Jump to content

ZTE V975 geek

venividivici
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Γιατι, αν γινει μια στραβη σε καποιον, αυτο σημαινει οτι θα γινει οπωσδηποτε σε ολους?

Ρε σεις, εχετε να πειτε καμμια πληροφορια για το τηλεφωνο, η θα σας φαει ο καημος? Ειπαμε, οι μερες ειναι δυσκολες.

Κι εγω περιμενω, αλλα δεν κανω ετσι..:confused:

Το ξεφτιλισατε πια το thread..

Αυτό εννοώ κι εγω. Μολις έρθει κι οποιος το παρει πρωτος να μας πει περισσοτερα. Εντάξει, μην κάνετε έτσι για ένα τηλέφωνο. Ξεχάστε το thread για κανά δυο βδομάδες και όταν έρθει η συσκευή τα ξαναλέμε. Κι επειδή έχω κακή εμπειρία από τους Κινέζους γιατί από όσα έχω αγοράσει (ταμπλέτες, φακούς, κάμερες κλπ) μόνο ένας φακός μου βγήκε καλός και προβληματίζομαι για την ποιότητα του τηλεφώνου. Δηλαδή πόσο θα αντέξει να δουλεύει. Θα είναι για δύο εβδομάδες ή για τρεις; Μετά, αν είμαι τυχερός και εγκρίνουν να το στείλω πίσω για επισκευή και να μου στείλουν άλλο ή το ίδιο επισκευασμένο μετά από δύο μήνες! Όπως μου έκανε το Minideal.net με το τάμπλετ που αγόρασα από εκεί.

• Απαντήσεις 2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

εχω στειλει το κινητο πισω απο τις 10/2.ανοιξα dispute στο paypal ζητωντας refund και οι κινεζοι απαντησαν οτι θα παρω refund μολις λαβουν το κινητο!ελπιζω να παρω τα λεφτα μου πισω.οσον αφορα την ποιοτητα του κινητου,μην περιμενετε και θαυματα.οκ,απο hardware ειναι δυνατο,αλλα η ποιοτητα κατασκευης ειναι τραγικη.αναγκαστηκα και αγορασα αλλο κινητο απο εδω.πρωτη φορα αποπειραθηκα να αγορασω κινητο απο Κινα και την πατησα.ποτε ξανα!

Πως να πούμε κατι για το οποίο περιμενουμε να έλθει? Δεν νομίζω ότι ενα thread ξεφτιλίζεται όταν υπαρχει συμμετοχή και ενδιαφερόν. Μάλλον όταν συμβαινει το αντιθετο.

Καταλαβαινω οτι ο προβληματισμος των περισσοτερων που προσπαθουν να κερδισουν κανενα εικοσαευρο αγοραζοντας απο μη (ακομη) καταξιωμενα μαγαζια δεν ειναι τοσο για το ΠΟΤΕ θα παραλαβουν αλλα περισσοτερο για το ΑΝ ΤΕΛΙΚΑ θα παραλαβουν. Ομως συμμετοχη και ενδιαφερον δεν ειναι η κουβεντα για το αν εφυγε απο Κινα, για το ποτε το πληρωσαμε, για το απο που το παραγγειλαμε, ποτε επιτελους θα φτασει και ολα αυτα τα σχετικα, συμμετοχη και ενδιαφερον ειναι συζητηση για οτι αφορα την λειτουργια του (συγκεκριμενου) κινητου. Εξ αλλου να σου θυμισω οτι αυτες οι συζητησεις ειναι ΕΚΤΟΣ ΘΕΜΑΤΟΣ εφ οσον υπαρχει σχετικο νημα για παραγγελιες και αποστολες απο Κινα.

εχω στειλει το κινητο πισω απο τις 10/2.ανοιξα dispute στο paypal ζητωντας refund και οι κινεζοι απαντησαν οτι θα παρω refund μολις λαβουν το κινητο!ελπιζω να παρω τα λεφτα μου πισω.οσον αφορα την ποιοτητα του κινητου,μην περιμενετε και θαυματα.οκ,απο hardware ειναι δυνατο,αλλα η ποιοτητα κατασκευης ειναι τραγικη.αναγκαστηκα και αγορασα αλλο κινητο απο εδω.πρωτη φορα αποπειραθηκα να αγορασω κινητο απο Κινα και την πατησα.ποτε ξανα!

Θελεις να μας πεις τωρα, οτι απο αυτο το συγκεκριμενο κινητο που τις ελαχιστες ημερες που ειχες το ειχες στα χερια σου, που κατ εξαιρεση αποδειχτηκε προβληματικο, εβγαλες συμπερασμα οτι η ποιοτητα κατασκευης του ειναι μαπα? Μα ποτε προλαβες? Ασε που εισαι ο μονος (ατυχος ) που το κινητο αποδειχτηκε "Κινεζια", οποτε, εβγαλες αμεσως τετοιο σμπερασμα? Αστοχιες συμβαινουν και στα κινητα 400-500Ε και σε καταξιωμενες μαρκες, ποσο μαλλον σε αυτα των..150Ε.. Μη λεμε οτι θελουμε. Καταλαβαινω, αυτο που σου συνεβη ηταν πολυ ασχημο, αλλα μην τα ισοπεδωνουμε ολα.. Αν η Κινα δεν σου βγαινει, εχει και αλλου πορτοκαλιες..

Αυτό εννοώ κι εγω. Μολις έρθει κι οποιος το παρει πρωτος να μας πει περισσοτερα. Εντάξει, μην κάνετε έτσι για ένα τηλέφωνο. Ξεχάστε το thread για κανά δυο βδομάδες και όταν έρθει η συσκευή τα ξαναλέμε. Κι επειδή έχω κακή εμπειρία από τους Κινέζους γιατί από όσα έχω αγοράσει (ταμπλέτες, φακούς, κάμερες κλπ) μόνο ένας φακός μου βγήκε καλός και προβληματίζομαι για την ποιότητα του τηλεφώνου. Δηλαδή πόσο θα αντέξει να δουλεύει. Θα είναι για δύο εβδομάδες ή για τρεις; Μετά, αν είμαι τυχερός και εγκρίνουν να το στείλω πίσω για επισκευή και να μου στείλουν άλλο ή το ίδιο επισκευασμένο μετά από δύο μήνες! Όπως μου έκανε το Minideal.net με το τάμπλετ που αγόρασα από εκεί.

Καταλαβαινω τους προβληματισμους σου, εσου αλλα και των αλλων, αλλα δεν ειναι ετσι. Κανω χρονια αγορες απο Κινα, μια φορα μονον ενα κινητο δεν ανοιγε καν με το power, (ηταν απο το focalprice) το εστειλα πισω και πηρα refund. Να μην ξεχναμε οτι προσπαθουμε να αγορασουμε κινητα με 150Ε πανω κατω, με specs που αναλογουν σε επωνυμα εργαλεια διπλασιας η και παραπανω τιμης. Φυσικα, η αναξιοπιστια που χαρακτηριζει τους Κινεζους εδω και χρονια, ειναι δεδομενη. Αυτο λοιπον ειναι το ρισκο.. Αν δεν εχει κανεις γερα νευρα η δεν ειναι ξεκαθαρισμενος για το τι ακριβως μπορει να του συμβει και τι μπορει να αντιμετωπισει, συγνωμη, αλλα δεν κανει για Κινα.

Edited by guideman

ΓΙΩΡΓΟΣ:clap:

Αφού δε θέλετε μερικοί να το καταλάβετε με το καλό, παρά τις σχετικές παροτρύνσεις, επόμενα ποστ σχετικά με αποστολές, dispute και οτιδήποτε δεν έχουν να κάνουν με τη συσκευή ως συσκευή, θα διαγράφονται.

Αφού δε θέλετε μερικοί να το καταλάβετε με το καλό, παρά τις σχετικές παροτρύνσεις, επόμενα ποστ σχετικά με αποστολές, dispute και οτιδήποτε δεν έχουν να κάνουν με τη συσκευή ως συσκευή, θα διαγράφονται.

ωραίος, έτσι πρέπει

ενταξει ρε παιδια δεν χρειαζεται να διαγραφονται ποστ..και εγω πρωτη φορα απο κινα το περιμενω και ειμαι αγχωμενοσ...9 μερεσ χωρις τρακινγκ ειμαι...ηρεμα μαγκεσ...

Εδω ο χωρος δεν ειναι για να εκτιθεται η αγωνια και το αγχος του καθ'ενος. Ολοι παραγγελνουμε απο Κινα και ολοι τα περναμε λιγο πολυ. Υπαρχει αναλογο thread για αυτα.

Τωρα εχω μια ερωτηση για εσας που το εχετε στα χερια σας και που ειστε ακομη λιγοι οπως αντιλαμβανομαι.

Το δικο μου παιζει κανονικα youtube video, ομως streaming video σε web tv απο ελληνικα καναλια (σειρες σε Alpha η Mega) δεν μπορει να τα παιξει. Εχει κανεις καμμια ιδεα γιατι? Πρεπει να εγκαταστησω κατι?

Εδω ο χωρος δεν ειναι για να εκτιθεται η αγωνια και το αγχος του καθ'ενος. Ολοι παραγγελνουμε απο Κινα και ολοι τα περναμε λιγο πολυ. Υπαρχει αναλογο thread για αυτα.

Τωρα εχω μια ερωτηση για εσας που το εχετε στα χερια σας και που ειστε ακομη λιγοι οπως αντιλαμβανομαι.

Το δικο μου παιζει κανονικα youtube video, ομως streaming video σε web tv απο ελληνικα καναλια (σειρες σε Alpha η Mega) δεν μπορει να τα παιξει. Εχει κανεις καμμια ιδεα γιατι? Πρεπει να εγκαταστησω κατι?

Flash Player δοκίμασες να βάλεις?

Εγω παιδιά το πήρα απο Το2c ,το προηγούμενο μου κινητό είναι το galaxy s2.Το κινητό είναι καταπληκτικό αν και στην αρχή είχα πρόβλημα με το apn της wind .Το gps κλειδώνει πολυ γρήγορα και το μονο πρόβλημα ήταν το wifi όμως το έλυσα με πρόγραμμα από το playstore.Οταν ήρθε είχε ελληνικά αλλα δεν ειχε playstore και δεν ήταν ροοτ αλλα τα περασα με οδηγιες απο το xda.Με flash playrer παίζει κανονικά εκπομπές από alpha μολις δοκίμασα. Edited by bodo
bodo

χαλαρωστε λιγο παιδια!μια κουβεντα ειπα και δεν καταλαβαινω τον λογο της επιθεσης.150 ευρω δεν ειναι λιγα την σημερον ημερα.οσον αφορα το κινητο οπως εγραψα ηρθε χαλασμενο και ετσι παραληφθηκε!!!και ειναι ανεπιτρεπτο να στο στειλουν ενω ξερουν οτι ειναι προβληματικο!γιατι ετσι ακι αλλιως το ανοιξαν υποτιθεται για να το ρουταρουν.τελοσπαντων,αναμενουμε και βλεπουμε τι θα γινει!

χαλαρωστε λιγο παιδια!μια κουβεντα ειπα και δεν καταλαβαινω τον λογο της επιθεσης.150 ευρω δεν ειναι λιγα την σημερον ημερα.οσον αφορα το κινητο οπως εγραψα ηρθε χαλασμενο και ετσι παραληφθηκε!!!και ειναι ανεπιτρεπτο να στο στειλουν ενω ξερουν οτι ειναι προβληματικο!γιατι ετσι ακι αλλιως το ανοιξαν υποτιθεται για να το ρουταρουν.τελοσπαντων,αναμενουμε και βλεπουμε τι θα γινει!

Δηλαδη αν το επαιρνες χαλασμενο απο το Πλαισιο, δεν θα ξαναγοραζεις ποτε smartphone?

ΥΓ

150€ για τετοιο smartphone μια χαρα πολυ λιγα ειναι "τη σημερον ημερα"

ενω ειχα κανει την παραγγελεια μου κομπλε το σαββατο για το geek απτο aliexpress σημερα μου εστειλαν μνμ το εξης...

Sun Feb 16 19:25:46 PST 2014

Dear,

we are sorry, We received notification from ZTE corporation today,this batch of V975 mobile phone have some defective,they need recall all for test, pls cancel your order, sorry! we will inform you once the defective is solved, sorry!

κατι παιζει εδω...

Flash Player δοκίμασες να βάλεις?
Εγκατεστησα αλλα τιποτα..

Εγω παιδιά το πήρα απο Το2c ,το προηγούμενο μου κινητό είναι το galaxy s2.Το κινητό είναι καταπληκτικό αν και στην αρχή είχα πρόβλημα με το apn της wind .Το gps κλειδώνει πολυ γρήγορα και το μονο πρόβλημα ήταν το wifi όμως το έλυσα με πρόγραμμα από το playstore.Οταν ήρθε είχε ελληνικά αλλα δεν ειχε playstore και δεν ήταν ροοτ αλλα τα περασα με οδηγιες απο το xda.Με flash playrer παίζει κανονικά εκπομπές από alpha μολις δοκίμασα.

Ωχχ, και το δικο μου που περιμενω απο εκει, τα ιδια χαλια θα εχει? Καηκαμε...Πότε ακριβως το παρηγγειλες?

Ποιο adobe flash player εχεις εγκαταστησει? Εγω οταν παταω το play να παιξει καποιο βιντεο απο το συγκεκριμενο καναλι, δεν το παιζει..

Δεν μιλαω για την mobile εφαρμογη του Alpha φυσικα.

κατι παιζει εδω...
Μπαα, τι να παιζει.. Απλα κατι..σκυλοβρωμαει..:lol: Edited by guideman

Μπαα, τι να παιζει.. Απλα κατι..σκυλοβρωμαει..:lol:

αστα να πανε...περιμενω refund τωρα..λεω να το παραγγειλω απο to2c.com αλλα 169 ειναι πολλα με αλλα 13euro χτυπαω nubia z5s mini απο etstar...

Δηλαδη αν το επαιρνες χαλασμενο απο το Πλαισιο, δεν θα ξαναγοραζεις ποτε smartphone?"

Εγώ την ερώτηση θα την έκανα έτσι:

''Δηλαδη αν το επαιρνες χαλασμενο απο το ΧΧΧ κατάστημα και ήξερες ότι το είχαν ανοίξει πριν στο στείλουν, δεν θα ξαναγοραζεις ποτε ξανά από το ΧΧΧ κατάστημα?

Ή μάλλον δεν θα την έκανα , γιατί ξέρω την απάντηση.

Pi is a new digital currency developed by Stanford PhDs, with over 3.5 million members worldwide. To claim your Pi, follow this link https://minepi.com/hoannis and use my username (hoannis) as your invitation code.

Στη συγκεκριμένη συσκευή δε νομίζω να προσφέρει root το minideal και δε νομίζω να το άνοιξαν.

Εξάλλου πόσο θα τους συνέφερε να στείλουν χαλασμένο τηλέφωνο αν το είχαν δει, αφού μπορείς να διεκδικήσεις τα λεφτά σου μέσω paypal.

Το μόνο που μπορώ να τους καταλογίσω είναι ΕΑΝ υποσχέθηκαν root, μόνο και μόνο για να κάνουν την πώληση.

Αυτό το έχω ξαναδεί, αλλά σε άλλα καταστήματα.

ενω ειχα κανει την παραγγελεια μου κομπλε το σαββατο για το geek απτο aliexpress σημερα μου εστειλαν μνμ το εξης...

Sun Feb 16 19:25:46 PST 2014

Dear,

we are sorry, We received notification from ZTE corporation today,this batch of V975 mobile phone have some defective,they need recall all for test, pls cancel your order, sorry! we will inform you once the defective is solved, sorry!

κατι παιζει εδω...

Από ποιο κατάστημα στο aliexpress το αγόρασες;

Από ποιο κατάστημα στο aliexpress το αγόρασες;

απο εδω http://www.aliexpress.com/store/316943 αλλα τωρα ειδα οτι το εβγαλαν απο το aliexpress...

Στη συγκεκριμένη συσκευή δε νομίζω να προσφέρει root το minideal και δε νομίζω να το άνοιξαν.

Εξάλλου πόσο θα τους συνέφερε να στείλουν χαλασμένο τηλέφωνο αν το είχαν δει, αφού μπορείς να διεκδικήσεις τα λεφτά σου μέσω paypal.

Το μόνο που μπορώ να τους καταλογίσω είναι ΕΑΝ υποσχέθηκαν root, μόνο και μόνο για να κάνουν την πώληση.

Αυτό το έχω ξαναδεί, αλλά σε άλλα καταστήματα.

Το δικο μου τουλαχιστον απο το συγκεκριμενο μαγαζι, δεν ηταν root.

Δηλαδη ομως πιστευεις οτι ερχεται στο minideal με Multilanguage και google play απο το εργοστασιο και αυτοι ουτε που το ανοιγουν?

Το δικο μου τουλαχιστον απο το συγκεκριμενο μαγαζι, δεν ηταν root.

Δηλαδη ομως πιστευεις οτι ερχεται στο minideal με Multilanguage και google play απο το εργοστασιο και αυτοι ουτε που το ανοιγουν?

Αυτό πιστεύω.

Αν προσέξεις στο συγκεκριμένο τηλέφωνο δεν έχει επιλογή για root από minideal κι αφού είναι εγκατεστημένα τα απαραίτητα από το εργοστάσιο, δεν υπάρχει λόγος να το ανοίξουν.

πολύ κλάψα, περιμένετε να το πάρετε και βλέπετε και εγώ το πήρα από pandawill, μου είπαν δεν έχει στοκ να περιμένω λίγο και περιμένω, έλεος ο καθένας το δικό του. το νήμα δεν είναι για αυτό τον σκοπό

Κατι χανεις μου φαινεται.. Για ποια κλαψα μιλας? Συζηταμε για το τηλεφωνο του φιλου που το αγορασε απο minideal σε κακα χαλια. Πρεπει ο κοσμος να ξερει τι προσφερει και ποσο "εξαπατα" το καθε μαγαζι. Απο τη συζητηση βγαινει το συμπερασμα οτι το εργαλειο ερχεται απο το εργοστασιο στο minideal με multilanguage και playstore αλλα προφανως ουτε που το ανοιγουν και φυσικα δεν το κανουν root.

Απο την αλλη μερια, απο To2C, οπως ειπε καποιος αλλος φιλος παραπανω, το εστειλαν με multilanguage αλλα χωρις playstore ουτε και root. Το δικο μου απο το To2C φανηκε σημερα Ελλαδα, οποτε αυτες τις μερες θα μαθουμε τι και πως.. Σε καποιον αλλον ειπε πωλητης απο aliexpress οτι (δηθεν?) καποια παρτιδα ειχε προβλημα και θα τα παρει πισω το εργοστασιο για ελεγχο.. Τι να πιστεψει κανεις..