Jump to content

[Επίσημο] LG G2 (D802)

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εμένα το πρόβλημα της οθόνης είχε ξεκινήσει καιρό πριν βάλω την 5.0.2 επάνω.

Αλλά όντως μου φαίνεται πως πλέον δουλεύει αρκετά πιο ζεστό, τόσο σε περιοχές με κακό 3G σήμα όσο και σε παρατεταμένη χρήση οθόνης με απλό browsing από WiFi. Πάντως έχει σαφή σημάδια παραμόρφωσης του πάνελ της οθόνης κάτω από το digitizer, που σημαίνει βλάβη από ζέστη. Εκεί που είναι "κιτρινισμένο" το βράδι σε μαύρο φόντο φαίνεται να κάνει και light bleeding από τον οπίσθιο φωτισμό. Θα τους το πω στο σέρβις και αυτό με την υπερθέρμανση. Έλεγα να ξαναπεράσω την 4.4.4 αλλά το ψιλοφοβάμαι κιόλας, γιατί με δεδομένη την ευαισθησία της οθόνης, η εγγύηση είναι καίριο το να μην χαθεί. Ας ελπίσουμε ότι αν πάρει την 5.1.1 θα έχει γίνει λίγο καλύτερη δουλειά.

• Απαντήσεις 22,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Παιδια τι σοϊ κιτρινιλα ειναι αυτη εγω πολλες φορες του αλλαζω τα φωτα στο παιχνιδι και το σερφαρισμα μεχρι να κλειση και μονο του απο μπαταρια και κιτρινιλα δεν σκαει τον φωτισμο τον εχω στο αυτοματο.Μηπως ειναι καποιες παρτιδες συγκεκριμενες και εχουν θεμα;εχω την κιτ κατ της μαμας του
LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra

Τι ακριβώς κάνει η επιλογή High Temperature Propetry στο κρυφό μενού; Αν την αλλάξουμε απο off σε on, τι θα κερδίσουμε - χάσουμε;:worry:
ΕΛΛΑΣ "Γονατίζω μόνο για να βάλω δύναμη και να σηκωθώ" ΕΛΛΑΣ

Εγώ παιδιά την άλλαξα πριν μια βδομάδα την οθόνη και φοβάμαι να δουλέψω το κινητό όταν είμαι έξω. Λίγο τραγικό για τέτοια εταιρία. Ελπίζω να βγει κάποιο update για να μην ζεσταίνεται τόσο πολύ.
:D

Υπαρχει και ειναι downdate....συγκεκριμενα να βαλεις κιτκατ ξανα :p

----- προσθήκη μηνύματος 118 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Τι ακριβώς κάνει η επιλογή High Temperature Propetry στο κρυφό μενού; Αν την αλλάξουμε απο off σε on, τι θα κερδίσουμε - χάσουμε;:worry:

Αν θυμαμαι καλα , με αυτη την επιλογη σταματαει να φρεναρει ο επεξεργαστης σε υψηλες θερμοκρασιες . με αλλα λογια το τηλεφωνο θα ζεματαει μονιμως αν ζεσταθει , χωρις ομως να λαγκαρει και επισης θα τρωει περισσοτερη ενεργεια.Υπαρχει αναλογο θεμα στο xda.

Ελεγα να το δοκιμασω αλλα τα περισσοτερα σχολια ηταν κατα αυτου.

Υπαρχει και ειναι downdate....συγκεκριμενα να βαλεις κιτκατ ξανα :p

Δεύτερη φορά που μου βγάζει κιτρινιλα και χωρίς να έχω περάσει ποτέ lollipop.

defy+

LG G2

XZ1

Poco F2 pro

Μα το πήγα με περασμένη την εργοστασιακή ρομ μέσω επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων και τσεκαρισμένο ότι δεν είναι ρουτ, απλά μέσω του κρυφού μενού με κάποιον τρόπο βλέπουν αν έχει γίνει ή όχι κάποια στιγμή ρουτ στη συσκευή. Αφού διάβασα για το κρυφό μενού και κατάφερα και μπήκα, δεν μπόρεσα να καταλάβω από που βλέπουν ότι έχει γίνει ρούτ. Θέλω να το τσεκάρω από που φαίνεται και μετά να περάσω μέσω του LG Flashtool την official rom και να το τσεκάρω ξανά να δω αν έχει αλλάξει κάτι. Αυτό γιατί ενώ πέρασα την official μέσω του LG Flashtool, μετά του έκανα root. Αφού είδα πως δεν βελτιώθηκε η κατάσταση αφαιρώντας τα πάντα από εφαρμογές, του έκανα επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων και το άφησα με την Android 5.0.2 και το πήγα στην LG. Θέλω να δω αν αλλάξει η ένδειξη root ή SuperUser (δεν ξέρω ακριβώς τι βλέπουν, κάτι μου είπε και για SuperUser η κοπέλα), αν τελικά καταφέρω να δω που αναφέρεται στο κρυφό μενού. Δες ξέρω αν κατέγραψαν κάτι στην LG για το κινητό γιατί το πρώτο πράγμα που έκανε η κοπέλα ήταν να μπει στο κρυφό μενού και να μου πει πως δεν το καλύπτει η εγγύηση. Δεν είδα να γράφει κάτι στον υπολογιστή. Με ρώτησε αν θέλω να το πάρει για έλεγχο (χρέωση 7€) και πληρωμή ενδεχόμενης επισκευής λόγω του ότι είναι πλέον εκτός εγγύησης και της είπα ότι θα το πάρω πίσω. Συγκεκριμένα μου είπε πως όταν το στείλει για έλεγχο στους τεχνικούς θα δουν πως έχει γίνει πρόσβαση SuperUser στην συσκευή πράγμα το οποίο την βγάζει εκτός εγγύησης.

Συνοψίζοντας και για να μην σε ζαλίζω, θέλω να δω από που βλέπουν πως έχει γίνει root μέσω του κρυφού μενού και αν αλλάξει κάτι όταν περάσω μέσω του LG Flashtool την official rom.

Το λάθος σου είναι ότι μόνο με φλαστουλ και ξαναπέρασμα της ρομ φεύγει το ρούτ,ενώ με επαναφορά εργοστασιακών δεδομένων που έκανες έχεις ρούτ κανονικά.Τώρα το πώς το βλέπουν από το κρυφο μενού θα σε γελάσω..

Πάντως δεν ξέρω αν είναι θέμα rom, εγώ έχω cm 12.1. Σήμερα μου φαίνεται σαν να εξαφανίστηκε, αλλά ευτυχώς ούτως ή άλλως είναι σε σημείο όπου όταν ανοίγεις τις περισσότερες εφαρμογές δε φαίνεται

Παιδια η κατασταση ειναι τραγικη!! Φοραω την cloudy g3.3 λολλιποπ και το κινητο εκτος οτι συχνα ψηνεται χτυπαει κατι 74 μεχρι 80 βαθμους εδω και 3-4 μηνες εχει και εμενα επανω αριστερα στην οθονη κιτρινιλα η οποια φενεται αλλα δεν ενοχλει πολυ γιαυτο δεν εχω παει να το αλλαξω αλλα σε 2 -3 μηνες μαλλον δεν θα εχω εγγυηση δεν ξερω τι να κανω...!!!

Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου...

Samsung Galaxy S10+ SM-G975F/DS / Galaxy S9+ ;)

Παιδια η κατασταση ειναι τραγικη!! Φοραω την cloudy g3.3 λολλιποπ και το κινητο εκτος οτι συχνα ψηνεται χτυπαει κατι 74 μεχρι 80 βαθμους εδω και 3-4 μηνες εχει και εμενα επανω αριστερα στην οθονη κιτρινιλα η οποια φενεται αλλα δεν ενοχλει πολυ γιαυτο δεν εχω παει να το αλλαξω αλλα σε 2 -3 μηνες μαλλον δεν θα εχω εγγυηση δεν ξερω τι να κανω...!!!

Βάλε την official kk

No root->No problem

Να πας την αλλάξεις όσο είσαι στην εγγύηση. (Εννοείται το επαναφέρει σε μαμά κατάσταση και εξαφανιζεις ότι μαρτυρά πείραγμα )

Το δικαιούσαι να έχεις άριστο κινητό & εκεί κρίμα να το αφήσεις ετσι.

Η κιτρινίλα δεν πρόκειται να φύγει, με την πάροδο του χρόνου το πιο πιθανό εκεί να μεγαλωσει περισσότερο

Το λάθος σου είναι ότι μόνο με φλαστουλ και ξαναπέρασμα της ρομ φεύγει το ρούτ,ενώ με επαναφορά εργοστασιακών δεδομένων που έκανες έχεις ρούτ κανονικά.Τώρα το πώς το βλέπουν από το κρυφο μενού θα σε γελάσω..

Κατάλαβα, οπότε λες να του περάσω πάλι με φλαστουλ την οφίσιαλ και να το ξαναπάω χωρίς να το τσεκάρω αν φαίνεται απο το κρυφό μενού;

----- προσθήκη μηνύματος 59 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Όχι, τίποτα απολύτως δεν πλήρωσα. Μου είχαν πει ότι αν προκύψει κόστος θα με πάρουν τηλέφωνο πριν το φτιάξουν. Τελικά με πήραν μετά από μια εβδομάδα περίπου να μου πουν ότι η συσκευή μου είναι έτοιμη.

Ναι, αλλά εσύ δεν το είχες ρουτάρει ποτέ το κινητό σου...

Να πας την αλλάξεις όσο είσαι στην εγγύηση. (Εννοείται το επαναφέρει σε μαμά κατάσταση και εξαφανιζεις ότι μαρτυρά πείραγμα )

Το δικαιούσαι να έχεις άριστο κινητό & εκεί κρίμα να το αφήσεις ετσι.

Η κιτρινίλα δεν πρόκειται να φύγει, με την πάροδο του χρόνου το πιο πιθανό εκεί να μεγαλωσει περισσότερο

Πως μπορείς να το επαναφέρεις σε μαμά κατάσταση και να εξαφανίσεις ότι μαρτυρά πείραγμα; Ρωτάω γιατί ενώ έκανα επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων, το πήγα στην LG και μου είπαν πως έχει χάσει την εγγύησή του λόγω του ότι κάποια στιγμή είχε γίνει ρουτ και είχαν δοθεί δικαιώματα Super User. :blink:

Κατάλαβα, οπότε λες να του περάσω πάλι με φλαστουλ την οφίσιαλ και να το ξαναπάω χωρίς να το τσεκάρω αν φαίνεται απο το κρυφό μενού;

----- προσθήκη μηνύματος 59 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Ναι, αλλά εσύ δεν το είχες ρουτάρει ποτέ το κινητό σου...

Ε για να το γραψω στο προβλημα σου, το ειχα ρουταρισμενο, για ποιο αλλο λογο λες να καθομουν να κανω επαναφορες και ιστοριεςς αν δεν το ειχα κανει root? :cool:

Πως μπορείς να το επαναφέρεις σε μαμά κατάσταση και να εξαφανίσεις ότι μαρτυρά πείραγμα; Ρωτάω γιατί ενώ έκανα επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων, το πήγα στην LG και μου είπαν πως έχει χάσει την εγγύησή του λόγω του ότι κάποια στιγμή είχε γίνει ρουτ και είχαν δοθεί δικαιώματα Super User. :blink:

Αν είχες custom rom τότε η επαναφορά δεν κάνει τίποτα. Θέλει πέρασμα Official rom από την αρχή.

Γενικά είμαι υπέρ του περάσματος Official rom από την αρχή και μετά service.

Αφου το έχεις πάει ήδη και έχει καταγραφεί στα αρχεία τους ως πειραγμένο δεν ξέρω αν μπορείς να κάνεις κάτι.

Γενικά περνάς με LG flashtool τη stock rom της χωρας για την οποία προοριζόταν η συσκευή σου.

Έτσι αν δεν κάνω λάθος φεύγουν τα πάντα ακόμα και custom recovery.

Το root δεν "φεύγει" κάνοντας απλά μια επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων! Δε χρειάζεται απαραίτητα να μπήκε κάποια custom rom, ακόμη και μόνο root να γίνει δεν χάνεται με factory reset!!

Η πιο σίγουρη λύση είναι το πέρασμα official firmware με flash tool!

Ε για να το γραψω στο προβλημα σου, το ειχα ρουταρισμενο, για ποιο αλλο λογο λες να καθομουν να κανω επαναφορες και ιστοριεςς αν δεν το ειχα κανει root? :cool:

Πως γίνεται τότε και το είδαν σε εμένα; Δεν μπορώ να καταλάβω... :X

Σ' ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σου!!! ;)

Λέτε αν περάσω ξανά με flashtool την official και το πάω πάλι, να μην το δεχτούν έστω και αν δε φαίνεται αυτή τη φορά πως έχει γίνει root επειδή το είχα ξαναπάει και είχαν δει πως έχει γίνει root; Να υπενθυμίσω πως δεν το παρέλαβαν το κινητό. Θέλω να πω πως δεν πήγε στους τεχνικούς και διαπιστώθηκε πως έχει γίνει root. Η κοπέλα στην παραλαβή κοίταξε στο κρυφό μενού και μου είπε πως το κινητό είναι εκτός εγγύησης λόγω του ότι έχει γίνει root και έχουν δοθεί δικαιώματα SuperUser. Με ρώτησε αν επιθυμώ να το παραλάβει με χρέωση ελέγχου 7€ και περεταίρω επιβάρυνση τυχών επισκευής διότι οι τεχνικοί θα δουν πως στο κινητό έχει γίνει root. Της είπα πως δεν επιθυμώ και το πήρα πίσω. Δεν γνωρίζω αν έχει καταγραφεί κάτι... :worry:

Ποιά είναι γνώμη - άποψή σας; Εσείς τι θα κάνατε;

Edited by Skydiver80
,

Εγώ θα δοκίμαζα, δεν έχεις τίποτα να χάσεις.

Φρόντισε η official να είναι της χώρας για την οποία προοριζόταν η συσκευή σου.

Το πραγματικό του λάθος είναι ότι το έκανε root, χωρίς να χρειάζεται και κατ επέκταση έχασες την εγγύηση. Δηλαδή σαν να θέλεις να φας μπριζόλα, και να αγοράζεις φακές. Δεν έχει καμιά σχέση το ένα με το άλλο. Αν το κινητό είναι προβληματικό, δεν το σκαλίζουμε. Το πάμε πακέτο στο σέρβις. Αυτό να το θυμάσαι για το επόμενο κινητό σου.

Ένα δεύτερο μεγάλο λάθος σου είναι που δεν έχεις συγχρονίσει όλες τις φωτογραφίες σε όλες σου τις συσκευές μέσω dropbox ή Google Drive. Εγώ τις δικές μου φωτογραφίες του μωρού μου τις έχω εκτός από το κινητό, συγχρονισμένες μέσω Dropbox στο κινητό της γυναίκας μου, στο λάπτοπ, σε ένα τάμπλετ που έχουν ο παππούς και η γιαγιά, και περνάνε απευθείας ΚΑΙ στο Google Drive. Και δε χάνονται με τίποτα.

Λέτε αν περάσω ξανά με flashtool την official και το πάω πάλι, να μην το δεχτούν έστω και αν δε φαίνεται αυτή τη φορά πως έχει γίνει root επειδή το είχα ξαναπάει και είχαν δει πως έχει γίνει root; Να υπενθυμίσω πως δεν το παρέλαβαν το κινητό. Θέλω να πω πως δεν πήγε στους τεχνικούς και διαπιστώθηκε πως έχει γίνει root. Η κοπέλα στην παραλαβή κοίταξε στο κρυφό μενού και μου είπε πως το κινητό είναι εκτός εγγύησης λόγω του ότι έχει γίνει root και έχουν δοθεί δικαιώματα SuperUser. Με ρώτησε αν επιθυμώ να το παραλάβει με χρέωση ελέγχου 7€ και περεταίρω επιβάρυνση τυχών επισκευής διότι οι τεχνικοί θα δουν πως στο κινητό έχει γίνει root. Της είπα πως δεν επιθυμώ και το πήρα πίσω. Δεν γνωρίζω αν έχει καταγραφεί κάτι... :worry:

Ποιά είναι γνώμη - άποψή σας; Εσείς τι θα κάνατε;

Πέρνα με LG Flash Tool 2014 την official να είναι της χώρας για την οποία προοριζόταν η συσκευή σου. Βάλε ΕΔΩ το IMEI της συσκευής σου και θα σου δώσει για να κατεβάσεις την official. Αφού την περάσεις με LG Flash Tool 2014, να το πάει άλλος το τηλ. στην κοπελιά, για να μην σε θυμηθεί,;) τα ομορφόπαιδα τα θυμούνται.....:lol:

284285df2da60877fb17f4243f5013c1.gif

Το πραγματικό του λάθος είναι ότι το έκανε root, χωρίς να χρειάζεται και κατ επέκταση έχασες την εγγύηση. Δηλαδή σαν να θέλεις να φας μπριζόλα, και να αγοράζεις φακές. Δεν έχει καμιά σχέση το ένα με το άλλο. Αν το κινητό είναι προβληματικό, δεν το σκαλίζουμε. Το πάμε πακέτο στο σέρβις. Αυτό να το θυμάσαι για το επόμενο κινητό σου.

Ένα δεύτερο μεγάλο λάθος σου είναι που δεν έχεις συγχρονίσει όλες τις φωτογραφίες σε όλες σου τις συσκευές μέσω dropbox ή Google Drive. Εγώ τις δικές μου φωτογραφίες του μωρού μου τις έχω εκτός από το κινητό, συγχρονισμένες μέσω Dropbox στο κινητό της γυναίκας μου, στο λάπτοπ, σε ένα τάμπλετ που έχουν ο παππούς και η γιαγιά, και περνάνε απευθείας ΚΑΙ στο Google Drive. Και δε χάνονται με τίποτα.

Ναι αυτό το έχω καταλάβει. Το ένα λάθος έφερε το άλλο. Βασικά ξέχασα πως το κινητό δεν διαθέτει SDcard και του έκανα επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων (μήπως και διορθωθεί το πρόβλημα) χωρίς να έχω πάρει backup τις φωτογραφίες και τα βίντεο. Όταν διαπίστωσα την καταστροφή έκανα το δεύτερο λάθος με το να rootάρω το κινητό μήπως και μπορέσω να επαναφέρω τις φωτογραφίες και τα βίντεο. Δυστυχώς ούτε αυτό κατάφερα και έχασα και την εγγύηση. Το τρίτο λάθος που έκανα ήταν ότι μετά την αποτυχία επαναφοράς των φωτογραφιών και των βίντεο και ενώ πέρασα με flashtool την official έκδοση (προφανώς απ' ότι μου γράφουν εδώ οι φίλοι, σε αυτή την φάση δεν θα φαινόταν το root που είχα κάνει), αποφάσισα να κάνω για ακόμη μία φορά root, να βγάλω τα πάντα από εφαρμογές να δω μήπως και δεν σβήνει αν δεν έχει απολύτως τίποτα μέσα ώστε να μπορέσω να εντοπίσω πιθανή εφαρμογή που το προκαλεί αυτό. Δυστυχώς ακόμη και άδειο το κινητό από εφαρμογές συνέχιζε να κάνει επανεκκινήσεις. Έτσι του έκανα απλά μια επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων (νομίζοντας πως δεν θα φαίνεται το "νέο" rootάρισμα) και το πήγα στην LG με όλη την γνωστή συνέχεια.

Τώρα σκέφτομαι να του περάσω ξανά την official με flashtool και να δοκιμάσω πάλι να το πάω, απλά δεν ξέρω αν έχουν καταγράψει κάτι από την προηγούμενη φορά που διαπίστωσαν το root. Αυτό που θα ήθελα να μάθω πριν το πάω πάλι, είναι σε ποιό σημείο του κρυφού μενού φαίνεται αν έχει γίνει root ή όχι ώστε αφού περάσω την official, να το τσεκάρω και εγώ πριν το πάω πάλι.

Edited by Skydiver80
μια

Σας ευχαριστώ πολύ ρε παιδιά!!! Θα το δοκιμάσω γιατί είναι κρίμα το 300άρι που έδωσα να πάει στα σκουπίδια μέσα σε ένα τρίμηνο...

Και πάλι σας ευχαριστώ για όλα!!!:):p:D;)