nikoseggo Δημ. September 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2013 Για να το παρουσιασει εδω , εγω λεω σιγουρα απορω ομως πως στο καλο το ειχε καταστημα εδω και 25 μερες πριν την παρουσιασει του:confused: Από ότι έχω καταλάβει, πολλά κινητά βγαίνουν πρώτα στην αγορά της Κίνας και μετά κανα μήνα ανακοινονωνται επίσημα από τις εταιρείες, αυτό γίνεται κυρίως για την αγορά της Ευρώπης. Παράθεση AI BE ΣΕ ΛΕΩ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tethys Δημ. September 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2013 http://techblog.gr/mobile/huawei-ascend-g700-officially-announced-5658/ υπάρχει η πιθανότητα να έρθει και Ευρώπη, λέτε να έρθει και Ελλάδα; Θα έρθει Ελλάδα και μάλιστα από όσο γνωρίζω κάποια στιγμή μέχρι τα τέλη Οκτώβρη ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoseggo Δημ. September 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2013 Καλά νέα αυτά. Αν επιτρέπεται κιόλας από που η πληροφορία; Παράθεση AI BE ΣΕ ΛΕΩ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. September 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2013 Πολύ σοβαρή πρόταση... άντε να έρθει με το καλό , θα ΄ναι γύρω στα 250E αυτό το τούμπανο;;; δεν νομίζω.. Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maroulisk Δημ. September 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2013 εγω ακομα περιμενω:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tiger30 Δημ. September 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2013 (edited) maroulisk ποσες μερες εκανε να παρει πληροφοριες το tracking number σου? Εγω παρηγγειλα τελικα το honor 3, πηρα tracking number την παρασκευη απο singpost αλλα ακομα δεν εχει γινει καμμια εισαγωγη πληροφοριων, κοινως item not found. Edited September 10, 2013 by tiger30 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maroulisk Δημ. September 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2013 (edited) σε 2 μερες περιπου. Απο εκει το πηρες και εσυ? Ποιο καλο το 3 αλλα ποιο ακριβο Edited September 10, 2013 by maroulisk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tiger30 Δημ. September 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2013 σε 2 μερες περιπου. Απο εκει το πηρες και εσυ? Ποιο καλο το 3 αλλα ποιο ακριβο Οχι, απο aliexpress. Καλο μαγαζι με καλο feedback απλως δεν το ειχε βαλει το minideal ακομα και τελικα την εκανα απο αλλου την παραγγελια. Παντα εντος 2 ημερων ενημερωνεται το singpost για τα tracking? Εσυ με τι μεταφορικη το επελεξες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maroulisk Δημ. September 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2013 απλη , μην φαω κανα τελωνιο... http://www.track-trace.com/post βαλτω εδω , και πες λιγο την σελιδα που το βαζεις εσυ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tiger30 Δημ. September 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2013 (edited) απλη , μην φαω κανα τελωνιο... http://www.track-trace.com/post βαλτω εδω , και πες λιγο την σελιδα που το βαζεις εσυ Οταν λες απλη εννοεις china post? το china post αργει πολυ (μπορει να φτασεις στο διμηνο). Εγω μπαινω Singpost γιατι εχω επιλεξει αυτην την μεταφορικη (κιαυτη απλη ειναι και ειναι υποτιθεται πιο γρηγορη:shifty:) αν και εχω δοκιμασει και την σελιδα που ανεφερες αλλα ουτε και εκει μου βγαζει κατι. :mad: Edited September 10, 2013 by tiger30 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maroulisk Δημ. September 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2013 (edited) Singpost και εγω . :) σημερα ηρθαν οι θηκες και τα προστατευτικα οθονης .... σε καλο δρομο ειμαι Edited September 11, 2013 by maroulisk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tiger30 Δημ. September 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2013 (edited) Εσυ πας σφαιρα :lol:. Εγω επικοινωνησα πριν λιγο με τον κινεζο και μου ειπε οτι το εστειλε σημερα γιατι περασε την τελευταια αναβαθμιση που βγηκε χθες ;) οποτε tracking number σε δυο μερες παλι :mad: Στο κινεζικο site της huawei βγηκε αναβαθμιση για το g700:) Date: 2013-9-5 Version: V100R001CHNC00B134 File Size: 720.99 MB Υ.Γ Βαλε φυσικα μεταφραστη. Edited September 11, 2013 by tiger30 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maroulisk Δημ. September 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2013 ναι , αλλα αν το βαλω δεν θα χασω το ρουτ και τα ελληνικα που μου εβαλαν??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tiger30 Δημ. September 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2013 ναι , αλλα αν το βαλω δεν θα χασω το ρουτ και τα ελληνικα που μου εβαλαν??? Ναι αυτο ειναι σιγουρο, το θεμα ειναι ποσο γρηγορα θα βγαλουν τα τσακαλια του xda ρουτ με αυτην την εκδοση και μετα περνας απο πανω αν θελεις την εφαρμογη με τις γλωσσες;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. September 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=dqoC4j5IcGk ένα unboxing.. δεν βρήκα καλύτερο..! Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karebouras Δημ. September 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2013 Τι λεει το κινητο ρε παιδια το εχεις κανεις? Καλη τιμη ¨και specs με ψιλομικρη μπαταρια ομως αλλα αξιζει πιστευω. Δεν το βλεπω πολυ "δημοφιλες" ομως,πως κ ετσι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoseggo Δημ. September 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2013 Καλημέρα Νικόλα και καλή εβδομάδα. Το Huawei Ascend G700 αναμένεται στις χώρα μας κάποια στιγμή τον επόμενο μήνα. Μείνε συντονισμένος στη σελίδα μας για να μάθεις πρώτα από εδώ όλα τα τελευταία νέα. Σε ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον :) ήταν η απάντηση του huawei device στο Facebook Παράθεση AI BE ΣΕ ΛΕΩ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maroulisk Δημ. September 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2013 Παιδια το τηλέφωνο ειναι στα χερια μου πρωτες εντυπώσεις πολυ καλες γρηγορο και με πολυ καλη διαχείριση τις μνήμης εχει πανω 4.2.1 και ελληνικα , googleplay και πολλες εφαρμογες τις εταιριας ακουστική καλη και η καμερα μεσα στο σπιτι να πω την αλήθεια μου φανηκε πολυ καλη , ποιο πανω και απο το Ν8 τις γυναικας μου . ερωτηση τωρα... αν βγει για το τηλ η 4..2.2 να την περασω η θα χασω οτι μου εβαλαν? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tiger30 Δημ. September 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2013 Βγαλε φωτο το κινητο την συσκευασια..... τα παντα! :lol::lol::lol: Εγω το λιγουρι ειμαι στην αναμονη και θελω να χαρω με τις αφιξεις των κινητων αλλων συμφορουμιτων :w00t::w00t::w00t: Μην βιαζεσαι ακομα με αναβαθμισεις μαθε πρωτα τι παιζει και πως παιζει και μετα εχεις ολο τον χρονο μπροστα σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoseggo Δημ. September 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2013 Αν πάρεις την αναβάθμιση σε 4.2.2 θα χάσεις τα ελληνικά στο μενού και ότι ρύθμιση σου έκαναν από το κατάστημα. Σε πόσες μέρες σου ήρθε; Παράθεση AI BE ΣΕ ΛΕΩ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maroulisk Δημ. September 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2013 απο 28-8 παραγγελία το εστειλαν 30-8 στο ταχυδρομείο [sigpost] 15 -9 ηταν ελλαδα και 17 Ιωαννινα ειχε και μια θηκη δωρο , μπλε το χρομα τις , σιλικόνης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tethys Δημ. September 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2013 απο 28-8 παραγγελία το εστειλαν 30-8 στο ταχυδρομείο [sigpost] 15 -9 ηταν ελλαδα και 17 Ιωαννινα ειχε και μια θηκη δωρο , μπλε το χρομα τις , σιλικόνης Καλορίζικο! Προσωπικά θα περιμένω να το πάρω από Ελλάδα για να έχω και την κάλυψη της ελληνικής αντιπροσωπείας ;) Όπως και να έχει, πιστεύω για τα λεφτά του είναι εξαιρετική συσκευή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maroulisk Δημ. September 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2013 Tο θεμα ειναι ποσο θα το κοστολογήσουν εδω ..... μην δουμε τιποτα τρελα νουμερα :wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoseggo Δημ. September 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2013 Tο θεμα ειναι ποσο θα το κοστολογήσουν εδω ..... μην δουμε τιποτα τρελα νουμερα :wacko: Τους ρώτησα αλλά δε γνωρίζουν ακόμη την τιμολόγηση. Αν κάνει 250 καλά θα είναι, αλλά φοβάμαι ότι θα φτάσει τα 300 ευρώ. Και γω πάντως θα περιμένω να έρθει Ελλάδα για να το αγοράσω. Παράθεση AI BE ΣΕ ΛΕΩ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ulvergr Δημ. September 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2013 (edited) Μολις το χτυπησα και εγω...τωρα περιμενουμε!!εχει κοιταξει κανεις για root/roms? Edited September 17, 2013 by ulvergr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts