Chryssostomos Δημ. January 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2014 Καλησπέρα. Έχει δουλέψει κάποιος και τα 2 lenovo A850 και Ρ780 για να μας πει την άποψή του; Συγγνώμη αν κουράζω. Διαβάζω όσο μπορώ τις προηγούμενες σελίδες, αλλά δεν μπορώ και όλες. Ευχαριστώ. Καλησπέρα.για να μη σου απαντάει κανείς πάει να πει πως κανείς μας δεν έχει κάνει αυτή την σύγκριση. Μπορείς να κάνεις την ερώτηση σου εδώ:http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=371911 ----- προσθήκη μηνύματος 38 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Μολις εκανα αγορα 2 τεμαχιων απο το to2c............:) αν έχω διαβάσει καλά,ετοιμάσου να περιμένεις κάμποσο... Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. January 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2014 Καλησπέρα.για να μη σου απαντάει κανείς πάει να πει πως κανείς μας δεν έχει κάνει αυτή την σύγκριση. Μπορείς να κάνεις την ερώτηση σου εδώ:http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=371911 ----- προσθήκη μηνύματος 38 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- αν έχω διαβάσει καλά,ετοιμάσου να περιμένεις κάμποσο... Τους ειπα μεχρι τις 25 να ειναι εκτος...να πεταει προς τα εδω....για να δουμε.:) Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. January 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2014 Τους ειπα μεχρι τις 25 να ειναι εκτος...να πεταει προς τα εδω....για να δουμε.:) Στο εύχομαι φίλε μου! Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. January 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2014 Μολις εκανα αγορα 2 τεμαχιων απο το to2c............:) Μολις πηρα Tracking Number...........:) Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tilemachos69 Δημ. January 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2014 Μολις πηρα Tracking Number...........:) Δυστυχώς δεν λέει και πολλά που πήρες αριθμό.., πρέπει να γίνεται χαμός στο Ταχυδρομείο Σιγκαπούρης με τις παραγγελίες καθώς πλησιάζει η Κινέζικη πρωτοχρονιά. Η παραγγελία μου είναι έτσι κολλημένη http://prntscr.com/2kxs2e ενώ και απο το κατάστημα μου λένε αυτά... Gina Wang Sun Jan 19 23:32:03 PST 2014 hello friend, we shipped it to you , but it is close to the New Year Day , the information update very slow , so hope you can understand it . best regards. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris231 Δημ. January 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2014 Άρα να νοιώθω τυχερός που το δικό μου έγινε σήμερα Despatched to overseas (Country code: GR) ?? Κανένα δεκαήμερο ακόμα να υπολογίζω?? ----- προσθήκη μηνύματος 9 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Για την sview βρήκα αυτό το προγραμματάκι που πιστεύω θα δουλεύει.. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.hatroid.sview&hl=el Για όσους ενδιαφέρονται να πάρουν τέτοια θήκη..Μόλις μου έρθει θα το δοκιμάσω να πω και σίγουρα αν κάνει δουλειά.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. January 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2014 (edited) Άρα να νοιώθω τυχερός που το δικό μου έγινε σήμερα Despatched to overseas (Country code: GR) ?? Κανένα δεκαήμερο ακόμα να υπολογίζω?? ----- προσθήκη μηνύματος 9 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Για την sview βρήκα αυτό το προγραμματάκι που πιστεύω θα δουλεύει.. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.hatroid.sview&hl=el Για όσους ενδιαφέρονται να πάρουν τέτοια θήκη..Μόλις μου έρθει θα το δοκιμάσω να πω και σίγουρα αν κάνει δουλειά.. κάντο 20ήμερο.... 4/1/2014 έριξα παραγγελία για κινητό από το minideal.(singpost συστημένο από Κίνα) 4/1/2014 έριξα παραγγελία για θήκη από το ebay.(πιο απλό ταχυδρομείο δεν υπάρχει,από Κίνα) Μαντέψτε τι έφτασε πρώτο;;;Ναι σωστά...η θήκη!!!τραγικό.... Edited January 20, 2014 by Chryssostomos Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tilemachos69 Δημ. January 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2014 κάντο 20ήμερο.... 4/1/2014 έριξα παραγγελία για κινητό από το minideal.(singpost συστημένο από Κίνα) 4/1/2014 έριξα παραγγελία για θήκη από το ebay.(πιο απλό ταχυδρομείο δεν υπάρχει,από Κίνα) Μαντέψτε τι έφτασε πρώτο;;;Ναι σωστά...η θήκη!!!τραγικό.... H Κίνα πάει σφαίρα τώρα παιδιά. Σε 10 μέρες έλαβα μια βάση για το laptop ενω παραγγελία ,ζελατίνες για 850, προχθεσινή πετάει ήδη για Ελλάδα με το Κινέζικο ταχυδρομείο. Αφού οι πάντες συσκευές στέλνουν απο Σιγκαπούρη είναι λογικό να γίνεται χαμός... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. January 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2014 το ξέρω βρε αγορίνα.Απλά το λέω για το τραγικό της υπόθεσης! μη νομίζεις κατά πάσα πιθανότητα εδώ θα είναι στο αεροδρόμιο...απλά δεν έχει ανοιχθεί ο σάκος. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
roberto_30 Δημ. January 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2014 Μόλις το παρέλαβα και εγώ! Πολύ ωραίο! το είχα παραγγείλει απο το to2c στις 26/12 και μου παραδόθηκε σήμερα. Δυστυχως έχουν ξεχάσει να μου στείλουν τον ευρωπαϊκό ανταπτορα για την μπρίζα :( Μπορώ να φορτισω απο το pc όπως κάνω με το iPhone? Έχω ένα παλιό HTC που έχει ανταπτορα για καλώδιο USB (μπαίνει κατευθείαν στο καλώδιο USB αντι του κινεζικού ανταπτορα) να δοκιμάσω να φορτισω με αυτο ή θα το κάψω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. January 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2014 βάλτο στο pc να φορτίσει. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. January 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2014 Μόλις το παρέλαβα και εγώ! Πολύ ωραίο! το είχα παραγγείλει απο το to2c στις 26/12 και μου παραδόθηκε σήμερα. Δυστυχως έχουν ξεχάσει να μου στείλουν τον ευρωπαϊκό ανταπτορα για την μπρίζα :( Μπορώ να φορτισω απο το pc όπως κάνω με το iPhone? Έχω ένα παλιό HTC που έχει ανταπτορα για καλώδιο USB (μπαίνει κατευθείαν στο καλώδιο USB αντι του κινεζικού ανταπτορα) να δοκιμάσω να φορτισω με αυτο ή θα το κάψω; Στο πιο κοντινο καταστημα με ηλ/κο υλικο παιρνεις ενα ανταπτορακι......στην Αμαρουσιου-Χαλανδριου εχει ενα.......:p Καλο ειναι η 1ες 3 φορτισεις να γινουν με τον εργοστασιακο φορτιστη. Αλλα εαν παλι δεν κρατιεσαι(λογικο)βαλτο στο pc που λεει ο φιλος Chryssostomos. Περιμενουμε εντυπωσεις απο το κντ.:) Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Yannis_BO Δημ. January 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2014 Εγώ χρησιμοποιώ κανονικά τον φορτιστή του HTC diamond 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
roberto_30 Δημ. January 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2014 Στο πιο κοντινο καταστημα με ηλ/κο υλικο παιρνεις ενα ανταπτορακι......στην Αμαρουσιου-Χαλανδριου εχει ενα.......:p Καλο ειναι η 1ες 3 φορτισεις να γινουν με τον εργοστασιακο φορτιστη. Αλλα εαν παλι δεν κρατιεσαι(λογικο)βαλτο στο pc που λεει ο φιλος Chryssostomos. Περιμενουμε εντυπωσεις απο το κντ.:) Εγώ χρησιμοποιώ κανονικά τον φορτιστή του HTC diamond 2 βάλτο στο pc να φορτίσει. Τελικά πήγα στο χαλάνδρι και αγόρασα ένα ανταπτοράκι :happy: 1,50€ Σε καθε περίπτωση φαντάζομαι ότι και ο φορτιστής του ΗΤC wildfire κάνει. Το τηλεφωνο δεν έχει έρθει με την 123 ρομ και δεν βλέπω να έχει επιλογή για να save στην sd. Θα πρέπει να του βάλω την 123 αλλά ψιλοφοβάμαι μην το κάνω τούβλο, είναι της γυναίκας μου (καταλαβαίνετε...) Αρχικές εντυπώσεις πάρα πολύ καλές (περιττό να πω οτι η γυναίκα μου έχει πάθει πολιτισμικό σοκ από την αναβάθμιση από το HTC wildfire). Το wifi πάει σφαίρα, πολύ πιο γρήγορο σερφάρισμα σε σχέση με το δικό μου iPhone 4s και το iPad. Οι 5,5 ίντσες όλα τα λεφτά... H χαμηλή ανάλυση της οθόνης προσωπικά δεν με ενοχλεί καθόλου. Φαντάζομαι ότι μόνο αν το βάλει κανείς δίπλα σε συσκευή με μεγάλη ανάλυση τότε μόνο θα καταλάβει την διαφορά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. January 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2014 Δεν έχει κανένα πρόβλημα η μπαταρία αν γίνει απο το pc,ας είναι και η πρώτη! Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tilemachos69 Δημ. January 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2014 Δεν έχει κανένα πρόβλημα η μπαταρία αν γίνει απο το pc,ας είναι και η πρώτη! Mην είναι κ καλύτερη η φόρτιση απο το pc επειδή γίνεται με αργότερους ρυθμούς οπότε δεν επιβαρύνει τη μπαταρία. Λέω εγω ο νουμπάς... Παραμένω κολλημένος στην Σιγκαπούρη. Πόσο έχει το εισιτήριο να πάω να το φέρω εγώ γιατί οι :ninja: με ταλαιπωρούν ; :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. January 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2014 Mην είναι κ καλύτερη η φόρτιση απο το pc επειδή γίνεται με αργότερους ρυθμούς οπότε δεν επιβαρύνει τη μπαταρία. Λέω εγω ο νουμπάς... Παραμένω κολλημένος στην Σιγκαπούρη. Πόσο έχει το εισιτήριο να πάω να το φέρω εγώ γιατί οι :ninja: με ταλαιπωρούν ; :lol: ΑΧΑΧΑΧΑΧ άσε δε συμφέρει..... καλύτερη δεν ξέρω αν είναι πάντως δεν είναι χειρότερη. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. January 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2014 Για να παρουμε το μεγιστο στο θεμα μπαταριας,καλο θα ειν αι και εαν εχουμε υπομονη παντα,το αφημουμε να πεσει στο 10%. Μετα φουλ φορτιση εως το 100% και οχι μολις το ledακι γινει πρασινο να το βγαλουμε.........:)Και φυσικα με τον εργοστασιακο φορτιστη. Το παραπανω σεναριο Χ3 φορες,για τις αρχικες φορτισεις παντα μιλαμε,μετα εαν θελουμε(προεραιτικα παντα) κανουμε και ενα καλιμπραρισμα τις μπαταριας και ειμαστε κομπλε.Εννοειται φυσικα οτι αυτο που ακομα και σημερα ακουω για ολονυχτιες φορτισεις κτλ δεν υφιστανται καν στις σημερινες μπαταριες.Αυτα τα καναμε το 1993 με τα τουβλα μας τοτε.........πω πω γερασα.:lol: Βεβαια εαν αλλαζουμε κντ καθε 3-4 μηνες δεν υπαρχει λογος να γινει κατι απο τα παραπανω. Και ναι σχεδον ολοι οι φορτιστες κανουν σχεδον για φορτιση,αρκει να ειναι κοντα τα Α εξοδου. Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. January 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2014 Σωστά τα λες.Αλλά ποτέ δεν έχει παρατηρηθεί πως η usb θύρα του pc μας δεν φορτίζει καλά την μπαταρία του κινητού.Δεν έχει κανένα πρόβλημα είτε είναι η πρώτη ή τελευταία φόρτιση.το παν είναι να γίνει σωστά και συνεχόμενα η φόρτιση! Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
roberto_30 Δημ. January 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2014 Για να παρουμε το μεγιστο στο θεμα μπαταριας,καλο θα ειν αι και εαν εχουμε υπομονη παντα,το αφημουμε να πεσει στο 10%. Μετα φουλ φορτιση εως το 100% και οχι μολις το ledακι γινει πρασινο να το βγαλουμε.........:)Και φυσικα με τον εργοστασιακο φορτιστη. Το παραπανω σεναριο Χ3 φορες,για τις αρχικες φορτισεις παντα μιλαμε,μετα εαν θελουμε(προεραιτικα παντα) κανουμε και ενα καλιμπραρισμα τις μπαταριας και ειμαστε κομπλε.Εννοειται φυσικα οτι αυτο που ακομα και σημερα ακουω για ολονυχτιες φορτισεις κτλ δεν υφιστανται καν στις σημερινες μπαταριες. Και ναι σχεδον ολοι οι φορτιστες κανουν σχεδον για φορτιση,αρκει να ειναι κοντα τα Α εξοδου. Οι πρώτες φορτίσεις πρέπει να γίνονται με κλειστό ή ανοιχτό το κινητό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. January 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2014 Οι πρώτες φορτίσεις πρέπει να γίνονται με κλειστό ή ανοιχτό το κινητό? Εγω παντα ανοιχτο το εχω.Δεν παιζει κανενα ρολο.:) Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. January 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2014 Πωωωω....Μόλις είδα ότι έφτασε Ελλάδα και η μπαταρία που έχω παραγγείλει έξτρα...5 μέρες μετά το κινητό!! το κινητό να δούμε πότε θα γράψει ότι έφτασε!!! Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anna2 Δημ. January 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2014 Πωωωω....Μόλις είδα ότι έφτασε Ελλάδα και η μπαταρία που έχω παραγγείλει έξτρα...5 μέρες μετά το κινητό!! το κινητό να δούμε πότε θα γράψει ότι έφτασε!!! H Feipusi; Άντε Χρυσόστομε τελειώνουν τα βάσανά σου!!!! Παράθεση Φιλικά.Γιώργος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george418 Δημ. January 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2014 Λοιπον στης 22-12-2013 εγινε μια παραγγελια με 4 τηλεφωνα εγιναν και οι δυο συσκευασιες Despatched στης 26-12-2013 και στης 7-01-2014 ηρθε η μια σπιτι μου η αλλη ακομα ταξιδευει στο συμπαν............πολλα νευρα..........εχω παρει απο το minideal συνολικα 5 lenovo a850, στα 3 εχω περασει την ρομ123 η οποια δουλευει αψογα.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ παρα πολυ τα παιδια για τις χρησιμες πληροφοριες που μας δινουν. Παράθεση LENOVO A820,ZTE V967S,LENOVO A850,THL T200 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. January 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2014 H Feipusi; Άντε Χρυσόστομε τελειώνουν τα βάσανά σου!!!! Ναι αυτή! σήμερα επιτέλους λέει κλείσιμο από Κ.Δ. Αεροδρομίου.Ελπίζω να το φέρει αύριο ο ταχυδρόμος ή να αφήσει έστω το χαρτί....Αλλιώς τον ήπιαμε!! Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts