navi55 Δημ. January 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2014 Παρακαλώ μείνετε στο θέμα με χρήσιμες πληροφορίες που αφορούν την συσκευή και όχι την αποστολή και παραλαβή της συσκευής. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. January 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2014 Μάλιστα.Τόσο καιρό που το λέμε δε τρέχει κάστανο.Τώρα μόλις είπαμε για τα δικά μας τσιμπίσαμε την παρατήρηση.... Να προστεθούν όμως οι νέοι οδηγοί στην αρχική σελίδα ούτε λόγος...ΟΚ. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. January 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2014 Να στειλεις pm. Για σχόλια αλλων να κανεις αναφορά. Υποτίθεται οτι εσύ συγκεκριμενα θα έπρεπε να τα γνωρίζεις καλυτερα σε σχέση με αλλά μέλη που δεν έχουν συχνη συμμετοχή. :down: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
admen Δημ. January 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2014 με το gps και με τον τροπο κλειδωματος http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=372981 τι γινεται; δεν κατεβαζει κανονικα τα epo πριν κανω αυτη την διαδικασια κλειδωνε πιο ευκολα τωρα αργει παρα πολυ με αποτελεσμα να θελει και υποβοηθηση απο το ιντερνετ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. January 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2014 με το gps και με τον τροπο κλειδωματος http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=372981 τι γινεται; δεν κατεβαζει κανονικα τα epo πριν κανω αυτη την διαδικασια κλειδωνε πιο ευκολα τωρα αργει παρα πολυ με αποτελεσμα να θελει και υποβοηθηση απο το ιντερνετ Με το συμπάθιο,αλλά αφού κλείδωνε κανονικά,γιατί έκανες αυτά που λέει αυτή η μέθοδος; Κάνε μια αναζήτηση δορυφόρων με το δεδομένα ενεργά και μετά κλείστα.με το faster gps θα φτιάξεις μετά νέο gps config αρχείο.(το κάνει η εφαρμογή) Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. January 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2014 Δεν εχουμε τπτ χωραφια να χωρισουμε παιδια...........:) @admen Εαν κλειδωνεις κανονικα και σχετικα γρηγορα,και κατα την διαρκεια της πλοηγησης δεν εχεις θεματα μην το πειραξεις φιλε μου. Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
admen Δημ. January 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2014 (edited) με αυτον τον τροπο κυριοι κλειδωνει το gps στο λεπτο http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2063255 παρολο που λεει για ΜΤΚ 6577 κανει και για το δικο μας τηλεφωνο απ οτι φαινεται εννοειται οτι κλειδωνει χωρις υποβοηθηση data ας το δοκιμασει και καποιος αλλος να μας πει εντυπωσεις Edited January 22, 2014 by admen Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. January 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2014 με αυτον τον τροπο κυριοι κλειδωνει το gps στο λεπτο http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2063255 παρολο που λεει για ΜΤΚ 6577 κανει και για το δικο μας τηλεφωνο απ οτι φαινεται εννοειται οτι κλειδωνει χωρις υποβοηθηση data ας το δοκιμασει και καποιος αλλος να μας πει εντυπωσεις Μπορεις να παρεις ενα scrrenshot με το gps test? Πριν και μετα το fix εαν ειναι ευκολο.Εννοειται απο το ιδιο σημειο και τα 2 για να δουμε διαφορες.:) Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
admen Δημ. January 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2014 Μπορεις να παρεις ενα scrrenshot με το gps test? Πριν και μετα το fix εαν ειναι ευκολο.Εννοειται απο το ιδιο σημειο και τα 2 για να δουμε διαφορες.:) εβαλα το τηλεφωνο να φορτωνει γιατι την λιγωσα την μπαταρια με τα τοσα πειραματα πηγε 5% :lol: αυριο αν βρω χρονο θα ξαναασχοληθω και θα σου πω :) θελω να δοκιμασω και στην πλοηγηση πως παει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. January 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2014 εβαλα το τηλεφωνο να φορτωνει γιατι την λιγωσα την μπαταρια με τα τοσα πειραματα πηγε 5% :lol: αυριο αν βρω χρονο θα ξαναασχοληθω και θα σου πω :) θελω να δοκιμασω και στην πλοηγηση πως παει Οκ φιλε μου.:) Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Efthimis13 Δημ. January 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2014 Μαγκες καλημερα...σημερα ενεργοποιησα το κινητο πατωντας το ξυπνητηρι να κλεισει...! Αφου ανοιξε,μ εβγαλε στο ΜΤΚlogger οπου εκει κατι εγραφε για ωρες...! δεν εχω ιδεα τι ειναι αυτο! οταν παταω "play" που ενεργοποιειται η εγγραφη MobileLog,ModemLog,NetworkLog κι αποθηκευονται στην εξωτερικη στο φακελο mtklog/ Εχετε ιδεα τι ειναι αυτο? Με το που ανοιξε το κινητο με εβγαλε εκει περα...!Για 1η φορα...! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dinossp Δημ. January 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2014 μολις μου έστειλαν tracking number,πως το χρησιμοποιώ? (παιδες σορρυ αν λεω ξεμπαρκιλες αλλα ειμαι νεος εδω περα κ θελω λιγη βοηθεια που και που :P ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. January 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2014 μολις μου έστειλαν tracking number,πως το χρησιμοποιώ? (παιδες σορρυ αν λεω ξεμπαρκιλες αλλα ειμαι νεος εδω περα κ θελω λιγη βοηθεια που και που :P ) Μερικές σελίδες πιο πίσω έχω γράψει. Σήμερα το παρέλαβα τελικά εγώ το δικό μου! Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris231 Δημ. January 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2014 Μερικές σελίδες πιο πίσω έχω γράψει. Σήμερα το παρέλαβα τελικά εγώ το δικό μου! Άντε ωραία!!Καλορίζικο!!Πως είναι??Όλα καλά με το minideal??Με ποια ρομ στο έστειλαν??Ρωτάω γιατί και εγώ από minideal περιμένω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. January 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2014 (edited) όλα μια χαρά.με την rowv18 το στέλνουν.Φυσικά την άλλαξα ήδη και έβαλα την s123 και cwm recovery! Edited January 23, 2014 by Chryssostomos Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tilemachos69 Δημ. January 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2014 όλα μια χαρά.με την rowv18 το στέλνουν.Φυσικά την άλλαξα ήδη και έβαλα την s123 και cwm recovery! Eμένα αν είδα σωστά στην περιγραφή του τηλεφώνου λέει s121... τί θέλει να πει ο ποιητής στο νουμπά; by the way έγινε και Despatched to overseas (Country code: GR) ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. January 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2014 Eμένα αν είδα σωστά στην περιγραφή του τηλεφώνου λέει s121... τί θέλει να πει ο ποιητής στο νουμπά; by the way έγινε και Despatched to overseas (Country code: GR) ... Μην αγχώνεσαι αδερφέ.εσύ ίσως δεν χρειάζεται καν να αλλάξεις ρομ!! Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tilemachos69 Δημ. January 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2014 Μην αγχώνεσαι αδερφέ.εσύ ίσως δεν χρειάζεται καν να αλλάξεις ρομ!! Τέτοια να μου λες να χαίρομαι... :) Eσύ Χρυσόστομε φαντάζομαι μόλις το παρέλαβες θα πήγες στην εκκλησία να σου διαβάσουν ευχή... :D Ακούω παιδιά προτάσεις για αξεσουάρ, για θήκες είδα προτάσεις ,αλλά θέλω τη γνώμη σας τώρα που τις έχετε στα χέρια σας και τις έχετε χρησιμοποιήσει. Επίσης τί προτείνετε για στήριξη στο αυτοκίνητο ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. January 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2014 (edited) Ας κάνω μια ερώτηση και εγώ μετά απο τόσο καιρό...Αναβοσβήνει το led ακόμα απο την αναπάντητη που είχα,ενώ την έχω δει... πως σβήνει;; το έκλεισα το ξαναάνοιξα και ακόμα αναβοσβήνει...ακούω ιδέες!! Edited January 23, 2014 by Chryssostomos Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
admen Δημ. January 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2014 Οκ φιλε μου.:) το δοκιμασα σημερα και με πλοηγηση με sygic και igo αψογο τρεχεις το gps status σε 5-10 δευτερα κλειδωνουν οι δορυφοροι ανοιγεις μετα το προγραμα πλοηγησης sygic igo navigon η οποιοδηποτε αλλο και κλειδωνει αστραπιαια και κανεις κανονικα πλοηγηση ενα αρχειακι μονο θελει μεταφορα το gps.conf στο system/etc και τελος το δινει για download πολυ ευκολος και απλος τροπος που σου λυνει τα χερια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. January 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2014 το δοκιμασα σημερα και με πλοηγηση με sygic και igo αψογο τρεχεις το gps status σε 5-10 δευτερα κλειδωνουν οι δορυφοροι ανοιγεις μετα το προγραμα πλοηγησης sygic igo navigon η οποιοδηποτε αλλο και κλειδωνει αστραπιαια και κανεις κανονικα πλοηγηση ενα αρχειακι μονο θελει μεταφορα το gps.conf στο system/etc και τελος το δινει για download πολυ ευκολος και απλος τροπος που σου λυνει τα χερια Ναι βρε οκ σε αυτο που λες,απλα ελεγα χωρις το fix αυτο πως τερχει.Εκει μπορουμε να δουμε ποσο καλο ειναι το τσιπακι που φορα απο το εργοστασιο.Εαν δεν βαριεσαι καντο καποια στιγμη.:) Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dalamaidis Δημ. January 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2014 Ας κάνω μια ερώτηση και εγώ μετά απο τόσο καιρό...Αναβοσβήνει το led ακόμα απο την αναπάντητη που είχα,ενώ την έχω δει... πως σβήνει;; το έκλεισα το ξαναάνοιξα και ακόμα αναβοσβήνει...ακούω ιδέες!! Καλοδουλευτο χρυσοστομε. Πρεπει να πατησεις την κληση ωστε να την καλεσει στιγμιαια για να σβησει Παράθεση :hunter: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anna2 Δημ. January 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2014 Καλορίζικο κι από μένα Χρυσόστομε!!!!!! Άντε να πάρει φωτιά το νήμα. Παράθεση Φιλικά.Γιώργος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. January 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2014 2014-01-23 00:00, Despatched to overseas (Country code: GR).........:) Ερχονται.............. Ποια θηκη εχεται παρεο παιδια,τυπου βιβλιου,ωστε να μπαινει ολο το κντ μεσα θελω,και απο που?? Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris231 Δημ. January 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2014 2014-01-23 00:00, Despatched to overseas (Country code: GR).........:) Ερχονται.............. Ποια θηκη εχεται παρεο παιδια,τυπου βιβλιου,ωστε να μπαινει ολο το κντ μεσα θελω,και απο που?? Εγώ παρήγγειλα αυτήν.. http://www.ebay.co.uk/itm/MOFI-PU-leahter-and-PC-Steel-Plate-Bracket-Book-Cover-Skin-Case-For-Lenovo-A850-/221328265550?ssPageName=ADME:L:OU:GB:3160 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts