Jump to content

Xiaomi Red Rice (Hongmi)

orlox
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

οκ, τελικα δεν μου χρειάζεται η διαδικασία αυτη, αλλα καλο ειναι να ξερουμε,

μεταψτην 4.10.19 gtv αλλα και προηγουμενες 4.χ.χ που περασα μολις δεν μου λειτουργεί η φορτιση σωστα οταν η συσκευξ ειναι ανοιχτη δεν διαβαζει usb otg με τιποτα και στο υπολογιστη δεν κανει καν ηχο συνδεσης ποσο μαλλον για κανονικη συνδεση και μεταφορα αρχειων.

• Απαντήσεις 6,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Καλησπερα!Φιλέ εμένα δε μου δουλεύει η εφαρμογή αυτή!ναι μεν μου τα πηγαινει στην κάρτα αλλά μετα την επανεκινηση οι εφαρμογές χάνονται!είσαι σίγουρος οτι δουλεύει??

Καλησπεριζω το φόρουμ και περιμένω την βοήθεια σας.προσπαθω να δημιουργησω λογαριασμό mi για να κατεβασω διάφορα θέματα αλλά δεν μου στελνετε mail επιβεβαίωσης ουτε με αφήνει να κάνω εγγραφη μέσω τηλεφώνου.τι μπορεί να συμβαίνει;;

Καλησπερα!Φιλέ εμένα δε μου δουλεύει η εφαρμογή αυτή!ναι μεν μου τα πηγαινει στην κάρτα αλλά μετα την επανεκινηση οι εφαρμογές χάνονται!είσαι σίγουρος οτι δουλεύει??

μια χαρά δουλεύει η εφαρμογή:)

απλώς μετά από reboot αλλάζουν θέση τα εικονίδια.

Καλησπεριζω το φόρουμ και περιμένω την βοήθεια σας.προσπαθω να δημιουργησω λογαριασμό mi για να κατεβασω διάφορα θέματα αλλά δεν μου στελνετε mail επιβεβαίωσης ουτε με αφήνει να κάνω εγγραφη μέσω τηλεφώνου.τι μπορεί να συμβαίνει;;

Και αφού καταφερα να κάνω λογαριασμό τώρα δεν ξερω απο που διαγραφω τα κατεβασμενα αρχεία..sos παιδια:lol:

μια χαρά δουλεύει η εφαρμογή:)

απλώς μετά από reboot αλλάζουν θέση τα εικονίδια.

Μπα φιλέ σε μένα παντός με την multi V5 (την αρχική ) δεν δουλεύει!μόλις το ξαναδοκιμασα!και οι εφαρμογές αφαντες!!!μάλλον δεν γίνεται στην εκδοση μ!!!

Μπα φιλέ σε μένα παντός με την multi V5 (την αρχική ) δεν δουλεύει!μόλις το ξαναδοκιμασα!και οι εφαρμογές αφαντες!!!μάλλον δεν γίνεται στην εκδοση μ!!!

ποιά είναι η multi V5 η αρχική?αριθμό version δεν έχει?reboot έκανες?

και αλήθεια γιατί να έχει κάποιος τόσο παλιά έκδοση?

*χρησιμοποιείς μήπως άλλον launcher?

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Και αφού καταφερα να κάνω λογαριασμό τώρα δεν ξερω απο που διαγραφω τα κατεβασμενα αρχεία..sos παιδια:lol:

ποια κατεβασμένα αρχεία?:confused:

Τι πρέπει να κάνω για να μπορώ να αποθηκεύσω τις εφαρμογές στην sd; Έχει γεμίσει το τηλέφωνο και δεν μπορώ ούτε update να κάνω

φαντάζομαι καθαρίζεις κάπου-κάπου cache και memory από την εφαρμογή security.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.ljmobile.move.app

Καλησπέρα σε όλους.

Θέλω να το πάρω για τον αδερφό μου.

Δεν ασχολόύμαστε καθόλου με rom και αλλαγές οπότε θέλω όπως θα έρθει να δουλευτεί κιόλας. Οι απαιτήσεις του είναι απλές, με μέτρια προς βαριά χρήση να του βγάζει μια μέρα η μπαταρία, να μην έχει προβλήματα με σήμα- κλήσεις - ομιλία και να μπαίνει και intenet.

Διάβασα αρκετές σελίδες, δε συνάντησα κάποιο πρόβλημα που να εμφανίζεται ιδιαίτερα.

Κάπου διάβασα οτι θέλει συνέχεια επανεκιννήσεις κάθε 2-3 ημέρες? Γιατί ?

Και θα έχει κάποιο πρόβλημα στην καθημέρινότητά του επειδή το κινητό έχει miui?

Καλησπέρα σε όλους.

Θέλω να το πάρω για τον αδερφό μου.

Δεν ασχολόύμαστε καθόλου με rom και αλλαγές οπότε θέλω όπως θα έρθει να δουλευτεί κιόλας. Οι απαιτήσεις του είναι απλές, με μέτρια προς βαριά χρήση να του βγάζει μια μέρα η μπαταρία, να μην έχει προβλήματα με σήμα- κλήσεις - ομιλία και να μπαίνει και intenet.

Διάβασα αρκετές σελίδες, δε συνάντησα κάποιο πρόβλημα που να εμφανίζεται ιδιαίτερα.

Κάπου διάβασα οτι θέλει συνέχεια επανεκιννήσεις κάθε 2-3 ημέρες? Γιατί ?

Και θα έχει κάποιο πρόβλημα στην καθημέρινότητά του επειδή το κινητό έχει miui?

το ότι έχει miui είναι πλεονέκτημα,ειδικά για κάποιον που δεν θέλει να ψάχνει ένα σωρό extra apps που σίγουρα θα χρειαστούν.

αυτά για τις επανεκκινήσεις καλύτερα να μην τα σχολιάσω...

τα υπόλοιπα τα καλύπτει φυσικά,ΟΜΩΣ πρέπει να καταλάβετε όσοι ενδιαφέρεστε ότι το τηλ κανονικά βγαίνει απ' το εργοστάσιο με αγγλικά και κινέζικα.Όταν ζητάτε ελληνικά απ'το κατάστημα,τους ζητάτε να βάλουν μια δική τους συνήθως ROM,σχεδόν πάντα με πολλά bugs και χωρίς δυνατότητα αναβάθμισης.Αν υπάρχουν προβλήματα,μετά χρειάζεται συνήθως φλασάρισμα με flash tool,όχι και το πιο εύκολο πράγμα για τους περισσότερους.

Οπότε,ταπεινή μου γνώμη,το ζητάτε να έρθει με την official (χωρίς root) και αν είστε εντάξει με τα αγγλικά τέλεια,αλλιώς βάζετε πολύ εύκολα την ελληνική από miui.gr

Αρα επειδη εγω θελω σιγουρα ελληνικα,χωρις να ασχοληθω καθολου εγω, αυτο σημαινει οτι το κινητο θα εχει προβληματακια στην καθημερινοτητα ή αλλιως bugs ;

Οποτε καλυτερα να κοιταξω κατι αλλο...

Αρα αποτι καταλαβα ολοι οσοι το εχετε το πειραζετε;

Edited by lio14

• Administrators
Δεν είναι πρόβλημα ή δύσκολο να βάλεις την ελληνική rom που επιμελούνται τα παιδιά της ελληνικής miui κοινότητας. Αν σου αρέσει η συσκευή, αυτό δεν θα έπρεπε να αποτελεί αποτρεπτικό παράγοντα για να την πάρεις.

Modpic.gif

Αρα επειδη εγω θελω σιγουρα ελληνικα,χωρις να ασχοληθω καθολου εγω, αυτο σημαινει οτι το κινητο θα εχει προβληματακια στην καθημερινοτητα ή αλλιως bugs ;

Οποτε καλυτερα να κοιταξω κατι αλλο...

Αρα αποτι καταλαβα ολοι οσοι το εχετε το πειραζετε;

Πάρε το motorolla από Ελλάδα και θα είσαι τέλειος http://www.skroutz.gr/s/5427371/Motorola-Moto-G-2nd-Gen-8GB-Dual-SIM.html

είναι λίγο ακριβότερο αλλά δεν θα ασχοληθείς καθόλου.

ρε παίδες φιλικά πάντα, αλλά μην γράφεται ό,τι σας κατέβει πραγματικά.. υπάρχουν οδηγοί στην πρώτη σελίδα, δεν είναι πυρηνική φυσική, τα ακολουθείς και τέλος.

Επίσης πρέπει να σταματήσει να διαδίδεται η φήμη ότι το κινητό θέλει συνέχεια update.

Ναι η εταιρία ασχολείται και διορθώνει μικρο-bug αλλά από κει και πέρα αν το πάρει κάποιος και περάσεις την τελευταία σταθερή Ελληνική ρομ δε θα έχει απολύτως κανένα πρόβλημα και αν δεν θέλει δεν χρειάζεται να ξανασχοληθεί με update.

Η συσκευή για τα χρήματα της είναι διαμάντι σε όλους τους τομείς είτε θέλει κανείς αυτονομία είτε κάμερα είτε για συνομιλία.

Ειδικά το Ηongmi 1 με τον mediatek δεν έχει πλέον κανένα σοβαρό θέμα, έχουν λυθεί όλα.

Πάρε το motorolla από Ελλάδα και θα είσαι τέλειος http://www.skroutz.gr/s/5427371/Motorola-Moto-G-2nd-Gen-8GB-Dual-SIM.html

δεν υπάρχει smartphone που "δεν θα ασχοληθείς καθόλου" κάποια στιγμή.

*συμφωνώ πάντως με τον georger_volos:)

Edited by xnikos

Εδώ έχουμε το καλύτερο value for money οποιουδήποτε εμπορικού προϊόντος, από ποιότητα κατασκευής, λογισμικό, αξεσουάρ, απόδοση (για την περίοδο που βγήκε) και μιλάμε για μοτορολες

Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται!

Μια πλήρης φόρτιση.

ρε παίδες φιλικά πάντα, αλλά μην γράφεται ό,τι σας κατέβει πραγματικά.. υπάρχουν οδηγοί στην πρώτη σελίδα, δεν είναι πυρηνική φυσική, τα ακολουθείς και τέλος.

Επίσης πρέπει να σταματήσει να διαδίδεται η φήμη ότι το κινητό θέλει συνέχεια update.

Ναι η εταιρία ασχολείται και διορθώνει μικρο-bug αλλά από κει και πέρα αν το πάρει κάποιος και περάσεις την τελευταία σταθερή Ελληνική ρομ δε θα έχει απολύτως κανένα πρόβλημα και αν δεν θέλει δεν χρειάζεται να ξανασχοληθεί με update.

Η συσκευή για τα χρήματα της είναι διαμάντι σε όλους τους τομείς είτε θέλει κανείς αυτονομία είτε κάμερα είτε για συνομιλία.

Ειδικά το Ηongmi 1 με τον mediatek δεν έχει πλέον κανένα σοβαρό θέμα, έχουν λυθεί όλα.

Μα είναι δυνατόν να λέτε τόσο καλά λόγια για το τηλέφωνο και αυτό να αρχίζει να δυσκολεύεται με 130 εφαρμογές χρήστη μόνο;

Δείτε και τις φωτογραφίες από το δικό μου! 3,5 Gb εφαρμογές χρήστη μόνο!

Edited by john_who

Μα είναι δυνατόν να λέτε τόσο καλά λόγια για το τηλέφωνο και αυτό να αρχίζει να δυσκολεύεται με 130 εφαρμογές χρήστη μόνο;

Δείτε και τις φωτογραφίες από το δικό μου! 3,5 Gb εφαρμογές χρήστη μόνο!

Μήπως η κάρτα μνήμης σου είναι αργή; class;

Θα συμφωνησω με τον John.

Υπαρχει ενα βασικο μειονεκτημα στο Redmi. Η 4GB μνημη. Το μπουκωνεις με 40-50 εφαρμογες (αναλογα το μεγεθος) και μετα σου λεει not enough space. Το εχουν αρκετοι εδω μεσα το προβλημα. Το αγορασα το κινητο το εστησα οπως ηθελα ελεγα να μην ξανασχοληθω και να σου καποια στιγμη μετα απο 1 μηνα να μου πεταει το μηνυμα. Ενταξει εγω ειχα την ορεξη και τον χρονο να καθησω να ασχοληθω με το link2SD και τα ειδικα format της καρτας μνημης. Ποσοι ομως ξερουν, θελουν η εχουν την ορεξη να τα κανουν αυτα;

Κατα τ αλλα θα συμφωνησω οτι το κινητο ειναι ποιοτικο με αξιοπρεπη καμερα και ταχυτητα και οτι αποτελει το πιο vfm κινητο τον καιρο που βγηκε (ισως ακομη και σημερα). Δεν ειναι ομως απο τα κινητα τα οποια δε θα ασχοληθεις καθολου εστω και μια φορα.

PS: Με το kitkat τι εγινε ρε παιδες; Απο τον αυγουστο λεγανε οτι το περιμεναμε επιασε χειμωνας και ακομη τιποτα.

Το κινητό έχει βγει ένα χρόνο τώρα και η τιμή του είναι προσιτή για κάποιον που δεν υπολόγιζε να πάρει καν κινητό. Δεν είναι το πιο δυνατό κινητό που υπάρχει, δεν καταλαβαίνω για τι συζητάμε. Δε μπορείς και να δουλέψεις κινητό με 200 εφαρμογές, ούτε να τις έχεις φάτσα κάρτα, εγώ έχω εφαρμογές που ξέχασα ότι τις είχα. Και λίγο πειραγμα δε βλάπτει, ακολουθείς οδηγίες, δε γίνεσαι χάκερ..

Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται!

Μια πλήρης φόρτιση.

Θα συμφωνησω με τον John.

Υπαρχει ενα βασικο μειονεκτημα στο Redmi. Η 4GB μνημη. Το μπουκωνεις με 40-50 εφαρμογες (αναλογα το μεγεθος) και μετα σου λεει not enough space. Το εχουν αρκετοι εδω μεσα το προβλημα. Το αγορασα το κινητο το εστησα οπως ηθελα ελεγα να μην ξανασχοληθω και να σου καποια στιγμη μετα απο 1 μηνα να μου πεταει το μηνυμα. Ενταξει εγω ειχα την ορεξη και τον χρονο να καθησω να ασχοληθω με το link2SD και τα ειδικα format της καρτας μνημης. Ποσοι ομως ξερουν, θελουν η εχουν την ορεξη να τα κανουν αυτα;

Κατα τ αλλα θα συμφωνησω οτι το κινητο ειναι ποιοτικο με αξιοπρεπη καμερα και ταχυτητα και οτι αποτελει το πιο vfm κινητο τον καιρο που βγηκε (ισως ακομη και σημερα). Δεν ειναι ομως απο τα κινητα τα οποια δε θα ασχοληθεις καθολου εστω και μια φορα.

PS: Με το kitkat τι εγινε ρε παιδες; Απο τον αυγουστο λεγανε οτι το περιμεναμε επιασε χειμωνας και ακομη τιποτα.

Επειδή το έργο το έχω δει πολλές φορές (δεν αναφέρομαι σε σένα προσωπικά αλλά με αφορμή αυτό που λες θα το αναφέρω).

Έχω πάρει το κινητό σε πολύ κόσμο που πριν δεν είχαν καμία επαφή με smartphone και με το που το έπιασαν στα χέρια του έχουν κάνει το μισό playstore install.

Και μιλάμε για ένα λογισμικό (miui) το οποίο "out of the box" είναι σχεδόν πλήρες.

Και βλέπεις κάνουν install από antivirus ram boost, cleaner μέχρι ότι σκουπίδι βρουν μπροστά τους.

Λογικό και επόμενο κ χώρος μετά να μην υπάρχει και το κινητό να αρχίσει να σέρνεται..

Δεν είπαμε να μην δοκιμάζουμε εφαρμογές αλλά όχι κ να το γεμίζουμε με ότι βλέπουμε μπροστά μας μήπως και μια μέρα μας χρειαστεί.

Και ξαναλέω, σε αυτά τα χρήματα δεν υπάρχει κάτι καλύτερο ( ούτε πρέπει να μπαίνουν στο ιδιο τραπέζι και να συγκρίνεται με συσκευές 4πλασιας αξίας, συζητάμε για ~120€) οποίος δεν το πιστεύει ας ποσταρει λινκ να αποδείξει το αντίθετο.

Όσο για το κιτ-κατ σχεδόν τέλος χρόνου θα το έχουμε αφού πρώτα στρώσει και γίνει αρκετά σταθερή η v6 για το mi3 και mi4.

Edited by georger_volos

οποιος θελει μπορει ευκολα να κανει 3GB τον εσωτερικο, απο το παρακτω link

http://en.miui.com/thread-13784-1-1.html

ποιά είναι η multi V5 η αρχική?αριθμό version δεν έχει?reboot έκανες?

και αλήθεια γιατί να έχει κάποιος τόσο παλιά έκδοση?

*χρησιμοποιείς μήπως άλλον launcher?

Ενοηται εκανα ,reboot!το μαγνήσιο launcher έχω!Σούπα την πρωτη ,V 5 multi δεν έχει αριθμο άλλο!Ο λογος που δεν αναβαθμιζω είναι ο εξης!σταθερότητα δεν έχω το παραμικρό πρόβλημα όπως όλοι εδώ με κάθε αναβάθμιση!επανεκκίνηση του κάνω αν 3 εβδομάδες και αν!μνήμη μου μένει 500 + ελεύθερα (μετα πέφτει στα 350 φεύγα απο 2-3 βδομάδες)δεν έχω πρόβλημα το παραμικρό!αρα δεν υπάρχει λογος για update για με να προσωπικά!αν δε βγει kit kat δεν...!!!

Edited by GEOKART

απ' την μια ζητάμε smartphones με άπειρες δυνατότητες που είναι κανονικοί υπολογιστές πια,και απ' την άλλη δεν θέλουμε να "ασχολούμαστε" ή να τα "πειράζουμε" - μην χρειαστεί και μάθουμε και τίποτα,δεν κάνει...

επιτέλους! δεν είναι για όλους,υπάρχουν και απλά τηλέφωνα...

*υπάρχουν πολλοί και απλοί τρόποι εδώ και καιρό για αύξηση του data.

*προσωπικά τον γέμισα στις 140+ εφαρμογές,δεν τις λες και λίγες.Οι περισσότεροι έχουν πολύ λιγότερες.

*εννοείται στα 120e πάλι αυτό θα έπαιρνα.