Jump to content

aggelos1964

Members
  • Δημοσιεύσεις

    3
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About aggelos1964

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 7

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Wind - Ελλάδα

aggelos1964's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Φήμη

  1. καλημερα ο γιος μου ειναι δοκιμος σε εμπορικο πλοιο.αυτη την στιγμη βρισκεται στην βραζιλια στον αμαζονιο. προσπαθησε να αγοραση μια καρτα sim βραζιλιασ(για ιντερνετ,γιατι του καραβιου ειναι πανακριβο) και του ζητησαν βραζιλιανικη ταυτοτητα. ουτε διαβατηριο τουσ εκανε,ουτε η visa. επειδη διαβασα για τον συκεκριμενο ναυτικο που ειχε καρτα sim βραζιλιασ,πηρα το θαρροσ και ρωτησα. καθε βοηθεια καλοδεχουμενη. ευχαριστω.
  2. ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ. ΠΗΓΑ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΠΑΤΡΑΣ ΚΑΙ ΤΣΑΚΩΘΗΚΑΜΕ ΠΟΛΥ. ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ SAMSUNG. ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΓΚΡΙΝΙΑ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΤΑΜΠΛΕΤ ΚΛΙΣΗ 12 ΛΕΠΤΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΚΛΕΙΔΩΘΕΙ. ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΜΕΤΑ ΣΕ ΕΜΠΑΙΖΟΥΝ ,ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΘΕΛΟΥΝ .ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΤΕΣ.
  3. γεια σας γραφω για πρωτη φορα αγορασα ενα ταμπλετ gt-p5200 3g απο το πλαισιο πατρασ. τουσ ρωταω αν ειναι ετοιμο να δουλεψει βραζιλια,(γιατι θα το στειλω στον γιο μου που ταξιδευει σε εμπορικο καραβι ωσ δοκιμοσ στον αμαζονιο) κια μου λενε πωσ δεν υπαρχει κανενα προβλημα. φτανει το ταμπλετ στον προορισμο του και η δυστυχωσ δυστυχωσ δεν διαβαζει την καρτα σιμ. το πλαισιο κανει οτι δεν ξερει, η εταιρεια samsung μου τα μασαει για δηθεν μυστηριεσ εισαγωγεσ και εγω εχω σκασει...... υπαρχει καποια γνωση απο καποιον .ευχαριστω
×
×
  • Create New...