arfi-gorgona Δημ. November 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2013 Έχει την επιλογή στην paid έκδοση για να επιλέξεις τι θέλεις να κάνει σε παρατεταμένο πάτημα των soft keys. Γι'αυτό σε έγραψε ο dev...:p Δεν ειναι μόνο εκεί το θεμα,η καινούρια εκδοσή "χαλάει" και 2 συνδυασμούς σοφτ κουμπιών.Οτιδήποτε εχει το back δεξιά δεν λειτουργεί. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/10396meerjungfrau.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzalas Δημ. November 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2013 ρε παιδια απο τι βλεπω το g2 εχει πολλα μοντελα D800 D802 VS980 L-01F F-320 F320S..εχουν διαφορες???και αν ναι πιο ειναι καλυτερο για Ελλαδα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sam212 Δημ. November 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2013 Το D802 είναι το Ευρωπαϊκό μοντέλο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. November 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2013 Δεν ειναι μόνο εκεί το θεμα,η καινούρια εκδοσή "χαλάει" και 2 συνδυασμούς σοφτ κουμπιών.Οτιδήποτε εχει το back δεξιά δεν λειτουργεί. Δεν είμαι σίγουρος ότι είναι η 1.4,είναι ένα backup από beta (10/11).Δες αν σου κάνει https://dl.dropboxusercontent.com/u/14913717/GSam%20error%20report/0B1DkkdNkAnSIZ1h1elI1Znl0R0E.apk Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmy_jump24 Δημ. November 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2013 Παιδιά καλησπέρα! Να ρωτήσω κάποια πράγματα....σε 32GB γιατί δεν υπάρχει....και αν σκοπεύει να κυκλοφορήσει στην Ελλάδα σε 32GB; Σε άσπρο χρώμα υπάρχει; Ευχαριστώ εκ των προτέρων! Παράθεση Καμένος μέχρι το μεδούλι! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. November 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2013 Γενικά το άσπρο είναι σε έλλειψη στη Ελλάδα όσοι το έχουν ετοιμοπαραδοτο το έχουν πάνω από 500 € το 32αρι δεν το εισάγει επίσημα η lg στην Ελλάδα υπάρχουν όμως σκρουτζομαγαζα που το φέρνουν στο skroutz δεν είδα κάτι κάνα link? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chros26_ Δημ. November 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2013 Το πήρα και εγώ, δεν κρατήθηκα :-P παιδιά την λειτουργία remote control τη χρησιμοποιείτε; κάθομαι στον καναπέ και χειρίζομαι τηλεόραση, τον ψηφιακό δέκτη και το air condition από το LG :-D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dreamw Δημ. November 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2013 Καλά έκανε και το ανέφερε καθότι απο ταϊβάν δεν εχουν εγγύηση απο LG Hellas Παράθεση -> HTC Touch Cruise->Nokia 5310 ->HTC Desire ->LG optimus 4x ->Sony Xperia P -> HTC OneX-> iphone 4s -> Galaxy S4 -> lumina 1020 + Honor 6 -> Lumia 1020 + Meizu MX4 -> LG G4-> Galaxy S7 -> Galaxy S7 + Lumia950 -> Galaxy S7 + Nexus 5x -> HTC 10 -> S7Edge -> P20Pro -> S10 -> iPhone11 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stef08 Δημ. November 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2013 Φιλε μου πρώτου το αγοράσω πήρα τηλ την lg έδωσα το imei και μου είπαν ότι καλύπτεται από εγγύηση κανονικά το έχω γράψει και σε ποστ πιο πανω Παράθεση Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmy_jump24 Δημ. November 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2013 Για πες, για πες! Τι να πω περισσότερο...εγώ περιμένω να μου πείτε αν γνωρίζετε αν το πάρω από ebay αν καλύπτομαι από LG Hellas, επειδή λέει εγγύηση κατασκευαστή Παράθεση Καμένος μέχρι το μεδούλι! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stef08 Δημ. November 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2013 Ναι μάλιστα ο υπάλληλος είπε ότι η lg Δεν θα αρνηθεί επισκευή στα πλαίσια της εγγύησης τα λόγια του ακριβώς Παράθεση Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TUPAC_RIP Δημ. November 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2013 Τι να πω περισσότερο...εγώ περιμένω να μου πείτε αν γνωρίζετε αν το πάρω από ebay αν καλύπτομαι από LG Hellas, επειδή λέει εγγύηση κατασκευαστή Εννοω δωσε link. Για την εγγυηση νομιζω οτι αν το μοντελο προοριζεται για την Ευρωπη τοτε ισχυει. Παράθεση LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. November 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2013 Υποθέτω ότι επειδή ο προμηθευτής τούς είναι από Αγγλία νομίζουν ότι και οι συσκευές που φέρνουν είναι αγγλικές ένα απλό check στο firmware της συσκευής όπως έκανα και εγώ είναι αρκετό δεν χρειάζεται να είσαι γκουρού off topic Φιλε μου Στεφανε (αν σε λεω σωστα) thats an excuse.Επειδη οπως ειπες δεν χρειαζεται να εισαι γκουρου το θεωρω μεγα φαουλ του μαγαζιου.Θυμησου,πια παραδεχονται οτι οι συσκευες δεν ειναι αγγλικες Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stef08 Δημ. November 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2013 Δεν διαφωνώ καθόλου τους το είπα κιόλας και κάλεσα και την lg Παράθεση Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ventura Δημ. November 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2013 (edited) Μα φίλε μου δεν χρειάζεται ούτε καν check στο firmware όπως έγραψα και πιο πάνω στο κουτί τα πάντα ήταν στα ταιβανεζικα και πουθενά δεν αναφέρεται ότι είναι για χρήση στην ευρωπαϊκή Ένωση Ακομα χειροτερα τοτε. Στα της συσκευης τωρα, με ενα 15λεπτο σερφαρισμα περιπου ποσο πεφτει η μπαταρια σας; Edited November 14, 2013 by ventura Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
farenight Δημ. November 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2013 Το D802 είναι το Ευρωπαϊκό μοντέλο. Το D802 είναι το international μοντέλο, που δουλεύει σε Ευρώπη, Ασία κλπ. Δε σημαίνει ότι όπου βλέπετε D802 είναι ευρωπαϊκό, μπορεί να είναι και ασιατικό κάλλιστα. Η ασιατική συσκευή δουλεύει κανονικά στην Ευρώπη (ίδιο μοντέλο - D802), απλά το θέμα είναι η εγγύηση. Παράθεση Iphone 7 plus 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. November 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2013 Ακομα χειροτερα τοτε. Στα της συσκευης τωρα, με ενα 15λεπτο σερφαρισμα περιπου ποσο πεφτει η μπαταρια σας; Σερφάρισμα με wifi ή με data?Με wifi και σερφάροντας συνήθως μέσα από εφαρμογές (g+,twitter) από 0%-1%.Με data μπορεί να φτάσει και 2%. Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stispan1 Δημ. November 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2013 Στην λειτουργια δικτυου μου εχει μεχρι GSM/WCDMA, δεν θα επρεπε να εχει και για 4G? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. November 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2013 Στην λειτουργια δικτυου μου εχει μεχρι GSM/WCDMA, δεν θα επρεπε να εχει και για 4G? Wind εχεις;Επισης ποια ρομ φορας; Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stispan1 Δημ. November 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2013 Wind εχεις;Επισης ποια ρομ φορας;Vodafone ειμαι και εχει D80210b-HKG-XX. Επισης με τι να παρω backup το IMEI?Το andromizer που χρησιμοποιουσα στα samsung δεν υποστιριζει την συγκεκριμενη λειτουργεια. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. November 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2013 (edited) Vodafone ειμαι και εχει D80210b-HKG-XX. Επισης με τι να παρω backup το IMEI?Το andromizer που χρησιμοποιουσα στα samsung δεν υποστιριζει την συγκεκριμενη λειτουργεια. D80210b-HKG-XX νομίζω ότι δεν υποστηρίζει 4G.Πρέπει να φλασάρεις την ευρωπαϊκή D802 EUR Για IMEI backup δες εδώ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=375650 πρώτο πόστ "IMEI Backup" Edited November 14, 2013 by afilopou Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Djdeltavita Δημ. November 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2013 (edited) Παιδια για καποιο λογο το knock on σταματησε να λειτουργει...σας εχει τυχη ποτε η εγω ειμαι ο τυχερος ? Update: εφαγε ενα hard reset και εστρωσε :p Edited November 14, 2013 by Djdeltavita Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stispan1 Δημ. November 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2013 D80210b-HKG-XX νομίζω ότι δεν υποστηρίζει 4G.Πρέπει να φλασάρεις την ευρωπαϊκή D802 EUR Για IMEI backup δες εδώ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=375650 πρώτο πόστ "IMEI Backup" Το λινκ που δινει εκει εχει να κατεβασεις μονο το ioroot για να κανεις root.Δεν βρισκω καποιοα εφαρμογη. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimkit Δημ. November 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2013 Σκεφτομαι να αγοράσω το LG G2 , σαν κινητο θεωρώ οτι είναι ότι καλυτερο κυκλοφορει , αλλα αυτο που με προβληματίζει ειναι η πολιτικη αναβαθμίσεων της LG και η μεγάλες καθυστερήσεις που έχει . Γι αυτο μπαίνω αμέσως στο ψητό και ρωτάω έχει δώσει την 4.3 η LG ή ακομα περιμένετε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsir Δημ. November 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2013 οχι φιλε δεν εχει δωσει. λογικα ακομα μια αναβαθμιση θα τη πάρει. αλλα απ το να αναβαθμιστεί και να παρει knox να κανει κανα 5λεπτο να ξυπνησει και τα γνωστα ας μη παρει καθολου Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts