iobelika Δημ. May 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2014 2GB ram και γεμίζει όλη ? πως γίνεται αυτό ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. May 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2014 καταρχην βγαλε οποιο τασκ κιλερ εχεις. δε χρειαζεται. επισης το λαγκαρισμα της συσκευης μπορει να οφειλεται σε καποια εφαρμογη. το εχεις αποκλεισει αυτο το ενδεχομενο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rioma Δημ. May 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2014 Και εγώ από minideal το έχω παραγγείλει και σου λέω με το χέρι στην καρδιά ότι αν έρθει και έχει το ίδιο πρόβλημα δε θα το στείλω πίσω. Δεν αξίζει το δίμηνο (από τη 12μηνη εγγύηση) και αν κάνουν καμιά στραβή και σου φτιάξουν το τζαμάκι αλλά χαλάσουν κάτι άλλο πιο σημαντικό (έχει παίξει παρόμοιο σκηνικό) τι θα κάνεις μετά; Άλλους 2 μήνες; Κοίτα μήπως τους κράξεις και σου δώσουν κανένα κουπόνι ή μερικό refund και με αυτά τα λεφτά ψάξε να βρεις το τζαμάκι από ebay ή κανένα παλικάρι Ελλάδα να το φτιάξει ή άστο έτσι. Όταν λες λάθος κολλημένο τζαμάκι τι εννοείς; Έχει κενό εκεί (αέρα); Δεν έχω καταλάβει ακριβώς. Μήπως είναι στραβωμένο και αν το σπρώξεις λίγο με το χέρι ισιώσει; Αλλιώς κοίτα μήπως κάνεις καμιά πατέντα με ταινία να μπλοκάρεις λίγο φως από το φλας σε εκείνη τη μεριά. Αν έβαζες μια φωτο θα καταλαβαίναμε καλύτερα. Θα προσπαθήσω μια από αυτές της μέρες να βάλω καμία φωτό. Όσο για το τζαμακι δεν μπορώ να το σπρώξω γιατί ειναι με την μπλε την πλάτη και όχι με το καπάκι το πίσω. Το φλας το κάλυψα κάπως αλλα δεν κάνει τπτ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimpo_2 Δημ. May 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2014 Πολύ μακρυά πήγες http://www.myphone.gr/d/zte/geek.345/hands-on/ :lol::lol::lol::lol: Χειροτερο hands-on- παρουσιαση video δεν εχω ξαναδει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos666 Δημ. May 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2014 καταρχην βγαλε οποιο τασκ κιλερ εχεις. δε χρειαζεται. επισης το λαγκαρισμα της συσκευης μπορει να οφειλεται σε καποια εφαρμογη. το εχεις αποκλεισει αυτο το ενδεχομενο? Οκ θα το κοιταξω ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- 2GB ram και γεμίζει όλη ? πως γίνεται αυτό ? Κατεβαζα 2 ταινιεσ μεσω mtorent ,tunein radio , asphalt 8 , Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rioma Δημ. May 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2014 Θα προσπαθήσω μια από αυτές της μέρες να βάλω καμία φωτό. Όσο για το τζαμακι δεν μπορώ να το σπρώξω γιατί ειναι με την μπλε την πλάτη και όχι με το καπάκι το πίσω. Το φλας το κάλυψα κάπως αλλα δεν κάνει τπτ. [ATTACH]44577[/ATTACH] [ATTACH]44578[/ATTACH]βαζω και δυο φωτό να δείτε φαίνεται ότι το δαχτυλίδι της κάμερας εχει σπάσει και το έχουν κολλήσει με Κολα οποίος μπορεί να μου πει αν και στο δικό του κινητό έχει Κολα γύρω από το δαχτυλίδι της κάμερας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vlachaquito Δημ. May 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2014 Χειροτερο hands-on- παρουσιαση video δεν εχω ξαναδει σορρυ που σου έκλεψα τον χρόνο και σε ευχαριστώ. Το κείμενο εξίσου κακογραμμένο;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimpo_2 Δημ. May 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2014 (edited) σορρυ που σου έκλεψα τον χρόνο και σε ευχαριστώ. Το κείμενο εξίσου κακογραμμένο;; Γιατι προσβαλεσαι? Δεν ειπα κατι κακο σε εσενα, το γεγονος οτι εχει βγει εξω ο τυπος στα 10000 μποφορ και δεν ακουμε τιποτα, ή το γεγονος οτι δεν μας δειχνει το κινητο σε λειτουργεια πχ καμερα,gps,αποκριση οθονης,χρωματα οθονης,ταχυτητα επεξεργαστη κ.α. που απαιτει ενα βιντεο hands on το κανουν απο τα χειροτερα που εχω δει, που ειναι το κακο? Βρισκεις κατι λαθος σε αυτα που λεω? Πες μου να ξερω Τωρα παρατηρησα οτι εσυ εισαι ο τυπος. Παρτα σαν παρατηρησεις αυτα, τιποτα το προσωπικο και αν θες κανε καποιο αλλο hands on video Edited May 3, 2014 by jimpo_2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rioma Δημ. May 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2014 Παιδιά οποίος μπορεί σας παρακαλώ να μου στείλει μια φωτογραφία από τον φακό της κάμερας όπως έχω ανεβάσει ποιο πάνω για να κάνω μια συνγκρισει της κάμερας αν εχει και σας αυτήν την κολλά η μόνο το δικό μου ειναι επισκευασμένο για να μπορώ να μιλήσω με αυτούς στην minideal να βγάλω καμία άκρη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guideman Δημ. May 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2014 Στις φωτο που εχεις ανεβασει εγω δεν διακρινω καποια κολλα. Ανοιξα λοιπον το δικο μου και το ειδα. Δεν ανεβασα φωτο, γιατι δεν πιστευω οτι η κολλα θα διακρινεται. Οντως, γυρω απο το νικελ στεφανακι υπαρχει περιφερειακα μια διαφανης κολλα. Στο δικο μου υπαρχει κολλα κατα τα 3/4 της στεφανης, ενω στο υπολοιπο 1/4 δεν εχουν βαλει. Αρα μαλλον η κολλα υπαρχει de facto σε ολα. Παράθεση ΓΙΩΡΓΟΣ:clap: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
carmik Δημ. May 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2014 Μόλις παρέλαβα το δικό μου, σε 16 μέρες περίπου από την αγορά από minideal. Είμαι στη δουλειά οπότε απλά να αναφέρω ότι από εκεί το στέλνουν και με screen protector και θήκη. Το firmware είναι το V1.0.0 B03. Προφανώς πρέπει να το αναβαθμίσω στη B06. Διαβάζοντας το πρώτο post εδώ, από επίσημες ROM μόνο η Κινέζικη είναι multilanguage. Είναι όμως Β06; Υπάρχει "έτοιμη" minideal Β06; Ευχαριστώ εκ των προτέρων για όλες τις πληροφορίες :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mylw_4 Δημ. May 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2014 όσοι παραλάβατε πρόσφατα ελληνικα και google play έχει περασμενο? ή τα βάλατε εσείς? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
carmik Δημ. May 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2014 Το firmware είναι το V1.0.0 B03. Προφανώς πρέπει να το αναβαθμίσω στη B06. Διαβάζοντας το πρώτο post εδώ, από επίσημες ROM μόνο η Κινέζικη είναι multilanguage. Είναι όμως Β06; Απαντώντας στον εαυτό μου, είναι B06. Οι οδηγίες στο πρώτο post στο παρόν thread εδώ είναι κατατοπιστικότατες. Μία υποσημείωση όμως, αν φλασάρετε την κινέζικη multilanguage, κάντε και ένα wipe data/factory reset από το recovery. όσοι παραλάβατε πρόσφατα ελληνικα και google play έχει περασμενο? ή τα βάλατε εσείς? Από minideal είχε περασμένο (αλλά με το B03 firmware). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guideman Δημ. May 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2014 Από minideal είχε περασμένο (αλλά με το B03 firmware).Παντως εγω που θυμαμαι την Β03 οσο την χρησιμοποιησα, δεν ειχε διαφορες με την Β06, χωρις να βαζω και το χερι μου στην φωτια βεβαια. Χρησιμοποιησε την λιγο να δεις πως παει, μια που το "πακετο" ειναι ετοιμο για χρηση.. Παράθεση ΓΙΩΡΓΟΣ:clap: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vlachaquito Δημ. May 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2014 Ναι παιδιά, επείδη 3 φίλοι μου το αγόρασαν μέσω minideal, πείτε αν η Β03 είναι καλή, αλλιώς με βλέπω να περνάω τον χρόνο μου βάζοντας ρομ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lemo13 Δημ. May 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2014 καλημέρα επειδή σκέφτομαι να το παραγγείλω για την αδερφή μου ήθελα να ρωτήσω αυτούς που το έχουν περισσότερο καιρό αν στα 179$ που έχει τώρα από minideal είναι vfm και αν είναι ευχαριστημένοι γενικά ? και αν επίσης είναι έτοιμο για καθημερινή χρήση out fo the box (δεδομένο οτι αδερφή δε γνωρίζει να ασχοληθεί παραπάνω) ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mylw_4 Δημ. May 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2014 Από minideal είχε περασμένο (αλλά με το B03 firmware). δε με πολυνοιαζει αυτό καθως ποιο πολύ θέλω για καμερα Gps και μετρια χρηση ινετρνετ αντε και fm οπότε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elias87_ Δημ. May 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2014 Μόλις παρέλαβα το δικό μου, σε 16 μέρες περίπου από την αγορά από minideal. Είμαι στη δουλειά οπότε απλά να αναφέρω ότι από εκεί το στέλνουν και με screen protector και θήκη. Το firmware είναι το V1.0.0 B03. Προφανώς πρέπει να το αναβαθμίσω στη B06. Διαβάζοντας το πρώτο post εδώ, από επίσημες ROM μόνο η Κινέζικη είναι multilanguage. Είναι όμως Β06; Υπάρχει "έτοιμη" minideal Β06; Ευχαριστώ εκ των προτέρων για όλες τις πληροφορίες :) ποτε ειχε γινει η παραγγελια? εμενα απο 21/04 λεει οτι ειναι dispached. 18/4 εγινε η παραγγελια! σε γενικες γραμμες τι λεει το κινητο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guideman Δημ. May 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2014 Εδω μονο ευχαριστημενους κατοχους θα βρειτε...:rolleyes: Παράθεση ΓΙΩΡΓΟΣ:clap: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
carmik Δημ. May 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2014 H B06 είχε βελτιώσεις σταθερότητας. Το είχα βρει κάπου στο XDA, δεν μπορώ να το ξαναβρώ... Άσχετο: γνωρίζει κανείς αν υποστηρίζει HD Voice; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rocket_Raccoon Δημ. May 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2014 Kαλησπερα,newbie εδω. To κινητο φαινεται εξαιρετικο για την τιμη του και ψηνομαι να το παραγγειλω. Να προτιμησω minideal.net ή to2c.com? Η τιμη ιδια ειναι περιπου, απλως θα προτιμουσα να ερθει σχετικα γρηγορα και δε με πειραζει να δωσω ~15€ παραπανω, και επειδη το to2c.com εχει τετοια επιλογη για 4-5 μερες(η αντιστοιχη του minideal.net ειναι 7-14 μερες και δε νομιζω να αξιζει) λεω να επιλεξω αυτο. Ποιο σαιτ ειναι πιο αξιοπιστο λετε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Romanos Δημ. May 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2014 Kαλησπερα,newbie εδω. To κινητο φαινεται εξαιρετικο για την τιμη του και ψηνομαι να το παραγγειλω. Να προτιμησω minideal.net ή to2c.com? Η τιμη ιδια ειναι περιπου, απλως θα προτιμουσα να ερθει σχετικα γρηγορα και δε με πειραζει να δωσω ~15€ παραπανω, και επειδη το to2c.com εχει τετοια επιλογη για 4-5 μερες(η αντιστοιχη του minideal.net ειναι 7-14 μερες και δε νομιζω να αξιζει) λεω να επιλεξω αυτο. Ποιο σαιτ ειναι πιο αξιοπιστο λετε? Οτι και να επιλέξεις μακρυά από DHL :happy: Παράθεση // 500px | blog | site | LinkedIn //mobiles//Nokia 3210x2, Siemens A55, Sagem C5-2V, Siemens CX-75, SE K750i, SE W580i, LG GT-505, LG POP, Nokia Xpress Music 5220, LG Optimus One P500, Nokia C1-02, SE Xperia Neo V, LG Nexus 4, Lenovo A820, ZTE Geek V975, Huawei Honor 3C, Huawei Honor 6, Oukitel K4000, Xiaomi Mi Note 3 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guideman Δημ. May 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2014 (edited) Kαλησπερα,newbie εδω. To κινητο φαινεται εξαιρετικο για την τιμη του και ψηνομαι να το παραγγειλω. Να προτιμησω minideal.net ή to2c.com? Η τιμη ιδια ειναι περιπου, απλως θα προτιμουσα να ερθει σχετικα γρηγορα και δε με πειραζει να δωσω ~15€ παραπανω, και επειδη το to2c.com εχει τετοια επιλογη για 4-5 μερες(η αντιστοιχη του minideal.net ειναι 7-14 μερες και δε νομιζω να αξιζει) λεω να επιλεξω αυτο. Ποιο σαιτ ειναι πιο αξιοπιστο λετε? 1. minideal 2. το "σχετικα γρηγορα" να το ξεχασεις εκτος και αν εισαι διατεθειμενος να πληρωσεις καμμια 150αρα (οχι 15αρα) παραπανω για τελωνειο. Free shipping παντα (εννοειται registered) και..πολλη υπομονη... Edited May 7, 2014 by guideman Παράθεση ΓΙΩΡΓΟΣ:clap: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gdimitris Δημ. May 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2014 Να ανυσηχω που στο μπαλκονι μου το gps test μου πιανει 2 δορυφορους?(Κεντρο Θεσσαλονικης) Παράθεση Τα κινητα μου: Motorola Krzr K1m, Samsung SGH-U600, Nokia 2710, Vodafone joy 845, Samsung gte1182, Zte v889s, Zte Geek v975, Xiaomi mi3, Xiaomi Redmi note 3 pro Xiaomi σημαινει κεχρι Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mindtrapper Δημ. May 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2014 Lol. Destination Country - Greece 2014-05-07 13:15, Item in conta Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ, Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ 2014-05-07 09:11, Receive Item At Office Of Exchange, IPS 2014-04-30 14:34, Item in conta IPS, IPS Origin Country - Singapore 2014-05-07 12:11, Arrived at overseas (Country code: GR) 2014-05-02 14:34, Despatched to overseas (Country code: GR) 2014-04-30 14:34, Received from Customer Παραγγελία 29/4 ξημέρωμα. Παίζει δηλαδή από βδομάδα να το έχω; 2 βδομάδες total; Καλά είναι αν κάτσει έτσι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts