Jump to content

[Επίσημο] LG G2 (D802)

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Το open πάντα. Γιατί να γεμίζω με γαλλική bloatαδούρα;;; :D

Εσένα σου κατέβηκε;

Φτάνει σε αυτό το σημείο

http://csmgdl.lgmobile.com/dn/downloader.dev?fileKey=FW508106432109876543213%2FD80220F_00.kdz

Και μετά τίποτα

Edited by leas

• Απαντήσεις 22,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Μπορείς να μου γράψεις πως ακριβώς γίνεται αυτό γιατί πρώτη φορά το ακούω

Μολις θα απαντουσα ειδα οτι σου απαντησε ενας φιλος πριν λιγο....... δοκιμασε το!

Εσένα σου κατέβηκε;

Φτάνει σε αυτό το σημείο

http://csmgdl.lgmobile.com/dn/downloader.dev?fileKey=FW508106432109876543213%2FD80220F_00.kdz

Και μετά τίποτα

Πριν κάνα 2μηνο που το είχα κάνει είχε κατεβεί κανονικά. Τώρα κολλάει κι εμένα στο ίδιο σημείο. Δοκίμασε την Ιταλική open. Δεν νομίζω να έχει διαφορά.

http://mowned.com/sig/don-fedon-kon.jpg

Πριν κάνα 2μηνο που το είχα κάνει είχε κατεβεί κανονικά. Τώρα κολλάει κι εμένα στο ίδιο σημείο. Δοκίμασε την Ιταλική open. Δεν νομίζω να έχει διαφορά.

Το ίδιο κάνει κι αυτή. Τη δοκίμασα να την κατεβάσω πριν τη Γαλλική Open

Για 32 gb κανει το ιδιο open kdz??

Όχι θέλει άλλη για 32GB. Ένας φίλος το έγραψε πριν λίγες μέρες μάλιστα. Έχει δώσει και link.

http://mowned.com/sig/don-fedon-kon.jpg

Για 32 gb κανει το ιδιο open kdz??

Εγω ειχα βαλει παλιοτερα european open στο 32αρι που εχω και δουλευε μια χαρα.

Καλυτερα βαλε μια που δεν ειναι για 16gb για να εισαι σιγουρος.

Edited by Titarasaudi

Το ίδιο κάνει κι αυτή. Τη δοκίμασα να την κατεβάσω πριν τη Γαλλική Open

http://storagecow.eu/index.php?dir=Xda%2FLG+G2%2FStock%2F

πας εκει και επιλεγεις italy. Για 32 επιλεγεις την πρωτη rom

LINKS

SuperUIs : http://1drv.ms/1WiyREb

Limitless_UX4_v1.3_V10 mod : http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6561829#post6561829

[sIGPIC][/sIGPIC]

Θα παίξει μια χαρά. Εγώ έχω Ρουμανίας και τρέχω 20f Γαλλίας κι όλα κομπλέ.

Πάτα στο πληκτρολόγιο: 3845#*802# > setting > update touch firmware

Έκανα update touch firmware και έγινε μάλλον η μισή δουλειά:

To Knock On (δηλαδή το διπλό πάτημα) λειτουργεί πια ξανά κανονικότατα

Το Knock Code από την άλλη έχει εξελιχθεί στο εξής: Ενώ πριν η οθόνη ξυπνούσε μόνο με το πίσω κουμπί του τηλεφώνου, τώρα ξυπνάει και με το διπλό πάτημα και μετά μου ζητάει το μοτίβο του Knock Code. Δυστυχώς όμως πρέπει να κάνω αυτά τα δύο βήματα δηλαδή πρώτα διπλό πάτημα και μετά στην οθόνη που ανοίγει Knock Code.

Απευθείας το μοτίβο του Knock Code σε σβηστή οθόνη ουτε την ενεργοποιεί ούτε την ξεκλειδώνει, σα να μην πατάω τίποτα στη σβηστή οθόνη.

Καμμιά άλλη ιδέα (Έχω έκδοση F, root με το tr.apk και recovery με το autorec.apk);

(Ευχαριστώ πολύ πάντως, γιατί τουλάχιστον γλίτωσα το πίσω κουμπί, κι ας για το Knock Code θέλω δύο βήματα.)

Edited by peter77377

Γιώργος Θεσσαλονίκη - S24 Ultra & One Plus 9 pro

Έκανα update touch firmware και έγινε μάλλον η μισή δουλειά:

To Knock On (δηλαδή το διπλό πάτημα) λειτουργεί πια ξανά κανονικότατα

Το Knock Code από την άλλη έχει εξελιχθεί στο εξής: Ενώ πριν η οθόνη ξυπνούσε μόνο με το πίσω κουμπί του τηλεφώνου, τώρα ξυπνάει και με το διπλό πάτημα και μετά μου ζητάει το μοτίβο του Knock Code. Δυστυχώς όμως πρέπει να κάνω αυτά τα δύο βήματα δηλαδή πρώτα διπλό πάτημα και μετά στην οθόνη που ανοίγει Knock Code.

Απευθείας το μοτίβο του Knock Code σε σβηστή οθόνη ουτε την ενεργοποιεί ούτε την ξεκλειδώνει, σα να μην πατάω τίποτα στη σβηστή οθόνη.

Καμμιά άλλη ιδέα (Έχω έκδοση F, root με το tr.apk και recovery με το autorec.apk);

(Ευχαριστώ πολύ πάντως, γιατί τουλάχιστον γλίτωσα το πίσω κουμπί, κι ας για το Knock Code θέλω δύο βήματα.)

είμαι κι εγώ στην έκδοση F χωρίς root, έκανα κι εγώ update touch firmware, αλλά όταν βάζω κλείδωμα με knock code, το knock on δεν δουλεύει. θέλει οπωσδήποτε να βάλεις το knoco code σου και ξεκλειδώνει κατευθείαν, αλλά άμα θες απλά να δεις τη lock screen, πρέπει να πατείς το κουμπί. υπάρχει τρόπος να δουλέψει και το knock on (χωρίς root);

Το knock code καταργεί το knock on.

μόνο στο G2 γίνεται αυτό. όσα videos έχω δει στο youtube με το G Pro 2 και το G3, σε όλα δουλεύει το knock on με το knock code. ακόμα και στο κορεάτικο G2 έχω δει video που δουλεύει.

μόνο στο G2 γίνεται αυτό. όσα videos έχω δει στο youtube με το G Pro 2 και το G3, σε όλα δουλεύει το knock on με το knock code. ακόμα και στο κορεάτικο G2 έχω δει video που δουλεύει.

Σε μένα λοιπόν δεν καταργεί το Knock Code to Knock on, απλά δε δεχεται σε κλειστη οθόνη κατευθείαν το Knock Code, πρέπει πρώτα να ενεργοποιηθεί η οθόνη (είτε με το κουμπί από πισω είτε με διπλό πάτημε - Knock On-) και μετά δέχεται να περάσω το μοτίβο του Knock Code. Αυτό είναι το πρόβλημά μου λοιπόν: δε δέχεται απευθείας σε κλειστή οθόνη το Knock Code.

Κανένας που έχει λύση;

Αυτο με το knock kode που λετε συμβαινει μονο με την 20f?εγω δεν το χρησιμοποιω αλλα θα κανω και μια δοκιμη να δω!!ειμαι με 20D gr
I Want To Believe

Σε μένα λοιπόν δεν καταργεί το Knock Code to Knock on, απλά δε δεχεται σε κλειστη οθόνη κατευθείαν το Knock Code, πρέπει πρώτα να ενεργοποιηθεί η οθόνη (είτε με το κουμπί από πισω είτε με διπλό πάτημε - Knock On-) και μετά δέχεται να περάσω το μοτίβο του Knock Code. Αυτό είναι το πρόβλημά μου λοιπόν: δε δέχεται απευθείας σε κλειστή οθόνη το Knock Code.

Κανένας που έχει λύση;

Χωρις να παιρνω ορκο, νομιζω οτι ειναι ενα θεμα που εχει η 20F.

Οχι απαραιτητα bug..... ισως ετσι το εχουν κανει.

Σε μενα παντως που εχω αλλαξει 2-3 custom rom's, τωρα εχω cloudystock 2.5, που βασιζεται σε stock, το knock code δουλευει απ' ευθειας στην κλειδωμενη οθονη....

Ειναι νομιζω πολυ βολικοτερο απ' το να πατας πρωτα διπλο tab και μετα το knock code.

Χωρις να παιρνω ορκο, νομιζω οτι ειναι ενα θεμα που εχει η 20F.

Οχι απαραιτητα bug..... ισως ετσι το εχουν κανει.

Σε μενα παντως που εχω αλλαξει 2-3 custom rom's, τωρα εχω cloudystock 2.5, που βασιζεται σε stock, το knock code δουλευει απ' ευθειας στην κλειδωμενη οθονη....

Ειναι νομιζω πολυ βολικοτερο απ' το να πατας πρωτα διπλο tab και μετα το knock code.

Ακριβώς αυτό είναι, αν όντως είναι χούι της f, είναι άβολο μια που πρέπει να κάνεις διπλή δουλεία. Για να δούμε αν κάποιος ξέρει στα σίγουρα ότι είναι μόνο στην f to "πρόβλημα". Ευχαριστώ για την απάντηση

Κανένας που έχει λύση;

μαλλον το autorec την εκανε την ζημια ... ακριβως το ιδιο ειχα παθει κι εγω ...

και το ειχα βγαλει το νοκ , τωρα γυρισα σε μια παλιοτερη εκδοση απο back up , g3 ui εννοειται και εφτιαξε απο μονο του :p !

μηπως αν ρωτησεις στο xda να στο λυσουν , δεν μπορει να το παθαμε μονο εμεις :lol::lol:

LG G2 32GB WHITE, 1+ 5T WHITE

Εβαλα και εγω το Knock Code και βαζοντας το ξεκλειδωνει η οθονη αυτο ειναι το φυσιολογικο ετσι?:)Εχω την 20 εφ.
LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra

μαλλον το autorec την εκανε την ζημια ... ακριβως το ιδιο ειχα παθει κι εγω ...

και το ειχα βγαλει το νοκ , τωρα γυρισα σε μια παλιοτερη εκδοση απο back up , g3 ui εννοειται και εφτιαξε απο μονο του :p !

μηπως αν ρωτησεις στο xda να στο λυσουν , δεν μπορει να το παθαμε μονο εμεις :lol::lol:

Δυστυχώς τα αγγλικά μου είναι για κλάματα για να ρωτήσω xda. G3 ui δεν έχω ιδέα πως βάζω.

Πριν περάσω autorec είχα κάνει στη φρέσκια f titanium backup. Λες αν κάνω επαναφορά εργοστασίων και δεν περάσω autorec παρά μόνο tr.apk να διορθωθεί το knock code ;

Δυστυχώς τα αγγλικά μου είναι για κλάματα για να ρωτήσω xda. G3 ui δεν έχω ιδέα πως βάζω.

Πριν περάσω autorec είχα κάνει στη φρέσκια f titanium backup. Λες αν κάνω επαναφορά εργοστασίων και δεν περάσω autorec παρά μόνο tr.apk να διορθωθεί το knock code ;

το autorec τι το περασες ; custom recovery ειναι ;

ολα αυτα για το knock code ?? και μαλιστα για το double tap ;;

δεν ξερω αν θα πετυχει , δεν εβαλα g3 rom , ειχα και απλα γυρισα σε παλιοτερο μπακ απ της και εφτιαξε , δεν ξερω αν θα φτιαξει και σε σενα !

εγω θα το αφηνα οπως ειναι , αλλωστε αυτο ειχα κανει οταν ειχα και το προβλημα σου

LG G2 32GB WHITE, 1+ 5T WHITE

Αν θέλει να το αφήσει έτσι δικιά του επιλογή..!! Αλλά δεν δουλεύει σωστά είμαι με 20d stock μόλις έβαλα το Knok code και με κλειστή την οθόνη βάζω τον συνδυασμό και ξεκλειδώνει κατευθείαν... Χώρος διπλό ταπ Knok on.. Αυτό είναι το φυσιολογικό!!!

Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου...

Samsung Galaxy S10+ SM-G975F/DS / Galaxy S9+ ;)

Αν θέλει να το αφήσει έτσι δικιά του επιλογή..!! Αλλά δεν δουλεύει σωστά είμαι με 20d stock μόλις έβαλα το Knok code και με κλειστή την οθόνη βάζω τον συνδυασμό και ξεκλειδώνει κατευθείαν... Χώρος διπλό ταπ Knok on.. Αυτό είναι το φυσιολογικό!!!

Το autorec είναι custom recovery, κι ο μόνος λόγος που το έβαλα είναι για να πάρω backup efs και imei. Γενικά δεν το χρειάζομαι γιατί δεν έχω σκοπό προς το παρών να πειράξω πολύ το κινητό.

Αν κάνω επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων, θα φύγουν αυτόματα και root και autorec; Γιατί αν είναι έτσι, έχοντας κρατημένο titanium backup αφού είχα πρωτοπεράσει και στρώσει την f, μπορώ απλά να κάνω μετά μόνο root με tr.apk και να μην μπλέξω με autorec, αν όντως αυτό χαλάει τη δουλειά με το knock code.

Αν ξέρει κάποιος ας μου απαντήσει, ευχαριστώ πολύ για τις τόσες και άμεσες απαντήσεις

Εγώ με 20d, μόλις ενεργοποιήσω το knock code έχω την εξής συμπεριφορά.

Δεν δουλεύει πλέον το double tap to wake, αλλά πρέπει να βάλω το knock code με σβηστή οθόνη για να ξεκλειδώσει. Ουσιαστικά θα το περιέγραφα σαν knock code to wake!!

Τελικά το λινκ με τα firmware δεν δείχνει να μπορείς να κατεβάσεις τίποτα από εκεί.

http://lg-phone-firmware.com/index.php?id_mod=36

Υπάρχει κανένα άλλο πιο αξιόπιστο;

Guest Dimi_Arap
Καλημέρα...Λοιπόν είμαι ένας απο τους άτυχους που αγόρασαν την θήκη της LG http://www.skroutz.gr/s/4071529/LG-QuickWindow-Convenient-Folio-White-G2.html για το G2 μου έχει κάνει σημάδια στην οθόνη...Η εγγύηση το καλύπτει???Αν όχι τι μπορώ να κάνω???