elteo Δημ. August 16, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2004 MsK χρησιμοποιώ τον Μοzilla 1.7.2 και τα πλαίσια που γράφουμε για απαντήσεις είναι πάλι στενά ενώ με τον Firefox 0.9.3 δεν υπήρχε αυτό.Μπορείς να κάνεις κάτι για αυτό..? Επίσης γνωρίζει κάποιος πώς μπαίνουν αλφαβητικά τα bookmarks? Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALR Δημ. August 16, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2004 Firefoxites ennothite.Eimaste ligoi,alla eimaste kaloi :) iPhone XS-Max 256GB | iPhone 7 128GB | Xiaomi Redmi Note 3 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BASSstarlet Δημ. August 16, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2004 Οpera 7.21 αλλά τελευταία δεν μπορώ να κάνω ποστ στο φόρουμ,και πρέπει να μπω με τον IE!! Μπορεί να βοηθήσει κανείς? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niriida Δημ. August 16, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος BASSstarlet (16 Αύγ. 2004 , 22:24) Οpera 7.21 αλλά τελευταία δεν μπορώ να κάνω ποστ στο φόρουμ,και πρέπει να μπω με τον IE!! Μπορεί να βοηθήσει κανείς? Τι ακριβώς σου βγάζει; Μήπως έχεις απενεργοποιήσει τα cookies; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
obsession Δημ. August 17, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2004 Κατεβασα τον ελληνικο firefox (το μετανιωσα ως προς την γλωσσα, τες πα) και οντως μου φαινεται πιο γρηγορος στο ανοιγμα των σελιδων, αλλα ειναι πιο αργος οσον αφορα την μετακινηση πανω κατω με το ροδακι σε σημειο την πρωτη μερα να με πιασει πονοκεφαλος. Με τα extensions τι μπορω να βαλω επιπλεον? Πατωντας να δω το πρωτοσελιδο του sportime.gr μου λεει οτι δεν μπορει να το δειξει και οτι πρεπει να αλλαξω τις scrpting του browser. Αν καταλαβε καποιος firefoxιτης τι πρεπει να κανω ας απαντησει για να πειστω υπερ της φωτιαλεπους και να ψηφισω. ;) Ξερει καποιος (μαλλον ο γνωστος Φιλιππος) αν μπορω χωρις να τον ξανακατεβασω απο την αρχη να τον κανω αγγλικο? Δυσκολο ακουγεται αλλα επειδη διαβασα οτι με firefox ολα γινονται ρωτησα :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Φίλιππος Δημ. August 17, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2004 ειναι πιο αργος οσον αφορα την μετακινηση πανω κατω με το ροδακι σε σημειο την πρωτη μερα να με πιασει πονοκεφαλος.Αυτό είναι χαρακτηριστικό (feature) για να μπορείς να διαβάζεις το κέιμενο! Μπορείς να το απενεργοποιήσεις: Tools | options | Advanced | Use smooth scroling (<να μην είναι επιλεγμένο) Με τα extensions τι μπορω να βαλω επιπλεον?Τα πάντα, πήγαινε Tools | Extensions | Get more extensions, και ψάξε εκεί ο,τι γουστάρεις (πρέπει πρίν να έχεις ενεργοποιήσει το Tools | Options | Advanced | Allow sites to install software). [αυτό με το sportime.gr δεν ξέρω πώς μπορεί να λυθεί, το ψάχνω ακόμα!] μπορω χωρις να τον ξανακατεβασω απο την αρχη να τον κανω αγγλικο? Στον φάκελο που έχεις αποθηκευμένο τον firefox (σε εμένα είναι C:\Program Files\Greek Firefox ) υπάρχει ο φάκελος "chrome". Από εκεί, αφού κλείσεις εντελώς τον Firefox, σβήσε (ή μετακίνησε αλλού) το αρχείο el-gr.jar. http://img163.exs.cx/img163/999/t6xo.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georget Δημ. August 17, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2004 Εμένα πάλι γιατί μου δουλεύει κανονικά το http://www.sportime.gr ; Ubuntu Linux Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Φίλιππος Δημ. August 17, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2004 Κανονικά δουλεύει, στην δεξιά στήλη κάτω λέει «Σήμερα στο SPORtime» και έχει το εξώφυλλο· αν πατήσεις πάνω δε θα ανοίξει. http://img163.exs.cx/img163/999/t6xo.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. August 17, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2004 Παιδιά το ολοκληρωμένο πακέτο Μοzilla στην έκδοση 1.7 που το έχω από χθες είναι καταπληκτικό. Ενα πρόβλημα μόνο : πώς μπορώ να βάλω τα κουμπιά | bookmarks | home | δίπλα στα άλλα κουμπιά..? Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BASSstarlet Δημ. August 17, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2004 check Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BASSstarlet Δημ. August 17, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος niriida (17 Αύγ. 2004 , 01:37) Τι ακριβώς σου βγάζει; Μήπως έχεις απενεργοποιήσει τα cookies; Ναι ,αυτό έφταιγε τελικώς. :blink: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. August 17, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2004 Πως μπορώ να αποθηκεύω το session με τα ανοιχτά sites κάθε φορά; Δηλαδή να έχω ανοίξει 10 sites στα tabs και με κάποια επιλογή ή μόλις πάω να το κλείσω να με ρωτάει αν θέλω να τα σώσω και μετά να τα κάνω load όποια στιγμή θέλω (όχι όταν ανοίγω τον browser) Είχα βρει ένα extension, αλλά τα έσωζε αυτόματα και θέλοντας και μη, τα έβρισκα μπροστά μου μόλις τον άνοιγα. [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Φίλιππος Δημ. August 17, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2004 @ALR, αυτό που ήθελες, (Ston IE ipirxe enas xaraktiristikos thorivos otan epeleges se kapoia site kapoia links i kapoia eikonidia gia na anoiksoun alla links...Auton ton thorivo mporoume na ton valoume ston firefox i kati analogo?) τώρα γίνεται. @gkr41 http://img36.exs.cx/img36/507/Fx2.jpg Το εικονίδιο δίπλα στον φάκελο tabs προστέθηκε με την επέκταση Toolbar Enhancements. O Φάκελος δίπλα είναι απο τα Bookmarks. Κάνω Add Bookmark και επιλέγω "Add all tabs in folder" και όταν θλεώ να το ανοίξω παω στον φάκελο και "Open in tabs" http://img163.exs.cx/img163/999/t6xo.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. August 17, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2004 Δηλαδή, αν κατάλαβα καλά, γίνεται και χωρίς το extension, το οποίο απλά προσθέτει το έξτρα κουμπί. Κανά πιο μικρό πακέτο java δεν υπάρχει για mozilla; Πρέπει να κατεβάσουμε τα 15mb της sun και να γεμίσουμε το σύστημα και το tray με τα κωλοεικονίδια της; :p [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. August 18, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2004 Έχει επιλογή να μη φαίνεται το εικονίδιο. Υπάρχεικαι η JVM της Μ$. Δεν κυκλοφορεί πλέον επίσημα γιατί έφαγε φόλα από την SUN, άλλα όλο και σε κάποιο site θα υπάρχει. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. August 18, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2004 Ναι το ξέρω για τη JVM της MS, αλλά νομίζω δεν κυκλοφορεί για mozilla [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SeCtoR Δημ. August 18, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2004 EGW IE KARFWTO GIATI EINAI SYMBATOS ME OLA TA SITE,SOU SPAEI LIGO TA NEYRA ME TA TRELA SFALMATA POY EMFANIZONTAI STHN O8ONH ALLA DEN ALLAZETE ME TIPOTA ME TON MOZILA FIREFOX POY DEN MPOREI NA EMFANISEI SWSTA TO SITE THS COSMOTE KAI TO MAD.GR TI NA TO KANW?GRHGOROS ALLA PSILOMAPA :whistle: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. August 18, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2004 Καλά κάθε μέρα μπαίνεις στο site της Cosmote και το βρίσκεις τόσο σημαντικο μειονέκτημα που δεν το απεικονίζει σωστά; :worry: Όσο για το mad.gr, αν άνοιγε και ποτέ σε λιγότερο από ένα λεπτό, ίσως να μπορούσαμε να δούμε αν όντως φαίνεται σωστά στον firefox :mad: [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. August 18, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2004 Το θέμα της σωστής απεικόνισης είναι ΄μείζον. Γι αυτό φωνάζαμε στο άλλο thread για τα πρότυπα συγγραφής σελίδων σε HTML αλλά φευ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. August 18, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2004 Δε φταίει ο Firefox γι' αυτό [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. August 18, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2004 Αυτό λέω. Αυτοί που γράφουν τον κώδικα φταίνε και γράφουν τα πρότυπα εκεί που δεν πιάνει μελάνι. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. August 18, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2004 Ναι, μόνο που εδώ μιλάμε για browsers και κατά πόσο η λάθος απεικόνιση του site της Cosmote, είναι ικανή να αποτρέψει κάποιον από τη χρησιμοποίηση του Firefox :p [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. August 18, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2004 Ε ναι δεν σχετίζεται αμεσα με αυτό το thread αλλά υπάρχει μια ελαφριά συσχέτιση. Μακάρι να ταν μόνο το site της cosmote kai to mad kai to in... klp klp... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALR Δημ. August 24, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2004 prosfata me ton firefox anoiksa to site tis ert pou exei tis vaseis...anoiksa ena txt na dw kai mou ta ebgale alabournezika...me ton explorer ola kala..giati ginetai auto?edw na prosthesw oti stin arxi me ton firefox mou ta bgazei kanonika ellinika kai otan fortonei telikws mou ta bgazei alantalwn.. iPhone XS-Max 256GB | iPhone 7 128GB | Xiaomi Redmi Note 3 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Directx Δημ. August 25, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2004 Αρχικά I.E., αργότερα Netscape, ύστερα Mozilla και αρκετό καιρό τώρα Firefox, αυτό που δεν αλλάζω με τίποτα πάντως είναι το Outlook Express :) Old programmers never die. They just terminate and stay resident. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts