stamatis3133 Δημ. September 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2014 βαλε εδω το imei σου και θα σου πει για ποια χωρα ειναι το κινητο. http://sndeep.info/en Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. September 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2014 βαλε εδω το imei σου και θα σου πει για ποια χωρα ειναι το κινητο. http://sndeep.info/en Τι δεν καταλαβαίνω....:wacko: http://s27.postimg.org/66wh0e677/Picture0004.png imagen Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. September 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2014 Τι δεν καταλαβαίνω....:wacko: http://s27.postimg.org/66wh0e677/Picture0004.png imagen Εκεί που λέει φτιαγμένο για sfr μάλλον προορίζεται για Γαλλία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leas Δημ. September 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2014 Μόλις το παρείγγειλα κι εγώ το γυαλί tempered glass από e-bay:D Ελπίζω να μπαίνει γιατί έχω θήκη σιλικόνης που το καλύπτει σαν γάντι το τηλέφωνο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ferengi Δημ. September 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2014 Εκεί που λέει φτιαγμένο για sfr μάλλον προορίζεται για Γαλλία. H sfr είναι operator στη Γαλλία (http://www.sfr.fr/), άρα είναι "branded" μοντέλο για Γαλλία. Παράθεση Ericsson GS-337 -> Siemens C25 -> Nokia 7110 -> Motorola T720 -> Motorola V550 -> Siemens CX75 -> Nokia N73 -> Samsung Omnia i900 16GB -> HTC Desire S -> LG G2 D802 16GB -> Samsung Galaxy S7 Edge -> Samsung Galaxy S10+ Tablet: Kobo Arc 10HD PDA/PNA: HP Jornada 525, Qtek 2020, Navigon 2110 max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanos1989 Δημ. September 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2014 Μόλις το παρείγγειλα κι εγώ το γυαλί tempered glass από e-bay:D Ελπίζω να μπαίνει γιατί έχω θήκη σιλικόνης που το καλύπτει σαν γάντι το τηλέφωνο. Δεν θα έχεις θέμα με αυτό αφού το γυαλί είναι μικρότερο από την οθόνη και δεν ακουμπάει καθόλου στις άκρες.... έχε τον νου σου να μην καλύπτει τους αισθητήρες το γυαλί! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. September 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2014 [quote=mariodj;5629042Το ότι είναι απο Γαλλία η συσκευή το υπέθεσα από το Manual (Εγχειρίδιο). Όποιος μπορεί και ξέρει ας μου πει....να μου λυθεί και μένα η απορία...:p http://s11.postimg.org/ax50nqiw3/20140917_121436.jpg how to capture screen Άρα.... το Manual (Εγχειρίδιο) μαρτυρούσε πολλά, όπως είχα γράψει παραπάνω...!;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzis Δημ. September 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2014 Καλησπέρα σε όλους. Σήμερα έλαβα ενημέρωση για το g2. Πήγα να κάνω την ενημέρωση μέσω ΟΤΑ αλλα μου έβγαζε error. Τελικά την έκανα μέσω pc suite και το κινητο αλλαξε τελείως, άλλαξε η εκκίνηση του κινητου καθως πέρασε και κάποια προγράμματα περίεργα . Πέρασε την D80220C . Δεν έχω καταλάβει ακριβώς τι έχει γίνει.Γνωρίζει να μου πει κάποιος; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
