tzivanas Δημοσιεύτηκε August 17, 2013 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε August 17, 2013 Alcatel One Touch IDOL X (6040-6040D) http://www.alcatelonetouch.com/contents/products/color/idol-x-308-360-01.png Size:140.4 x 67.5 x 6.9mm Weight:130g Screen:5” Full HD IPS 1080 x 1920 pixels Display:16M color display Colors:SlateFlash+RedFlash+Yellow Single SIM Version : 6040 / 6040A Dual SIM Version : 6040D / 6040E Screen : 5” Full HD IPS 1080 x 1920 pixels, “0” bezel (2.4mm edge-to-edge), Dragontrail Glass Display : 16M color display, Black Crystal touch panel, Multi-touch 5 points Proximity Sensor : Yes Light Sensor : Yes Others : Oleophobic coating Main Camera : 13.1 Mpxl camera autofocus with HDR, face detection, touch focus, panorama, burst mode, night mode, timer, ISO control, ... Autofocus : Yes Digital Zoom : Yes Sub Camera : 2 Mpxl Full HD, 1080p 30fps Video Capture : 1080p@30fps LED Flash : Yes Video Player : 1080p@30fps Video Codec : H.264/H.263/MPEG-4/ XVID/VP8/VC-1 Video Streaming : 1080p@30fps Operating System : Android Jelly Bean 4.2 Network : GSM Quadband (850/900/1800/1900), UMTS (EMEA - APAC) 900/2100, UMTS (LATAM - APAC) 850/1900/2100 CPU : Quad Core 1.5 GHz CPU HSPA : DC-HSPA (HSDPA/HSUPA) / 42 Mbps downlink, 11 Mbps uplink Wi-Fi : Wi-Fi 802.11b/g/n, Wi-Fi Direct, Wi-Fi Display Game : Yes Bluetooth : 4.0 A2DP Micro USB : 2.0 high speed A-GPS : GPS with A-GPS E-compass : Yes Internal Memory : 8GB EMMC + 2GB RAM (Single SIM) / 16GB EMMC + 2GB RAM (Dual SIM) End User Memory : 5.5GB (Single SIM) / 12.7GB (Dual SIM) MicroSD Card : up to 32GB / no MicroSD card for dual SIM version Voice Codec : HR / FR / EFR / AMR / NB / AMR-WB Others : Micro SIM, EAP SIM, USB Modem Tethering: Plug & Play, Hotspot Music Player : Supported formats: MP3, MP2, AMR, MIDI, Vorbis, APE, AAC, AAC+, FLAC Sound Effects : Yes FM Radio RDS : Yes HD Voice : Yes Noise Cancellation : Yes HAC : M3 (6040A / 6040E only) Handsfree : Yes Vibrator : Yes Flight Mode : Yes Flip to Mute : Yes Battery Lithium : 2000mAh Talk Time : 20h(2G) / 12h(3G) Standby Time : 320h(2G) / 240h(3G) Charging Time : 2.5h Music Play Time : 36h Charger : Slim charger head Cable : USB cable Headset : 3.5 jack In-Ear stereo headset Quick User Guide : Yes SAR : IDOL X CE User Manual 6040X Head: 0.264W/kg, Body: 0.584 W/kg; 6040D Head: 0.264 W/kg, Body: 0.584 W/kg Παράθεση kouloukith.blogspot.com = pc help και όχι μόνο Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navouxodonosoras Δημ. August 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2013 Μετα την πρωτη μου επαφη με συσκευες της εταιρειας που μου αφησε θετικοτατες εντυπωσεις αν βγει σε μια λογικη τιμη αυτο θα ειναι το επομενο μου... Παράθεση EVERYTHING YOU KNOW IS WRONG! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Deadly_Sin1629395575 Δημ. August 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2013 Ωχ, να κατι που δεν περιμενα απο την alcatel! Ξερουμε ποτε θα ερθει προς τα εδω? Επισης ο επεξεργαστης τι λεει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Terminator Δημ. August 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2013 O ιδιος επεξεργαστης (ΜΤΚ 6589) χρονισμένος στα 1.2 σε ενα Star b94m (κινεζικο) που εχω εγω απλα ΠΥΡΟΒΟΛΑΕΙ.Στα 1,5 που ειναι αυτο θα ειναι ακομη καλυτερος ΑΛΛΑ σε συνδυασμο με την μεγαλη οθονη εαν δεν εχει ΤΕΡΑΣΤΙΑ μπαταρια θα εχει μικρη αυτονομία. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimmelis Δημ. August 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2013 Άντε να δούμε καλή τιμή γιατί μ'αρέσει και βγάζει και δίκαρτο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RaNd_gr Δημ. September 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2013 Εχει κυκλοφορησει προσφατα και εκδοση με 32GB για single και dual sim. Επισης εχει OGS οθονη και Sony Exmor RS camera. Κυκλοφορει περισσοτερο σαν TCL Idol X S950 Dual Sim Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HitNrun Δημ. October 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2013 Καλησπερα, εχω αγορασει το συγκεκριμενο μοντελο και ειναι απο τα καλυτερα κινιτα που εχω πιασει, μπορω να πω οτι ειναι πιο γρηγορο απο το σ3 γιατι ειχα και ξερω, η ανταποκρηση της οθονης ειναι παρα πολυ καλη και το σημαντικοτερο, ειναι πως η τιμη του ειναι παρα πολυ χαμηλη για αυτο που προσφερει. Το προβλημα μου ειναι οτι απο κει που το πηρα ειχε το κοστουμ ρομ της μιυι το οποιο δεν συμπεριλαμβανει ελληνικα. ξερω καλα αγγληκα απλα θελω να εχει και ελληνικα. το κινιτο δεν ειναι ουτε καν ρουταρισμενο και δν εχω μεγαλη εμπυρεια στο ρουτ/φλας και θα ηθελα αν μπορει καποιος να μου δωσει καποιες οδυγιες. Π.χ. Βημα1, Βημα2 κλπ. Ευχαριστω πολυ εκ των προτερων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RaNd_gr Δημ. October 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2013 Για το recovery δες εδω, μεσω του MobileUncle, recovery update.-> http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2248396 Για ελληνικα κανε υπομονη λιγες μερες μηπως και κατεφερω να κανω port καποια rom που να εχει ελληνικα. Ηδη κανω καποιες αποπειρες εδω -> http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2451831 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GreekTrelos Δημ. October 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2013 Καλησπερα σας. Για το συγκεκριμενο μοντελο ξερουμε αν πωλειται με ελληνικο μενου? ή Ειναι αυτο απο την ευρωπαϊκη αντιπροσωπεια που κυκλοφορει εδω? Και κατι αλλο οποιος ξερει. Το εχω βρει στο vnp μονο ξερει κανεις αν το πουλανε αλλου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minas_Kriti Δημ. November 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2013 Καλησπέρα σας.Ενδιαφέρομαι για αγορά τηλεφώνου και θα ήθελα τη γνώμη σας.Δεν νομίζω να το έχουν πάρει πολλά άτομα το συγκεκριμένο αν και φένεται πολύ καλό.Πριν δώ αυτό το κινητό ήμουν έτοιμος να πάρω το Thl w11 αλλά άλλαξα γνώμη.Κάποιος που έχει το τηλέφωνο να γράψει όσο αναλυτικά μπορεί εντυπώσεις,απο πιο site το αγόρασε και το gps αν λειτουργεί σωστά αλλά και γενικά όλο το τηλέφωνο πως τα πάει.(Ελληνικά,Play store περιλαμβάνει;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pdasnews Δημ. November 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2013 Γεια σου φιλε, εγω πριν 2 μερες το πηρα στην εκδοση TCL και μεχρι τωρα εχω χ...ει απο τη χαρα μου. Το τηλεφωνο εναι κοσμημα. Τελεια οθονη, λεπτο και ελαφρυ.. Για μπαταρια δε ξερω ακομα και για Gps με υποβοηθηση από το δικτυο στιγμιαια.. link με coupon code MOE Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minas_Kriti Δημ. November 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2013 Γεια σου φιλε, εγω πριν 2 μερες το πηρα στην εκδοση TCL και μεχρι τωρα εχω χ...ει απο τη χαρα μου. Το τηλεφωνο εναι κοσμημα. Τελεια οθονη, λεπτο και ελαφρυ.. Για μπαταρια δε ξερω ακομα και για Gps με υποβοηθηση από το δικτυο στιγμιαια.. link με coupon code MOE Καλορίζικο...!!!Είναι multilanguage?Ελληνικά περιλαμβάνει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pdasnews Δημ. November 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2013 Θα έπρεπε να εχει ελληνικα όπως μου εταξε αλλα έχει μονο ελληνικο πληκτρολόγιο. Δε με νοιαζει καθόλου γιατι η ρομ που εβαλε πάει πολυ καλά και δε σκεφτομαι να το πειράξω.(Προς το παρον). Γενικά επειδή εχω πιάσει πολλά κινεζικα στα χερια μου το μηχανάκι ειναι πολύ μπροστα σε ποιότητα. Τι G4 και βλακίες... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HitNrun Δημ. November 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2013 Το εχω 1 βδομαδα το κινιτο και θα σας πω τα + και τα - του γιατι το εχω λιωσει. Η μποαταρια του που ανεφεραι ενα παλικαρι πιο πανω, εμενα μου κραταει ολη τη μερα και αυτο με 4 ωρες συνεχες ιντερνετ, παιχνιδιου κλπ και γουαι φαι ανοιχτω 100%. Δοκιμασα μια μερα να δω ποσο αντεχει σε κανονικη λειτουργεια, δλδ λιγο ιντερνετ και παιχνιδι πανω κατω καμια ωρα και τηλεφονα και μνμτ φυσικα και κραταει ανετα 2 24ωρα. παμε στα + 1. Τελεια οθονη φουλ ειτσ ντι 2.υπερβολικα γρηγορο (ειδα καποιος σκευτεται για το Τι ειτσ ελ, του προτεινω να παρει αυτο ειναι πολυ καλυτερο) 3. δεν κολλαει πουθενα τα - ειναι 1.Στα πολυ βαρια παιχνιδια που ειναι φουλ ειτσ ντι πεφτουν τα φπσ, εχω συναντησει 1 βεβαια μονο αλλα δεν παιζεται 2.Αν και η καμερα ειναι οπλυ καλη συγκρινοντας την με μια 8αρα του αι φοουν δν ειναι τοσο καλη γιατι το προγραμμα φοτο που εχει η ρομ δν εχει καλη εξισοροπηση του ισο και το κλειστρο αργει με αποτελεσμα στο μεγαλο ζουμ να μην ειναι τοσο καθαρη (ειναι πολυ καλη ομως, απλα μιλαω για λεπτομεριες) 3.Δεν εχει ελληνικα αλλα αυτο μονο για αυτους που δεν ξερουν αγγλικα ειναι - Στην γουιντ ρωτησα ποσο κανει το αλκατελ και μου ειπαν 350ευρο ενω το τι σι ελ κανει 250ευρο και αυτο εχει 32 γκιγκα ρομ οχι 8 οπως το αλκατελ. προτεινω ανεπιφιλακρα το τι σι ελ παιδες. Ειναι ενα ομορφο τερας που μπορει να σκισει το ιντερνετ στα 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosa12 Δημ. November 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2013 ξερεις αν υποστηριζει dlna ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chba Δημ. November 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2013 Πολύ δυνατό και κομψό μηχάνημα αλλά βγάζει όντως μια ημέρα χρήσης ένα 5ιντσο FHD, τετραπύρηνο τηλέφωνο, με μπαταρία χωρητικότητας 2.000 mAh;! :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pdasnews Δημ. November 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2013 2 μερες βγαζει εμενα με πολυ σκαλισμα τωρα στην αρχη. Εχει πολυ καλή διαχειρηση ενεργειας standby. Ολο το βράδυ καιει 4% Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosa12 Δημ. November 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2013 παιδια παραγγειλα το tcl idol x αν και ψηνομουν και για το hero αλλα τελικα με κερδισε το idol το πηρα απο merimobiles με stock rom διοτι θελω miracast οπου υποστηριζει η τηλεοραση μου δεν ηξερα αν χανεται με την rom που βαζουν αυτοι προς αναμονη και για τις δικες μου εντυπωσεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pdasnews Δημ. November 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2013 Πεστου να στο φλασαρει γιατι δεν εχει google play με stock rom. Ασε που η ρομ που θα σου βαλει ειναι πολυ καλη και εχει και miracast Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosa12 Δημ. November 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2013 φιλε με εσωσες ηδη εχω στειλει email Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HitNrun Δημ. November 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2013 ξερει κανεις πως θα το κανουμε αντροιντ 4.3 η 4.4 το tcl s950? προσπαθω να βρω κανα θρετ σε κανενα φορουμ αλλα δεν ειχα πολυ τυχη. αν καποιος ξερει παρακαλω ας απαντησει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HitNrun Δημ. November 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2013 Πολύ δυνατό και κομψό μηχάνημα αλλά βγάζει όντως μια ημέρα χρήσης ένα 5ιντσο FHD, τετραπύρηνο τηλέφωνο, με μπαταρία χωρητικότητας 2.000 mAh;! :confused: 2 μερες δεν μου κραταει εμενα με σκαλισμα, σημερα για παραδειγμα ειχα ταξιδι και επεζα παιχνιδια περιπου 5-6 ωρες και το κινιτο απο 93% πηγε 56%. αλλα οταν λεω 5-6 ωρες, ασταματητα. δεν το αφησα σε υσηχεια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pdasnews Δημ. November 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2013 Eνταξει αυτο δεν ειναι σκαλισμα, αυτο ειναι ξεσκαλισμα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pdasnews Δημ. November 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2013 Μου εβγαλε σημερα auto update τη 1007 αλλα δε ξερω αν πρεπει να τη βάλω. Το εχει κανει κανεις να μας πει εντυπωσεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HitNrun Δημ. December 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2013 που σου το εβγαλε αυτο για update? στο system update? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts