miui θελει δικος της κερνελ. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1468043 rom:http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1599516 α οκα..η gin2jellybean?ελπιζω να μην σε κουρασα..και αν μπορεις κ ξερεις πες μου πως να την περασω μιας και εχω προσπαθησει πανω απο 10φορες και της δεκα υπηρχαν τα ιδια bugs wifi,kai den anagnwrizh thn karta sd. Παράθεση MODEL: Xiaomi Redmi 5 Plus 4/64gb MODEL: Samsung Galaxy J5 (6) MODEL: iPHONE 5 16GB MODEL: iPHONE 4 16Gb MODEL: SONY(ericsson)XPERIA Neo V, X8,k770i,k750i,k300i. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. August 26, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2013 Δυστυχώς παρόλο που προέρχομαι από διακοπές δεν ξεκινήσαμε καλά. Όπως βλέπετε το θέμα έχει ελάχιστα post κατόπιν προβλήματος. Δεν έχει χαθεί τίποτα οπότε τα post θα επανέλθουν σιγά. Συνεχίστε την συζήτηση σαν να μην έχει συμβεί τίποτα. :) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannisgr41 Δημ. August 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2013 α οκα..η gin2jellybean?ελπιζω να μην σε κουρασα..και αν μπορεις κ ξερεις πες μου πως να την περασω μιας και εχω προσπαθησει πανω απο 10φορες και της δεκα υπηρχαν τα ιδια bugs wifi,kai den anagnwrizh thn karta sd. για ποια ρομ μιλας τωρα?miui ή gin2jellybean. για wifi προβληματα στην δευτερη ,εχω δει,αλλα λυνονται με ενα ρεσταρτ.δηλαδη δεν αναγνωριζει το wifi στο πρωτο boot.βεβαια αναλογα και τον κερνελ.εμενα αγαπημενος μου ειναι ο lupus kai meta nightelf.για καρτα sd να μην αναγνωριζει δενε χω σε καμια ρομ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vlasismiriagos Δημ. August 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2013 Γεια σας παιδιά. Θέλει να πάρει η κοπέλα μου για το Neo V της ακουστικά και της βρήκα αυτά γιατί θέλει πάση θυσία ροζ...: http://www.e-shop.gr/product?id=TEL.009682 ...Τα έχει δοκιμάσει κανείς; Θα δουλεύουν στο Neo V ή θα λέει μη υποστηριζόμενο αξεσουαρ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stasis Δημ. August 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2013 ^ Σίγουρα, εκ πείρας μιλάω, το Neo V παρουσιάζει ασυμβατότητες με κάποια hands free. Για το συγκεκριμένο που παραθέτεις δεν έχω γνώμη. Αν έχεις paypal κοίτα και προς ebay, αυτά, στα 5.70 € που αναφέρουν ότι είναι συμβατά με το Neo V. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiros91 Δημ. August 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2013 Έφτιαξε και πάλι το thread, αλλά χαθήκανε άπειρα μηνύματα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. August 29, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2013 Δυστυχώς παρόλο που προέρχομαι από διακοπές δεν ξεκινήσαμε καλά. Όπως βλέπετε το θέμα έχει ελάχιστα post κατόπιν προβλήματος. Δεν έχει χαθεί τίποτα οπότε τα post θα επανέλθουν σιγά. Συνεχίστε την συζήτηση σαν να μην έχει συμβεί τίποτα. :) Έφτιαξε και πάλι το thread, αλλά χαθήκανε άπειρα μηνύματα... Πόσο πιο καθαρά να το πω; Λίγη υπομονή και θα επανέλθουν όλα. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mouse112 Δημ. August 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2013 μετα απο αλλαγη καρτας σιμ απο vodafone σε cosmote δεν μπορω να μπω σε 3g βαζω της ρυθμισεις με τα χερι...τιποτα.... καπια ιδεα..? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
firekostas Δημ. August 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2013 Ανοιξα σημερα το τιμημενο Neo v που εχω δωσει στη γυναικα μετα την ελευση του Nexus και τι να δω?Λειπει το μικρο μαυρο ''καπακι'' που καλυπτει εναν σενσορα απο το digitizer!Ποτε εφυγε λεω αυτο ρε μωρο μου?''Ε ξερω γω μωρε,το ανοιξα μια φορα επεσε και δεν εδωσα σημασια :rolleyes: !'' Τι να πεις γυναικες...:lol: Ψαχνω στο ebay και στο amazon αλλα τζιφος.Μεχρι και σε ελληνικα μαγαζια με ανταλλακτικα εψαξα αλλα τιποτα.Αν εχει κανεις τιποτα στα υποψιν του ας το ποσταρει.Για οποιον δεν καταλαβε εννοω αυτο που φαινεται να βγαζει απο το 1:00 μεχρι το 1:02 του βιντεο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannisgr41 Δημ. August 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2013 μετα απο αλλαγη καρτας σιμ απο vodafone σε cosmote δεν μπορω να μπω σε 3g βαζω της ρυθμισεις με τα χερι...τιποτα.... καπια ιδεα..? παρε τηλ,μαλλον δεν σου εχουν ενεργιποιησει το 3g.μπορει να εχεις ενεργιποημενα τα data,αλλα οχι το 3g.μου εχει συμβει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chourdis Δημ. September 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2013 Παιδιά ποιόν kernel και rom προτείνετε για να κρατάει πιο πολύ η μπαταρία και να είναι πιο smooth. Το θέλω να μην κολλάει σε απλή χρήση. Παράθεση Site με οδηγιες για το Zte v967s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chourdis Δημ. September 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2013 (edited) Παιδιά ποιόν kernel και rom προτείνετε για να κρατάει πιο πολύ η μπαταρία και να είναι πιο smooth. Το θέλω να μην κολλάει σε απλή χρήση. Κανεις?????? Edited September 5, 2013 by chourdis Παράθεση Site με οδηγιες για το Zte v967s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
firekostas Δημ. September 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2013 Καλησπέρα σας, Σκοπεύω να αλλάξω πλαστικά για να κάνω μια αλλαγή. Εν πας περίπτωση, έχω κάποιες απορίες. 1. Τα ήδη υπάρχον πλαστικά έχουν κάποια κόλλα. Απ ότι καταλαβαίνω γιατί τα πλαστικά γύρω στην οθόνη κουνιούνται, το καλό είναι ότι πρέπει να τα πιεσω αρκετά. Αν όταν τα βγάζω βγει όλη η κόλλα που έχουν τα επόμενα πως θα κολλήσουν; Και τι κόλλα μπορώ να χρησιμοποιήσω εγώ; Υπαρχει κανενα βιντεο για το πως να βγαλω; το δυσκολευομαι πολυ στο digitizer μην του κανω καμια ζημια την ωρα που θα προσπαθω να το βγαλω απο το μπροστινο πλαστικο. Αν το προσπαθω σιγα σιγα με ενα κατσαβιδακι θα υπαρχει κανενα προβλημα; (καμια γρατσουνια, κανενα καλωδιο) Η πλευρα που ειναι κολλημενη στο καπακι εχει καποιο προστατευτικο; 2. Την οθόνη μέσα και έξω και παντού πως την καθαρίζουμε για να έχουμε καλύτερο αποτέλεσμα ώστε μην μείνει σκόνη; Συγγνωμη για τις τοσες ερωτησεις αλλα ψηλο φοβαμαι :P Και μένα μου έχει φύγει εδώ και ένα μισή χρόνο. Δεν νομίζω να υπάρχει πρόβλημα. Αλλά αν θες να το καλύψεις βρες ένα κομμάτι πλαστικό. Να είναι καλής ποιότητας (εννοώ όχι από κανένα μπουκάλι νερού) και βάλτο ένα πολύ μικρό κομμάτι ταινίας είναι αρκετό να το κρατήσει. Αν θες την άποψη μου επειδή έκανα αλλαγή μπρος πίσω προτίμησε μπροστινό καπάκι μαζί digitizer.αν το έχεις αρκετό καιρό κατά μεγάλη πιθανότητα θα έχουν ξεραθεί οι κόλλες και όταν θα πας να το ξεκολλήσεις θα σου γίνει κομμάτια.δώδεκα ευρώ πήρα εγώ το μπροστινό μαζί με το digitizer από Κίνα.γνήσιο είχα βρει από Αγγλία με 25.Όταν θα κάνεις την αλλαγή κάτσε σε ένα δωμάτιο κλειστό από μπαλκόνια και πόρτες, και προσεχτικά κάντο.Την εσωτερική οθόνη αν προσέξεις όταν βγάλεις το digitizer δεν θα λερωθει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsourakis13 Δημ. September 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2013 Παιδιά ποιόν kernel και rom προτείνετε για να κρατάει πιο πολύ η μπαταρία και να είναι πιο smooth. Το θέλω να μην κολλάει σε απλή χρήση. σε ποια εκδοση εισαι φιλε και ποια rom φορας? Παράθεση Ξυπνήστε ρεεεε... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SagoniasSlutRose Δημ. September 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2013 Έχουμε καμία γρήγορη και σταθερή ρομ? Ή να βρω τρόπο να γυρίσω στην 2.3? Είναι της κοπέλας μου και κάνει τα απολύτως βασικά, αφού έχει tablet για τα δύσκολα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsourakis13 Δημ. September 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2013 Έχουμε καμία γρήγορη και σταθερή ρομ? Ή να βρω τρόπο να γυρίσω στην 2.3? Είναι της κοπέλας μου και κάνει τα απολύτως βασικά, αφού έχει tablet για τα δύσκολα. φίλε εγώ τώρα πρόσφατα πέρασα την brabus v2..την έχει φτιάξει έλληνας και είναι από τις καλύτερες gb κατά τη γνώμη μου...αξίζει να τη δοκιμάσεις! (με nightelf experimental v10.1 lite) επίσης καλές είναι η gin2jellybean και η XtremeGB. αν όμως θέλει ics ή jb εγώ θα κοίταζα προς miui. πάντως εγώ πιστεύω όπως σαν ταχύτητα/σταθερότητα οι gb είναι οι καλύτερες. Παράθεση Ξυπνήστε ρεεεε... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SagoniasSlutRose Δημ. September 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2013 Ευχαριστώ, θα τις κοιτάξω. Τρόπος να περάσουμε τη μαμά gb? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiros91 Δημ. September 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2013 Πώς μπορώ να πάρω το Walkman και το Titanium Backup Pro από την Ultimate HD 2 και να τα βάλω στην Ultimate HD 4? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts