nancykon Δημ. May 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2014 Όντως είναι πιο ζεστό σε ένα σημείο αλλά κι εγώ νομίζω πως είναι φυσιολογικό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
volcan20vt Δημ. May 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2014 Και μια ερώτηση: Εχω ενα usb στικάκι με καποια αρχεια μεσα. Μπορώ με κάποιο τρόπο να το συνδέσω με το tablet ωστε να τα μεταφέρω ή θα πρέπει να το βαλω σε pc απο εκεί στην sd και μετά να τη βαλω στη θέση της ; Παράθεση Nokia 9500, HP 6515 , FC T830 , HTC TYTN II , Samsung i5800 Galaxy 3 , HTC legend , s 6102 , SIII mini , s 7562, Grand Duos. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgedem Δημ. May 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2014 Και μια ερώτηση: Εχω ενα usb στικάκι με καποια αρχεια μεσα. Μπορώ με κάποιο τρόπο να το συνδέσω με το tablet ωστε να τα μεταφέρω ή θα πρέπει να το βαλω σε pc απο εκεί στην sd και μετά να τη βαλω στη θέση της ; Είμαι πολύ νέος χρήστης Android για να σου απαντήσω, πάντως εγώ μέχρι στιγμής δεν μπλεκω ούτε με καλωδια ούτε με sd cards. Χρησιμοποιώ το air Droid και περνάω μέσω wifi τα αρχεία από πισι σε ταμπλέτα. Λίγο παραπάνω χρονοβόρο βέβαια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pyroboliko Δημ. May 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2014 η μπαταρια δεν αφαιρειται οπως σε πολλα ταμπλετ. οταν μετα απο καιρο αδειασει τελειως και δεν αντεχει καθολου τι γινετε? το πεταμε το εργαλειο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
volcan20vt Δημ. May 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2014 η μπαταρια δεν αφαιρειται οπως σε πολλα ταμπλετ. οταν μετα απο καιρο αδειασει τελειως και δεν αντεχει καθολου τι γινετε? το πεταμε το εργαλειο? Λογικά το στέλνουμε στο service και μας την αλλάζουν αλλά με τι κόστος δεν ξέρω. Παράθεση Nokia 9500, HP 6515 , FC T830 , HTC TYTN II , Samsung i5800 Galaxy 3 , HTC legend , s 6102 , SIII mini , s 7562, Grand Duos. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgedem Δημ. May 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2014 Κάτι ακόμα που παρατηρησα: ενώ ΔΕΝ έχω την φωτεινότητα στο αυτόματο, ούτε έχω ενεργοποιημενη τη λειτουργία εξοικονόμησης ενέργειας, εν τούτοις η φωτεινότητα μετά από λίγη χρήση, μειώνεται για 1 λεπτό περίπου και μετά επανέρχεται. Το κάνει και αυτό σε όλους ή μόνο σε εμένα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nancykon Δημ. May 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2014 Κάτι ακόμα που παρατηρησα: ενώ ΔΕΝ έχω την φωτεινότητα στο αυτόματο, ούτε έχω ενεργοποιημενη τη λειτουργία εξοικονόμησης ενέργειας, εν τούτοις η φωτεινότητα μετά από λίγη χρήση, μειώνεται για 1 λεπτό περίπου και μετά επανέρχεται. Το κάνει και αυτό σε όλους ή μόνο σε εμένα? και σε εμένα αλλά έχω ενεργοποιημένα όλα τα παραπάνω, επίσης αυτό με το μάτι ίσως φταίει, η φωτεινότητα μειώνεται και επανέρχεται αν ακουμπήσω την οθόνη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nik187 Δημ. May 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2014 Και μια ερώτηση: Εχω ενα usb στικάκι με καποια αρχεια μεσα. Μπορώ με κάποιο τρόπο να το συνδέσω με το tablet ωστε να τα μεταφέρω ή θα πρέπει να το βαλω σε pc απο εκεί στην sd και μετά να τη βαλω στη θέση της ; Θες ενα otg καλωδιο κατι σαν αυτο http://www.mobiletrade.gr/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage.pbv.v9.tpl&product_id=856&category_id=301&manufacturer_id=0&option=com_virtuemart Παράθεση Νικήτας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
volcan20vt Δημ. May 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2014 Θες ενα otg καλωδιο κατι σαν αυτο http://www.mobiletrade.gr/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage.pbv.v9.tpl&product_id=856&category_id=301&manufacturer_id=0&option=com_virtuemart Ωραία, θα βγω μια βολτα αύριο να βρω ένα τέτοιο. Παράθεση Nokia 9500, HP 6515 , FC T830 , HTC TYTN II , Samsung i5800 Galaxy 3 , HTC legend , s 6102 , SIII mini , s 7562, Grand Duos. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgedem Δημ. May 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2014 Ωραία, θα βγω μια βολτα αύριο να βρω ένα τέτοιο. Το τάμπλετ διαθέτει όμως τους drivers για να διαβασει το φλασακι; Ενημέρωσε μας πως πήγε το εγχείρημα :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
volcan20vt Δημ. May 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2014 (edited) Το τάμπλετ διαθέτει όμως τους drivers για να διαβασει το φλασακι; Ενημέρωσε μας πως πήγε το εγχείρημα :) ΔΟΥΛΕΥΕΙ !!! Το αναγνώρισε αμεσως χωρις πρόβλημα. Απο τραγουδια, φωτογραφίες , ολα μια χαρα.. Edit. Ορεξη για πειραματα. Μου εδωσε ο γιος μου ενα ποντίκι, και δουλεύει κανονικά !! Edited May 16, 2014 by volcan20vt Παράθεση Nokia 9500, HP 6515 , FC T830 , HTC TYTN II , Samsung i5800 Galaxy 3 , HTC legend , s 6102 , SIII mini , s 7562, Grand Duos. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgedem Δημ. May 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2014 ΔΟΥΛΕΥΕΙ !!! Το αναγνώρισε αμεσως χωρις πρόβλημα. Απο τραγουδια, φωτογραφίες , ολα μια χαρα.. Edit. Ορεξη για πειραματα. Μου εδωσε ο γιος μου ενα ποντίκι, και δουλεύει κανονικά !! Τέλεια, θα κατέβω κι εγώ να ψάξω για κάτι παρόμοιο!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelos1964 Δημ. May 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2014 γεια σας γραφω για πρωτη φορα αγορασα ενα ταμπλετ gt-p5200 3g απο το πλαισιο πατρασ. τουσ ρωταω αν ειναι ετοιμο να δουλεψει βραζιλια,(γιατι θα το στειλω στον γιο μου που ταξιδευει σε εμπορικο καραβι ωσ δοκιμοσ στον αμαζονιο) κια μου λενε πωσ δεν υπαρχει κανενα προβλημα. φτανει το ταμπλετ στον προορισμο του και η δυστυχωσ δυστυχωσ δεν διαβαζει την καρτα σιμ. το πλαισιο κανει οτι δεν ξερει, η εταιρεια samsung μου τα μασαει για δηθεν μυστηριεσ εισαγωγεσ και εγω εχω σκασει...... υπαρχει καποια γνωση απο καποιον .ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. May 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2014 γεια σας γραφω για πρωτη φορα αγορασα ενα ταμπλετ gt-p5200 3g απο το πλαισιο πατρασ. τουσ ρωταω αν ειναι ετοιμο να δουλεψει βραζιλια,(γιατι θα το στειλω στον γιο μου που ταξιδευει σε εμπορικο καραβι ωσ δοκιμοσ στον αμαζονιο) κια μου λενε πωσ δεν υπαρχει κανενα προβλημα. φτανει το ταμπλετ στον προορισμο του και η δυστυχωσ δυστυχωσ δεν διαβαζει την καρτα σιμ. το πλαισιο κανει οτι δεν ξερει, η εταιρεια samsung μου τα μασαει για δηθεν μυστηριεσ εισαγωγεσ και εγω εχω σκασει...... υπαρχει καποια γνωση απο καποιον .ευχαριστω Καλησπέρα και καλώς μας ήρθατε :-) Ευθύνη φέρει δυστυχώς ο υπάλληλος μάλλον που δεν σας ενημέρωσε σωστά σχετικά με το region lock των συσκευών.. Κατά 90% θα χρειαστεί ειδικό unlock σε κάποιο service (μη επίσημο) εκεί για να λειτουργήσει. Αυτή τη στιγμή έχει κλειδώσει μόνο σε ευρωπαϊκές χώρες/παρόχους. Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelos1964 Δημ. May 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2014 ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ. ΠΗΓΑ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΠΑΤΡΑΣ ΚΑΙ ΤΣΑΚΩΘΗΚΑΜΕ ΠΟΛΥ. ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ SAMSUNG. ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΓΚΡΙΝΙΑ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΤΑΜΠΛΕΤ ΚΛΙΣΗ 12 ΛΕΠΤΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΚΛΕΙΔΩΘΕΙ. ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΜΕΤΑ ΣΕ ΕΜΠΑΙΖΟΥΝ ,ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΘΕΛΟΥΝ .ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΤΕΣ.Καλησπέρα και καλώς μας ήρθατε :-) Ευθύνη φέρει δυστυχώς ο υπάλληλος μάλλον που δεν σας ενημέρωσε σωστά σχετικά με το region lock των συσκευών.. Κατά 90% θα χρειαστεί ειδικό unlock σε κάποιο service (μη επίσημο) εκεί για να λειτουργήσει. Αυτή τη στιγμή έχει κλειδώσει μόνο σε ευρωπαϊκές χώρες/παρόχους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgedem Δημ. May 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2014 Εγώ ακόμα έχω την απορία με τον φωτισμό... Ενώ δεν το έχω σε αυτόματο και ούτε σε λειτουργία εξοικονόμησης ενέργειας, εν τούτοις μετά από ολιγόλεπτη χρήση ενός browser, η φωτεινότητα μειώνεται αυτόματα για κάποια δευτερόλεπτα και από εκεί και πέρα το φαινόμενο επαναλαμβανεται διαρκώς.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimagr6 Δημ. May 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2014 Για αυτο το λογο και εγω παιδια δεν ξανα παιρνω τιποτα απο ελλαδα γιατι τα ιδια μου εκανε και η sony σε ενα κινητο που ειχα και μου τα μασαγε. Πηρα το pipo m9 pro 3g και βρηκα την υγεια μου και με υποστηριξη απο geekbuying που το πηρα αλλα και υποστηριξη απο το ιδιο το εργοστασιο μαλιστα. Πουλανε ωραια ταμπλετ εδω στην ελλαδα οπως ειναι το samsung αλλα απο υποστηριξη μηδεν με ολη τη σημασια της λεξης Κινεζος και παλι κινεζος ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Εγώ ακόμα έχω την απορία με τον φωτισμό... Ενώ δεν το έχω σε αυτόματο και ούτε σε λειτουργία εξοικονόμησης ενέργειας, εν τούτοις μετά από ολιγόλεπτη χρήση ενός browser, η φωτεινότητα μειώνεται αυτόματα για κάποια δευτερόλεπτα και από εκεί και πέρα το φαινόμενο επαναλαμβανεται διαρκώς.. Λογικα πας ρυθμισεις και προβολη και εχει επιλογη απουσια δραστηριοτητας που σου λεει ποση ωρα να μενει ανοιχτος ο φωτισμος, συνηθως το εχουν 15 η 30 δευτερα, βαλτο 2 λεπτα . Τουλαχιστον στο δικο μου το pipo m9 pro 3g ετσι ειναι..:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgedem Δημ. June 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2014 Λογικα πας ρυθμισεις και προβολη και εχει επιλογη απουσια δραστηριοτητας που σου λεει ποση ωρα να μενει ανοιχτος ο φωτισμος, συνηθως το εχουν 15 η 30 δευτερα, βαλτο 2 λεπτα . Τουλαχιστον στο δικο μου το pipo m9 pro 3g ετσι ειναι..:lol: Κι όμως δεν έχει να κάνει με την απουσία δραστήριοτητας, χειρίζομαι το τάμπλετ κανονικά και ακόμα και αυτη τη στιγμή που γράφω αυτό το μήνυμα έχει πέσει η φωτεινότητα από μόνη της,... Αν είναι δυνατόν δλδ.....!! Λοιπόν παιδιά επειδή το τάμπλετ το έχω αγοράσει από σκρουτζομαγαζο, σε ποιες ενέργειες πρέπει να προβώ για την επισκευή/αλλαγή του? Να πάω στη σαμσουνγκ που είναι κοντά ή να επικοινωνησω πρώτα τηλεφωνικά με το κατάστημα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nancykon Δημ. June 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2014 Κι όμως δεν έχει να κάνει με την απουσία δραστήριοτητας, χειρίζομαι το τάμπλετ κανονικά και ακόμα και αυτη τη στιγμή που γράφω αυτό το μήνυμα έχει πέσει η φωτεινότητα από μόνη της,... Αν είναι δυνατόν δλδ.....!! Λοιπόν παιδιά επειδή το τάμπλετ το έχω αγοράσει από σκρουτζομαγαζο, σε ποιες ενέργειες πρέπει να προβώ για την επισκευή/αλλαγή του? Να πάω στη σαμσουνγκ που είναι κοντά ή να επικοινωνησω πρώτα τηλεφωνικά με το κατάστημα? Tο δικό μου που είναι απο το πλαίσιο και κάνει το ίδιο πράγμα, δεν νομίζω πως είναι κάποιο ελάττωμα, αν βρείς άκρη ενημέρωσε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
volcan20vt Δημ. June 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2014 Το δικό μου από Γερμανό, το ίδιο κάνει. Δεν με ενοχλεί ιδιαίτερα .. Παράθεση Nokia 9500, HP 6515 , FC T830 , HTC TYTN II , Samsung i5800 Galaxy 3 , HTC legend , s 6102 , SIII mini , s 7562, Grand Duos. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgedem Δημ. June 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2014 Ευχαριστώ παιδιά να είστε καλά, μην το έδινα τσάμπα να το κοιτάξουνε.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mormer Δημ. June 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2014 Καλημέρα σε ολες/ους....εχω πρόβλημα με τη μπαταρία του tablet.....ενω το φορτιζω κλειστό, και δειχνει 100% φορτισμένο......με το που το ανοιγω πεφτει αμεσως στο 99% κ γενικά εχω την αισθηση οτι ξεφορτιζει γρήγορα!!:wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgedem Δημ. June 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2014 Καλημέρα σε ολες/ους....εχω πρόβλημα με τη μπαταρία του tablet.....ενω το φορτιζω κλειστό, και δειχνει 100% φορτισμένο......με το που το ανοιγω πεφτει αμεσως στο 99% κ γενικά εχω την αισθηση οτι ξεφορτιζει γρήγορα!!:wacko: Το κάνει αυτό όταν το φορτίζεις κλειστό. Όταν λες γρήγορα τι εννοείς? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mormer Δημ. June 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2014 Το κάνει αυτό όταν το φορτίζεις κλειστό. Όταν λες γρήγορα τι εννοείς? Σε 30 λεπτά πεφτει γυρω στο 80%!!! Εσας ποσο κρατάει περίπου?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgedem Δημ. June 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2014 Κρατάει 6 με 8 ώρες χρήσης. Πρέπει πράγματι να έχει πρόβλημα, κοίταξε το Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts