Jump to content

Lenovo A850

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ψάχνοντας λίγο βρήκα αυτό το βίντεο:

Η διαδικασία μπορεί να γίνει έτσι και στο α850? Επειδή ως αρχάριος μου φάνηκε πολύ απλό και χωρίς να έχει θέμα με drivers κλπ..

Παρεμπιπτόντως σου εύχομαι με το νέο α850 που περιμένεις να μην έχεις κανένα θέμα όπως με αυτό του to2c..

• Απαντήσεις 1,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Ψάχνοντας λίγο βρήκα αυτό το βίντεο:

Η διαδικασία μπορεί να γίνει έτσι και στο α850? Επειδή ως αρχάριος μου φάνηκε πολύ απλό και χωρίς να έχει θέμα με drivers κλπ..

Παρεμπιπτόντως σου εύχομαι με το νέο α850 που περιμένεις να μην έχεις κανένα θέμα όπως με αυτό του to2c..

για cwm δες το λινκ στην υπογραφή μου.σε 1 λεπτό χωρίς χρήση υπολογιστή!

----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

To θέμα με την δουλειά είναι το καλύτερο νέο. Μπράβο!!! όσον αφορά το θέμα της παραλαβής στις πόσες ημέρες είσαι; εγώ είμαι 4 μέρες χωρίς ενημέρωση για το αν έφυγε που μάλλον όχι. Πάντως έχει παραληφθεί απο το ταχυδρομείο. Αναφορικά με το θέμα της rom δεν έχω ιδέα με τί θα μου το στείλουν οι :ninja: ελπίζω να μην έχει θέματα γιατί να τα καταφέρω με τη διαδικασία το βλέπω χλωμό... ανεκπαίδευτος γαρ. :)

καλά 5 μηνη σύμβαση είναι :( αλλά τέλοσπαντων...

είναι αρκετά εύκολη η διαδικασία,μην αγχώνεστε τσάμπα.εγώ είμαι στις 11 μέρες από τη μέρα αποστολής.Φυσιολογικό διάστημα.

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Xiaomi 12 Pro

Με την s123 παιδια ειπαμε οτι παμε τα app στην sd,σωστα?

Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio)

Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε......

Καλημέρα παιδες.Το χα παραγγελει πριν μερικές μέρες για μένα σε άσπρο και χθες που το δε ένα φιλαράκι με εβαλε να του παραγγείλω και αυτουνού ένα σε μαύρο οπότε όταν έρθουν όποιο μου αρεσει πιο πολύ το κρατάω.Δυο ερωτησουλες μόνο αν και διαβασα όλο το νήμα.Εχει πολύ κινέζικο μέσα και αν ναι γινονται uninstall;Ενοποιησξ αποθηκευτικού χώρου έχει κάνει κανείς,αν και η rom η τελευταια απο ότι,διαβασα έχει move to sd;Αυτα τα ολικά και με το καλό να ρθουνε.

Καλημέρα παιδες.Το χα παραγγελει πριν μερικές μέρες για μένα σε άσπρο και χθες που το δε ένα φιλαράκι με εβαλε να του παραγγείλω και αυτουνού ένα σε μαύρο οπότε όταν έρθουν όποιο μου αρεσει πιο πολύ το κρατάω.Δυο ερωτησουλες μόνο αν και διαβασα όλο το νήμα.Εχει πολύ κινέζικο μέσα και αν ναι γινονται uninstall;Ενοποιησξ αποθηκευτικού χώρου έχει κάνει κανείς,αν και η rom η τελευταια απο ότι,διαβασα έχει move to sd;Αυτα τα ολικά και με το καλό να ρθουνε.

Κινεζικα δεν εχει σχεδον καθολου εχει και Ελληνικο μενου αλλα οχι πληρως μεταφρασμενο

εχει και λιγες παραμετρους στα Αγγλικα δηλαδη δεν ειναι 100% Ελληνικη μεταφραση

ενοποιηση αποθηκευτικου χωρου δεν εκανα γιατι θεωρω οτι δεν με χρειαζεται αφου με την s123 που εχω επανω πανε οι εφαρμογες στην sd

ενοποίηση αποθηκευτικού χώρου δεν γίνεται στο κινητό.Καλό θα είναι να μην το δοκιμάσετε γιατί μπορεί να βρεθείτε προ (άσχημης)εκπλήξεως.

Xiaomi 12 Pro

Μεταξύ Ρ780 και Α850 ποιο διαλέγετε εσείς που ξέρετε; Το θέμα μέγεθος οθόνης (5 και 5,5 αντίστοιχα) ας πούμε ότι δεν μας απασχολεί. Υπάρχει κάποιος που να τα έχει χρησιμοποιήσει και τα 2, ώστε να έχει μια τεκμηριωμένη άποψη;

Με ενδιαφέρει η γενική εικόνα των 2 κινητών και ειδικά το θέμα gps.

Το gps του τι λεει παιδια?Χρονοι κλιεδωματος,συμπεριφορα κατα την πλοηγηση?Ποια προγραμματα εχετε τρεξει?Εχει καποιο κανα screen shot απο το gps test?Για να δουμε και το snr.

Παιδιά επειδή κανείς σας δεν έχει την διάθεση να διαβάσει λίγες σελίδες πιο πίσω και ρωτάτε κάθε μία δύο μέρες ένα πράγμα την φορά....

κάντε τουλάχιστον τον κόπο να πείτε όλες τις απορίες σας σε ένα ποστ.

Xiaomi 12 Pro

Παιδιά επειδή κανείς σας δεν έχει την διάθεση να διαβάσει λίγες σελίδες πιο πίσω και ρωτάτε κάθε μία δύο μέρες ένα πράγμα την φορά....

κάντε τουλάχιστον τον κόπο να πείτε όλες τις απορίες σας σε ένα ποστ.

Νασαι καλα φιλε μου ευχαριστω γαι την ενημερωση,εχει καπου screen shot απο το gps test?Μιας και εκει βλεπεις τις πραγματικες δυνατοτητες του chip που φορα.Η μια καλη αναφορα σχετικα με τις δυνατοτητες σαν πλοηγου?Ελαχιστα πραματα βλεπω σαν αναφορες.:)

Δεν το έγραψα μόνο για σένα.Εξηγούμαι για να μην παρεξηγούμαι.Γίνεται εδώ και μερικές μέρες αυτό το πράγμα.Sreenshot όχι δεν υπάρχει.Τις λίγες μέρες που κράτησα το πρώτο,δοκίμασα μόνο σε εξωτερικό χώρο το gps του.είχα δεδομένα ανοιχτά και κλείδωσε πολύ γρήγορα.Τα έκλεισα μετά και δεν έχασε το σήμα καθόλου στην διαδρομή που ακολούθησα.Το είχα δε,μέσα στην τσέπη του μπουφαν μου καθώς είμαι μηχανόβιος.Igo κυρίως χρησιμοποιώ και τα πάει πολύ καλά.

Xiaomi 12 Pro

Δεν το έγραψα μόνο για σένα.Εξηγούμαι για να μην παρεξηγούμαι.Γίνεται εδώ και μερικές μέρες αυτό το πράγμα.Sreenshot όχι δεν υπάρχει.Τις λίγες μέρες που κράτησα το πρώτο,δοκίμασα μόνο σε εξωτερικό χώρο το gps του.είχα δεδομένα ανοιχτά και κλείδωσε πολύ γρήγορα.Τα έκλεισα μετά και δεν έχασε το σήμα καθόλου στην διαδρομή που ακολούθησα.Το είχα δε,μέσα στην τσέπη του μπουφαν μου καθώς είμαι μηχανόβιος.Igo κυρίως χρησιμοποιώ και τα πάει πολύ καλά.

Ok φιλε μου ευχαριστω,παω να κανω την παραγγελια μου για ενα λευκο.

καλησπέρα,

είναι το πρώτο μου ποστ στο φόρουμ. παρήγγειλα και εγώ το Α850 απο το to2c.com. παραγγελία 17/12 και παραλαβή 16/1( 30 ημέρες) με sg. 135 ευρώ με θήκη, ζελατίνα, stylus pen & otg cable. για προηγούμενο κινητό είχα ένα samsung pixon

για την παρακολούθηση του track number βρήκα και το http://www.aftership.com πέρα από τα υπόλοιπα.

είμαι ατζαμής στα android και για να συμβάλω στη συζήτηση, παίζοντας λίγο με το κινητό έχω να κάνω τα εξής σχόλια:

-μου φάνηκε κάπως βαρύ

- διάβασα τα σχόλια για την οθόνη αλλά εγώ δεν μπορώ να πω ότι έχω κανένα πρόβλημα απο αυτά που αναφέρονται.

η ανάλυση μου φαίνεται κάπως. ίσως να φταίει και η ζελατίνα που έχει. πριν το πάρω ήμουν μεταξυ Α850 και Ρ780. τώρα αν μπορούσα λόγω καλύτερης οθόνης (και λόγω μπαταρίας, βάρους) θα το πούλαγα και θα έδινα τα 25 ευρώ επιπλέον.

- οι δύο sim δεν λειτουργούν ταυτόχρονα στις δοκιμές που έκανα

-η μπαταρία είδα τι με βγάζει για μια ημέρα αλλά με αρκετό ιντερνετ. άλλωστε με τέτοια οθόνη 5,5 θα πρέπει να έχει αρκετη κατανάλωση ενέργεια. να δω και μετά από μερικές ακόμα πλήρεις φορτίσεις.

-είχα ζητήσει και δεύτερη μπαταρία δώρο αλλά μου έγραψαν οτι δεν θα το επιτρέψει το τελωνείο.

-η εφαρμογή του ημερολογίου είναι στα κινέζικα. μόνο οι αριθμοί διακρίνονται

-σχετικά με το sar to manual γράφει 0,18 αλλά μάλλον αναφέρει στα κινέζικα τον τρόπο μέτρησης. που μπορεί να διαφοροποιεί τα πάντα. σε ένα φυλλάδιο επίσημο της lenovo έγραφε κάτι για 0,78-0,85 περίπου. ένα κινητό πχ. με 0,2 στο αμερικάνικο πρότυπο μπορεί να έχει 0,80 με το ευρωπαϊκό και 0,5 με το ινδικό

-κάπου είδα και μια ρύθμιση για μεταφορά στην SD αν κατάλαβα καλά

-ΑΑΑΑΑ κάτι πολύ σημαντικό. στον φορτιστή οι ακροδέκτες είναι επίπεδοι και μυ έδωσαν ένα αντάπτορα για να το βάζω μπροστά του και να το βάζω στην πρίζα. πηγαίνοντας να βγάλω το φορτιστή μένει ο αντάπτορας στην πρίζα. ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΕΠΙΙΝΔΥΝΟ ΝΑ ΠΑΘΕΙΣ ΗΛΕΚΤΡΟΠΛΗΞΙΑ. όσοι παραγγείλετε ζητήστε φορτιστή με κυλινδρικούς ακροδέκτες. εγώ αυτό το θεώρησα αυτονόητο και παραλίγο να την πατήσω!!

θα επανέλθω και με νέα σχόλια όταν παίξω περισσότερο με το νεο μου παιχνίδι

Oneplus 5t - Get 20€ off on accessories https://oneplus.net/gr/invite#5P9ZANSXM3IINRY :D

καλησπέρα,

είναι το πρώτο μου ποστ στο φόρουμ. παρήγγειλα και εγώ το Α850 απο το to2c.com. παραγγελία 17/12 και παραλαβή 16/1( 30 ημέρες) με sg. 135 ευρώ με θήκη, ζελατίνα, stylus pen & otg cable. για προηγούμενο κινητό είχα ένα samsung pixon

για την παρακολούθηση του track number βρήκα και το http://www.aftership.com πέρα από τα υπόλοιπα.

είμαι ατζαμής στα android και για να συμβάλω στη συζήτηση, παίζοντας λίγο με το κινητό έχω να κάνω τα εξής σχόλια:

-μου φάνηκε κάπως βαρύ

- διάβασα τα σχόλια για την οθόνη αλλά εγώ δεν μπορώ να πω ότι έχω κανένα πρόβλημα απο αυτά που αναφέρονται.

η ανάλυση μου φαίνεται κάπως. ίσως να φταίει και η ζελατίνα που έχει. πριν το πάρω ήμουν μεταξυ Α850 και Ρ780. τώρα αν μπορούσα λόγω καλύτερης οθόνης (και λόγω μπαταρίας, βάρους) θα το πούλαγα και θα έδινα τα 25 ευρώ επιπλέον.

- οι δύο sim δεν λειτουργούν ταυτόχρονα στις δοκιμές που έκανα

-η μπαταρία είδα τι με βγάζει για μια ημέρα αλλά με αρκετό ιντερνετ. άλλωστε με τέτοια οθόνη 5,5 θα πρέπει να έχει αρκετη κατανάλωση ενέργεια. να δω και μετά από μερικές ακόμα πλήρεις φορτίσεις.

-είχα ζητήσει και δεύτερη μπαταρία δώρο αλλά μου έγραψαν οτι δεν θα το επιτρέψει το τελωνείο.

-η εφαρμογή του ημερολογίου είναι στα κινέζικα. μόνο οι αριθμοί διακρίνονται

-σχετικά με το sar to manual γράφει 0,18 αλλά μάλλον αναφέρει στα κινέζικα τον τρόπο μέτρησης. που μπορεί να διαφοροποιεί τα πάντα. σε ένα φυλλάδιο επίσημο της lenovo έγραφε κάτι για 0,78-0,85 περίπου. ένα κινητό πχ. με 0,2 στο αμερικάνικο πρότυπο μπορεί να έχει 0,80 με το ευρωπαϊκό και 0,5 με το ινδικό

-κάπου είδα και μια ρύθμιση για μεταφορά στην SD αν κατάλαβα καλά

-ΑΑΑΑΑ κάτι πολύ σημαντικό. στον φορτιστή οι ακροδέκτες είναι επίπεδοι και μυ έδωσαν ένα αντάπτορα για να το βάζω μπροστά του και να το βάζω στην πρίζα. πηγαίνοντας να βγάλω το φορτιστή μένει ο αντάπτορας στην πρίζα. ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΕΠΙΙΝΔΥΝΟ ΝΑ ΠΑΘΕΙΣ ΗΛΕΚΤΡΟΠΛΗΞΙΑ. όσοι παραγγείλετε ζητήστε φορτιστή με κυλινδρικούς ακροδέκτες. εγώ αυτό το θεώρησα αυτονόητο και παραλίγο να την πατήσω!!

θα επανέλθω και με νέα σχόλια όταν παίξω περισσότερο με το νεο μου παιχνίδι

Καλομιλητο κατασρχην φιλε,ολα απο Κινα με το ιδιο σχεδον τροπο φορτιστη-ανταπτορακι ερχονται.Ετσι ειναιη μπριζες εκει,οποτε στελνουν τον ανταπτορα μαζι.Με λιγο logo το κανεις αχωριστο βρε........:)

Για κοιτα ποια ron φορα το κντ,την s 123?

Edited by kostast1

καλορίζικο αν και το πήρες πανάκριβα.

οι 2 σιμ ποτέ και σε κανένα δεν λειτουργούν ταυτόχρονα.είναιi dual standbuy όλες αυτές οι συσκευές όχι active.

η οθόνη του είναι μια χαρά,εκτός αν πρίν είχες FHD ή κάποιο καλό samsung.

Βαρύ σχετικά δεν είναι.για 5,5 ίντσες είναι καλόγια τον φορτιστή ισχύει ότι λέει ο Κώστας,αλλά logo δε ξέρω αν θα έβαζα!!:p

Xiaomi 12 Pro

καλορίζικο αν και το πήρες πανάκριβα.

οι 2 σιμ ποτέ και σε κανένα δεν λειτουργούν ταυτόχρονα.είναιi dual standbuy όλες αυτές οι συσκευές όχι active.

η οθόνη του είναι μια χαρά,εκτός αν πρίν είχες FHD ή κάποιο καλό samsung.

Βαρύ σχετικά δεν είναι.για 5,5 ίντσες είναι καλόγια τον φορτιστή ισχύει ότι λέει ο Κώστας,αλλά logo δε ξέρω αν θα έβαζα!!:p

Βαζω logo(διαφημισουλα....χαχαχαχ)γιατι ενας φιλος πιο παλια,παραλιγο να την παθει μεγαλη ζημια με την μικρη κορη του.....Τουλαχιστον με την logo(διαφημισουλα ξανα....)μονο αμα τον σπασεις μπορεις να τον χωρισεις τον φορτιστη απο τον ανταπτορα.

Το συμαντικοτερο τωρα.

Με ενδιαφερει να δω πια εκδοση το στελνει τωρα το to2c,μιας και θελω να το παρω απο εκει.

Βαζω logo(διαφημισουλα....χαχαχαχ)γιατι ενας φιλος πιο παλια,παραλιγο να την παθει μεγαλη ζημια με την μικρη κορη του.....Τουλαχιστον με την logo(διαφημισουλα ξανα....)μονο αμα τον σπασεις μπορεις να τον χωρισεις τον φορτιστη απο τον ανταπτορα.

Το συμαντικοτερο τωρα.

Με ενδιαφερει να δω πια εκδοση το στελνει τωρα το to2c,μιας και θελω να το παρω απο εκει.

εαν το ειδα σωστά, γιατι είπαμε ατζαμής, είανι s116

----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

η τιμή ήταν με αυτή τη θήκη http://www.to2c.com/lenovo-a850-mofi-i-leather-case.html και περιλαμβάνει και την προμήθεια συναλλάγματος του paypal (6ευρώ)

Oneplus 5t - Get 20€ off on accessories https://oneplus.net/gr/invite#5P9ZANSXM3IINRY :D

εαν το ειδα σωστά, γιατι είπαμε ατζαμής, είανι s116

----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

η τιμή ήταν με αυτή τη θήκη http://www.to2c.com/lenovo-a850-mofi-i-leather-case.html και περιλαμβάνει και την προμήθεια συναλλάγματος του paypal (6ευρώ)

Ok οποτε παει για φλασαρισμα και περασμα η s123,απο οτι διαβασα εδω,λενε οι κατοχοι οτι ειναι η καλυτερη μεχρι τωρα.

Εντυπωσεις,πρωτες βεβαια,απο το κντ?

Το να επαναλαμβάνονται οι ίδιες ερωτήσεις είναι όντως σπαστικό αλλα αναφορα για το gps δεν είχε γίνει καθόλου και είχα διαβάσει όλο το νήμα πριν το παραγγείλω,για αυτό και έκανα και εγώ αναλογη ερώτηση λίγες σελίδες πριν.Παντως απο 2 λενοβο φίλου μου στο συγκεκριμένο τομεα έχω καλή εμπειρία οπότε θα είναι και αυτο οκ αλλιως θα το μονταρουμε που θα του πάει.Με την απεικόνιση δεν ειμαι απαιτητικός οπότε το qhd σε τόσο μεγάλη οθόνη δεν νομίζω πως θα μου κακοφανει αλλα με τέτοια μπαταρία μάλλον είναι καλύτερο,για μένα τουλάχιστον.Ο καθένας κρίνει τις ανάγκες του και αποφασιζει.Αντε με το καλό να μας έρθει να το σκαλίσουμε λίγο παραπάνω.

Σε ανοιχτο χωρο χωρις data κλειδωσε σε 20-30 δευτερα.

Απλα εχω κανει μια ψιλομοντα μεσω του mobileunkle και εχω και το gpsaids

:hunter:

Ok οποτε παει για φλασαρισμα και περασμα η s123,απο οτι διαβασα εδω,λενε οι κατοχοι οτι ειναι η καλυτερη μεχρι τωρα.

Εντυπωσεις,πρωτες βεβαια,απο το κντ?

Μάλλον αλλάξανε Rom στο Τo2c,γιατί δεν ξέρουν που τους πάνε τα 5 στο τομέα αυτό...η s123 είναι η καλύτερη μέχρι στιγμής και η πιο σταθερή.οδηγίες flashtools στην υπογραφή μου.

Το να επαναλαμβάνονται οι ίδιες ερωτήσεις είναι όντως σπαστικό αλλα αναφορα για το gps δεν είχε γίνει καθόλου και είχα διαβάσει όλο το νήμα πριν το παραγγείλω,για αυτό και έκανα και εγώ αναλογη ερώτηση λίγες σελίδες πριν.Παντως απο 2 λενοβο φίλου μου στο συγκεκριμένο τομεα έχω καλή εμπειρία οπότε θα είναι και αυτο οκ αλλιως θα το μονταρουμε που θα του πάει.Με την απεικόνιση δεν ειμαι απαιτητικός οπότε το qhd σε τόσο μεγάλη οθόνη δεν νομίζω πως θα μου κακοφανει αλλα με τέτοια μπαταρία μάλλον είναι καλύτερο,για μένα τουλάχιστον.Ο καθένας κρίνει τις ανάγκες του και αποφασιζει.Αντε με το καλό να μας έρθει να το σκαλίσουμε λίγο παραπάνω.

Δεν είχαμε γράψει αναλυτικά για το gps γιατί όλοι είχαμε πει απο την αρχή ότι τα πάει πολύ καλά στον τομέα αυτό και με δεδομένα ενεργά και χωρίς αυτά.

Η ανάλυση της οθόνης παρόλο που είναι σχετικά μικρή είναι μια χαρά και δεν φαίνεται να χωλαίνει κάπου.

Edited by Chryssostomos

Xiaomi 12 Pro

Μολις εκανα αγορα 2 τεμαχιων απο το to2c............:)

Καλησπέρα. Έχει δουλέψει κάποιος και τα 2 lenovo A850 και Ρ780 για να μας πει την άποψή του;

Συγγνώμη αν κουράζω. Διαβάζω όσο μπορώ τις προηγούμενες σελίδες, αλλά δεν μπορώ και όλες.

Ευχαριστώ.