Jump to content

sam212

Members
  • Δημοσιεύσεις

    162
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    100%

Everything posted by sam212

  1. Καλημέρα φίλοι συνατμιστές!:)
  2. Είσαι Θεός ρε φίλε!!!:lol::lol::lol:
  3. Σήμερα παρήγγειλε ένας φίλος μου αυτό http://www.geekbuying.com/item/Xiaomi-Redmi-Note-4-Pro-Helio-X20-3GB-64GB-Smartphone---Gray-373016.html και είμασταν ανάμεσα στα δυο κινητά που αναφέρεις. Για το geekbuying.com έχω διαβάσει ότι είναι αξιόπιστο site και εξάλλου έχει και paypal οπότε δεν πιστεύω ότι πρέπει να σε ανυσηχεί, απλά επέλεξε να στο στείλει με απλό ταχυδρομίο και όχι με courier για ευνόητους λόγους. Ελπίζω να βοήθησα!
  4. Στο Nexus 5x το fingerprint είναι όντως πολύ καλό και άμεσο για το samsung δεν ξέρω.
  5. 1+ 3 και από εμένα, για τα χρήματά του πολύ αξιόλογη πρόταση!
  6. Το λιγότερο 3 χρόνια και ειδικά σε smartphones των 600+ euro που δεν τα αλλάζεις εύκολα με κάτι αντίστοιχο!
  7. Συγχαρητήρια! Όλη η πεντάδα είναι τέλεια αλλά η πρώτη και η δεύτερη φώτο απλά δεν παίζονται!!!
  8. Nexus 6p πολύ καλή επιλογή στα 350 euro, και αν έχεις δυνατότητα τιμολογίου θα σου βγεί περίπου στα 280 euro καθαρή αξία!
  9. Δύσκολη επιλογή θα έλεγα. Αναλογικά με την τιμή & τα specs νομίζω ότι το Nexus 6p θα επέλεγα + καλύτερη camera, οθόνη και αναβαθμίσεις από την google άμεσα. Θεωρώ ότι από θέμα h/w δεν θα δείς ιδιαίτερη διαφορά στην χρήση, λίγο στα games ίσως.
  10. Ωραίο τηλέφωνο το s7 edge, εμένα με βλέπω μάλλον για Nexus 6p, θα περιμένω μέχρι 04/10/2016 να γίνουν επίσημα τα pixel αν και δεν το βλέπω λόγω τιμής...
  11. Νομίζω ότι το Xiaomi Mi 5 από specs είναι μονόδρομος στην επιλογή σου αν και σαν εμπειρία χρήσης προτιμώ το Nexus 5X. Πάντως από τα 3 smartphones θα δίαλεγα το Xiaomi mi5, προσωπική μου άποψη φυσικά.:happy:
  12. Μέσα στο μυαλό μου είσαι ρε φίλε είμαι ακριβώς στην ίδια φάση με εσένα! Πιστεύω ότι σαν εμπειρία χρήσης το Nexus 6p είναι το καλύτερο από τα 3 (Oneplus 3, Nexus 6p και Galaxy S7) Από την άλλη το Oneplus 3 έχει καλύτερο επεξεργαστή, μνήμη ram, μνήμη rom, ois στην camera και είναι δίκαρτο. Τα Galaxy S7 και S7 edge είναι παραπάνω σε τιμή αλλά αν σου πέσουν κάτω θα κλαίς με μαύρο δάκρυ. Τέλος pixel και note 7 απλά έχουν ένα θέμα τιμής για την δικιά μου τσέπη...:lol: Εγώ πάντως είμαι προς το Nexus 6p αναλογικά με τιμή, camera, εμπειρία χρήσης και ταχύτητα απλά με προβληματίζει λίγο η μετά Nexus εποχή της Google και ο snapdragon 810 λόγω θερμακρασίας. Ελπίζω να βοήθησα. Φιλικά πάντα.:)
×
×
  • Create New...