em_seven Δημ. September 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2014 Παιδια γνωριζουμε εαν εχει διορθωθει το προβλημα στα branded t-mobile g2 που στη κιτ κατ ενω εχεις ενεργοποιημενα τα δεδομενα με 4g δεν εμφανιζει το σημα και τα βελακια οτι γινεται μεταφορα δεδομενων? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stratos86 Δημ. September 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2014 βαλε εδω το imei σου και θα σου πει για ποια χωρα ειναι το κινητο. http://sndeep.info/en Δεν ξέρω πως σας έχει βοηθήσει αυτό το site ειλικρινά. Στην δική μου πάντως περίπτωση έλεγε άλλα αντι άλλων. Είναι unbranded Σκανδιναβικό (North Europe) επιβεβαιωμένο απο την ίδια την LG και σε αυτό το site έλεγε "made for vodafone". Ότι να ναι δηλαδή και χωρίς καμία αναφορά σε χώρα. Θα συνιστούσα στους φίλους να βλέπουν τον κωδικό της χώρας στο κουτί και να ψάχνουν σε sites που αναφέρουν τι κωδικούς έχουν οι χώρες για το συγκεκριμένο μοντέλο. Εκτός αν σε άλλους βγάζει περισσότερες πληροφορίες αυτό το site. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giachtas Δημ. September 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2014 Δεν ξέρω πως σας έχει βοηθήσει αυτό το site ειλικρινά. Στην δική μου πάντως περίπτωση έλεγε άλλα αντι άλλων. Είναι unbranded Σκανδιναβικό (North Europe) επιβεβαιωμένο απο την ίδια την LG και σε αυτό το site έλεγε "made for vodafone". Ότι να ναι δηλαδή και χωρίς καμία αναφορά σε χώρα. Θα συνιστούσα στους φίλους να βλέπουν τον κωδικό της χώρας στο κουτί και να ψάχνουν σε sites που αναφέρουν τι κωδικούς έχουν οι χώρες για το συγκεκριμένο μοντέλο. Εκτός αν σε άλλους βγάζει περισσότερες πληροφορίες αυτό το site. Εγώ που το δοκίμασα, μου έβγαλε κανονικά τη χώρα προορισμού (Γερμανία) και είναι η ίδια με αυτή που γράφει το κουτί πίσω. Παράθεση Τάσος Συναντήσεις μελών στην Πάτρα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ronoid Δημ. September 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2014 Καλησπέρα κι από εμένα. Κάτοχος πρώτου smartphone και όπως ο φίλος aektzis παραπάνω, την πρώτη φορά που πήγα να κάνω update με OTA, στην επανεκκίνηση μου έβγαζε error οπότε κατέληξα να το κάνω μέσω Pc suite. Πορτογαλικό με 20c από 20b που το πήρα. Η ερώτηση είναι εάν μπορώ να περάσω νεότερη εκδοση χωρίς root (αν τα λέω καλά μιας και newbie). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. September 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2014 Καλησπέρα κι από εμένα. Κάτοχος πρώτου smartphone και όπως ο φίλος aektzis παραπάνω, την πρώτη φορά που πήγα να κάνω update με OTA, στην επανεκκίνηση μου έβγαζε error οπότε κατέληξα να το κάνω μέσω Pc suite. Πορτογαλικό με 20c από 20b που το πήρα. Η ερώτηση είναι εάν μπορώ να περάσω νεότερη εκδοση χωρίς root (αν τα λέω καλά μιας και newbie). Ναι κανονικά απλά θα είναι άλλης χώρας. Διάβασε εδώ στο θέμα έχει αναφερθεί πολύ στα τελευταία ποστ και η διαδικασία ότι χρειάζεσαι! Παράθεση Google Pixel 6 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ronoid Δημ. September 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2014 Κώστα ευχαριστώ καταρχήν για την απάντηση. Μέρες τώρα ψάχνω τα διάφορα θέματα αλλά δεν έχω καταλάβει πως μπορώ δίχως root να περάσω α ς πούμε την Ιταλική 20f κι αν τελικά το κάνω τί παίζει με την εγγύηση. Μετά από την αναβάθμιση έχω την D80220c-268-06 και έλεγα μήπως μπορώ να βάλω μια νεότερη χωρίς να καταστρέψω τη συσκευή ή την εγγύηση. Θέλω να λαμβάνω OTA κανονικά, γιατί όταν το πήρα πριν λίγες μέρες και είδα το σφάλμα στο update χαλαστηκα λίγο. Μια βοήθεια πάνω σε αυτά θα ήταν super. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. September 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2014 Κώστα ευχαριστώ καταρχήν για την απάντηση. Μέρες τώρα ψάχνω τα διάφορα θέματα αλλά δεν έχω καταλάβει πως μπορώ δίχως root να περάσω α ς πούμε την Ιταλική 20f κι αν τελικά το κάνω τί παίζει με την εγγύηση. Μετά από την αναβάθμιση έχω την D80220c-268-06 και έλεγα μήπως μπορώ να βάλω μια νεότερη χωρίς να καταστρέψω τη συσκευή ή την εγγύηση. Θέλω να λαμβάνω OTA κανονικά, γιατί όταν το πήρα πριν λίγες μέρες και είδα το σφάλμα στο update χαλαστηκα λίγο. Μια βοήθεια πάνω σε αυτά θα ήταν super. Με αυτό θα φλασαρεις οποια επισημη έκδοση θέλεις και δεν νομίζω να επηρεάζεται η εγγύηση γι'αυτό βέβαια ας μας πει και κάποιος άλλος που ξέρει απο το service της lg.:) http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2797190 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ronoid Δημ. September 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2014 vag74 το έχω δει κι αυτό αλλά με βλέπω, με τρώει ο εαυτός μου να κάνω σαχλαμάρα! :-) Ξέρεις, θέλω να ασχοληθώ αλλά μη μου βγει και ξινό γιατί δεν έχω πρόβλημα με τη συσκευή, είμαι πολύ ευχαριστημένος, απλά ψάχνω το κάτι παραπάνω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. September 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2014 vag74 το έχω δει κι αυτό αλλά με βλέπω, με τρώει ο εαυτός μου να κάνω σαχλαμάρα! :-) Ξέρεις, θέλω να ασχοληθώ αλλά μη μου βγει και ξινό γιατί δεν έχω πρόβλημα με τη συσκευή, είμαι πολύ ευχαριστημένος, απλά ψάχνω το κάτι παραπάνω. Τα λέει πολύ αναλυτικά το έχω κάνει όταν μπρικαρισε το τηλέφωνο μου ειναι πολύ απλό και εύκολο νομίζω πιο εύκολος τρόπος δεν υπάρχει,αν έχεις κάποια απορία εδω είμαστε:cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ronoid Δημ. September 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2014 (edited) Πάντως εάν κατάλαβα καλά, πρέπει να κοιτάξω μόνο σε ευρωπαϊκές ρομ για αρχή και από εκεί και πέρα να μην τα κάνω θάλασσα! Είναι νέο το τηλέφωνο για να αρχίσω τα πειράματα. Κάτι που ξέχασα να γράψω πριν, είναι πως όταν έκανα αναβάθμιση μέσω pc suite, κάτω αριστερά έγραφε με κόκκινο rooted αλλά με μία εφαρμογή από το play που το τσέκαρα έλεγε πως δεν είμαι rooted. Τελικά τί ισχύει? Edited September 17, 2014 by Ronoid Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kistos Δημ. September 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2014 Παιδιά μία βοήθεια σας παρακαλώ γιατί θα τρελαθώ!!!!! Δεν βρίσκω ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ πως μπορούμε να κάνουμε default browser τον Chrome! Μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος που πάω για να το κάνω;;;;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komias2 Δημ. September 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2014 Την stock την θέλω για το αρχείο μου;) από την G3 την δοκίμασα και έφυγα (δεν είχα την υπομονή να περιμένω μήπως στρώση) λόγο που έκανε *σπασιματακια:cry:. Δοκίμασα την cloudystock 2,5 όπου πραγματικά τρέχει σφαίρα:w00t:. Τώρα αν με ρωτήσεις τι διαφορά έχει με την ''μαμά'' ειλικρινά δεν ξέρω, μάλλον η μπαταρία θα έλεγα, αλλά θέλει μέρες για να το διαπιστώσω. Αν ξέρει κάποιος για κάτι άλλο ας μας πει.;) Το ότι είναι απο Γαλλία η συσκευή το υπέθεσα από το Manual (Εγχειρίδιο). Όποιος μπορεί και ξέρει ας μου πει....να μου λυθεί και μένα η απορία...:p http://s11.postimg.org/ax50nqiw3/20140917_121436.jpg how to capture screen Η συσκευη σου ειναι απο τις βαλτικες χωρες οχι απο γαλλια.:) Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. September 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2014 Παιδιά μία βοήθεια σας παρακαλώ γιατί θα τρελαθώ!!!!! Δεν βρίσκω ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ πως μπορούμε να κάνουμε default browser τον Chrome! Μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος που πάω για να το κάνω;;;;;; Όταν θα είναι να τον χρησιμοποιήσεις προσπαθώντας να ανοίξεις ένα λινκ τότε θα σου βγάλει pop-up για να επιλέξεις με ποιον browser θέλεις και επίσης να επιλέξεις αν αυτό θα είναι μόνο για μια φορά ή για πάντα(δηλαδή by default). Παράθεση Google Pixel 6 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mindfield Δημ. September 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2014 Όταν θα είναι να τον χρησιμοποιήσεις προσπαθώντας να ανοίξεις ένα λινκ τότε θα σου βγάλει pop-up για να επιλέξεις με ποιον browser θέλεις και επίσης να επιλέξεις αν αυτό θα είναι μόνο για μια φορά ή για πάντα(δηλαδή by default). Εκτός αν έχει ήδη επιλέξει κάποιον άλλο browser σαν default οπότε πρέπει πρώτα να πάει στις εφαρμογές, να βρει τον άλλον browser και να επιλέξει εκκαθάριση προεπιλογών. :) Παράθεση Κώστας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. September 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2014 Εκτός αν έχει ήδη επιλέξει κάποιον άλλο browser σαν default οπότε πρέπει πρώτα να πάει στις εφαρμογές, να βρει τον άλλον browser και να επιλέξει εκκαθάριση προεπιλογών. :) Ναι το θεώρησα λίγο δεδομένο αυτό. Λάθος μου :cool::cool: Παράθεση Google Pixel 6 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JamesMoore Δημ. September 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2014 καλησπέρα, είχα περάσει την ιταλική 20f και είπα να γυρίσω στην εργοστασιακή 20c (γερμανικό t-mobile) γιατί κάποια στιγμή θέλω να το πάω για service γιατί το gps δεν κλειδώνει της προκοπής. έφτιαξα τις ρυθμίσεις για το apn και το 4G παίζει κανονικά, δηλαδή μπαίνω σε σελίδες κλπ, αλλά δεν μου βγάζει πάνω το εικονίδιο του 4G. υπάρχει κάτι που μπορώ να κάνω για να το βγάζει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ferengi Δημ. September 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2014 καλησπέρα, είχα περάσει την ιταλική 20f και είπα να γυρίσω στην εργοστασιακή 20c (γερμανικό t-mobile) γιατί κάποια στιγμή θέλω να το πάω για service γιατί το gps δεν κλειδώνει της προκοπής. έφτιαξα τις ρυθμίσεις για το apn και το 4G παίζει κανονικά, δηλαδή μπαίνω σε σελίδες κλπ, αλλά δεν μου βγάζει πάνω το εικονίδιο του 4G. υπάρχει κάτι που μπορώ να κάνω για να το βγάζει; Παιδια γνωριζουμε εαν εχει διορθωθει το προβλημα στα branded t-mobile g2 που στη κιτ κατ ενω εχεις ενεργοποιημενα τα δεδομενα με 4g δεν εμφανιζει το σημα και τα βελακια οτι γινεται μεταφορα δεδομενων? Η μόνη λύση προς το παρόν είναι να βάλετε ρομ που να μην είναι για γερμανικό t-mobile, μόνο αυτές έχουν το πρόβλημα απ' όσο ξέρω. Παράθεση Ericsson GS-337 -> Siemens C25 -> Nokia 7110 -> Motorola T720 -> Motorola V550 -> Siemens CX75 -> Nokia N73 -> Samsung Omnia i900 16GB -> HTC Desire S -> LG G2 D802 16GB -> Samsung Galaxy S7 Edge -> Samsung Galaxy S10+ Tablet: Kobo Arc 10HD PDA/PNA: HP Jornada 525, Qtek 2020, Navigon 2110 max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts