Jump to content

obsession

Members
  • Δημοσιεύσεις

    37
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by obsession

  1. Καλησπερα, το μοναδικο προβλημα που μου εχει εμφανισει ειναι οτι σε συνδεση με bluetooth της Itech ενω φαινεται συνδεδεμενο ο ηχος δεν ερχεται στο bluetooth με αποτελεσμα να πρεπει να κανω αλλαγη στον ηχο να ερθει στο τηλεφωνο, αφου εχω απαντησει με το κουμπι του bluetooth. Το bluetooth παντως λειτουργει κανονικα αφου συνδεεται ακνονικα με αλλο SE W302. Το εχει αντιμετωπισει κανεις?
  2. Την 9.0.124.0 εχω. Εχεις δικιο για το Χ που εμφανιζει στο εικονιδιο του flash player. Μηπως μπορει κανενας να βοηθησει να λυσω το προβλημα? (ποιον flash player μπορω να κατεβασω)? Thnx
  3. Εχω εγκαταστησει την τελευταια εκδοση του flash playe αλλα εξακολουθει να μην τα παιζει, ενω στον explorer το κανει κανονικοτατα
  4. Να ρωτησω κατι, υπαρχει περιπτωση να μην μου παιζει video απο youtube επειδη εχω ακομα εκδοση 1.0.7?
  5. HELP. Ξερετε πως συνδεεται ακουστικο bluetooth στο ΝΟΚΙΑ 6600? Y.Γ. και μενα το ιδιο προβλημα με το 2 μου παρουσιαζει αλλα κατα τα αλλα 3χρονια σκυλι.
  6. Ξερει κανενας κανενα περιφερειακο μαγαζι στην Αθηνα με υπολογιστες και ηλεκτρονικα ειδη με συνεννοησιμο αφεντικο ή υπευθυνο? Αν ξερετε γραψτε και το τηλεφωνο. Ευχαριστω.
  7. Το ρωταω εδω, εχει καποια σχεση. Πως μπορω να αποθηκευσω screenshot σαν εικονα? Thnx.
  8. Aν κοιταξετε τις προηγουμενες σελιδες ολοι ζητουσαν προσκλησεις και τωρα γινεται χαμος απο προσφορα. Παντως σε εμενα δεν ηρθαν ακομα. Keep up.
  9. Aφου ευχαριστησω και εγω με τη σειρα μου τον supernet δημοσια θελω να πω οτι αφου εκανα registation για ενα δωρεαν av μεσω gmail το 2o mail δεν ηρθε ποτε. Δεν ξερω ποιος ευθυνεται αλλα με hotmail ηρθε κανονικα.
  10. Αν εννοεις οτι εκανες default τα ελληνικα πως το εκανες? Μηπως ειναι λυση απο το customize character encoding να αφησω μονο τα ελληνικα? Ή θα δημιουργησει αλλα προβληματα?
  11. Θα σου πω αυριο. Καποιος του ειπε οτι πιθανον να ευθυνεται η καρτα γραφικων. Υπαρχει περιπτωση? ΤΗΝΧ παντως :D
  12. Το PC(ΑΜD sta 2.1 me 256 RAM νομιζω) του ξαδερφου μου κανει πολυ συχνα restart σε διαφορες περιπτωσεις και αρκετα αλλα προβληματα.Εξηγω παρακατω Πηγα να το δω ως ειδικος (τρομαρα μου), του εβαλα spy sweeper, firewall (Zone Alarm Pro) και καπως διορθωθηκαν καποια πραγματα. Οταν παω να του εγκαταστησω το AntiVir κανει την αρχικη εγκαταστση αρχιζει εναν ελεγχο και κανει αμεσως restart αφου βγαλει μια μπλε οθονη που δεν προλαβαινω να διαβασω με αποτελεσμα να μην μπορει να ενεργοποιησει το Αntivir Guard δηλαδη την αυτοματη προστασια.Εντοπισε αρκετα worm και Trojan και βγαζει το μυνημα οτι υπαρχουν μολυσμενα αρχεια σε archives που δεν μπορει να σβησει. Το προβλημα ειναι οτι μολις παει να παιξει οποιοδηποτε παιχνιδι(ακομα και απο το mame) κανει restart αμεσως μετα την μπλε οθονη. Μερικες φορες κλεινει οταν ειναι στο NET Ειτε κλεισει κανονικα ειτε με το restart του βγαζει το γνωστο μηνυμα οτι το PC συνηλθε απο πολυ σοβαρο προβλημα και αν θελει να το στειλει στην MS. Η αποκλειστικη χρηση του PC ειναι gaming οποτε ειναι σοβαρο γι'αυτον. Εχετε καμια ιδεα? THNX εκ των προτερων Υ.Γ.Το ιδιο μηνυμα με τα infected files in archives το βγαζει και σε εμενα. Τι μπορω να κανω? Αν θελετε screenshot για τα στοιχεια του προβληματος πειτε μου πως γινεται?
  13. Το εσβησα το Panda πλεον. Aπλα μου φανηκε κουλο. Τα εχει δοκιμασει κανενας τα av που αναφερω πιο πανω? ΤΗΝΧ
  14. Χαιρετω. Μετα απο καποιες ανεπιτυχεις προσπαθειες να σπασω το Panda αποφασισα να κατεβασω δωρεαν antivirous και κατεβασα απο free-av και avast. Δεν εχω τρεξει ακομα το avast. Ποιο θεωρειτε καλυτερο? Το antivir εχει update manually ομως, το avast? Το antivir(free-av) βρηκε καποια trojan που το Panda δεν εβρισκε αλλα απο πλευρας λειτουργικοτητας, για μενα, ειναι λιγοτερο καλο. Επισης το antivir εντοπιζε εναν ιο στα αρχεια του Panda. Πως ειναι δυνατον να συμβαινει αυτο?
  15. Επειδη αντιμετωπιζω και εγω παρομοιο προβλημα πως οριζω ως default τα ελληνικα?
  16. Ειναι αρκετα πιθανο να συμβαινει αυτο. παντως εμενα συμβαινει σπανια μεν αλλα τυχαινει.
  17. Κατεβασα τον ελληνικο firefox (το μετανιωσα ως προς την γλωσσα, τες πα) και οντως μου φαινεται πιο γρηγορος στο ανοιγμα των σελιδων, αλλα ειναι πιο αργος οσον αφορα την μετακινηση πανω κατω με το ροδακι σε σημειο την πρωτη μερα να με πιασει πονοκεφαλος. Με τα extensions τι μπορω να βαλω επιπλεον? Πατωντας να δω το πρωτοσελιδο του sportime.gr μου λεει οτι δεν μπορει να το δειξει και οτι πρεπει να αλλαξω τις scrpting του browser. Αν καταλαβε καποιος firefoxιτης τι πρεπει να κανω ας απαντησει για να πειστω υπερ της φωτιαλεπους και να ψηφισω. ;) Ξερει καποιος (μαλλον ο γνωστος Φιλιππος) αν μπορω χωρις να τον ξανακατεβασω απο την αρχη να τον κανω αγγλικο? Δυσκολο ακουγεται αλλα επειδη διαβασα οτι με firefox ολα γινονται ρωτησα :D
  18. Πρωτη φορα χρησιμοποιω email client oποτε αν κανω κουλη ερωτηση παρακαλω μη βαρατε. Αν προσπαθησω να στειλω μεσω του thunderbird καποιο mail μου βγαζει το μυνημα "sending of mail failed. Τhe message could not be sent because connencting to SMTP server http://www.hotmail.com failed. The sever may be unavailable or is refusing SMTP connections. Please verify that youe SMTP server setting is correct and try again, or else contact your network administrator." Δεν καταλαβα τι ακριβως εννοει. Αν καποιος ξερει τι ακριβως πρεπει να κανω ας γραψει. Επισης πατωντας το πληκτρο Get mail παρολο που στο λογαριασμο υπαρχει αδιαβαστο μειλ δεν κατεβαζει κανενα. Τhanks εκ των προτερων.
  19. Mαλλον ειναι ο σασσερ, και εγω ακριβως το ιδιο ειχα. Κατεβασε εσυ το removal tool απο την symantec (ακολουθα της οδηγιες της σελιδας) και μετα κανε update apo MS
  20. Εχω την εντυπωση οτι πρεπει να υποστηριζει και S-video το μοντελο της τηλεορασης για να παιζει. Πριν κανεις οτιδηποτε ρωτα το πρωτα.
  21. Μου φαινεται οτι στο add/remove programmes στο control panel μπορεις να κανεις uninstall αυτο που θες. Εμενα μου τα βγαζει οσα update εχω κανει.
  22. εχω το Panda to titanium και παλιοτερα το platinum. Mεχρι στιγμης φαινεται καλο, (αν και με το platinum κολλησα το sasser). Eιχα ανοιξει ενα τοπικ για προβλημα με δεξι κλικ. Μολις ανοιξω το pc αν κανω δεξι κλικ σε ενα εικονιδιο μου βγαζει κενη οθονη και μερικες φορες δεν επανερχεται οποτε κανω reset. Το προβλημα λυνεται αν κανω δεξι κλικ στο εικονιδιο My computer, μετα δεν υπαρχει προβλημα. Ειναι σχεδον σιγουρο οτι ειναι απο το Antivirus αλλα δεν ξερω αν φταιει το pc. Το αντιμετωπισε κανενας αλλος?
×
×
  • Create New...