axinak Δημ. December 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2013 Σου απάντησε πριν ο axinak ότι πρέπει να σβηστούν τα δεδομένα σου.Δε γίνεται αλλιώς.Back up μπορείς να πάρεις στα πάντα,χωρίς να χρειάζεται να χάσεις τα πάντα. @axinak για τους νέους χρήστες πρότεινα να τα γράψεις.Οκ εμείς τα έχουμε ξανακάνει για κάποιον νέο μπορεί να μη φαίνεται τόσο εύκολο! Το κατάλαβα :):) γενικά δεν έχει καμιά δυσκολία θα έλεγα ακόμα και για κάποιον που θα το κάνει πρώτη φορά. Aπλά θα πρέπει πριν από όλα να έχουν εγκατασταθεί οι drivers στο pc.και αν τυχών δεν εγκαθίστανται και σας βγάζει μήνυμα δεν βρέθηκε το πρόγραμμα οδήγησης απλά δοκιμάζεται σε άλλη usb του υπολογιστή .Εμένα δεν μου έβρισκε τον MT65xxx preloader τον βρήκα στο google και τον εγκατέστησα και όλα καλά! Παράθεση Ζητείται κόρη βενζινοπώλη για σοβαρή σχέση !! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
markosch Δημ. December 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2013 καλησπέρα λέω να αγοράσω το συγκεκριμένο μοντέλο από minideal αντιμετωπίσατε κάνε πρόβλημα με την rom tou minideal? πόσο κρατάει η μπαταρία? βρήκα και αυτή την μπαταρία στο παρακάτω link http://www.aliexpress.com/item/In-Stock-Business-Mobile-Battery-Plate-3-7V-3500MAh-Li-ion-Battery-for-Lenovo-A850-K860/1523997806.html τι λέτε αξίζει να την αγοράσω? ευχαριστώ Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. December 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2013 (edited) Το κατάλαβα :):) γενικά δεν έχει καμιά δυσκολία θα έλεγα ακόμα και για κάποιον που θα το κάνει πρώτη φορά. Aπλά θα πρέπει πριν από όλα να έχουν εγκατασταθεί οι drivers στο pc.και αν τυχών δεν εγκαθίστανται και σας βγάζει μήνυμα δεν βρέθηκε το πρόγραμμα οδήγησης απλά δοκιμάζεται σε άλλη usb του υπολογιστή .Εμένα δεν μου έβρισκε τον MT65xx preloader τον βρήκα στο google και τον εγκατέστησα και όλα καλά! Μωρέ εύκολο είναι σίγουρα,απλά για κάποιο πρωτάρη δε ξέρω πόσο εύκολο φαίνεται. καλησπέρα λέω να αγοράσω το συγκεκριμένο μοντέλο από minideal αντιμετωπίσατε κάνε πρόβλημα με την rom tou minideal? πόσο κρατάει η μπαταρία? βρήκα και αυτή την μπαταρία στο παρακάτω link http://www.aliexpress.com/item/In-Stock-Business-Mobile-Battery-Plate-3-7V-3500MAh-Li-ion-Battery-for-Lenovo-A850-K860/1523997806.html τι λέτε αξίζει να την αγοράσω? ευχαριστώ είναι λίγο ακριβούτσικη,αλλά δε χάνεις κάτι να δοκιμάσεις και να μας πείς. Edited December 3, 2013 by Chryssostomos Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
admen Δημ. December 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2013 υπαρχει και πιο φτηνη http://www.ebay.com/itm/BATERIA-PARA-LENOVO-K860-S880-A850-A830-2900mAh-BATTERY-/350936311339?pt=ES_Tel%C3%A9fonos_m%C3%B3viles&hash=item51b56f262b Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. December 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2013 έχει δοκιμάσει κανείς σας το gravity box αν δουλεύει στο κινητό; http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2316070 Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 4, 2013 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2013 Αν έχεις custom recovery, πάρε ένα backup και δοκίμασε το. Θα δουλέψει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. December 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2013 Αν έχεις custom recovery, πάρε ένα backup και δοκίμασε το. Θα δουλέψει... δε το έχω στα χέρια μου ακόμα... Φαντάζομαι ότι θα δουλεύει,με αυτά που διάβασα στο xda. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrg Δημ. December 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2013 Το παρέλαβα και εγώ χτες απο το to2c - είχα κάνει παραγγελία 15/11 και παρέλαβα 3/12. Όλα καλά, είναι λίγο μεγάλο αλλά είναι πολύ ωραίο, μέχρι τώρα όλα ωραία απλώς έχω 2 αρχικά σχόλια : 1. σε HD video από Youtube μου φάνηκε ένα μικρό πιξέλιασμα αλλά μόνο εκεί και πουθενά αλλού και για να είμαι σίγουρος πρέπει να το ξανατσεκάρω 2. Η μπαταρία δεν μου φαίνεται να κρατάει τόσο όσο του lenovo P770 της γυναίκας μου αλλά και αυτό πρέπει να το τσεκάρω σίγουρα τις απόμενες μέρες, ίσως πρέπει να κάνει 2-3 πλήρεις κύκλους πρώτα. Δεν παίζει ράδιο χωρίς ακουστικά (όπως το lenovo P770) - το είχα απορία και το είχα ρωτήσει εγώ εδώ αλλά δεν είχα πάρει απάντηση. Επίσης το to2c ανέφερε κάτι για δώρο "αράχνη" αλλά είχε μέσα στο κουτί μια μικρή βεντούζα - δεν ξέρω πως χρησιμεύει - θα ρωτήσω μάλλον τους ίδιους αυτά........προς το παρόν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. December 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2013 (edited) Το παρέλαβα και εγώ χτες απο το to2c - είχα κάνει παραγγελία 15/11 και παρέλαβα 3/12. Όλα καλά, είναι λίγο μεγάλο αλλά είναι πολύ ωραίο, μέχρι τώρα όλα ωραία απλώς έχω 2 αρχικά σχόλια : 1. σε HD video από Youtube μου φάνηκε ένα μικρό πιξέλιασμα αλλά μόνο εκεί και πουθενά αλλού και για να είμαι σίγουρος πρέπει να το ξανατσεκάρω 2. Η μπαταρία δεν μου φαίνεται να κρατάει τόσο όσο του lenovo P770 της γυναίκας μου αλλά και αυτό πρέπει να το τσεκάρω σίγουρα τις απόμενες μέρες, ίσως πρέπει να κάνει 2-3 πλήρεις κύκλους πρώτα. Δεν παίζει ράδιο χωρίς ακουστικά (όπως το lenovo P770) - το είχα απορία και το είχα ρωτήσει εγώ εδώ αλλά δεν είχα πάρει απάντηση. Επίσης το to2c ανέφερε κάτι για δώρο "αράχνη" αλλά είχε μέσα στο κουτί μια μικρή βεντούζα - δεν ξέρω πως χρησιμεύει - θα ρωτήσω μάλλον τους ίδιους αυτά........προς το παρόν Καλορίζικο!!! Το youtube παίζει HQ πλέον όχι HD.για HD βάλε το Viral από το playstore. Μπαταρία,κάνε 2-3 κύκλους φόρτισης και ένα battery calibtarion και μετά πες μας εντυπώσεις! την βεντούζα την βάζεις στο καπάκι,και με το μικρό "ποδαράκι"που έχει κρατάει τη συσκευή τη συσκευή σε πλάγια θέση για προβολή. Edited December 4, 2013 by Chryssostomos Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrg Δημ. December 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2013 Καλορίζικο!!! Το youtube παίζει HQ πλέον όχι HD.για HD βάλε το Viral από το playstore. Μπαταρία,κάνε 2-3 κύκλους φόρτισης και ένα battery calibtarion και μετά πες μας εντυπώσεις! την βεντούζα την βάζεις στο καπάκι,και με το μικρό "ποδαράκι"που έχει κρατάει τη συσκευή τη συσκευή σε πλάγια θέση για προβολή. Ευχαριστώ (για το καλορίζικο) και για τις υπόλοιπες πληροφορίες (Viral, βεντούζα), δεν έχει την εφαρμογή της lenovo που έχει το lenovo p770 για calibration - να ψάξω για άλλο πρόγραμμα calibration; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liljim1234 Δημ. December 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2013 Παιδια Καλησπερα! Ειμαι σε τεραστιο διλημμα, Lenovo A850 ή ZOPO ZP950+? :wacko::wacko::wacko: Παράθεση Remove before flight :!: HTC Desire Z ZOPO ZP950+ Xiaomi Redmi Note 2 Prime Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. December 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2013 (edited) Ευχαριστώ (για το καλορίζικο) και για τις υπόλοιπες πληροφορίες (Viral, βεντούζα), δεν έχει την εφαρμογή της lenovo που έχει το lenovo p770 για calibration - να ψάξω για άλλο πρόγραμμα calibration; Ναι φίλε.battery calibration στο playstore.το φορτίζεις στο 100% και μετά κάνεις calibrate. Παιδια Καλησπερα! Ειμαι σε τεραστιο διλημμα, Lenovo A850 ή ZOPO ZP950+? :wacko::wacko::wacko: Αυτά πάνε στο VS θέμα.Παραπλήσια τηλέφωνα,οπότε η επιλογή είναι δική σου.Μαζεψε πληροφορίες και για τα δυο(αν και θα βρεις λίγες)και αποφάσισε. -Ομάδα Διαχείρισης- Μην κάνεις συνεχόμενα posts. Χρησιμοποίησε την τροποποίηση αν θέλεις να διορθώσεις κάτι ή την πολλαπλή παράθεση αν θέλεις να απαντήσεις σε περισσότερα από ένα άτομα. Edited December 4, 2013 by navi55 Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. December 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2013 Παιδια Καλησπερα! Ειμαι σε τεραστιο διλημμα, Lenovo A850 ή ZOPO ZP950+? :wacko::wacko::wacko: Στο συγκεκριμένο θέμα γίνονται συζητήσεις για την συσκευή που αναφέρει ο τίτλος. Μπορείς να ανοίξεις θέμα εδώ: Επιλογή συσκευής Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
admen Δημ. December 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2013 Παιδια Καλησπερα! Ειμαι σε τεραστιο διλημμα, Lenovo A850 ή ZOPO ZP950+? :wacko::wacko::wacko: το zopo εχει καλυτερη οθονη και ισως λιγο καλυτερη μπαταρια και φυσικα ειναι πιο ακριβο το lenovo εχει καλυτερο επεξεργαστη διαλεγεις και παιρνεις αναλογα με τις αναγκες σου :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liljim1234 Δημ. December 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2013 το zopo εχει καλυτερη οθονη και ισως λιγο καλυτερη μπαταρια και φυσικα ειναι πιο ακριβο το lenovo εχει καλυτερο επεξεργαστη διαλεγεις και παιρνεις αναλογα με τις αναγκες σου :) Οι αναγκες μου ειναι αρκετα χαλαρες,browsing,facebook,youtube,mails,pdf files,word excel files. Μ'αρεσει το ZOPO αρκετα αλλα δεν ξερω κατα ποσο θα βγει καλο και ποσο θα κρατησει σε σχεση με το Lenovo. Παράθεση Remove before flight :!: HTC Desire Z ZOPO ZP950+ Xiaomi Redmi Note 2 Prime Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. December 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2013 Οι αναγκες μου ειναι αρκετα χαλαρες,browsing,facebook,youtube,mails,pdf files,word excel files. Μ'αρεσει το ZOPO αρκετα αλλα δεν ξερω κατα ποσο θα βγει καλο και ποσο θα κρατησει σε σχεση με το Lenovo. Αν και είμαστε offtopic κανείς δε μπορεί να σου πει με σιγουριά ποιο θα κρατήσει περισσότερο.Πάρε το Lenovo να γίνουμε μεγάλη παρέα,να έχουμε να λέμε!:D:D Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 5, 2013 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2013 Για συγκρίσεις συσκευών αυτού του τύπου έχουμε ξεχωριστό θεμα... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=371911 Παρακαλώ να περιορίσουμε τις συζητήσεις πέρα του Α850 και μόνο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrg Δημ. December 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2013 Έχετε πρόβλημα με τα 3G δεδομένα τις τελευταίες 2 μέρες; έχω Vodafone άλλα έχω την εντύπωση ότι υπάρχει γενικότερο πρόβλημα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. December 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2013 Έχετε πρόβλημα με τα 3G δεδομένα τις τελευταίες 2 μέρες; έχω Vodafone άλλα έχω την εντύπωση ότι υπάρχει γενικότερο πρόβλημα απο εχθες το βράδυ και μένα στο σπίτι που το δοκίμασα δε πιάνει 3g.Σε άλη συσκευή,άρα δε νομίζω να έχεις πρόβλημα. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrg Δημ. December 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2013 απο εχθες το βράδυ και μένα στο σπίτι που το δοκίμασα δε πιάνει 3g.Σε άλη συσκευή,άρα δε νομίζω να έχεις πρόβλημα. Πιάνει άλλα πολύ δύσκολα και αργά........ευχαριστώ για την απάντηση σου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. December 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2013 Πιάνει άλλα πολύ δύσκολα και αργά........ευχαριστώ για την απάντηση σου Ναι πιάνει το απλό 3G όχι το HSPA. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrg Δημ. December 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2013 Ναι πιάνει το απλό 3G όχι το HSPA. Είναι πρόβλημα όλων των εταιριών, γνωρίζεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jaguar13 Δημ. December 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2013 Παιδιά, όσοι από εσάς που το έχετε και έχετε sim cosmote, όταν χρησιμοποιείτε bluetooth δουλεύει κανονικά ή κολλάει? Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
axinak Δημ. December 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2013 Παιδιά, όσοι από εσάς που το έχετε και έχετε sim cosmote, όταν χρησιμοποιείτε bluetooth δουλεύει κανονικά ή κολλάει? Ευχαριστώ Δεν νομίζω να έχει καμιά σχέση η εταιρία !Εγώ έχω δυο κάρτες Vodafone και μιλάω με Bluetooth χωρίς πρόβλημα και από τις δυο κάρτες Παράθεση Ζητείται κόρη βενζινοπώλη για σοβαρή σχέση !! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 5, 2013 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2013 Δεν νομίζω να έχει καμιά σχέση η εταιρία !Εγώ έχω δυο κάρτες Vodafone και μιλάω με Bluetooth χωρίς πρόβλημα και από τις δυο κάρτες Κι όμως υπαρχει γενικότερο πρόβλημα με τον συνδυασμό Bluetooth hands free και cosmote σε αυτές τις συσκευές και γιαυτο ρωτάει ο φίλος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts