komias2 Δημ. October 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2014 Τι να πω θα κανω κανα δυο φορτισεις ακομα και θα δω αν στρωσει. Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rayden1 Δημ. October 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2014 Το ξέρω ότι υπάρχει θέμα για το συγκεκριμένο πρόβλημα άλλα θέλω να ρωτήσω για άμεση απάντηση. Είναι πολύ σοβαρό το πρόβλημα με την ισχύ του σήματος; Εμφανίζεται σε όλα τα κινητά; Παίζει να είναι θέμα software και να διορθωθεί; Παράθεση Nokia 3210-3410-6510-5210-5410-6230i-Sony Ericsson k750-k810-Nokia N73-N79-N86-N8-Lumia 920-LG G2-Sony Xperia Z3-Huawei Mate 8-LG V30-G8X-Samsung S21-S23 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokpip Δημ. October 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2014 Μπορεί να μου πει κάποιος οι φωτογραφίες στα 13mp τί μέγεθος έχουν; Επίσης ένα βίντεο σε fullhd για 1 λεπτό τί μέγεθος έχει; Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kassotis Δημ. October 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2014 Μπορεί να μου πει κάποιος οι φωτογραφίες στα 13mp τί μέγεθος έχουν; Επίσης ένα βίντεο σε fullhd για 1 λεπτό τί μέγεθος έχει; Ευχαριστώ! 4160×3120 αναλογία 4;3 1920×1080 στα 60fps ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Το ξέρω ότι υπάρχει θέμα για το συγκεκριμένο πρόβλημα άλλα θέλω να ρωτήσω για άμεση απάντηση. Είναι πολύ σοβαρό το πρόβλημα με την ισχύ του σήματος; Εμφανίζεται σε όλα τα κινητά; Παίζει να είναι θέμα software και να διορθωθεί; Προσωπικά εγώ δεν έχω καταλάβει διάφορα σε σχέση με nexus 5, s3mini και nexus s που έχω πρόσφατα χρησιμοποιησει... Υπόψιν έχω αλλάξει και 2μητρικες και δεν είχα με καμιά τέτοιο θεμα... Ένας φίλος μου έδωσε το δικό του μόνο και μόνο επειδή είχε παράπονο για το σήμα... Δεν έχω βγάλει άκρη σε προσωπικό επίπεδο :-/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokpip Δημ. October 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2014 4160×3120 αναλογία 4;3 1920×1080 στα 60fps Δηλαδή πόσα mb? ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kassotis Δημ. October 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2014 Δυστυχώς κάνω οικονομία στην μπαταρία για να δω αυτονομία, άσε που δεν έχω μπριζα και δεν μπορώ να βγάλω τώρα βίντεο ούτε έχω κάνα εύκαιρο στο 60fps! Θα δοκιμάσω αύριο και θα σου πω! By the way μου φαίνεται τρελή διαφορά προς το καλύτερο στην αυτονομία με την έκδοση G.... Για να δούμε! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokpip Δημ. October 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2014 Δυστυχώς κάνω οικονομία στην μπαταρία για να δω αυτονομία, άσε που δεν έχω μπριζα και δεν μπορώ να βγάλω τώρα βίντεο ούτε έχω κάνα εύκαιρο στο 60fps! Θα δοκιμάσω αύριο και θα σου πω! By the way μου φαίνεται τρελή διαφορά προς το καλύτερο στην αυτονομία με την έκδοση G.... Για να δούμε! ΟΚ φίλε μου! Σ' ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OutLaw_264 Δημ. October 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2014 (edited) Μπορεί να μου πει κάποιος οι φωτογραφίες στα 13mp τί μέγεθος έχουν; Επίσης ένα βίντεο σε fullhd για 1 λεπτό τί μέγεθος έχει; Ευχαριστώ! Φωτογραφία 13mp ~ 3,5mb Βίντεο 1' FHD 60fps ~ 155mb Βίντεο 1' UHD ~ 230mb Edited October 17, 2014 by OutLaw_264 Παράθεση LG D802 G2 - AOSP - Android N ROM: Ressurection Remix 7.1.1 -Δημήτρης- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Grgasteus Δημ. October 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2014 By the way μου φαίνεται τρελή διαφορά προς το καλύτερο στην αυτονομία με την έκδοση G.... Για να δούμε! ...Δεν αστειεύονται με αυτά... είσαι σίγουρος ; Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=55736 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarif16nikos Δημ. October 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2014 Δεν είχες μείνει ευχαριστημένος με τη nillkin tempered glass; Την έχω παραγγείλει και εγώ και την περιμένω από μέρα σε μέρα. η νιλκιν μου χαλασε,ισως απο μια πτωσουλα που ειχα,ετσι ειπα να δοκιμασω αυτη λογω στρογγυλεμενων ακρων.καλη η νιλκιν αλλα αυτη ειναι και φθηνοτερη και πολυ πιο ομορφη... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanisgauros Δημ. October 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2014 By the way μου φαίνεται τρελή διαφορά προς το καλύτερο στην αυτονομία με την έκδοση G.... Για να δούμε! ...Δεν αστειεύονται με αυτά... είσαι σίγουρος ; Λοιπον το ειπα κ παραπανω...5η μερα σημερα μετα το update.χθες με τη χρηση που κανω παντα δηλ ολη μερα σε wifi internet, παιχνιδια αν κ χθες δ επαιξα κ πολυ,κλησεις κανα μισαωρο κ οθονη ανοιχτη τουλαχιστον 5 ωρες.το απενεργοποιησα στις 00:45 με 50% μπαταρια!!!απ τις 9 το πρωι!!! ----- προσθήκη μηνύματος 100 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- ...Δεν αστειεύονται με αυτά... είσαι σίγουρος ; Λοιπον το ειπα κ παραπανω...5η μερα σημερα μετα το update.χθες με τη χρηση που κανω παντα δηλ ολη μερα σε wifi internet, παιχνιδια αν κ χθες δ επαιξα κ πολυ,κλησεις κανα μισαωρο κ οθονη ανοιχτη τουλαχιστον 5 ωρες.το απενεργοποιησα στις 00:45 με 50% μπαταρια!!!απ τις 9 το πρωι!!! Ειμαι stock 4.4.2 χωρις root... Παράθεση είσαι στο μυαλό κάτι μαγικό... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. October 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2014 η νιλκιν μου χαλασε,ισως απο μια πτωσουλα που ειχα,ετσι ειπα να δοκιμασω αυτη λογω στρογγυλεμενων ακρων.καλη η νιλκιν αλλα αυτη ειναι και φθηνοτερη και πολυ πιο ομορφη... Για να σου χάλασε μετά απο μια πτώση....πάει να πει οτι έκανε την δουλειά της...προστάτεψε την οθόνη ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gre Δημ. October 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2014 Περασα την g. Εκανα και την εργοστασιακη επαναφορα. Αλλα η διαρκεια μπαταριας απογοητευτικη. Δινουν αναβαθμισεις για να διμιουργουν προβληματα; τι να πω. Αν ισχύει κάτι τέτοιο, μάλλον βρήκαν την λύση για να λένε ότι έχει καλύτερη μπαταρία το g3! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokpip Δημ. October 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2014 Φωτογραφία 13mp ~ 3,5mb Βίντεο 1' FHD 60fps ~ 155mb Βίντεο 1' UHD ~ 230mb Ευχαριστώ πολύ! Βιντεάκια δεν τραβάω συχνά. Φωτογραφίες όμως τις ξεσκίζω. Αρα για καμιά 200αριά φωτογραφίες θέλω γύρω στα 700mb. Καλά είναι... Μία ακόμα ερώτηση: Οι εγκατεστημένες εφαρμογές τρώνε χώρο από τα 10gb που είναι ελεύθερα ή αυτές εγκαθίστανται στα υπόλοιπα 6gb που είναι δεσμευμένα από την συσκευή; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TUPAC_RIP Δημ. October 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2014 Μία ακόμα ερώτηση: Οι εγκατεστημένες εφαρμογές τρώνε χώρο από τα 10gb που είναι ελεύθερα ή αυτές εγκαθίστανται στα υπόλοιπα 6gb που είναι δεσμευμένα από την συσκευή; Το πρωτο.... Παράθεση LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hackfree Δημ. October 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2014 Τελικα απαντησε και μου λεει οτι δεν μπορει να κανει κατι και οτι εδωσε τα λεφτα σε κατι υποχρεώσεις που ειχε... Μου ειπε δεν το παρατηρησε και οτι εχει εγγυηση να το στειλω για αντικατάσταση.... Αλλα τα στοιχεια της αποδειξης ειναι δικα του αν το στειλω πισω υπαρχει περιπτωση να το στειλουν στη δικη του διευθυνση μετα? Παράθεση technoholic maniac reviewer Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TUPAC_RIP Δημ. October 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2014 (edited) Τελικα απαντησε και μου λεει οτι δεν μπορει να κανει κατι και οτι εδωσε τα λεφτα σε κατι υποχρεώσεις που ειχε... Μου ειπε δεν το παρατηρησε και οτι εχει εγγυηση να το στειλω για αντικατάσταση.... Αλλα τα στοιχεια της αποδειξης ειναι δικα του αν το στειλω πισω υπαρχει περιπτωση να το στειλουν στη δικη του διευθυνση μετα? Σε λαθος τοπικ ποσταρες φιλε. Στο G3 ηθελες. Εδω ειναι G2. Ελπιζω να εχεις καλα ξεμπερδεματα με την εγγυηση. Νομιζω οτι δεν υπαρχει προβλημα να μην υπαρχουν τα στοιχεια σου στην αποδειξη εφοσον αναγραφεται το IMEI. ...και καλα δεν το παρατηρησε.... Ο ψευτης! Απο myphone ειναι ο τυπος; Edited October 18, 2014 by TUPAC_RIP Παράθεση LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. October 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2014 λεβεντες δυο αποριες, οταν ερχετε καποιο email η καποια ειδοποιηση γινετε να το βλεπω στην οθονη κλειδωματος? επισης οταν ερχετε ειδοποιηση απο viber και δεν εχω οθονη κλειδωματος ανοιγει η οθονη και μπαινει στο μηνυμα viber, διορθωνετε αυτο? τι επιλογες εχουμε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titanas123 Δημ. October 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2014 (edited) Τώρα πως είναι από θερμοκρασία ; Και με πιο πρόγραμμα βλέπεις την θερμοκρασία ; Θα σου πρότεινα Cpu Temperature αυτην την τραβηξα πριν το reset και γενικα στο widget του antutu δεν οαρατηρησα πανω απο 57 βαθμους αυτες οι 2 ειναι μετα το reset με καμια δεκαρια εφαρμογες εγκατεστημενες οποτε ανοιξα τον chromeκαι τον default browser σε παραθυρο η θερμοκρασια πηγε απο τους 55 στους 70 και εμεινε σταθερη μεχρι να κλεισω ενα απο τα δυο Edited October 18, 2014 by Titanas123 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paloukaros Δημ. October 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2014 Δοκίμασε το stump root σε εμένα δούλεψε χωρίς πρόβλημα και δεν χρειάζεται υπολογιστή.διάβασε προσεκτικά τις οδηγίες. Έγινε αγορίνα μου.Ευχαριστώ για την βοήθεια σου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komias2 Δημ. October 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2014 Καλα μετα την αναβαθμιση η αυτονομια πνεει τα λοισθια αλλα γιατι ζεστενεται ενω δε τρεχει καμμια εφαρμογη δε μπορω να καταλαβω.Καμμια γνωμη κανεις; Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rayden1 Δημ. October 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2014 Λοιπόν μετά από ψάξιμο 3 εβδομάδων σχεδόν κατέληξα στο LG G2 σαν το πρώτο μου android. Προερχόμενος από WP8 τα βρίσκω λίγο σκούρα στην αρχή. Το πρώτο σοβαρό θέμα που αντιμετωπίζω είναι αυτό της μεταφοράς των τραγουδιών μου στο κινητό. Τα μεταφέρω μέσω lg suite από windows 8.1 του υπολογιστή άλλα τα ελληνικά μου τα βγάζει αλαμπουρνέζικα. Τι δε κάνω σωστά; Παράθεση Nokia 3210-3410-6510-5210-5410-6230i-Sony Ericsson k750-k810-Nokia N73-N79-N86-N8-Lumia 920-LG G2-Sony Xperia Z3-Huawei Mate 8-LG V30-G8X-Samsung S21-S23 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanos1989 Δημ. October 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2014 Καλα μετα την αναβαθμιση η αυτονομια πνεει τα λοισθια αλλα γιατι ζεστενεται ενω δε τρεχει καμμια εφαρμογη δε μπορω να καταλαβω.Καμμια γνωμη κανεις; Εμένα η θερμοκρασία είναι στάνταρ στα 43 με 48 σε browsing... κάτι δεν σου έχει μπει καλά η κάποια εφαρμογή σου δημιουργεί μεγάλο πρόβλημα... Να σημειωθεί ότι έκανα επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων πριν και μετά την εγκατάσταση της καινούργιας ενημέρωσης λογισμικού (20g) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komias2 Δημ. October 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2014 Αμα κανω επαναφορα εργοστασιακων θα τα χασω ολα και θα πρεπεεπει να τα περασω απο την αρχη,ασε καλα κρασια δε τοχω και στα τεχνολογικα. Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panos_G2 Δημ. October 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2014 Ρε παιδια να ρωτησω κατι,ο φορτιστης μας εχει εξοδο 1.8 amber. Αν το συνδεσουμε με αλλο φορτιστη ή με power bank που βγαζει 2.1 υπαρχει θεμα για την μπαταρια ή ολα οκ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts