Jump to content

Xiaomi Red Rice (Hongmi)

orlox
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αν θυμάμαι καλά ήρθε με τη 4. Την είχα ζητήσει και ήρθε με την en/cn και με playstore. Ωστόσο, επειδή δε με ενδιαφέρει το βίντεο, και να πρέπει να ρουταρω κάθε φορά που γίνεται update, έχω βάλει την ultimate που είναι multi

Τι εννοεις για το βίντεο;

• Απαντήσεις 6,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Εδω και καποιες ωρες δοκιμαζω καποια script για την miui v5...ολα ωραια ολα καλα ενεργοποιω το init.d που θελει για να λειτουργησουν κανω αντιγραφη αλλα δεν λεει πουθενα τη permission δινεις?τα αφηνεις ετσι?τελος παντων αν καποιος αλλος θελει να δοκιμαση εδω ειναι το site

http://en.miui.com/thread-17759-1-1.html ειναι η Q4

Xiaomi Mi8 Global 6/128 Xiaomi.eu Dev Rom

Εδω και καποιες ωρες δοκιμαζω καποια script για την miui v5...ολα ωραια ολα καλα ενεργοποιω το init.d που θελει για να λειτουργησουν κανω αντιγραφη αλλα δεν λεει πουθενα τη permission δινεις?τα αφηνεις ετσι?τελος παντων αν καποιος αλλος θελει να δοκιμαση εδω ειναι το site

http://en.miui.com/thread-17759-1-1.html ειναι η Q4

έλεγα να τα κάνω αλλά βαριέμαι , πες αν δεις καμιά διαφορά :)

δεν ξέρω , ή τα αφήνεις έτσι ή δίνεις τα κλασικά permissions (που έχουν όλα τα άλλα αρχεία)

επειδη σκεφτομαι να το αγορασω,να κανω μερικες ερωτησεις...

1.εχει αξιοπιστο gps?

2.η οθονη οταν ειναι σβηστη φαινεται σαν να θελει συνεχεια καθαρισμα?

3.βγαζει καλες φωτογραφιες σε σκοτεινο περιβαλλον?

4.εχει καλη ενταση το εξωτερικο μεγαφωνο?

[sIGPIC][/sIGPIC]

έλεγα να τα κάνω αλλά βαριέμαι , πες αν δεις καμιά διαφορά :)

δεν ξέρω , ή τα αφήνεις έτσι ή δίνεις τα κλασικά permissions (που έχουν όλα τα άλλα αρχεία)

καλημέρα!εβαλα το κλασσικό rw-r-r- και ειδα ραμ γυρω στο 480 με 500+...η ultimate που φοράνε καποια παιδια απο εδω ειναι καλή;gps smooth κτλ; με τα ιδια permission δεν νομίζω να δουλεύουν..

επειδη σκεφτομαι να το αγορασω,να κανω μερικες ερωτησεις...

1.εχει αξιοπιστο gps?

2.η οθονη οταν ειναι σβηστη φαινεται σαν να θελει συνεχεια καθαρισμα?

3.βγαζει καλες φωτογραφιες σε σκοτεινο περιβαλλον?

4.εχει καλη ενταση το εξωτερικο μεγαφωνο?

1 ναι

2 οχι

3 για μενα σε σκοτεινο περιβαλλον οι φωτο του ειναι πολυ μετριες.σε κανονικο φωτισμο μια χαρα

4 ναι

γενικα το εχω 2 μηνες και ειναι εξαιρετικη συσκευη

Ηρθε και το δικο μου, το κινητο ειναι τελειο, δεν κολλαει καθολου, η οθονη του πολυ καλη, θεωρω πως θα πρεπει να εισαι παρα πολυ απαιτητικος για να μην εισαι ικανοποιημενος με κατι και δε το λεω σε σχεση με τη τιμη του....αν συνυπολογισψ και αυτη, μαλλον τους κοροϊδεψαμε.. :D:D:D

Το πηρα απο To2c με μουλτι JHBCNAL25.0(πρεπει να ειναι και ροοτ γιατι το ειχα ζητησει,δεν ξερω πως το ξεχωριζουν..)δεν ξερω αν ειναι η τελευταια ή οχι, αν θελει update ή οχι , εγω ειμαι ικανοποιημενος....

μια ερωτηση μονο, εχω ενα αρχειο Navigon απο το προηγουμενο κινητο μου Nexus S, στο οποιο λειτουργουσε τελεια. Το εγκατεστησα λοιπον, ολα καλα μεχρι που παω να ανοιξω τους χαρτες, τους ανοιγει και εκει με πεταει εξω αμεσως...μηπως μπορει κπ να με βοηθησει(με απλα ελληνικα γτ δν το πολυεχω....)??

το λεω σε σχεση με τη τιμη του....αν συνυπολογισψ και αυτη, μαλλον τους κοροϊδεψαμε.. :D:D:D

έτσι νιώθω και γω

(πρεπει να ειναι και ροοτ γιατι το ειχα ζητησει,δεν ξερω πως το ξεχωριζουν..)

κατέβασε το root checker

εχω ενα αρχειο Navigon απο το προηγουμενο κινητο μου Nexus S, στο οποιο λειτουργουσε τελεια. Το εγκατεστησα λοιπον, ολα καλα μεχρι που παω να ανοιξω τους χαρτες, τους ανοιγει και εκει με πεταει εξω αμεσως...μηπως μπορει κπ να με βοηθησει(με απλα ελληνικα γτ δν το πολυεχω....)??

πως το πέρασες?

Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται!

Μια πλήρης φόρτιση.

καλημέρα!εβαλα το κλασσικό rw-r-r- και ειδα ραμ γυρω στο 480 με 500+...η ultimate που φοράνε καποια παιδια απο εδω ειναι καλή;gps smooth κτλ; με τα ιδια permission δεν νομίζω να δουλεύουν..

άντε το έβαλα κι εγώ (βέβαια δεν νομίζω να πάρω χαμπάρι διαφορές :) )

καλή είναι από την άποψη ότι δεν παιδεύεσαι με root / link2sd και τέτοια (και ειδικά μετά από κάθε update που βγάζει αυτός ota)

πρόβλημα δεν έχω μέχρι στιγμής, κλασικό πρόβλημα λένε για θόρυβο στο βίντεο (δεν το έχω δοκιμάσει)

σίγουρα έχεις λιγότερη μνήμη από την stock (τρέχουν κι έξτρα προγράμματα , όπως για τα led)

αν χρησιμοποιείς το πειραγμένο (160chars) mms (το ξανα έβαλα μιας και το gosms πρέπει να χάνει κάποια sms που και που και δεν έρχονται ποτέ) τότε θα έχεις θέμα με τα ota updates , μιας και τσεκάρει το αρχείο πριν το Patcharei , οπότε ή θα πρέπει να επαναφέρεις το original πριν από κάθε ota ή να περάσεις το update zip στον υπολογιστή και να σβήσεις τους ελέγχους (και το Patcharisma του mms.apk)

άντε το έβαλα κι εγώ (βέβαια δεν νομίζω να πάρω χαμπάρι διαφορές :) )

Τα έβαλα και γω. Οι διαφορές ακόμη αναζητούνται (μπορεί βέβαια να είναι και κάτω από τη μύτη μου και δεν τις βλέπω... :worry: )

Τα έβαλα και γω. Οι διαφορές ακόμη αναζητούνται (μπορεί βέβαια να είναι και κάτω από τη μύτη μου και δεν τις βλέπω... :worry: )

κακά τα ψέμματα , θαύματα με τέτοια scripts γίνονταν κυρίως σε εποχές 1core cpu με 512 μνήμη (όταν είχα galaxy s) που έβλεπες ΤΙΣ διαφορές

κακά τα ψέμματα , θαύματα με τέτοια scripts γίνονταν κυρίως σε εποχές 1core cpu με 512 μνήμη (όταν είχα galaxy s) που έβλεπες ΤΙΣ διαφορές

λοιπόν απο permission αφησα αυτα που ειχα τελικά εγω ειδα πολυ λιγο διάφορα αλλα εχω χωσει σχεδον τα μισά.. εχετε βαλει μονο αυτα που προτείνει;

λοιπόν απο permission αφησα αυτα που ειχα τελικά εγω ειδα πολυ λιγο διάφορα αλλα εχω χωσει σχεδον τα μισά.. εχετε βαλει μονο αυτα που προτείνει;

Τελικά διαφορά υπήρξε και μάλιστα σημαντική. Χρησιμοποιώ τον vlc σαν μεδιοπαίχτη και μάλλον ήρθε σε σύγκρουση με τα σκριπτάκια. Όλο σπασίματα και πιξελαρίσματα, εκεί που πήγαινε αέρας. Μπορείτε να φανταστείτε ποιος επέζησε της σύγκρουσης...

1 ναι

2 οχι

3 για μενα σε σκοτεινο περιβαλλον οι φωτο του ειναι πολυ μετριες.σε κανονικο φωτισμο μια χαρα

4 ναι

γενικα το εχω 2 μηνες και ειναι εξαιρετικη συσκευη

.σ ευχαριστω για τις απαντησεις!το παραγγειλα απο minideal.να ρωτησω και κατι τελευταιο...η rom που ερχεται απο το εργοστασιο ειναι η MIUI? η xiaomi δεν εχει δικη της εργοστασιακη rom?αν δουλευει καλα ,δεν με απασχολει,απλα αυτη η miui εχει rom για 100 διαφορετικα μοντελα κινητων.
[sIGPIC][/sIGPIC]

Σημερα παρελαβα spare battery απο aliexpress και φορτιζει, ελπιζω να ειναι γνησια και να μην παιχτει κανενας κινδυνος γιατι θα την εχω μαζι μου, μπορει στην τσεπη, σε περιπτωση που ξεμεινω. Εχει ολα τα διακριτικα της Xiaomi, ειναι μονο μισο κλικ πιο ανοιχτο πορτοκαλι απο του κινητου μου..

Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται!

Μια πλήρης φόρτιση.

Τελικά διαφορά υπήρξε και μάλιστα σημαντική. Χρησιμοποιώ τον vlc σαν μεδιοπαίχτη και μάλλον ήρθε σε σύγκρουση με τα σκριπτάκια. Όλο σπασίματα και πιξελαρίσματα, εκεί που πήγαινε αέρας. Μπορείτε να φανταστείτε ποιος επέζησε της σύγκρουσης...

εμενα με το mx player κανένα πρόβλημα

Καλησπέρα σε ολους. Αποφάσισα να το παραγγειλω. Έχω διαβάσει αρκετά το νήμα, αν και πολύ μεγάλο. Απλά να κάνω μια σούμα.

Δεν είναι root απο το εργοστάσιο, αρα πρέπει να το ζητησω απ το μαγαζί. Μαζί και play store. Βάζουν και τα gapps μάζι;

Αν θέλω μπορώ να ζητησω multilang rom (χανοντας τη δυνατότητα για ota updates, αν έχω καταλάβει καλά), η να κρατήσω την αγγλοκινεζικη και μάζι τη δυνατότητα για ota.

Στη δεύτερη περιπτωση βεβαία, η γλώσσα έχει σημασία για το menu και δε μου αφαιρεί τη δυνατότητα να διαβάζω και να γράφω ελληνικούς χαρακτήρες. Σωστά;

Και φυσικά - διορθωστε με αν κάνω λάθος - οτι και να παραγγειλω τελικά, παντα μπορώ να περάσω rom και μόνος μου.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

.σ ευχαριστω για τις απαντησεις!το παραγγειλα απο minideal.να ρωτησω και κατι τελευταιο...η rom που ερχεται απο το εργοστασιο ειναι η MIUI? η xiaomi δεν εχει δικη της εργοστασιακη rom?αν δουλευει καλα ,δεν με απασχολει,απλα αυτη η miui εχει rom για 100 διαφορετικα μοντελα κινητων.

η MIUI ειναι προιον της Xiaomi.Με miui ερχεται το κινητο.Και εγω απο minideal το πηρα με απλο ταχυδρομειο και εκανε 22-23 μερες.Ειχα ζητησει αγγλοκινεζικη μιας και δεν με ενδιαφερουν τα ελληνικα ωστε να ειναι πιο σταθερη και να εχω updates αυτοματα.Κατι ειχαν κανει στραβα και δεν εκανε updates και ειχε καποια bugs πχ με πεταγε απο εφαρμογες.Ηρθε με την V4 και αναγκαστηκα να του περασω την V5 αγγλοκινεζικη και να στησω απο την αρχη το κινητο ωστε να δουλευει οπως πρεπει. http://xiaomi.eu/community/threads/restore-stock-firmware-and-lost-imei-baseband-by-spflash-tool.23188/

Τωρα ολα κομπλε,με update εχω την 13 και ολα οπως πρεπει.Αν εισαι ατυχος και σου ερθει οπως εμενα μην φοβασαι η παραπανω διαδικασια παιρνει 15 λεπτα και να στησω απο την αρχη το κινητο(google play κλπ) μου πηρε καμια ωριτσα max.Ας σου ερθει με το καλο και εδω ειμαστε :)

Σημερα παρελαβα spare battery απο aliexpress και φορτιζει, ελπιζω να ειναι γνησια και να μην παιχτει κανενας κινδυνος γιατι θα την εχω μαζι μου, μπορει στην τσεπη, σε περιπτωση που ξεμεινω. Εχει ολα τα διακριτικα της Xiaomi, ειναι μονο μισο κλικ πιο ανοιχτο πορτοκαλι απο του κινητου μου..

δεν θα έπαιρνα (αν ήθελα αυθεντική) από aliexpress για σιγουριά , βέβαια και μούφα να ναι δε σημαίνει ότι θα εκραγεί :) το κακό που συνήθως έχουν είναι η μικρότερη απόδοση (λιγότερα mAh από όσα γράφουν) και η γρηγορότερη αχρήστευσή τους (δηλαδή αν είναι όντως μούφα λογικά θα χαλάσει/αποφορτίζει πιο γρήγορα)

δεν ξέρω αν φταίνε αυτά , αλλά είδα ένα ψιλό κώλυμα οπότε τα σούταρα :))

Παιδιά έχω το κινητό με την ελληνική έκδοση.

MIUI Version : ΜΙUI-JHBCNAL25.0

Σκέφτομαι να βάλω την Official.

Μπορείτε να μου στείλετε το link με τον οδηγό βήμα προς βήμα;

Ή μήπως να κάτσω στα αυγά μου μιας και το κινητό έτσι "φυσάει" ;

Παιδιά έχω το κινητό με την ελληνική έκδοση.

MIUI Version : ΜΙUI-JHBCNAL25.0

Σκέφτομαι να βάλω την Official.

Μπορείτε να μου στείλετε το link με τον οδηγό βήμα προς βήμα;

Ή μήπως να κάτσω στα αυγά μου μιας και το κινητό έτσι "φυσάει" ;

αν δεν έχεις πρόβλημα μην κάνεις τίποτα

κάποιοι είμαστε απλά πειραγμένοι και θέλουμε και κάνουμε πειράματα :)))

Λοιπον, γενικα το bluetooth (Plantronics M1100) τις περισσοτερες φορες αργει να στειλει την κληση, δλδ το σηκωνω, για 7-8 δευτερολεπτα εχει την απολυτη ησυχια - ο αλλος δεν ξερει αν απαντησα ή οχι και αν δεν το ξερουν το κλεινουν- και μετα μου δινει ηχο. Σημερα οποτε με παιρνουν δεν ανοιγει καν το bluetooth, αλλα παιρνει την κληση το ακουστικο του τηλεφωνου. Αν ομως παρω εγω τηλεφωνο τοτε δουλευει κανονικα. Νομιζα οτι ηταν προβλημα του bluetooth, ομως το εβαλα στο παλιο τηλεφωνο και δεν τα παρουσιασε αυτα.

Εχει παρατηρησει κανεις κατι αναλογο;

Έχω το ίδιο κανένα πρόβλημα...