takaros31 Δημ. June 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2016 Να ρωτήσω γιατί άλλαξαν και το πίσω καπάκι; Σαν αιτιολογία λεεί οτι είχε θολούρα στην κάμερα, μπροστά-πίσω και ενδεχομένως να το άλλαξαν για αυτό. Απλά στην μπροστά αλλάξαν και τον αισθητήρα. Παράθεση Samsung Galaxy Note 20 Ultra + Huawei gt2 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. June 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2016 Σούπερ νέα. Είδες Τάκη; :) Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takaros31 Δημ. June 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2016 Σούπερ νέα. Είδες Τάκη; :) Ναι φίλε μπομπα το τηλέφωνο! Παράθεση Samsung Galaxy Note 20 Ultra + Huawei gt2 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoss77 Δημ. June 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2016 Καλησπέρα παιδιά. Μια ερώτηση έχω αν μπορείτε. Επειδή το είχα στην άκρη το τηλέφωνο θυμίστε μου πως κάνουμε reset? Αν κάνω επαναφορά εργοστάσιακων το ίδιο είναι ή καλύτερα reset ?θέλω να σβήσουν τα πάντα. Ευχαριστώ εκ τον προτέρων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. June 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2016 Ναι το ίδιο είναι... Πάτα "επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων" και θα γίνει όπως το αγόρασες. Μην ξεχάσεις να κρατήσεις ότι χρειάζεσαι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoss77 Δημ. June 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2016 Ευχαριστώ πολύ φίλε μου. Τελικά το καλύτερο τηλέφωνο βγήκε τα τελευταία χρόνια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. June 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2016 Φοβερή υλοποίηση το g2 επαναστατικό με καινοτομίες πολλές. Μπράβο στην lg ...αξέχαστο! Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stratos76 Δημ. June 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2016 (edited) Το LG h500f (magna) της γυναίκας μου μολις πηρε την 6.0 απο 5.0.1...Ένα τηλέφωνο με τις μισές δυνατότητες και σε επεξεργαστή και σε μνήμη αλλά του 2015 μοντέλο βέβαια!!Αρε LG με τα ωραία σου... Συγγνώμη για το άσχετο του θέματος αλλά ετσι προς ενημέρωση ότι μάλλον εξαρα χλωμό για το G2 μας! Edited June 23, 2016 by stratos76 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vag_koun Δημ. June 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2016 Το LG h500f (magna) της γυναίκας μου μολις πηρε την 6.0 απο 5.0.1...Ένα τηλέφωνο με τις μισές δυνατότητες και σε επεξεργαστή και σε μνήμη αλλά του 2015 μοντέλο βέβαια!!Αρε LG με τα ωραία σου... Συγγνώμη για το άσχετο του θέματος αλλά ετσι προς ενημέρωση ότι μάλλον εξαρα χλωμό για το G2 μας! Πολλοί το έχουμε συνειδητοποιήσει από πέρσυ. Δεν είναι ότι δεν την σηκώνει, αλλά βάλε λίγο το 18μηνο κατά μέσο όρο υποστήριξης ανά συσκευή, λίγο να προωθήσει πιο νέα μοντέλα, και κολλήσαμε στην 5.0.2. Για μένα το πιο σωστό θα ήταν αφού ένα τηλ φτάνει πχ στην lollipop να πάρει μέχρι και την τελευταία αναβάθμιση της, ομοίως και για kit Kat κοκ Παράθεση Pixel 4 XL Οδηγός Βελτίωσης Μπαταρίας & Χρήσης του LG G2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stratos76 Δημ. June 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2016 Πολλοί το έχουμε συνειδητοποιήσει από πέρσυ. Δεν είναι ότι δεν την σηκώνει, αλλά βάλε λίγο το 18μηνο κατά μέσο όρο υποστήριξης ανά συσκευή, λίγο να προωθήσει πιο νέα μοντέλα, και κολλήσαμε στην 5.0.2. Για μένα το πιο σωστό θα ήταν αφού ένα τηλ φτάνει πχ στην lollipop να πάρει μέχρι και την τελευταία αναβάθμιση της, ομοίως και για kit Kat κοκ Συμφωνώ σε αυτά που λες αλλά είχα μια ελπίδα μικρή να σου πω την αλήθεια μήπως και την πάρει επειδή είναι πολύ πετυχημένο τηλέφωνο και επειδή το χρησιμοποιούν ακόμα πολλοί! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komias2 Δημ. June 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2016 Aφου ειναι αξιομαχο ακομα και σημερα και ριχνει σε καποιες συσκευες εγω το αφησα και το λειτουργω στην κιτ κατ και ολα μια χαρα κυλουν 2 χρονια + τωρα.:) Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. June 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2016 KK η καλύτερη! ...απλά η lollipop είναι πιο όμορφη για τα γούστα μου και πιθανόν σε πολλούς καταναλώνει περισσότερη μπαταρία.Εγώ το g2 μου το απόλαυσα κανένα 4μηνο περίπου με την 5 και ένα 7μηνο στην αρχή με την ΚΚ ...κόμπακτ και γρήγορο πολύ στην εποχή του...ακόμα και σήμερα στέκεται εξαιρετικά! Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotis_81 Δημ. June 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2016 Αφού δε θα πάρουμε marshmallow ούτε 5.1.1; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. June 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2016 Κανένα τηλέφωνο του 2013 δεν αναβαθμίζεται πιά... ούτε android ούτε Windows. Μόνο η apple αναβαθμίζει ακόμα συσκευή του 2012... :clap::respect::cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. June 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2016 Αφού δε θα πάρουμε marshmallow ούτε 5.1.1; Όχι.... :D (Στάλθηκε απο lg g4. Lollipop 5.1) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
narta Δημ. June 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2016 Κανένα τηλέφωνο του 2013 δεν αναβαθμίζεται πιά... ούτε android ούτε Windows. Μόνο η apple αναβαθμίζει ακόμα συσκευή του 2012... :clap::respect::cool: Lumia 1520 και θα παρει και το επομενο. Με το android εχεις επιλογη για custom. Με την Apple :lol: Παράθεση Φιλιππος [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. June 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2016 Έτσι είναι αν έτσι νομίζεις... :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tommybertsen Δημ. June 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2016 Έτσι είναι αν έτσι νομίζεις... :cool: Εσυ πιστευεις οτι το iphone του 2012 ρολλαρει το ιδιο με τις τωρινες αναβαθμισεις; Τεσπα, offtopic ειναι ολα αυτα. Παράθεση http://mowned.com/sig/tommybertsen.smart.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotis_81 Δημ. June 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2016 Καλησπέρα. Έχω ένα θέμα με το G2 του γαμπρού μου. Το κινητό βράζει..και όταν λέμε βράζει δεν το ακουμπάς.Χωρίς να κάνεις τίποτα.Απλά αναμονή. Το πήγαμε procordia την πρώτη φορά το μετράνε κ λένε μπαταρία.Οκ αντικαταστάθηκε καινούργια.Το πρόβλημα συνεχίζεται Το πάμε δεύτερη φορά..επεξεργαστής λένε..οκ αντικαταστάθηκε μαζί με το καπάκι.Το πρόβλημα συνεχίζεται. Παίρνουμε τηλ κ γίνεται ένας χαμός.Τους λέμε για αντικατάσταση και μας λένε σε γίνεται λόγω ότι είναι αγορασμένο από Κάιζερ. Κ ρωτώ έχει συμβεί σε κάποιον;Τι άλλο μπορούμε να κάνουμε; Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. June 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2016 Η ίδια rom κάθε φορά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotis_81 Δημ. June 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2016 Η ίδια rom κάθε φορά; Ναι φίλε μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimaska Δημ. June 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2016 Εχεις κανει επαναφορα; Παράθεση Το κραζεις;;;; το θαυμαζεις!!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotis_81 Δημ. June 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2016 Εχεις κανει επαναφορα; Και 1 και 2 φορές.Το θέμα είναι με καινούργια πλακέτα και μπαταρία τι άλλο μπορεί να είναι και να υπερθερμαίνεται χωρίς λόγο και στο σημείο του ακουστικού πάνω από την οθόνη κιόλας που είναι ο επεξεργαστής νομίζω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. June 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2016 Σαν να ρουφαει κάτι την μπαταρία φαίνεται... Μπορείς να περάσεις με flashtool ένα αλλο kdz;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotis_81 Δημ. June 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2016 Σαν να ρουφαει κάτι την μπαταρία φαίνεται... Μπορείς να περάσεις με flashtool ένα αλλο kdz;; Δεν τα γνωρίζω αυτά.Λες να ευθύνεται αυτό;Αλλά καίει στην περιοχή του ηχείου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts