Jump to content

niriida

Members
  • Δημοσιεύσεις

    78
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by niriida

  1. για τέτοιες περιπτώσεις υπάρχει ο 'οδηγός για την Ζωή, το Σύμπαν και τα Πάντα!' don't panic! :) Οδηγίες για το πως να ζητήσει κάποιος προφυλακτικά, από τον πολύ καλο ιστοχώρο του Hitchhiker's guide to the galaxy :) http://img207.imageshack.us/img207/3805/profulaktika1ct.gif The first rule of buying condoms is to chill out - whatever your paranoid mind tells you, that girl behind the counter isn't going to think 'Ha! He's buying condoms! How embarrassing!'. Instead she's probably thinking 'Wow, lucky bloke, he's buying a box of 12...' The second rule is to do your homework. Unless you have the social constitution of an ox, you're unlikely to want to run up to an assistant to ask them which product is better, the ribbed or the extra-lubricated, so familiarise yourself with the information in this and other condom entries before buying. It will pay off, and you'll find that a lot of condoms come with a product brochure for you to explore at your leisure. Third, grab the box you want and check the 'sell by' date. If it's expired - or it's going to expire before you have sex3 - then don't buy it. Finally, buy it. If it helps, pretend it's a packet of toothpicks. Don't panic and say things like 'It's for my mum' or 'Er... do you have any cotton wool?' because this will only make matters worse. Hey! You're a Man! You're buying condoms so you can have sex! And lots of it! Yeah! Celebrate the fact! Then go use them. All right! That wasn't too hard, was it? ~ ~ ~ ~ ~ Το αρθράκι έχει επίσης χρήσιμες πληροφορίες για τα είδη προφυλακτικών (μπορείς να επισκεφτείς και τις ιστοσελίδες των εταιριών) και αλλα. Επίσης, να ξέρεις πως δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται λιπαντικά με βάση ελαια διότι είναι δυνατόν να αλλοιώσουν το προφυλακτικό. Και, ελαφρώς άσχετο, μακάρι να αυξηθούν και οι κοπελίτσες που αγοράζουν. :) άλλο αρθράκι: http://www.medlook.net/article.asp?item_id=1456 Το να αγοράζει κανεις προφυλακτικά δείχνει ότι προσέχει τον εαυτό του και την σύντροφό του - και άσε τους άλλους να ζηλεύουν. :)
  2. Υπάρχει το AM-DeadLink, το οποιο λειτουργεί με Opera, Firefox και I.Explorer και είναι ελεύθερο. ~ AM-DeadLink ~ Μέγεθος: 825 KB Ιστοχώρος: http://aignes.com/deadlink.htm Λειτουργικό σύστημα: Win95/98/Με/NT4/2000/ΧΡ Φυλλομετρητές: Opera, Firefox, I.Explorer 'Aδεια χρήσης: ελεύθερη Forum βοηθειας: http://www.am-forums.info/ Αν ενδιαφέρεσαι και για μη-ελεύθερο λογισμικό, υπάρχει και το Check Favorites. ~ Check Favorites ~ Μέγεθος: 1,3 MB (v1.7) Ιστοχώρος: http://www.jrtwine.com/Products/CheckFavs/ Λειτουργικό σύστημα: Win 98/ME/NT/XP/2000. Φυλλομετρητές: Opera, Netscape, I.Explorer 5.0 or greater Χαρακτηριστικά δοκιμαστικής έκδοσης: - έλεγχος μονο 10 διευθύνσεων - μη δυνατότητα διαγραφής ανενεργών ιστοσυνδέσμων
  3. Επίσης με το Gif Movie Gear (shareware - free trial available) http://www.gamani.com/
  4. niriida

    AntWorks

    Υπάρχει στην Ελλάδα. Το είχα δει πριν 5-6 μήνες στο κατάστημα Caeleste που βρίσκεται στο νέο πλανητάριο του Ευγενίδιου Ιδρύματος. Τιμή δεν θυμάμαι, αλλα η διεύθυνση του Πλανηταρίου είναι: Λ.Συγγρού 387, 175 64 Π.ΦΑΛΗΡΟ Χάρτης Ιστοσελίδα καταστήματος Caeleste Το Caeleste λειτουργεί Δευτέρα - Τρίτη 09:00 - 17:00, και Τετάρτη - Κυριακή 09:30 - 20:30. Για περισσότερες πληροφορίες, τηλ (καταστήματος ): 210 9469677.
  5. πολυ καλό είναι το imageshack.us. Μπορείς επίσης να δοκιμάσεις το photobox.co.uk Στo πρώτο δεν χρειάζεται καν εγγραφή :)
  6. Γύρω στο 1997 :) Το περίεργο είναι οτι τον δημιούργησα αφότου είχα φτιάξει τον λογαριασμό που δεν αναβαθμίστηκε.
  7. εγώ τον είχα πληρώσει. Ο λόγος ήτανε οτι με είχε βολέψει περισσότερο απο τον Firefox, και μιας και τον χρησιμοποιούσα καθημερινά ήθελα να υποστηρίξω τους ανθρώπους που τον φτιάξανε. Serials και κρακ(εράκια) βρίσκονται, άλλα πιστεύω πως κάποια προγράμματα αξίζει να τα υποστηρίζεις. Τώρα με την έκδοση Firefox 1.0 PR χρησιμοποιώ και τους δύο, ανάλογα με το τι χρειάζομαι την συγκεκριμένη στιγμή.
  8. καλησπέρα Αιμίλιε το θέμα είναι σχετικά δύσκολο.. όμως πιστεύω πως κάποιος μπορεί εύκολα να διακρίνει ποιες φωτογραφίες είναι 'αθώες' και ποιες όχι. Πχ, όταν η φώτο είναι βγαλμένη σε δρόμο/καφετέρια και εστιάζεται στα πόδια μιας κοπέλας ενω εκείνη δεν κοιτά την κάμερα, το πιο πιθανό είναι να βγήκε χωρίς άδεια. Στις μη αθώες θα κατέτασσα και φωτογραφίες που εστιάζονται σε κάποιο μέρος του σώματος ή οπου η κοπέλα είναι μερικώς ενδεδυμένη. Τέτοιες φώτο εγώ δε θα συμπεριλάμβανα στο mygallery. Και πιστεύω είναι εύκολο κανείς να τις ξεχωρίσει. Απο εκεί και πέρα, πες πως έχεις μια φωτογραφία με το όμορφο προσωπάκι μιας κοπέλας που χαμογελά. Η περίπτωση αυτή είναι γκρι. Η κοπέλα ξέρει πως φωτογραφίζεται, αλλα δεν μπορείς να ξέρεις αν θα ήθελε να δει τον εαυτό της στο internet. Για την συγκεκριμένη περίπτωση δεν μπορώ να αποφανθώ. Η δημοσίευση θα προκαλούσε λιγότερη αναστάτωση στην φωτογραφιζόμενη κοπελίτσα απο το αν ήταν η φώτο γυμνή ή βγαλμένη σε δημόσιο χώρο χωρίς άδεια. Άλλα αυτό αποτελεί επαρκή δικαιολογία για να την δημοσιεύσει κανείς; Όσον αφορά φωτογραφίες αγοριών απο κοπέλες, πιστεύω πως άδεια χρειάζεται ανεξάρτητα απο το φύλο του φωτογραφιζομενου. Απλώς δεν έτυχε να δω φώτο αγοριού σταλμένη απο κοπέλα στο mygallery, μιας και τα αγόρια στο myphone υπερτερούν αριθμητικά. Να προσθέσω πως τα παραπάνω είναι τι θα έκανα εγώ - όμως δεν είμαι εγώ υπεύθυνη για τον χαρακτήρα του myphone. Τα παιδιά που το φροντίζουν ίσως να μην τα πειράζει το συγκεκριμένο φαινόμενο - δεν ξέρω, θα περιμένω την άποψή τους. Απλώς σαν μέλος της συγκεκριμένης κοινότητας θα θεωρούσα το site καλύτερο αν το mygallery δεν είχε χαρακτήρα κλειδαρότρυπας.
  9. καλησπέρα δεν ξέρω αν το συγκεκριμένο θέμα θεωρείται πρόβλημα απο τα παιδιά που φροντίζουν το site, αλλα εμένα με ενόχλησε και είπα να το αναφέρω. Επισκεύτηκα το mygallery και πιο συγκεκριμένα τις φωτογραφίες των τελευταίων επτά ημερών. Κι ανάμεσα στις εικόνες είχε φωτογραφίες απο γυμνές κοπέλες, ή απο κοπέλες που φωτογραφήθηκαν σε καφετέριες χωρίς να το γνωρίζουν. Δεν γνωρίζω αν οι φωτογραφίες περνάνε απο έγκριση πριν δημοσιευτούν. Και υποθέτω οτι τα περισσότερα αγόρια του site δεν έχουν πρόβλημα (για παράδειγμα, μια απο τις φώτο είχε 270 εμφανίσεις). Αλλα δεν θέλω να πιστεύω οτι το mygallery δημιουργήθηκε για να γίνει διαδυκτιακή κλειδαρότρυπα.. Κατα τη γνώμη μου, φωτογραφίες απο κοπέλες που έχουνε βγει χωρίς την άδειά τους, δεν έχουν θέση στο site. Είναι καταπάτηση της προσωπικής ελευθερίας, απλό. Ακόμα και φωτογραφίες απο προσωπικές στιγμές, οπου ήξερε η κοπέλα οτι φωτογραφίζεται απο τον σύντροφό της, μπορεί κανείς να ξέρει αν θα συμφωνούσε με τη δημοσιευσή τους στο διαδίκτυο; Όχι. Γνωρίζω πως αποτελώ την μειοψηφία στο συγκεκριμένο θέμα. Γράφω όμως επειδή μου αρέσει το myphone. Αν το έβλεπα σε άλλο παρόμοιο site, απλώς δε θα το ξαναεπισκεπτόμουν. Και γράφω με την ελπίδα οτι μπορεί να γίνει κάτι.. φιλικά Δωροθέα
  10. έχω δυο λογαριασμούς στο Hotmail. Στον έναν ο χώρος αποθήκευσης αυξήθηκε στα 250 Mb (αρχές Σεπτεμβρίου). Στον άλλον η χωρητικότητα έχει παραμείνει στα 2 Μb.
  11. και το δικό μου :) http://img67.exs.cx/img67/1051/BoreioSelas-my_phone_background.th.jpg
  12. να παίξω κι εγώ; :) σημείωση: η εικόνα είναι εξ' ολοκλήρου φτιαγμένη απο μένα - εκτός απο τo κινητό :p http://img32.exs.cx/img32/8367/BoreioSelas-my_phone_background_v6.th.jpg
  13. ξυπνάτε.. όλα γύρω είναι μπλε.. δοκιμάζετε το χερούλι.... φτου, πάλι σας κλειδώσανε μέσα :p :)
  14. Αν ενδιαφέρεσαι για αυτοτελές πρόγραμμα, μπορείς να πάρεις το systran. Επίσης, μεταφράση μπορείς να κάνεις και απο ιστοσελίδες όπως της worldlingo :)
  15. να συμφωνήσω με τον Revan. Το έχω κι αυτο, μαζί με το FAD και το folding@home. Δεν έχω κάνει σύγκριση των τριών κάτω απο ακριβώς τις ίδιες συνθήκες, άλλα έχω τη γενική εντύπωση οτι είναι πιο απαιτητικό απο τα υπόλοιπα, τουλάχιστον στο δικό μου σύστημα. Το τρέχω σπάνια γι'αυτό και το είχα ξεχάσει. Μάλλον είναι καλύτερο για τον σκοπό που το θες απο το FAD :)
  16. Μπορείς να δοκιμάσεις το find a drug. Είναι πρόγραμμα που χρησιμοποιεί περίπου το 100% της CPU. Είναι και για καλό σκοπό :) περισσότερες πληροφορίες για το FAD
  17. Τι ακριβώς σου βγάζει; Μήπως έχεις απενεργοποιήσει τα cookies;
  18. καλησπέρα δεν έχω να προτείνω κάποια συγκεκριμένη εταιρεία. Απλώς ένα σχόλιο που ίσως φανεί χρήσιμο. Είχα διαβάσει πως είναι καλό να πάρεις τον χώρο για το site και το όνομα του domain απο διαφορετικές εταιρείες. Ο λόγος είναι πως αν δεν μείνεις ευχαριστημένος απο το hosting, να μην σε έχει η εταιρεία 'όμηρο' διαχειριζόμενη το domain σου. καλή εύρεση :)
  19. το digi-watcher έχει τις δυνατότητες που θέλεις, κι ακόμα περισσότερες (http://www.digi-watcher.com/surveillance_features.htm). Μερικές είναι: ftp upload alert ειδοποίηση με η-μέιλ ειδοποίηση στο τηλέφωνο (υπο προϋποθέσεις) ηχητική ειδοποίηση αυτόματη εκκίνηση Το μη-εγγεγραμένο πρόγραμμα λειτουργεί για 30 λεπτά την φορά. Ένα άλλο καλό προγραμματάκι, αλλα πιο απλό, είναι το home-watcher. Περισσότερα προγράμματα βρίσκονται απο το google (με όρους όπως "motion sensitivity" ή "motion detection" & webcam ), αλλα προτείνω αρχικά να δοκιμάσεις το digi-watcher, είναι πολύ καλό :)
  20. Υπάρχουν και κανάλια που δεν έχουν ελάχιστο όριο. Ενδεικτικά: trashcan1.mine.nu mtolympus.mine.nu Περισσότερα παρόμοια κανάλια βρίσκονται ως εξής: Απο το πρόγραμμα του DC++: File > Settings > Downloads Εκεί που γράφει Public Hubs list URL μπαίνει η διεύθυνση που έδωσε ο Frontpage: http://www.hublist.org/PublicHubList.config.bz2 ή http://dreamland.gotdns.org/PublicHubList.config.bz2 Tέλος, με Ctr + P κατεβάζει την λίστα, και βάζοντας ως Filter: rules [& Enter], τα περισσότερα κανάλια που μένουν περιέχουν στην περιγραφή : no rules :) Αν μείνεις καμια εβδομάδα σε αυτά, θα μπορείς να μπεις μετά και στον Angelo0 :) Και μερικά άλλα ελληνικά κανάλια με μικρότερο όριο: ouzeri-greek.no-ip.info (2 Gb) greekcyprus.no-ip.org (0/; ) καλά downloads :)
  21. απο google.com.gr: "printable dvd-r" βρίσκεις τα cyberstores έχουν και δωρεάν αποστολή :) Υποθέτω και καταστήματα με υπολογιστικά είδη θα έχουν, αλλα δεν ξέρω να σου πω ονόματα για σίγουρα, μιας και βρίσκομαι εκτός Ελλάδας
  22. Εαν έχεις Ι.Ε5, κατέβασε αυτο το προγραμματάκι απο την Microsoft και βάλε για φόντο όποια εικόνα θέλεις ( Ι.Ε wallpaper plug-in) υπάρχει και το aSkin (adware) "aSkin is a program that cycles images (skins) over your Explorer and Internet explorer. Each time you open Explorer or Internet Explorer a new skin will decorate its background." και στο google βρίσκεις ό,τι θέλεις, όμως εαν τυχόν διαβάσεις σε καμιά σελίδα για την hotbar, θα πρότεινα να μην την κατεβάσεις, επειδή συλλέγει πληροφορίες καθώς σερφάρεις (είναι της εταιρείας που έχει και το Gator) ~ ~ ~
  23. για κοίταξε στα παρακάτω: freeware backup tools shareware backup tools αρκετά απο αυτά δίνουν την δυνατότητα αυτόματου συγχρονισμού των φακέλλων ~ για μετάφραση των ιστοσελίδων
  24. μου θύμισε ένα άρθρο που είχα διαβάσει για μια 'απάτη' μέσω sms.. οι εμπνευστές της στέλνανε μαζικά sms με περιεχόμενο που ωθούσε τον παραλήπτη απο περιέργεια να απαντήσει. Πχ έγραφαν γεια σου/τί κανεις;/απο μια άγνωστη θαυμάστρια(-στη) φυσικά, εαν απαντούσες χρεωνόσουνα πολύ παραπάνω απο την χρέωση για αποστολή κανονικού sms (το sυγκεκριμένο νούμερο είχε χρέωση ως ειδική υπηρεσία) πάντως, τα μηνύματα που αναφέρονται σε αυτό το θέμα μοιάζουν περισσότερο διαφημιστικά.. θυμήσου αν είχες δώσει το νούμερό σου για να συμμετάσχεις σε κανέναν διαγωνισμό (πχ ραδιοφωνικού σταθμού), ή σε κάποια ιστοσελίδα.. είναι απο τους τρόπους που χρησιμοποιούνται για τη συλλογή αριθμών για mobile spam
×
×
  • Create New...