SubWrc Δημ. November 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2014 Αρκετα τηλ εχουν την υποδοχη 3,5 στο κατω μερος αυτο τωρα δε θεωρειται μειονεκτημα,οσο για το μικροφωνο του χαντς φρη ισως επρεπε να ειναι πιο ευαισθητο?:) Όταν το έχω σε απόσταση 15 εκατοστών και χρησιμοποιώ την εφαρμογή της φωνητικής εγγραφής η φωνή μου γράφεται και ακούγεται κανονικά στο playback. Αν το έχω όμως σε απόσταση πάνω από 5 εκατοστά κατά τη διάρκεια κλήσης τότε ο συνομιλητής δεν μπορεί να ξεχωρίσει τι του λέω. Μιλάω για τα lg quadbeat 2 κι είναι μεταχειρισμένα. Εσένα σε ακούνε κανονικά με τη χρήση του handsfree ; Παράθεση Greek generic pre-Rooted 12.1.A.1.201 & 205 Greek generic stock 12.1.A.1.201 Sony Xperia SP SlimKAT (4.4.2 for LBL) by bagyusz Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mantoniou Δημ. November 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2014 Απο την μερια μου ,κατι παραπλησιο συμβαινει με το wi-fi.Το βραδυ κλεινω το τηλ.το πρωι που το ανοιγω ανοιγει και το wi-fi.....(ελβετικο με 20g) ... Το βράδυ το φορτίζεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kermitlabross Δημ. November 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2014 Το βράδυ το φορτίζεις? οχι,θα το κλεισω κατα τις 11,και το πρωι που θα το ανοιξω ανοιγει και το wi-fi.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. November 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2014 παιδια εβαλα εδω το ΙΜΕΙ μου..... http://sndeep.info/en δεν πιστευω να εκανα καμια παατα και να το δηλωσα ως κλεμμενο!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mantoniou Δημ. November 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2014 οχι,θα το κλεισω κατα τις 11,και το πρωι που θα το ανοιξω ανοιγει και το wi-fi.... Συνέβη και σε έμενα αλλά τελικά έφταιγε το battery saver γιατί μου έκλεινε το WiFi και το πρωί που το έβγαζα από την πρίζα ήταν ανοιχτό το WiFi! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. November 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2014 παιδια εβαλα εδω το ΙΜΕΙ μου..... http://sndeep.info/en δεν πιστευω να εκανα καμια παατα και να το δηλωσα ως κλεμμενο!! Λιγο πιο κατω απ' τη μπαρα που εβαλες το ΙΜΕΙ σου εχει ενα κουμπι που λεει να το δηλωσεις σαν κλεμμενο...... ελπιζω να μην το πατησες; Αν οχι ενταξει.... λιγο-πολυ ολοι βαλαμε το ΙΜΕΙ μας σ' αυτο το site (ειδικα οσοι πηραμε απο skroutzομαγαζα) για να μαθουμε ή να επιβεβαιωσουμε πληροφοριες! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dhmhtrhsg2 Δημ. November 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2014 Όντως υπάρχει διαφορά. Έχω παρακολουθήσει και εγω το θέμα. Ενημέρωσε μας όταν κανεις το συγκριτικό και τις ρυθμίσεις στις συσκευές σου και αν μπορείς βάλε καμία δικιά σου φωτό να δούμε και εμείς για τι διαφορά μιλάμε... Παράθεση Iphone 6 s plus Rose gold 64 gb IPad Air 2 gold 64gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TUPAC_RIP Δημ. November 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2014 Έχει αναφερθεί πάγωμα του τηλ. στο logo της συσκευής. Και με Flash Tool 2014 με την StocRom επανέρχεστε, όπως ακριβώς το πήραμε, χάνοντας τα δεδομένα foto - video - sms. Γιαυτό περνούμε αρκετά συχνά Backup.;);) Αυτο που λες συμβαινει παντα οταν γινει OTA με custom recovery. Αυτο που ρωταει ομως ειναι τι προβληματα υπαρχουν, αν υπαρχουν, οταν κανεις OTA με root και stock recovery. Παράθεση LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Citizen88gr Δημ. November 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2014 Όντως υπάρχει διαφορά. Έχω παρακολουθήσει και εγω το θέμα. Ενημέρωσε μας όταν κανεις το συγκριτικό και τις ρυθμίσεις στις συσκευές σου και αν μπορείς βάλε καμία δικιά σου φωτό να δούμε και εμείς για τι διαφορά μιλάμε... Το άλλο ΣΚ θα τα ξανάχω και τα 2 στα χέρια μου. Παράθεση Unrooted :mad: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drakak1s Δημ. November 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2014 (edited) Γεια σας παιδια...Γενικα το ζαχαρωνω το κινητο τις τελευταίες μερες και ετσι μπενω και τσεκαρω τις τιμες στο skroutz... Σημερα το πρωι λοιπον που μπηκα να τσεκαρω τιμες βλεπω πως το open365.gr ειχε σε λευκο το g2 στα 166 ευρω...Το θεμα ειναι οτι με αφησε να κανω παραγγελια μου δωσε και κωδικο αλλα μετα στον ελεγχο επειδη λογικα ειδαν οτι ειχαν κανει κοτσανα με τη τιμη μου την εβγαλε ανεπιτυχης τη παραγγελια...Επισης τωρα αμα μπειτε δεν υπαρχει το κινητο στο site...Επειδη γενικα εχετε παρει πολυ απο δω κινητα απο σκρουτζομαγαζα αξιζει πιστευεται να πιεσω τη κατασταση ή δε θα βγαλω ακρη? Edited November 15, 2014 by drakak1s Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. November 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2014 Γεια σας παιδια...Γενικα το ζαχαρωνω το κινητο τις τελευταίες μερες και ετσι μπενω και τσεκαρω τις τιμες στο skroutz... Σημερα το πρωι λοιπον που μπηκα να τσεκαρω τιμες βλεπω πως το open365.gr ειχε σε λευκο το g2 στα 166 ευρω...Το θεμα ειναι οτι με αφησε να κανω παραγγελια μου δωσε και κωδικο αλλα μετα στον ελεγχο επειδη λογικα ειδαν οτι ειχαν κανει κοτσανα με τη τιμη μου την εβγαλε ανεπιτυχης τη παραγγελια...Επισης τωρα αμα μπειτε δεν υπαρχει το κινητο στο site...Επειδη γενικα εχετε παρει πολυ απο δω κινητα απο σκρουτζομαγαζα αξιζει πιστευεται να πιεσω τη κατασταση ή δε θα βγαλω ακρη? Εγω προσωπικα πιστευω δε θα βγαλεις ακρη! Ηταν προφανως τυπογραφικο λαθος, ενδεχομενως επρεπε να γραψουν 266...... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drakak1s Δημ. November 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2014 Εγω προσωπικα πιστευω δε θα βγαλεις ακρη! Ηταν προφανως τυπογραφικο λαθος, ενδεχομενως επρεπε να γραψουν 266...... Καλα ναι απο την αρχη φανταστηκα οτι αυτος που περναγε τις τιμες αντι για 2 πατησε 1 απλα ελεγα αφου επεσε η παραγγελια επισημα αν υπηρχε καποιος τροπος πιεσης... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. November 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2014 Καλα ναι απο την αρχη φανταστηκα οτι αυτος που περναγε τις τιμες αντι για 2 πατησε 1 απλα ελεγα αφου επεσε η παραγγελια επισημα αν υπηρχε καποιος τροπος πιεσης... Ενταξει βασικα δεν εχεις να χασεις κατι, αλλα λιγο......χλωμο το κοβω:o Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drakak1s Δημ. November 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2014 Ενταξει βασικα δεν εχεις να χασεις κατι, αλλα λιγο......χλωμο το κοβω:o Ε Ναι εννοείται... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpacardi Δημ. November 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2014 ηθελα να ρωτησω αν γνωριζει κανεις αν υποστηριζει ασυρματη φορτιση το g2 μην αγορασω τζαμπα τον φορτιστη Παράθεση salonika city :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thanosar13 Δημ. November 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2014 ηθελα να ρωτησω αν γνωριζει κανεις αν υποστηριζει ασυρματη φορτιση το g2 μην αγορασω τζαμπα τον φορτιστη Όχι φίλε δεν υποστηρίζει.. μην μπεις στον κόπο να πάρεις φορτιστή. Παράθεση Βγαίνεις για καφέ και συνειδητοποιείς πως δεν έχεις mb στο κινητό και τα wifi των μαγαζιών είναι κλειδωμένα. Tζάμπα βγήκες! :wacko: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpacardi Δημ. November 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2014 σε ευχαριστω πολυ να εισαι καλα Παράθεση salonika city :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. November 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2014 Για να μην παραπληροφορουμε τον κοσμο ομως αυτη ειναι η διαφορα παρτιδων στις οθονες και δεν εχει καμια σχεση με το versus μεταξυ G2 απο Cosmote και απο σκρουτζ. Παράθεση Xiaomi 14 - Samsung Tab S9+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. November 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2014 ηθελα να ρωτησω αν γνωριζει κανεις αν υποστηριζει ασυρματη φορτιση το g2 μην αγορασω τζαμπα τον φορτιστη Κοίτα το video, και αποφάσισε...! http://www.play247.gr/index.php?referrer=true&main_page=product_info&products_id=113919 ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Όχι φίλε δεν υποστηρίζει.. μην μπεις στον κόπο να πάρεις φορτιστή. Πείτε τέλος στη φόρτιση με καλώδια με το νέο ασύρματο φορτιστή της LG Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggazas Δημ. November 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2014 Σίγουρα θέμα παρτίδων. Δεν έχει καμιά σχέση με το κατάστημα αγοράς. Θα μπορούσε να είναι και ανάποδα.:) Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ernesto1983 Δημ. November 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2014 οχι δεν φταινε τα καταστηματα αλλα δεν το γνωριζουν κιολας!!πρεπει να υπαρχει και δευτερο g2 για να γινεται σωστα η αναγνωριση!! Παράθεση I Want To Believe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pratmen Δημ. November 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2014 Καλησπέρα, ενεργοποιώ τη μετάδοση δεδομένων αλλά δε μπορώ να συνδεθώ, (ή μάλλον συνδέομαι μια στις τόσες) με 3g ή 4g. Έχω δοκιμάσει μόνο 3g και αυτόματα 3g/4g αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Ο πάροχος είναι COSMOTE. Καμία ιδέα; Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komias2 Δημ. November 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2014 Καλησπέρα, ενεργοποιώ τη μετάδοση δεδομένων αλλά δε μπορώ να συνδεθώ, (ή μάλλον συνδέομαι μια στις τόσες) με 3g ή 4g. Έχω δοκιμάσει μόνο 3g και αυτόματα 3g/4g αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Ο πάροχος είναι COSMOTE. Καμία ιδέα; Ευχαριστώ. Περιοχη μηπως κορυδαλλος πλατεια μεμου πχ? Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. November 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2014 (edited) Καλησπέρα, ενεργοποιώ τη μετάδοση δεδομένων αλλά δε μπορώ να συνδεθώ, (ή μάλλον συνδέομαι μια στις τόσες) με 3g ή 4g. Έχω δοκιμάσει μόνο 3g και αυτόματα 3g/4g αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Ο πάροχος είναι COSMOTE. Καμία ιδέα; Ευχαριστώ. Και σε μενα το ιδιο. Ειναι θεμα παροχου λογικα. Επειδη ειμαι κ εγω cosmote, βλεπω οτι για καποιο λογο κλεινουν αρκετα συχνα το ιντερνετ τους, και κραταει ωρες! Κανε του ομως και μια επανεκκινηση μηπως εχει κολλησει τιποτα, δεν εχεις να χασεις κατι αλλα κατα 90% δεν ειναι θεμα της συσκευης σου. Περιμενε εως αυριο και βλεπεις. Edited November 15, 2014 by lek88 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thanosar13 Δημ. November 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2014 Πείτε τέλος στη φόρτιση με καλώδια με το νέο ασύρματο φορτιστή της LG Απ' όσο γνωρίζω μόνο η Verizon έκδοση έχει ασύρματη φόρτιση.. Παράθεση Βγαίνεις για καφέ και συνειδητοποιείς πως δεν έχεις mb στο κινητό και τα wifi των μαγαζιών είναι κλειδωμένα. Tζάμπα βγήκες! :wacko: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts