Cutthroat Δημ. January 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2015 Η βαριόταν να ασχοληθούν η δεν ξέρανε. Πρέπει να το ενεργοποιήσεις εσύ για να έρθει. Πάρε τηλ. Στην εξυπηρέτηση πελατών. Πες τους τι μοντέλο έχεις Και θα σου πούνε που να στείλεις ενα sms ενεργοποίησης του 4g. Και μετά θα σου βγει εκεί Επιλογή για 4g να το επιλεξεις . Θα σου'λεγα Εγώ που στειλεις το sms αλλα Δεν θυμάμαι καθολου. Αν θυμάμαι καλά μετά απο 24 ωρες ενεργοποιητε Μετά το ετιμα σου. Πως μπορώ να ενεργοποιήσω το 4G της COSMOTE; Για να ενεργοποιήσεις το 4G επισκέψου ένα κατάστημα του δικτύου COSMOTE ή κάλεσε την Εξυπηρέτηση Πελατών .Κάλεσε στο 13838 αν είσαι κάτοχος Συμβολαίου, ΚαρτοΣυμβολαίου ή Καρτοκινητού COSMOTE (χρέωση 0,19€/κλήση) ή στο 13839 εάν είσαι επαγγελματίας (δωρεάν κλήση από το εταιρικό κινητό COSMOTE). Πηγή: http://www.cosmote.gr/cosmoportal/page/HNMS/xml/Personal__microsite__4G__4GFAQ/section/Personal Στείλε 4g στο 1333, είναι δωρεάν. εκτός απο αυτά που σου λένε τα παιδιά, γράψε και τι ρομ φοράς καθώς και ποιας χώρας είναι το κινητο σου Σας ευχαριστώ όλους!! Λοιπόν έστειλα το sms και μου απάντησαν ότι ενεργοποιήθηκε. Βέβαια πάλι δεν βλέπω σαν επιλογή το 4g.. Από ότι βλέπω η έκδοση είναι 6de και το sw αυτό που έχω στις φωτογραφίες. Το κινητό είναι ροοτ άμα λέει κάτι αυτό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stiv1 Δημ. January 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2015 Αφήστετα αυτά εγω περιμένω την λολιποπ.. Παράθεση Παιδιά με λένε Σταύρο και είμαι πολύ καλά :dizzy: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobster21 Δημ. January 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2015 Αφήστετα αυτά εγω περιμένω την λολιποπ.. θα την παρει σιγουρα? (ειναι λογος αγορας για μενα, αν την παρει... αλλιως παω για το G3) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. January 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2015 Αφήστετα αυτά εγω περιμένω την λολιποπ.. θα την παρει σιγουρα? (ειναι λογος αγορας για μενα, αν την παρει... αλλιως παω για το G3) Θα την πάρει....Θα την πάρει....!!!!;) http://s24.postimg.org/hdvftwi05/680e9c5df7213b90b17036f394690b45.jpg free photo upload Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
quan207 Δημ. January 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2015 Μια βοηθεια παιδια SoS Μετα απο προσπαθεια για εγκατασταση custom rom το κινητο εκλεισε και δε μπορω να το ανοιξω. καμια ιδεα? δοκιμασα recovery mode και download mode αλλα τιποτα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. January 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2015 Μια βοηθεια παιδια SoS Μετα απο προσπαθεια για εγκατασταση custom rom το κινητο εκλεισε και δε μπορω να το ανοιξω. καμια ιδεα? δοκιμασα recovery mode και download mode αλλα τιποτα! Με LG Flash Tool 2014 και θα εισαι ο.κ. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stiv1 Δημ. January 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2015 Καλά εντάξει είπαμε Όχι επειδή δε θα την πάρει θα πρέπει να πάμε στο g3 Παράθεση Παιδιά με λένε Σταύρο και είμαι πολύ καλά :dizzy: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leftssg3 Δημ. January 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2015 καλησπερα και καλη χρονια σε ολους..θα ηθελα να ρωτησω μηπως υπαρχει καποια εφαρμογη απο το play store οπου να βαζω απευθειας τραγουδια για ηχο κλησης? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stiv1 Δημ. January 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2015 καλησπερα και καλη χρονια σε ολους..θα ηθελα να ρωτησω μηπως υπαρχει καποια εφαρμογη απο το play store οπου να βαζω απευθειας τραγουδια για ηχο κλησης? Γιατί τώρα πως τα βάζεις τα τραγούδια;; Παράθεση Παιδιά με λένε Σταύρο και είμαι πολύ καλά :dizzy: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leftssg3 Δημ. January 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2015 Γιατί τώρα πως τα βάζεις τα τραγούδια;; εννοω να μην χρειαζετε να τα περναω απο pc..να τα ακουω απο την εφαρμογη και να τα κατεβαζω και υστερα να τα βαζω σαν ηχο κλησης.υπαρχει κατι τετοιο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papathvas Δημ. January 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2015 καλησπερα και καλη χρονια σε ολους..θα ηθελα να ρωτησω μηπως υπαρχει καποια εφαρμογη απο το play store οπου να βαζω απευθειας τραγουδια για ηχο κλησης? Zedge 10 χαρακτήρες Παράθεση defy+ LG G2 XZ1 Poco F2 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leftssg3 Δημ. January 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2015 Zedge 10 χαρακτήρες σε ευχαριστω πολυ..να σαι καλα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. January 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2015 (edited) θα την παρει σιγουρα? (ειναι λογος αγορας για μενα, αν την παρει... αλλιως παω για το G3) Θα την παρει σίγουρα καποια στιγμή! Είναι ακόμα στις δοκιμές το android 5 σε lg g2. Αλλά είναι λόγος αυτός να πας στο g3? Εσύ ξερεις!!!!!!! Edited January 6, 2015 by lek88 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest Dimi_Arap Δημ. January 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2015 Ρε παιδιά στα sms δεν μπορώ να βάλω ένα ringtone να χτυπάει???Μου έρχεται μήνυμα και δεν το ακούω ποτέ...:/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. January 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2015 Ρε παιδιά στα sms δεν μπορώ να βάλω ένα ringtone να χτυπάει???Μου έρχεται μήνυμα και δεν το ακούω ποτέ...:/ Μπορεις..... αν θες κατεβασε το ES file manager θα σε διευκολυνει στην αναζητηση! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stiv1 Δημ. January 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2015 Ρε παιδιά στα sms δεν μπορώ να βάλω ένα ringtone να χτυπάει???Μου έρχεται μήνυμα και δεν το ακούω ποτέ...:/ Πηγαίνεις sms- ρυθμίσεις -ειδοποίηση-ήχους ειδοποιήσεων. Παράθεση Παιδιά με λένε Σταύρο και είμαι πολύ καλά :dizzy: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest Dimi_Arap Δημ. January 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2015 Αν βάλω από τους ήχους ειδοποιήσεων χτυπάει κ στης ειδοποίησης που μ ερχοντα....Εγ. θέλω μόνο για τα μηνύματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stiv1 Δημ. January 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2015 Αν βάλω από τους ήχους ειδοποιήσεων χτυπάει κ στης ειδοποίησης που μ ερχοντα....Εγ. θέλω μόνο για τα μηνύματα Κανε ακριβώς τα βήματα που σε ειπα μόλις το έκανα Και εγινε.Μηνύματα και ρυθμισεις Παράθεση Παιδιά με λένε Σταύρο και είμαι πολύ καλά :dizzy: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. January 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2015 Αν βάλω από τους ήχους ειδοποιήσεων χτυπάει κ στης ειδοποίησης που μ ερχοντα....Εγ. θέλω μόνο για τα μηνύματα Μεσα απ' τις ρυθμισεις των μυνηματων θα το ορίσεις....... οχι απ' τις ρυθμισεις του τηλεφωνου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stratos86 Δημ. January 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2015 Καλή χρονιά παίδες. Έχω μια ερωτησούλα. Τις τελευταίες 2 εβδομάδες περίπου έχω έναν άγνωστο αριθμό απο το εξωτερικό (πιο συγκεκριμένα απο την Αλβανία απ οτι έψαξα στο internet απο τον κωδικό χώρας) που με καλεί συνέχεια. Αποφάσισα λοιπόν να μπλοκάρω αυτόν τον αριθμό. Δυστυχώς όμως αντιμετωπίζω άλλο πρόβλημα τώρα. Κάθε φορά που με καλεί και μπλοκάρεται η κλήση, μου έρχεται sms ειδοποίησης οτι αυτό το νούμερο με έχει καλέσει. Έλα μου όμως που δεν προσπαθεί να καλέσει μόνο μια φορά, οπότε μου έρχονται συνέχεια sms που με ειδοποιούν για την απόρριψη κάνοντας το εκνευριστικό. Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι αν υπάρχει τρόπος να μην ειδοποιούμαι με sms κάθε φορά που απορρίπτεται η κλήση αποκλεισμένων αριθμών. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. January 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2015 Καλή χρονιά παίδες. Έχω μια ερωτησούλα. Τις τελευταίες 2 εβδομάδες περίπου έχω έναν άγνωστο αριθμό απο το εξωτερικό (πιο συγκεκριμένα απο την Αλβανία απ οτι έψαξα στο internet απο τον κωδικό χώρας) που με καλεί συνέχεια. Αποφάσισα λοιπόν να μπλοκάρω αυτόν τον αριθμό. Δυστυχώς όμως αντιμετωπίζω άλλο πρόβλημα τώρα. Κάθε φορά που με καλεί και μπλοκάρεται η κλήση, μου έρχεται sms ειδοποίησης οτι αυτό το νούμερο με έχει καλέσει. Έλα μου όμως που δεν προσπαθεί να καλέσει μόνο μια φορά, οπότε μου έρχονται συνέχεια sms που με ειδοποιούν για την απόρριψη κάνοντας το εκνευριστικό. Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι αν υπάρχει τρόπος να μην ειδοποιούμαι με sms κάθε φορά που απορρίπτεται η κλήση αποκλεισμένων αριθμών. Να πας στον παροχο να σου το μπλοκάρουν από εκεί...! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. January 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2015 (edited) Καλή χρονιά παίδες. Έχω μια ερωτησούλα. Τις τελευταίες 2 εβδομάδες περίπου έχω έναν άγνωστο αριθμό απο το εξωτερικό (πιο συγκεκριμένα απο την Αλβανία απ οτι έψαξα στο internet απο τον κωδικό χώρας) που με καλεί συνέχεια. Αποφάσισα λοιπόν να μπλοκάρω αυτόν τον αριθμό. Δυστυχώς όμως αντιμετωπίζω άλλο πρόβλημα τώρα. Κάθε φορά που με καλεί και μπλοκάρεται η κλήση, μου έρχεται sms ειδοποίησης οτι αυτό το νούμερο με έχει καλέσει. Έλα μου όμως που δεν προσπαθεί να καλέσει μόνο μια φορά, οπότε μου έρχονται συνέχεια sms που με ειδοποιούν για την απόρριψη κάνοντας το εκνευριστικό. Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι αν υπάρχει τρόπος να μην ειδοποιούμαι με sms κάθε φορά που απορρίπτεται η κλήση αποκλεισμένων αριθμών. Περίεργο μου φενεται Γιατί Κ Εγώ έχω μπλοκάρει αγνώστους αριθμους που με καλούν συνέχεια από το εξωτερικό αλλά δεν μου ερχεται κάποιο sms Όταν με καλούν κ απορρίπτεται η κληση. Να φανταστώ πως τις μπλοκάρεις μέσω dialer πατώντας πάνω στον αριθμό της κλήσης και πας επιλογές και απόρριψη κλήσης. Edited January 6, 2015 by lek88 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papathvas Δημ. January 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2015 Μπλόκαρε κ τα sms από αυτόν τον αριθμό. Παράθεση defy+ LG G2 XZ1 Poco F2 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobster21 Δημ. January 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2015 Καλά εντάξει είπαμε Όχι επειδή δε θα την πάρει θα πρέπει να πάμε στο g3 γιατι οχι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerv_5800 Δημ. January 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2015 Όπως Σου είπε και ο lek88 κάντο μεσα από το dialer και πιστεύω θα είσαι κομπλέ!!! Παράθεση Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου... Samsung Galaxy S21 Ultra / Galaxy Watch Ultra ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts