Jump to content

Xiaomi Red Rice (Hongmi)

orlox
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Η 16αρα κοστιζει περιπου 10-15$, οποτε 155Ε ειναι πολυ καλη τιμη για αρχη..

Καλως να το δεχτεις..

Edited by guideman

ΓΙΩΡΓΟΣ:clap:

• Απαντήσεις 6,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Η παραγγελία έγινε τώρα περιμένουμε πότε θα μας έρθει

Καλως να το δεχτεις! Περιμενουμε πρωτες εντυπωσεις αλλα και 1 review στα ελληνικα.

Samsung Note 3 White :( RIP (Σπασμένη οθόνη)

Microsoft Lumia 640XL

Xiaomi Redmi Note 4 3/64

Pipo w2

Καλημέρα. Επειδή σκέφτομαι να το παραγγείλω θα ήθελα πριν να κάνω μια ερώτηση. Απ' ότι διάβασα η MIUI ενημερώνετε κάθε εβδομάδα. Αν το πάρω με ελληνικό μενού θα το επηρεάσει, δηλαδή θα γίνει πάλι κινέζικο?

Καλημέρα. Επειδή σκέφτομαι να το παραγγείλω θα ήθελα πριν να κάνω μια ερώτηση. Απ' ότι διάβασα η MIUI ενημερώνετε κάθε εβδομάδα. Αν το πάρω με ελληνικό μενού θα το επηρεάσει, δηλαδή θα γίνει πάλι κινέζικο?

Αν κάνεις το εβδομαδιαίο update,

θα έχεις τις επιλογές γλωσσών που δίνει την δεδομένη στιγμή, επίσημα, η miui

(αρκετες γλώσσες, Αγγλικά σίγουρα αλλα όχι - ακομη - Ελληνικά)

OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1

Αν κάνεις το εβδομαδιαίο update,

θα έχεις τις επιλογές γλωσσών που δίνει την δεδομένη στιγμή, επίσημα, η miui

(αρκετες γλώσσες, Αγγλικά σίγουρα αλλα όχι - ακομη - Ελληνικά)

Με συγχωρείς αλλά δεν το κατέχω και τόσο. Δηλαδή δεν το παίρνω με ελληνικό μενού?

προφανως το μαμισιο μενου ειναι αγγλικο.Για να εχει ελληνικο ειναι custom rom το μαγαζιου που το πουλαει.
Ενοικιαζομενα δωμάτια και διαμερίσματα στην παραλία των Μυλων Αργολιδος δέκα λεπτά απο το Ναύπλιο σε προσιτές τιμές.

προφανως το μαμισιο μενου ειναι αγγλικο.Για να εχει ελληνικο ειναι custom rom το μαγαζιου που το πουλαει.

Άρα για να μην μπλέξω τα μπούτια μου το αφήνω με την μαμίσια του στα αγγλικά. Έτσι?

Άρα για να μην μπλέξω τα μπούτια μου το αφήνω με την μαμίσια του στα αγγλικά. Έτσι?

αναλογα πως το θες εσυ.Αν εχεις επιλογη να το παρεις μ ελληνικη custom εγω θα το παιρνα με την ελληνικη εκει βεβαια δεν θα χεις αυτοματα update.

Ενοικιαζομενα δωμάτια και διαμερίσματα στην παραλία των Μυλων Αργολιδος δέκα λεπτά απο το Ναύπλιο σε προσιτές τιμές.

Παιδια το εχει το minideal στα 170€

http://www.minideal.net/xiaomi-hongmi-smartphone-android-4-2-mtk6589t-1-5ghz-dual-sim-with-4-7-inch-ips-capacitive.html

ποια εκδοση ειναι?το παιρνουμε?εχει 3g?

Παιδια το εχει το minideal στα 170€

http://www.minideal.net/xiaomi-hongmi-smartphone-android-4-2-mtk6589t-1-5ghz-dual-sim-with-4-7-inch-ips-capacitive.html

ποια εκδοση ειναι?το παιρνουμε?εχει 3g?

wcdma ναι η ευρωπαικη εκδοση ειναι.

αναλογα πως το θες εσυ.Αν εχεις επιλογη να το παρεις μ ελληνικη custom εγω θα το παιρνα με την ελληνικη εκει βεβαια δεν θα χεις αυτοματα update.

Δεστε εδω

"In stocks! Greek language available!

Xiaomi Hongmi Red Rice WCDMA (Worldwide 3G network) SmartPhone Android 4.2 MTK6589T 1.5GHz Dual Sim With 4.7 Inch IPS Capacitive" :rolleyes:

Phone 15 Pro Max Titanium Blue 256GB iOS 17.1.1

iPhone 13 Black 128GB iOS 17.1.1

iPad mini 8,3" 6th gen Gold 256GB iOS 17.1.1

iPad Pro 11" 4th gen Grey 256GB iOS 17.1.1

Apple watch 7 Black 45mm watchOS 10.1.1

Honor magic 4 Lite Blue 6/128GB Magic UI 4.2 (Android 11)

η τιμη ειναι οκ ή να ψαξω και αλλου?

πανω κατω ολοι στην ιδια τιμη το πουλανε,ακριβο αν σκεφτεις οτι στην Κινα κοστιζει 98 ευρω

οι κινεζοι το κανουν οπως εμεις με το λαδι.στελνουμε στην αυστραλια λαδι και το πουλαμε τα 750 ml 10 €

και ψαρωνουν οι αλλοι

ειναι ακριβως το ιδιο πραγμα,σου λεει οι ευρωπαιοι δινουν 400€ για κινητο

στα 170 € θα κολλησουν?

οι κινεζοι το κανουν οπως εμεις με το λαδι.στελνουμε στην αυστραλια λαδι και το πουλαμε τα 750 ml 10 €

και ψαρωνουν οι αλλοι

ειναι ακριβως το ιδιο πραγμα,σου λεει οι ευρωπαιοι δινουν 400€ για κινητο

στα 170 € θα κολλησουν?

εγω μονο ιταλικο εβλεπα στο ραφι τοσα χρονια στο Συδνευ,μακαρι να στελναμε δικο μας

η τιμη ειναι οκ ή να ψαξω και αλλου?

Κοίτα εδώ http://www.merimobiles.com/xiaomi-hongmi-red-rice-wcdma_p/meri9833.htm είναι στα 155 ευρώ περίπου αν χρησιμοποιήσεις και το κουπόνι GR.

Δεστε εδω

"In stocks! Greek language available!

Xiaomi Hongmi Red Rice WCDMA (Worldwide 3G network) SmartPhone Android 4.2 MTK6589T 1.5GHz Dual Sim With 4.7 Inch IPS Capacitive" :rolleyes:

230 δολλαρια?λιγο πιανει κωλο

Μηπως εισαι λιγο υπερβολικος? Στο merimobiles το εχουν 155 ευρω με κουπονι. Ε εδω ειναι χωρις κουπονι !!!!!! Εν πασει περιπτωσει, οποιος θελει αγοραζει απο οπου νομιζει αυτος οτι τον συμφερει, δεν υπαρχει προβλημα :happy:

Phone 15 Pro Max Titanium Blue 256GB iOS 17.1.1

iPhone 13 Black 128GB iOS 17.1.1

iPad mini 8,3" 6th gen Gold 256GB iOS 17.1.1

iPad Pro 11" 4th gen Grey 256GB iOS 17.1.1

Apple watch 7 Black 45mm watchOS 10.1.1

Honor magic 4 Lite Blue 6/128GB Magic UI 4.2 (Android 11)

Μηπως εισαι λιγο υπερβολικος? Στο merimobiles το εχουν 155 ευρω με κουπονι. Ε εδω ειναι χωρις κουπονι !!!!!! Εν πασει περιπτωσει, οποιος θελει αγοραζει απο οπου νομιζει αυτος οτι τον συμφερει, δεν υπαρχει προβλημα :happy:

Εχω μαθει να εκτιμω πλεον και αυτη την διαφορα των 10,20,30 ευρω.απλα περιμενω το meri να το φερει σε κοκινο για να το παρω.ειναι για την γυναικα βλεπεις

και εγω αυτο κανω... περιμενω να το φερει σε κοκκινο ...

Φιλος που το παρηγγειλες, με singapore post να φανταστω ;

Xiaomi 13 Lite 8/256, Xiaomi Mi11 Lite 8/128, Xiaomi Mi11 8/256, Xiaomi Mi11i, Xiaomi Mi10T 8/128, Xiaomi Note 10 Lite, Xiaomi Redmi Note 9 Pro, Xiaomi Mi8 lite, Xiaomi Mi6 6/64, Xiaomi Mi4 3/16, Xiaomi Redmi 4A, Xiaomi Mi MAX 3/32, Xiaomi Mi2A 16gb, Xiaomi Mi2S 32gb,

από το meri το παρήγγειλα και μου προτείνουν με επιπλέον χρέωση να βάλω sing . Επειδή όμως δεν το βιάζομαι το σκέφτομαι να δώσω επιπλέον χρήματα .αριθμό αποστολής μου είπαν πως θα μου δώσουν με ότι και να έρθει . Έχει κάποιος εμπειρία με τον δωρεάν τρόπο να μου πει αν είχε πρόβλημα και σε πόσο καιρό του ήρθε από το συγκεκριμένο μαγαζί ?

Αν το εστειλαν με china post ειναι το ποιο αργό. Τελευταια φορά παρέλαβα μετα απο 42 μέρες.

Θα το δεις όταν σου στειλει το tracking number αν έχει στο τέλος CN ειναι με china post, αν εχει HK ειναι με honk kong post,

αν έχει SG ειναι με singapore post

No root->No problem

και εγω αυτο κανω... περιμενω να το φερει σε κοκκινο ...

Φιλος που το παρηγγειλες, με singapore post να φανταστω ;

Βρε mafia αν το πετυχεις καπου καλα σφυρα μου και εμενα γιατι θα με σκασει η γυναικα