Administrators athanaso77 Δημ. December 4, 2013 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2013 Έχει βάλει κανείς στη συσκευή CWM ή TWRP Recovery; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. December 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2013 Έχει βάλει κανείς στη συσκευή CWM ή TWRP Recovery; δεν προλαβα να ασχοληθω μιας και η συσκευη ηταν φιλου αλλα με μια ματια που εριξα εδω στο φορουμ υπαρχουν οδηγοι για μεταγλωττιση και των δυο + εγκατασταση αρα πιστευω πως οποιος εχει στοιχειωδεις γνωσεις απο υπολογιστες και android δεν θα εχει κανενα προβλημα. το βασικο ειναι να μπουν σωστα οι drivers... Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 5, 2013 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2013 Βασικά ρωτάω αν εχει βρει κάποιος κάποιο έτοιμο μιας και αυτά τα home made δεν δουλεύουν πάντα σωστά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doukass Δημ. December 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2013 Παιδιά εγώ το πήρα τη Δευτέρα (το είχα παραγγείλει στις 14 Νοεμβρίου). Το κινητό είναι πένα. Αξίζει με τα χίλια... Δύο πράγματα θέλω να επισημάνω. -Για να το ξεκλειδώσεις, πρέπει να πατήσεις το πλήκτρο ενεργοποίησης πάνω δεξιά (ενώ στο blade που είχα, πατούσα ένα από τα πλήκτρα, άναβε η οθόνη και έσυρα για να ξεκλειδώσω), πράγμα λίγο άβολο. Υπάρχει τρόπος να ανάβει η οθόνη χωρίς να πατάω το πλήκτρο ενεργοποιήσης? (Ελπίζω να γίνομαι κατανοητός) -Δεν λειτουργει το ελληνικό λεξικό. Μου βγάζει μόνο ονόματα και οτι υπάρχει γενικά στις επαφές σαν πρότυπα λέξεων (μπορώ να κατεβάσω καποιο απο το play store?) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 5, 2013 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2013 Βάλε το swiftkey keyboard, το καλύτερο κατα τη γνώμη μου στην πρόβλεψη λέξεων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
africa_twin Δημ. December 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2013 Βάλε το swiftkey keyboard, το καλύτερο κατα τη γνώμη μου στην πρόβλεψη λέξεων. Με αυτό το πληκτρολόγιο μπορείς να γράψεις μηνύματα 160 χαρακτήρων; Παράθεση Μια βόλτα στο Ναύπλιο! La vita e bella!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 5, 2013 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2013 Με αυτό το πληκτρολόγιο μπορείς να γράψεις μηνύματα 160 χαρακτήρων; Όχι, αυτό έχει να κάνει με την κωδικοποίηση. Η καλύτερη λύση είναι η χρήση του gravitybox στο οποίο με το strip unicode σου παρέχει αυτή τη δυνατότητα με το default πληκτρολόγιο στην default εφαρμογή sms, αλλά δεν ξέρω αν το έχει δοκιμάσει κανείς να δει αν δουλεύει στη συγκεκριμένη συσκευή. Οι εναλλακτικές που έχεις είναι ή η χρήση του greek keyboard ή το handcent sms. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
africa_twin Δημ. December 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2013 Όχι, αυτό έχει να κάνει με την κωδικοποίηση. Η καλύτερη λύση είναι η χρήση του gravitybox στο οποίο με το strip unicode σου παρέχει αυτή τη δυνατότητα με το default πληκτρολόγιο στην default εφαρμογή sms, αλλά δεν ξέρω αν το έχει δοκιμάσει κανείς να δει αν δουλεύει στη συγκεκριμένη συσκευή. Οι εναλλακτικές που έχεις είναι ή η χρήση του greek keyboard ή το handcent sms.Επειδή δεν θέλω να έχω πολλές εφαρμογές εγκατεστημένες που κάνουν τα ίδια πράγματα χρησιμοποιώ με την default εφαρμογή sms το greek keyboard το οποίο είναι λιτό, πανάλαφρο και έχει και την επιλογή "SMS" για να γράφεις μηνύματα 160 χαρακτήρων. Το μόνο αρνητικό είναι ότι δεν έχει πρόβλεψη λέξεων για πιο γρήγορη εισαγωγή που θα το έκανε ασυναγώνιστο. Ελπίζω σε μελλοντική αναβάθμιση να προστεθεί και αυτή η δυνατότητα... Παράθεση Μια βόλτα στο Ναύπλιο! La vita e bella!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DaDiRa Δημ. December 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2013 Επιτέλους το κινητό ήρθε! Θα παω σε λιγάκι να το παραλάβω και θα σας γράψω απόψεις το βραδάκι :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
labomber Δημ. December 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2013 έχει υπόψιν κανείς γιατί όταν με καλούν χτυπάει μια δυο φορές και πετάει την κλήση στις αναπάντητες...μήπως είναι θέμα κάποιας ρύθμισης...επίσης το wifi ενώ το ενεργοποιώ μετά από λίγο απενεργοποιείτε μόνο του...ευχαριστώ εκ τον προτέρων για οποιαδήποτε απάντηση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Manux_oS Δημ. December 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2013 έχει υπόψιν κανείς γιατί όταν με καλούν χτυπάει μια δυο φορές και πετάει την κλήση στις αναπάντητες...μήπως είναι θέμα κάποιας ρύθμισης...επίσης το wifi ενώ το ενεργοποιώ μετά από λίγο απενεργοποιείτε μόνο του...ευχαριστώ εκ τον προτέρων για οποιαδήποτε απάντηση πρώτη αναφέρει κάποιος τέτοιο πρόβλημα. Αν δε βρεις πιο εύκολη λύση τότε δοκίμασε να flash-αρης την multilanguage rom που κυκλοφορεί στο needrom.com Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DaDiRa Δημ. December 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2013 (edited) Ήθρε λοιπόν η ώρα να γράψω και εγώ τη γνώμη μου. Δεν είναι ολοκληρωμένη, αλλά να είστε σίγουροι πως θα επιστρέψω :p Πρώτ' απ' όλα, να πω ότι είναι άριστο για τα χρήματά του, ειδικά αν αναλογιστούμε το γεγονός ότι υπάρχουν κινητά στα ίδια χρήματα που δεν είναι καν "smart". Η οθόνη του με εντυπωσίασε. Έχει αρκετά δυνατό φωτισμό (αν και ακόμα δεν το χρησιμοποίησα κάτω από δυνατό ήλιο) και πολύ καθαρή απεικόνηση των χρωμάτων. Η απόκρισή του είναι ταχύτατη, ακόμα και την ώρα που κατέβαζα 5 εφαρμογές ταυτόχρονα. Το facebook (που αλλού αναφέρθηκε ότι κολλάει) τρέχει μια χαρά, χωρίς κολλήματα. Γενικά το "test" που του έκανα με τα παιχνίδια Angry Birds, Subway Surfers, Temple Run, Fruit Ninja, Cut The Rope, Jetpack Joyride και μερικά άλλα, τρέχουν όλα χωρίς κανένα πρόβλημα. Τα video παίζουν επίσης καλά, και σε συνδιασμό με την όμορφη απεικόνηση των χρωμάτων είναι πολύ ευχάριστη η παρακολούθησή τους. Στα αρνητικά, τώρα, έχω να βάλω -φυσικά- την κάμερα, η οποία είναι πολύ μέτρια για ένα τέτοιο κινητό (όχι για την τιμή του, αλλά για τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά του) και το ηχείο, το οποίο είναι μεν δυνατό σε ήσυχους χώρους, αλλά καλύπτεται πολύ εύκολα από άλλους ήχους, σε περίπτωση φασαρίας. Τέλος έχω να πω για την μπαταρία. Το έβγαλα στο 100%, αλλά μετά από 1 ώρα εκτεταμένης χρήσης έφτασε πολύ εύκολα στο 55%. Υποθέτω πως αυτό είναι μέχρι να στρώσει η μπαταρία, ή ίσως να έκανα λάθος που το έβγαλα τόσο γρήγορα και δεν το άφησα 10 ώρες (όπως προτείνουν πολλοί την πρώτη φορά). Εδώ να πω και για την τραγική εμπειρία που είχα μέχρι να ανοίξω το back cover. Μετά από το σπάσιμο όλων των νυχιών των δακτύλων μου αποφάσισα να το ανοίξω από τα πλάγια με ένα μικρό κοπιδάκι, ανασηκώνοντας λίγο το καπάκι. Όπως καταλάβατε τραυμάτισα λίγο το πλαστικό, αλλά δεν με πειράζει αφού, μπορώ να το αλλάξω, και από πάνω υπάρχει η σιλικόνη. Και τώρα που είπα για την σιλικόνη, να τονίσω πως αν και πολύ καλή για την προστασία του κινητού, δυσκολεύει πολύ το πάτημα των κουμπιών την έντασης του ήχου. Να κλείσω με δύο ερωτήσεις: Αν μπορεί να μου πει κάποιος πως ενεργοποιώ τον φωτισμό των πλήκτρων αφής στο κάτω μέρος, γιατί δεν φαίνονται καθόλου (ειδικά αν έχεις δυσχρωματοψία!). Επίσης να με διαφωτίσετε λίγο με το 3G, διότι δεν έχω ιδέα. Το "Data connection" που έχει δεν είναι το 3G; Το έχω στο off, αλλά παρ' όλ' αυτά μου δείχνει ανά διαστήματα ότι είναι ανοιχτό στην πάνω μπάρα με το σήμα. Επίσης, για να δω τα e-mails μου πρέπει να έχω ανοιχτό τον συγχρονισμό ή αρκεί ένα refresh; Edited December 6, 2013 by DaDiRa Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas123464 Δημ. December 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2013 Στα 69,99$ το εβαλε και το to2c.com οπως και το minideal.net μονο που εχει μαζι με ενα επιπλεον πισω καπακι,μεβρανη οθονης,θηκη σιλικονης και δερματινη θηκη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
africa_twin Δημ. December 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2013 Και τώρα που είπα για την σιλικόνη, να τονίσω πως αν και πολύ καλή για την προστασία του κινητού, δυσκολεύει πολύ το πάτημα των κουμπιών την έντασης του ήχου.Κι εγώ είχα το ίδιο πρόβλημα με τα πλαϊνά πλήκτρα (όπως και όλοι οι υπόλοιποι φαντάζομαι) μέχρι που με ένα κοφτερό νυστέρι το χειρούργησα σε εκείνο το σημείο (αφαίρεσα το κάλυμμα των πλήκτρων) και είμαστε όλοι χαρούμενοι... :D Παράθεση Μια βόλτα στο Ναύπλιο! La vita e bella!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. December 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2013 Κι εγώ είχα το ίδιο πρόβλημα με τα πλαϊνά πλήκτρα (όπως και όλοι οι υπόλοιποι φαντάζομαι) μέχρι που με ένα κοφτερό νυστέρι το χειρούργησα σε εκείνο το σημείο (αφαίρεσα το κάλυμμα των πλήκτρων) και είμαστε όλοι χαρούμενοι... :D Και εγω αυτο εκανα τελικα.....:lol: Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilk Δημ. December 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2013 Έχω 2 μέρες το τηλέφωνο και μόνο καλά λόγια έχω να πω. Θα πω και για κάποια θέματα που έχουν αναφερθεί εδώ. -Για να ανοίξετε το καπάκι μην ξεκινήσετε από την οπή αλλά στο κέντρο από τα πλάγια. Είναι πολύ πιο εύκολο. -Στην αρχή είναι καλό να κάνουμε μερικούς πλήρως κύκλους φόρτισης. Περιμένουμε να φτάσει κάπου στο 5-10% και μετά το φορτίζουμε μέχρι 100%. Καλό είναι να μην το αφήσουμε να σβήσει από μπαταρία. Δεν υπάρχει λόγος να το αφήσουμε στην πρίζα αφού φτάσει στο 100% (αυτό που λένε 8-10 ώρες). Με το που φορτιστεί πλήρως το κύκλωμα κλείνει αυτόματα και το τηλέφωνο δεν φορτίζει άλλο ακόμα και να το έχουμε στην πρίζα. -Και εμένα στην αρχή η μπαταρία καταναλώνεται πολύ γρήγορα (μέχρι 85%) αλλά μετά έχει φυσιολογική κατανάλωση. Έχω προσέξει ότι με ανοιχτό το WiFi η κατανάλωση είναι πολύ μεγάλη. -Για όποιον δεν χρησιμοποιεί δεδομένα 3G, να το βάλει στο GSM για μεγαλύτερη αυτονομία. Το ίδιο και με WiFi Bluetooth Gps. Όταν δεν τα χρειαζόμαστε τα κλείνουμε. -Για όποιον δεν το πήρε root και με Ελληνικά (όπως εγώ) υπάρχει εύκολος τρόπος να περάσεις την rom με Ελληνικά και ταυτόχρονα και αυτόματα να γίνει root το τηλέφωνο. Το έκανα και εγώ που δεν είμαι και "άσσος" σε αυτά. Αν ενδιαφέρεται κάποιος θα το γράψω. -Η ένταση του ήχου (ringtone, κλήση, ακουστικά κτλ.) επίσης διορθώνετε αν είστε root με το MTK Engineering από Google Play. -Ο χώρος αποθήκευσης για τις εφαρμογές μπορεί να αυξηθεί γιατί όντως είναι μικρός. ΕΔΩ υπάρχει κάτι αντίστοιχο για τα MT6589. Έχει βασιστεί στο http://chinamobiles.org/th...mtk657x.35103/ που έχει αντίστοιχα και για το MT6577 και έχει δοκιμαστεί για το ZTE V889S. Προσωπικά δεν το έχω κάνει (όχι ακόμα). Αυτά για τώρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doukass Δημ. December 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2013 Η κάμερα του πάντως δεν την παλεύει καθόλου. Ξέρει κανένας σε ποια ρύθμιση έχει την καλύτερη απόδοση? Σε σχέση με το Blade I δηλαδή, αν κ έχουν ίδια ανάλυση, οι φωτό είναι 3 φορές χειρότερες. Βγάζω ένα Α4 κείμενο από κοντά και δε φαίνεται τίποτα μετά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DaDiRa Δημ. December 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2013 Κι εγώ είχα το ίδιο πρόβλημα με τα πλαϊνά πλήκτρα (όπως και όλοι οι υπόλοιποι φαντάζομαι) μέχρι που με ένα κοφτερό νυστέρι το χειρούργησα σε εκείνο το σημείο (αφαίρεσα το κάλυμμα των πλήκτρων) και είμαστε όλοι χαρούμενοι... :D Φοβάμαι μη κάνω καμία χαζομάρα και χαλάσει τελείως μετα :/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilk Δημ. December 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2013 (edited) Τελικά έκανα την αύξηση του αποθηκευτικού χώρου για τις εφαρμογές και πήγαν όλα καλά. Υπήρχε η επιλογή για 1Gb ή 2Gb. Προσωπικά το έκανα στο 1Gb. Νομίζω θα είμαι εντάξει αλλά και να θέλω 2Gb τώρα που το έμαθα είναι εύκολο. Για όποιον θέλει να την κάνει πρέπει να προσέξει καλά όλα τα βήματα, να κάνει πρώτα backup γιατί μετά από τη διαδικασία χάνονται όλα. Ανεβάζω και το αρχείο .zip για την εφαρμογή για να μην χρειαστεί να γραφτείτε στο Γερμανικό site. H διαδικασία περιγράφεται ΕΔΩ. Το σωστό αρχείο για το τηλέφωνο μας (MT6577) είναι αυτό που ανεβάζω εγώ. Edited December 7, 2013 by vasilk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 6, 2013 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2013 backup πως έκανες; Με το Lewa Recovery; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john654321 Δημ. December 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2013 Aμα θελουμε να αλλαξουμε rom ψαχνουμε με βαση το μοντελο του κινητου ή με βαση το ονομα του επεξεργαστη(mtk6577)? Παράθεση Never again UMI Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. December 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2013 Με βαση το μοντελο παντα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DaDiRa Δημ. December 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2013 Δε ξέρω για εσάς, αλλά η μπαταρία του δικού μου είναι πολύ αδύναμη. Το άφησαν σαν πρώτ φορά όλο το βράδυ, και σήμερα το πρωί, το έβγαλα, ίσα ίσα που μπήκα να κάνω κάτι αναβαθμίσεις και να δω τα mails μου και κατέβηκε πολύ γρήγορα στο 79%. Είδα και τις εφαρμογές που έτρεχαν, αλλά δεν υπήρχε καμία πέρα από τις βασικές. Θα κατεβάσω κανένα πρόγραμμα απ' αυτά που κάνουν εξοικονόμηση μπαταρίας μήπως και δω διαφορά, αλλά αν δεν δουλέψει ούτε αυτό θα αγοράσω δεύτερη μπαταρία. Ακόμα και καταναλώνεται με τους ίδιους ρυθμούς και η δεύτερη, θα έχω τον διπλάσιο χώρο από τώρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. December 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2013 Δε ξέρω για εσάς, αλλά η μπαταρία του δικού μου είναι πολύ αδύναμη. Το άφησαν σαν πρώτ φορά όλο το βράδυ, και σήμερα το πρωί, το έβγαλα, ίσα ίσα που μπήκα να κάνω κάτι αναβαθμίσεις και να δω τα mails μου και κατέβηκε πολύ γρήγορα στο 79%. Είδα και τις εφαρμογές που έτρεχαν, αλλά δεν υπήρχε καμία πέρα από τις βασικές. Θα κατεβάσω κανένα πρόγραμμα απ' αυτά που κάνουν εξοικονόμηση μπαταρίας μήπως και δω διαφορά, αλλά αν δεν δουλέψει ούτε αυτό θα αγοράσω δεύτερη μπαταρία. Ακόμα και καταναλώνεται με τους ίδιους ρυθμούς και η δεύτερη, θα έχω τον διπλάσιο χώρο από τώρα. Στο δικο μου,πεφτει απο το 100% στο 80% σχετικα γρηγορα,αλλα μετα ειναι σε νορμαλ ρυθμους η αποφορτιση. Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
africa_twin Δημ. December 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2013 αλλά αν δεν δουλέψει ούτε αυτό θα αγοράσω δεύτερη μπαταρία.Επειδή με ενδιαφέρει και μένα η αγορά 2ης μπαταρίας αλλά δεν έχω βρει κάποια σε ικανοποιητική τιμή, αν βρεις κάτι ενημέρωσε μας εδώ... Παράθεση Μια βόλτα στο Ναύπλιο! La vita e bella!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts