fanisgauros Δημ. November 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2014 Μου ήρθε κι εμένα η 20h αν και δεν είχα εντοπίσει κάποιο θέμα με την g για να δω την διαφορά (παρτίδα 409). Αυτή η αναβάθμιση σου ήρθε; Παράθεση είσαι στο μυαλό κάτι μαγικό... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. November 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2014 Στο G2 είχαμε το Quick Translator (μεταφραστής) στην CloudyG3_2.0 δεν υπάρχει, που, και αν μπορώ να την βρω...!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minotavrs Δημ. November 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2014 Στο G2 είχαμε το Quick Translator (μεταφραστής) στην CloudyG3_2.0 δεν υπάρχει, που, και αν μπορώ να την βρω...!!! Για ψαξου εδω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimaska Δημ. November 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2014 Παιδια απο την ωρα που εγινε αναβαθμιση σε g η μπαταρια δεν εχει διαρκεια πιστευω οτι εχει χασει εως και 40 τις εκατο απο την διαρκεια του το τηλεφωνο. Φοβερη απογοητευση Εμενα μου λες φιλε.... Μιλαμε για ταχυφαγειο!! Παράθεση Το κραζεις;;;; το θαυμαζεις!!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
answer13 Δημ. November 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2014 εχει βγει καινουριο λογισμικο για lg g2 φιλου και δεν του ερχεται η αναβαθμιση ! τι μπορει να κανει ; ουτε root ειναι , ουτε τιποτα ! κατι ειχα διαβασει ο,τι μπορεις να κανεις μεσα απο το κρυφο μενου ή πολλοι λενε ο,τι φταινε τα google services αλλαδ δεν θυμαμαι την λυση ! τι λετε ; κανεις ;;; μηπως να το βαλω στις τροποποιησεις που το κοιτανε πιο ειδικοι ; :p Παράθεση LG G2 32GB WHITE, 1+ 5T WHITE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. November 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2014 κανεις ;;; μηπως να το βαλω στις τροποποιησεις που το κοιτανε πιο ειδικοι ; :p Οι ειδικοί φίλε μου που λες έχουν να δούνε οτα αναβάθμιση από την εποχή του Νοε:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. November 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2014 (edited) παιδια μου ηρθε αναβάθμιση σε 20h και την εγκατεστησα. Εχω την εντυπωση οτι ειναι ελαφρως πιο αργο το κινητο μετα την ενημερωση! Εχει ερθει σε κανεναν σας? ξερετε ποιες εφαρμογες εχει ανημερωσει? Επισης παρατηρησα οτι οταν παω στις ρυθμισεις και παταω ''τυπος γραμματοσειρας'' το τετραγωνάκι που ανοιγει τρεμοπαιζει πολυ. Edited November 18, 2014 by lek88 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skriker21 Δημ. November 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2014 Ναι fanisgaouros αυτή είναι, βέβαια είναι νωρίς ακόμα για να καταλάβω τι άλλαξε...το πρώτο που βλέπω είναι να έχει μονίμως το σηματάκι της τοποθεσίας στην γραμμή ενημερώσεων. Το έχει δει άλλος; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rayden1 Δημ. November 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2014 Ναι fanisgaouros αυτή είναι, βέβαια είναι νωρίς ακόμα για να καταλάβω τι άλλαξε...το πρώτο που βλέπω είναι να έχει μονίμως το σηματάκι της τοποθεσίας στην γραμμή ενημερώσεων. Το έχει δει άλλος; Δεν παρατήρησα κάτι τέτοιο. Κάποια εφαρμογή στο κάνει δες το από τις ρυθμίσεις και κάνε ένα restart. Την αναβάθμιση την πέρασα κατά τις 4.30 και από τότε με αρκετή χρήση η μπαταρία καταναλώνεται περίπου με τον ίδιο ρυθμό όπως και στην g άλλα είναι νωρίς για συμπεράσματα ακόμα. Βέβαια εγώ έχω το κινητό μόλις 1 μήνα οπότε δεν μπορώ να συγκρίνω την μπαταριά με πως ήταν πριν την g. Κατά τα άλλα δεν έχω προσέξει καμία διαφορά ούτε έγινε πιο αργή η συσκευή όπως ανέφερε ένας φίλος πιο πάνω. Παράθεση Nokia 3210-3410-6510-5210-5410-6230i-Sony Ericsson k750-k810-Nokia N73-N79-N86-N8-Lumia 920-LG G2-Sony Xperia Z3-Huawei Mate 8-LG V30-G8X-Samsung S21-S23 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drakak1s Δημ. November 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2014 Εμένα ήταν σε παρτίδα όπου οι οθόνες είχαν κατασκευαστικό ελάττωμα. Περιορισμένη παρτίδα όπως μου παν στο service της LG (κάηκε η οθόνη). Μου την άλλαξαν εντός εγγύησης και μου παν ότι το ανταλλακτικό που μου βάζουν είναι νέο διορθωμένο και δεν θα επαναληφθεί το ίδιο πρόβλημα. Για τη χώρα προέλευσης υπάρχει κάποια που θα ήταν καλύτερα να ψάξω που να περνει πιο γρήγορα updates ή οτιδήποτε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TUPAC_RIP Δημ. November 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2014 (edited) εχει βγει καινουριο λογισμικο για lg g2 φιλου και δεν του ερχεται η αναβαθμιση ! τι μπορει να κανει ; ουτε root ειναι , ουτε τιποτα ! κατι ειχα διαβασει ο,τι μπορεις να κανεις μεσα απο το κρυφο μενου ή πολλοι λενε ο,τι φταινε τα google services αλλαδ δεν θυμαμαι την λυση ! τι λετε ; κανεις ;;; μηπως να το βαλω στις τροποποιησεις που το κοιτανε πιο ειδικοι ; :p Πώς καταλαβες οτι βγηκε καινουρια ενημερωση για το συγκεκριμενο κινητο του φιλου σου και οτι αυτος δεν μπορει να την δει; Ξερεις απο ποια χωρα ειναι το κινητο του; Οπως ειπε και ο φιλος vag, στο "τροποποιησεις" δε θα εχεις καλυτερη βοηθεια σε αυτο το θεμα καθως οι περισσοτεροι ειναι με custom ROMs οποτε οι OΤA αναβαθμισεις ειναι κατι αγνωστο. Edited November 19, 2014 by TUPAC_RIP Παράθεση LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bikiapo Δημ. November 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2014 Πολλά τριξίματα ρε παιδιά στο καπάκι της μπαταρίας. Λες και περπαταω σε παρκέ. Υποτίθεται οτι ειναι και καινούρια παρτίδα (410). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanisgauros Δημ. November 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2014 Ναι fanisgaouros αυτή είναι, βέβαια είναι νωρίς ακόμα για να καταλάβω τι άλλαξε...το πρώτο που βλέπω είναι να έχει μονίμως το σηματάκι της τοποθεσίας στην γραμμή ενημερώσεων. Το έχει δει άλλος; Το σηματάκι της τοποθεσίας όχι δεν το βγάζει σε μένα αλλά δε μου άνοιγε το viber και το απεγκατεστησα και το έβαλα πάλι καλά όλα οκ! Το έκανε σε κανέναν άλλο αυτό; ----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Το σηματάκι της τοποθεσίας όχι δεν το βγάζει σε μένα αλλά δε μου άνοιγε το viber και το απεγκατεστησα και το έβαλα πάλι καλά όλα οκ! Το έκανε σε κανέναν άλλο αυτό; Κατά τα άλλα μια χαρά το βλέπω το κινητό! Γρήγορο και smooth όπως ήταν! Παράθεση είσαι στο μυαλό κάτι μαγικό... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
answer13 Δημ. November 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2014 TUPAC_RIP εχει το ιταλικο ο φιλος και εχει μεινει στην 220B !! οποτε ... και δεν ειναι εταιρειας ξερω γω ... ιταλικο unbranded ! εχω δει αρκετους να λενε ο,τι δεν τους ερχεται αναβαθμιση ενω υπαρχει ! θα μπορουσε να του περασω την νεα ρομ με lg flash tool 2014 αλλα δεν θελει να το πειραξει καθολου ! κι εγω συνεχεια στις τροποποιησεις ειμαι , εχω cloudy g3 v2 kai dorimanx kernel !! απλα εχω δει εδω να λενε ο,τι οταν δεν ερχεται αναβαθμιση OTA , κανεις κατι στο κρυφο μενου και φτιαχνει ... ή κανεις εκκαθαριση στα google services ή google market , δεν θυμαμαι ακριβως ! Παράθεση LG G2 32GB WHITE, 1+ 5T WHITE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolman Δημ. November 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2014 Μου έβγαλε και στο δικό μου αναβάθμιση, την 20h. Είναι 7,9mb και ως αναβάθμιση αναφέρει "εφαρμογές" . Μολις ηρθε και σε μενα και την περασα τι να διορθωνει αραγε? Ήρθε και σ' εμένα η 20h και εγκαταστάθηκε τάχιστα και 100% απροβλημάτιστα... Όντως αναφέρει αιτιολογία αναβάθμισης "εφαρμογές" που δεν ξέρω τι μπορεί να σημαίνει αυτό πρακτικά..... Προς το παρόν τουλάχιστον δεν έχω εντοπίσει κάποια αλλαγή, αλλά ούτως ή άλλως προσωπικά δεν αντιμετώπιζα κάποιο πρόβλημα για να ελέγξω αν λύθηκε. Φαντάζομαι ως πιθανή δυσλειτουργία που μπορεί να διορθώθηκε το φαινόμενο το κινητό να μπαίνει από μόνο του "στο δυνατό" όντας στο αθόρυβο, πρόβλημα που επίσης δεν έχω αντιμετωπίσει, επειδή, δυστυχώς, λόγω δουλειάς, δε βάζω το κινητό ποτέ στο αθόρυβο (πόσο μάλλον δεν το κλείνω :() 24 ώρες το 24ωρο, αλλά απ' ότι είχα διαβάσει εδώ είναι γενικό bug που αντιμετώπιζαν όλοι με την 20g. Για κάντε μια δοκιμή λοιπόν...:) Η 20h είναι, η φρέσκια που αναφέρουμε...;) Μου ήρθε κι εμένα η 20h αν και δεν είχα εντοπίσει κάποιο θέμα με την g για να δω την διαφορά (παρτίδα 409). Μου ήρθε κι εμένα η Η. Αυτό που παρατηρώ σήμερα είναι ότι όταν ξεκλειδώνω την οθόνη, φεύγει ΠΑΝΤΑ η αυτόματη φωτεινότητα και πάει εκεί που την έχω αφήσει manually ("ξετικάρεται" το "Auto"). Και γώ πέρασα την 20h μόλις πριν λίγο (γερμανικό g2) . Παρατήρησε κανένας μετά το update 20g να τελειώνει γρήγορα η μπαταρία; Με ίδια χρήση που του κάνω με το ζόρι κραταγε 12 ώρες η μπαταρί ενώ πριν μου βγαζε άνετα μέρα Αν σου συμβαίνει το ίδιο με τη φωτεινότητα, μήπως παίζει κι αυτό ρόλο; Παράθεση http://www.10-code.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drakak1s Δημ. November 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2014 Βρήκα το κινητό με αριθμό παρτίδας 410 κα χώρα Ολλανδία έχεις πάρεις κανείς παρόμοιο...να το τσιμπησω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. November 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2014 TUPAC_RIP εχει το ιταλικο ο φιλος και εχει μεινει στην 220B !! οποτε ... και δεν ειναι εταιρειας ξερω γω ... ιταλικο unbranded ! εχω δει αρκετους να λενε ο,τι δεν τους ερχεται αναβαθμιση ενω υπαρχει ! θα μπορουσε να του περασω την νεα ρομ με lg flash tool 2014 αλλα δεν θελει να το πειραξει καθολου ! κι εγω συνεχεια στις τροποποιησεις ειμαι , εχω cloudy g3 v2 kai dorimanx kernel !! απλα εχω δει εδω να λενε ο,τι οταν δεν ερχεται αναβαθμιση OTA , κανεις κατι στο κρυφο μενου και φτιαχνει ... ή κανεις εκκαθαριση στα google services ή google market , δεν θυμαμαι ακριβως ! Σε κάποιους με clear cache+data στο google services framework ξυπνάει το update. Δεν είναι 100%. Βρήκα το κινητό με αριθμό παρτίδας 410 κα χώρα Ολλανδία έχεις πάρεις κανείς παρόμοιο...να το τσιμπησω? Δεν ξέρω τι γίνεται στα θέματα άλλων συσκευών, αλλά προσωπικά μου φαίνεται παράξενο ότι στο G2 ακόμα ρωτάει κόσμος για την παρτίδα. Η συσκευή είναι πολύ ώριμη εδώ και μήνες και η παρτίδα/χώρα δεν έχει καμία διαφορά, εφόσον είναι Ευρωπαϊκό. Εάν θέλεις να πάρεις G2, παίρνεις άφοβα - επιλέγοντας απλά την τιμή και το κατάστημα που προτιμάς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drakak1s Δημ. November 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2014 Σε κάποιους με clear cache+data στο google services framework ξυπνάει το update. Δεν είναι 100%. Δεν ξέρω τι γίνεται στα θέματα άλλων συσκευών, αλλά προσωπικά μου φαίνεται παράξενο ότι στο G2 ακόμα ρωτάει κόσμος για την παρτίδα. Η συσκευή είναι πολύ ώριμη εδώ και μήνες και η παρτίδα/χώρα δεν έχει καμία διαφορά, εφόσον είναι Ευρωπαϊκό. Εάν θέλεις να πάρεις G2, παίρνεις άφοβα - επιλέγοντας απλά την τιμή και το κατάστημα που προτιμάς. Ενταξει επειδη ειχα διαβασει διαφορα σε προηγουμενες σελιδες για gps, τρεμοπεγμα οθονης, κιτρινιλες, τριγμοι στο καπακι...ειπα να το σιγουρεψω να ειμαι καλυμμένος... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. November 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2014 Όλα παίζουν αλλά αφού θα αγοράσεις από Ελλάδα (εγγύηση) που είναι το πρόβλημα??? Τι να σιγουρέψεις??? Αν δεις κάποιο από τα παραπάνω θέματα... αμέσως στην procordia...:cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drakak1s Δημ. November 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2014 Όλα παίζουν αλλά αφού θα αγοράσεις από Ελλάδα (εγγύηση) που είναι το πρόβλημα??? Τι να σιγουρέψεις??? Αν δεις κάποιο από τα παραπάνω θέματα... αμέσως στην procordia...:cool: Οπως και να χει ο οποιοσδήποτε θα προτιμουσε να αποφύγει τετοιο τρεξιμο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scoupegt_13 Δημ. November 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2014 (edited) Ρε παιδια εμενα ηρθε η αναβαθμιση , την έκανα , έκανα επανεκκινηση , με βγαζει Σε recovery και τιποτα αλλο. Παταω reboot system και παλι με βγαζει Recovery.... Του έκανα και factory reset και παλι σε recovery με βγαζει... Tι γίνεται? Edited November 19, 2014 by scoupegt_13 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. November 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2014 Είχες custom recovery? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scoupegt_13 Δημ. November 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2014 Είχες custom recovery? Ναι....... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. November 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2014 Δεν ήξερες ότι όταν έχουμε custom recovery απαγορεύεται το ota update? Έ τώρα το έμαθες και θα πρέπει να φλασάρεις ρομ από την αρχή... Ή αν είχες πάρει backup μέσω recovery να το επαναφέρεις... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scoupegt_13 Δημ. November 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2014 Δεν ήξερες ότι όταν έχουμε custom recovery απαγορεύεται το ota update? Έ τώρα το έμαθες και θα πρέπει να φλασάρεις ρομ από την αρχή... Ή αν είχες πάρει backup μέσω recovery να το επαναφέρεις... Δεν ήξερα ρε ****το. Δοκιμασα και backup και τιποτα. Τωρα πως θα περάσω Ρομ μεσα στο κινητο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts