Jump to content

[Επίσημο] LG G2 (D802)

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Όταν βάζω την ένταση του φωτισμού στο αυτόματο είναι σαν να πηγαίνει στο 0% αλλά δεν αλλάζει, μένει στάσιμος. Το έχει πάθει κανείς άλλος;

• Απαντήσεις 22,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Γενικά στο g2 ,από ότι έχω καταλάβει,δεν δουλεύει και πολύ καλά ο αυτόματος φωτισμός...εγώ τον δουλεύω πάντα manual...:)

Μήπως το έχεις σε καμία θήκη και σκεπάζει τον αισθητήρα που είναι δίπλα από την μπροστινή κάμερα; αλλιώς κάνε ένα hard reset και αν δεν φτιάξει το πας για σέρβις

Guest Dimi_Arap

Ανοίγω αυτό το θέμα για να βλέπουμε ποιες εφαρμογές τρώνε πολυ μπαταρία..

Προς το παραόν εγω με το που έβαλα το Clean master είδα μια διαφορά στην μπαταρία..πέφτει ποιο γρήγορα...

Οποιοδήποτε antivirus τρώει τρελά

Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy:

Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα.

καλησπερα

εχω απο τα χριστουγεννα το lg g2

η συσκυη ηταν αψογη απο ολες τις αποψεις και δεν ειχα απολυτος κανενα προβλημα, ισα ισα που μπορουσα και εκανα ταυτοχρονα παρα πολλα πραγματα.

ομως απο την τελευταια αναβαθμηση σε kit kat 4.4.2 εχω προβλημα

η συσκευη δουλευει κανονικα για 15 μερες

την 15η μερα ομως ξαφνικα αρχιζει και ανεβαζει τρομερη θερμοκρασια (σε σημειο να μην μπορει καπιος να αγγιξει καλα την συσκευη) η μπαταρια ξεφορτιζει με τρελους ρυθμους (σε φαση 30% σε 10 λεπτα) και το κινητο δεν ανταποκρινετε σε καμια εντολη (ισως χρειαζοντε και 5 λεπτα για να 3εκλειδςσει η οθονη)

η λυση που εχω βρει ως τωρα ειναι με την βοηθεια του pc suite να εχω κανει ενα back up στον υπολογιστη μου και μολις αρχιζει και κολλαει του κανω επαναφορα στο back up αυτο (να σημειωσω εδω πως το back up δεν ειναι ενα και μοναδικο γιατι καθε φορα αφαιρουσα και διαφορετικες εφαρμογες μηπως και εφταιγε καποια απο τις πολλες που ειχα εγκαταστησει και χρησημοποιουσα.ομως ολοκληροσα ενα κυκλο που εβγαλα ολες τις εφαρμογες και το προβλημα εξακολουθη να δημιουργητε σε σταθερη βαση 15 ημερων)

εχει αντιμετωπισει καποιος αλλος το προβλημα αυτο?

μπορει καποιος να με βοηθησει?

εχω διαβασει πως στην αμερικη βγηκε αναβαθμηση σε kit kat 4.4.4

εχει κανεις εικονα ποτε ερχετε ελλαδα?

ισως λυθει το προβλημα μου.

σας ευχαριστω πολυ ολους για την κατανοηση και την οποια βοηθεια!

καλο καλοκαιρι σε ολους!:)

GRIGORIS

Έβγαλα την θήκη, σαν να διόρθωσε κάπως! Αλλά και πάλι όταν έχω επιλογή αυτόματο μπορώ και παίζω ακόμα με την ένταση της φωτεινότητας αλλά με πιο μικρή κλίμακα. Δείχνει να αλλάζει λίγο με τις αλλαγές φωτισμού.

Μόλις παρέλαβα και εγώ σε άσπρο από κινητόμου.γρ Ποια είναι η χώρα ποέλευσης με κωδικό 405ΚΠΥΡ ? γνωρίζει κανείς?

Σε άλλη θέση ήταν το σύμβολο της χώρας BL....δηλαδή βουλγαρία? καλύπτεται άραγε από εγγύηση ελληνικής αντιπροσωπίας?

καλησπερα

εχω απο τα χριστουγεννα το lg g2

η συσκυη ηταν αψογη απο ολες τις αποψεις και δεν ειχα απολυτος κανενα προβλημα, ισα ισα που μπορουσα και εκανα ταυτοχρονα παρα πολλα πραγματα.

ομως απο την τελευταια αναβαθμηση σε kit kat 4.4.2 εχω προβλημα

η συσκευη δουλευει κανονικα για 15 μερες

την 15η μερα ομως ξαφνικα αρχιζει και ανεβαζει τρομερη θερμοκρασια (σε σημειο να μην μπορει καπιος να αγγιξει καλα την συσκευη) η μπαταρια ξεφορτιζει με τρελους ρυθμους (σε φαση 30% σε 10 λεπτα) και το κινητο δεν ανταποκρινετε σε καμια εντολη (ισως χρειαζοντε και 5 λεπτα για να 3εκλειδςσει η οθονη)

η λυση που εχω βρει ως τωρα ειναι με την βοηθεια του pc suite να εχω κανει ενα back up στον υπολογιστη μου και μολις αρχιζει και κολλαει του κανω επαναφορα στο back up αυτο (να σημειωσω εδω πως το back up δεν ειναι ενα και μοναδικο γιατι καθε φορα αφαιρουσα και διαφορετικες εφαρμογες μηπως και εφταιγε καποια απο τις πολλες που ειχα εγκαταστησει και χρησημοποιουσα.ομως ολοκληροσα ενα κυκλο που εβγαλα ολες τις εφαρμογες και το προβλημα εξακολουθη να δημιουργητε σε σταθερη βαση 15 ημερων)

εχει αντιμετωπισει καποιος αλλος το προβλημα αυτο?

μπορει καποιος να με βοηθησει?

εχω διαβασει πως στην αμερικη βγηκε αναβαθμηση σε kit kat 4.4.4

εχει κανεις εικονα ποτε ερχετε ελλαδα?

ισως λυθει το προβλημα μου.

σας ευχαριστω πολυ ολους για την κατανοηση και την οποια βοηθεια!

καλο καλοκαιρι σε ολους!:)

Φίλε μου είσαι ροοτ????έχεις πειράξει τίποτα??αν είσαι στοκ και σου ανεβάζει τέτοιες θερμοκρασίες κοιτα να σου πω οτι κάνει κάψα εξω ετσι οπότε αν το δουλεύεις για ωρα και βλέπεις οτι ζεσταίνετε πολύ αστο να κρυώσει λίγο! !!!και βλεπε την θερμοκρασία του κινητού σου με καποιο πρόγραμμα! !!και βασικά για αρχη κανε ενα hard resed για αρχή και και άστο καθαρό για καμια δεκαρια μέρες να δεις πως πάει! !!!:)

Προσπαθώ να εγκαταστήσω το Skype και μου βγάζει το παρακάτω ακόμα και μετά από επανεκκίνηση. Η συσκευή είναι ελληνική με επίσημη 4.4.2 80220d χωρίς ροοτ και ελεύθερο χώρο 480mb. Edited by gre

Προσπαθώ να εγκαταστήσω το Skype και μου βγάζει το παρακάτω ακόμα και μετά από επανεκκίνηση. Η συσκευή είναι ελληνική με επίσημη 4.4.2 80220d χωρίς ροοτ και ελεύθερο χώρο 480mb.

Πρώτη φορα θα το κανείς εγκατάσταση? ?η το ειχες καυτό πιο παλιά?

Πρώτη φορα θα το κανείς εγκατάσταση? ?η το ειχες καυτό πιο παλιά?

Πρώτη φορά.

----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

δοκίμασε να έχεις ελεύθερο χώρο πάνω απο 500mb

Με 517mb ελεύθερα πάλι μου βγάζει το ίδιο μήνυμα.

Πρώτη φορά.

----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Με 517mb ελεύθερα πάλι μου βγάζει το ίδιο μήνυμα.

κανε εκκαθαρίσει δεδομένων το play store και ξανα δοκίμασε!!!!

κανε εκκαθαρίσει δεδομένων το play store και ξανα δοκίμασε!!!!

Αν εννοείς την εκκαθάριση ιστορικού αναζήτησης από τις ρυθμίσεις του play store, το πατάω αλλά δεν κάνει κάτι.

Επίσης έκανα διακοπή όλων από την διαχείριση εργασιών αλλά πάλι δεν κάνει εγκατάσταση το Skype!

Αν εννοείς την εκκαθάριση ιστορικού αναζήτησης από τις ρυθμίσεις του play store, το πατάω αλλά δεν κάνει κάτι.

Επίσης έκανα διακοπή όλων από την διαχείριση εργασιών αλλά πάλι δεν κάνει εγκατάσταση το Skype!

οχι δεν εννοώ αυτο μπες ρυθμίσεις εφαρμογών βρες το play store και κανε εκκαθαρίσει cache kai data νομιζω !!και θα ειναι σαν να ανοίγεις πρωτη φορα το play store!! και δοκιμασε ξανα!!

Καλό και χρυσό το G2 αλλά μου έβγαλε μια μικρή κιτρινίλα στην οθόνη. Όχι κάτι σπουδαίο αλλά εγώ έχω λίγο ψιλοσπαστεί.

Σκέφτομαι να το «σκοτώσω» σε καλή τιμή, μιας και είναι και το 32άρι.

Καλό και χρυσό το G2 αλλά μου έβγαλε μια μικρή κιτρινίλα στην οθόνη. Όχι κάτι σπουδαίο αλλά εγώ έχω λίγο ψιλοσπαστεί.

τι κιτρινίλα για δείξε καμια φοτο !!και απο τι το επαθε καταλαβες τιποτα??

Αν είναι Ευρωπαϊκό νομίζω το δέχεται στην εγγύηση η LG. Αν δεν είναι ή δεν το δεχθεί το κόστος αντικατάστασης είναι 120€ με την εργασία στην Procordia. (Είχα ρωτήσει εγώ για έναν φίλο)

Εμένα μου την αντικατέστησε η LG (16άρι Ελληνικό) με δικό της κούριερ σε τρείς μέρες.

@Manthos δεν έχει να κάνει με κάτι. Έχει τύχει σε ορισμένες (πολλές) οθόνες. Έμενα είχε βγει μία κίτρινη κουκίδα πάνω αριστερά και σιγά σιγά μεγάλωσε. Είναι ορατή σε άσπρο φόντο. Σε δύο φίλους μου είχε βγει κίτρινη γραμμή που και αυτή με τον καιρό μεγάλωσε.

Edited by pandrits

Αν είναι Ευρωπαϊκό νομίζω το δέχεται στην εγγύηση η LG. Αν δεν είναι ή δεν το δεχθεί το κόστος αντικατάστασης είναι 120€ με την εργασία στην Procordia. (Είχα ρωτήσει εγώ για έναν φίλο)

Εμένα μου την αντικατέστησε η LG (16άρι Ελληνικό) με δικό της κούριερ σε τρείς μέρες.

Μόνο 16GB αναλαμβάνει η αντιπροσωπία... δεν έχει να κάνει η χώρα!

Πάντως για 120€ δεν αξίζει να δώσει το κινητό τσάμπα!

Και τι θα κανείς τελικα!!!Εγω είπα για το καπάκι του είπα βγαίνει εύκολα!!!:p

Το τηλέφωνο δεν φορτίζει καθόλου???

δεν φορτίζει όχι.. μόνο αναβοσβήνει το LED κόκκινο όταν το συνδέω στην πρίζα. αλλά ρεύμα δεν περνάει γιατί ο φορτιστής δε ζεσταίνεται.

είμαι άμστερνταμ με ένα laptop και άγιος ο θεός :ninja:

Έβγαλα την θήκη, σαν να διόρθωσε κάπως! Αλλά και πάλι όταν έχω επιλογή αυτόματο μπορώ και παίζω ακόμα με την ένταση της φωτεινότητας αλλά με πιο μικρή κλίμακα. Δείχνει να αλλάζει λίγο με τις αλλαγές φωτισμού.

Γιατί φίλε θες να παίζεις με το αυτόματο?? Δεν χρειάζεται με το αυτόματο καίει και ποιο πολύ μπαταρία δεν το ξέρεις...?? Εγώ το έχω πάντα στο χειροκίνητο κοντά στο 50-60% και είμαι τζετ.. Καντο και εσύ όχι αυτόματο και θα δεις..

Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου...

Samsung Galaxy S10+ SM-G975F/DS / Galaxy S9+ ;)

Μόνο 16GB αναλαμβάνει η αντιπροσωπία... δεν έχει να κάνει η χώρα!

Πάντως για 120€ δεν αξίζει να δώσει το κινητό τσάμπα!

Κάποιος συμφορουμίτης (δεν θυμάμαι σε πιο thread) είχε γράψει πως η LG έδωσε εντολή να δέχονται και τα 32άρια στο σέρβις.

Σε κάθε περίπτωση η γνώμη μου είναι να επικοινωνήσει με την LG και να αποφασίσει μετά για το τι θα κάνει.