pandrits Δημ. October 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2013 Ναι γιατί το ένα είναι το ηχείο και το άλλο το μικρόφωνο. Ευχαριστώ πολύ. Σε αυτό είχα καταλήξει και εγώ αφού δεν έβλεπα άλλη οπή πέραν των ακουστικών. :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Strategos Δημ. October 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2013 Λοιπόν έχω το κινητό 5 μέρες(απο το ebay απο τον dealer απο singapore). Είχα πριν 5 χρόνια ενα LG KS20 (windows mobile 6.1). Και εδώ και 4 χρόνια είχα iphone (3GS,4S). Οι εντυπώσεις μου εως τώρα. - Το μέγεθος τις οθόνης καμία σχέση, μετά πιάνεις το iphone και σου φαίνεται μινιατούρα. - Δυσκολεύεσαι να κάνεις όλες τις λειτουργίες με το ένα χέρι ακόμα και ένα μήνυμα αν θες να γράψεις ή να πάρεις ένα τηλέφωνο. - Η μπαταρία σίγουρα καλύτερη του iphone αλλά όχι κάτι τρελό, μία μερα θα στην βγάλει αλλά αν το λιώσεις στα game και στα video άντε να αντέξει κάνα 5ωρο. - Ποιότητα κατασκευής αρκετά καλύτερη απο ότι περίμενα, σίγουρα καλύτερη από το 3GS, δεν τρίζει, ωραίο σχέδιο στο πίσω μέρος, στιβαρή κατασκευή. Αν και νομίζω αν φάει γερή τούμπα δεν θα την γλιτώσει η οθόνη. - Η ελευθερία του android πχ να βάλεις όποιο keyboard θες κτλπ είναι πολυ καλή - Το UI της LG γραφιστικά πολύ χάλια σε σχέση με το iOS και σε κάποια σημεία χάνει την μπάλα.(ακόμη και το πως λειτουργούν οι επαφες δεν μου αρέσει) - Πολύ γρήγορο σαν κινητό, σε συνδυασμό με το play store κάνεις εγκατάσταση μια εφαρμογή στον μισό χρόνο απο ότι με το iOS - Η εφαρμογή με τα remotes πολύ καλή, φτιάχνεις ακόμη και δικά σου που δεν είναι συμβατά. - Τα qslides που ανοίγει μικρα παράθυρα εφαρμογών στυλ windows πολύ καλα αν και θα ήθελα και 3rd party εφαρμογές όπως chrome,youtube. - Η κάμερα αν έχει καλό φωτισμό είναι στα επίπεδα φωτογραφικής και το αποτέλεσμα που βγάζει ακόμη και σε σύκριση με iphone 5 είναι καμία σχέση. - Στα games τώρα το navbar είναι σπαστικό και μεγάλο οπότε με root το έκανα hide, από εκει και πέρα η andreno 330 είναι δυνατή αλλα σε παιχνίδια όπως gta vice city και real racing 3 και ειδικά στο πρώτο τρώει γερά spikes, στο θέμα gpu ακόμα η apple είναι μπροστά δεν έχει το smooth που έχει το ipad σε αυτή την ανάλυση ακόμη και με max detail. - Ταινίες να βλέπεις σε 5.2" είναι άλλο πράγμα... - Μουσική- ήχος με το mod που βγάζει τον περιορισμό οκ(και ναι ισχύει οτι το ένα απο τα 2 ηχεία είναι πιο σιγά). -Σήμα εκεί που δεν έπιανε το iphone , ούτε το g2 πιάνει. Παράθεση nokia 3210 - nokia 3310 - nokia 3410 - nokia 3650 - nokia ngage - nokia 7610 - nokia n80 - lg ks20(windows mobile 6.1) - iPhone 3GS - iPhone 4S - LG G2 - LG G5 - Oneplus 7 Pro(8/256 GM1910) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sosimple2 Δημ. October 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2013 @strategos: Το κορεατικο με την 2600 μπαταρία πήρες ή το ευρωπαϊκό με την 3000? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paris_89 Δημ. October 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2013 (edited) άκυρο.. delete please. Edited October 20, 2013 by paris_89 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] goto fail; goto fail; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. October 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2013 Ευχαριστώ πολύ. Σε αυτό είχα καταλήξει και εγώ αφού δεν έβλεπα άλλη οπή πέραν των ακουστικών. :D Προς αποφυγη παρεξηγησης.Αριστερα μικροφωνο και δεξια speaker Απο το manual Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Strategos Δημ. October 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2013 (edited) @strategos: Το κορεατικο με την 2600 μπαταρία πήρες ή το ευρωπαϊκό με την 3000? EU 32ρι άσπρο με τον hong kong soft. Edited October 20, 2013 by Strategos Παράθεση nokia 3210 - nokia 3310 - nokia 3410 - nokia 3650 - nokia ngage - nokia 7610 - nokia n80 - lg ks20(windows mobile 6.1) - iPhone 3GS - iPhone 4S - LG G2 - LG G5 - Oneplus 7 Pro(8/256 GM1910) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. October 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2013 Οσοι χρησιμοποιείται μπλε δοντι handfree σε Sony κυριως εχετε κανα θεμα η' ολα βαινουν καλος? Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arfi-gorgona Δημ. October 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2013 (edited) EU 32ρι άσπρο με τον kong kong soft. Και η 3000 μπαταρία σε σχέση με iphone σου φαίνεται απλά καλύτερη?Εδω η δική μου ειναι αρκετά καλύτερη,που εχω και το κορεατικο... Edited October 20, 2013 by arfi-gorgona Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/10396meerjungfrau.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pandrits Δημ. October 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2013 (edited) Οσοι χρησιμοποιείται μπλε δοντι handfree σε Sony κυριως εχετε κανα θεμα η' ολα βαινουν καλος? Εμένα με MW600 λειτουργεί άψογα. Edited October 20, 2013 by pandrits Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. October 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2013 Εμείς με MW600 λειτουργεί άψογα. Μια χαρα τοτε. Μενει να δουμε ποια εκδοση θα παρουμε τελικα και ποτε. Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ikgamsu Δημ. October 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2013 Πιθανόν να το έχετε ήδη βρει στις ρυθμίσεις αλλά το βάζω και εδώ για όποιον θέλει να πειράξει τα χρώματα. Δεν έχω το G2, το G Ρro έχω αλλά ίδιο μενού έχουν περίπου άρα θα το βρείτε. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4963265#post4963265 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hittman Δημ. October 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2013 Παιδια καλησπερα το σκέφτομαι πολυ για το κινητό και έχω μπει στο τρυπακι με τοσα θετικά σχόλια που διαβάζω,είχα το optimus 3d και δεν μπορώ να πω ότι είχα μείνει ευχαριστημενος,τωρα εχω το gs 4 χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα αλλά θελω μια αλλαγή, αξίζει η να το αφήσω;ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jg_sot Δημ. October 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2013 Μπορεί να μου πει κάποιος κάτοχος του G2 αν υπάρχει η δυνατότητα απόκρυψης του Q Slide της notification bar, ώστε να μεγαλώσει ο χώρος κάτω από τα διάφορα toggles? Και αν ναι, πόθεν γίνεται η εν λόγω ρύθμιση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ASDF Δημ. October 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2013 EU 32ρι άσπρο με τον hong kong soft. link; Πόσο πήγε το τελωνείο; Παράθεση Όχι. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Luciferia Δημ. October 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2013 Μπορεί να μου πει κάποιος κάτοχος του G2 αν υπάρχει η δυνατότητα απόκρυψης του Q Slide της notification bar, ώστε να μεγαλώσει ο χώρος κάτω από τα διάφορα toggles? Και αν ναι, πόθεν γίνεται η εν λόγω ρύθμιση? Μπορεις να την κρυψεις,εχεις τη δυνατοτητα μεσα απο την μπαρα ειδοποιησεων,αν πατησεις πανω στην εφαρμογη στην μπαρα την κρυβεις :) Παράθεση Beauty Lies In The Eyes Of The Beholder Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skoj Δημ. October 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2013 Για όποιον έχει lag στον στοκ launcher (όπως εγώ) έκανα αυτό που διάβασα στο xda και νομίζω ότι δουλεύει. Για τεστ και εσείς. 1. Type 3845#*802# 2. Scrol down to High Temperature Property OFF,and select 3. Turn it ON... 4. Turn G2 fully off... 5. Wait at least 10sec... 6. Turn it back on and wait about 30sec. Παράθεση http://www.dimitriskoulos.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. October 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2013 Για όποιον έχει lag στον στοκ launcher (όπως εγώ) έκανα αυτό που διάβασα στο xda και νομίζω ότι δουλεύει. Για τεστ και εσείς. 1. Type 3845#*802# 2. Scrol down to High Temperature Property OFF,and select 3. Turn it ON... 4. Turn G2 fully off... 5. Wait at least 10sec... 6. Turn it back on and wait about 30sec. Απ΄ ότι καταλαβαίνω επηρεάζει το χαμήλωμα της συχνότητας του επεξεργαστή ανάλογα με τη θερμοκρασία. Δεν αναμένουμε να ελαττωθεί η διάρκεια της μπαταρίας με αυτό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Strategos Δημ. October 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2013 Για όποιον έχει lag στον στοκ launcher (όπως εγώ) έκανα αυτό που διάβασα στο xda και νομίζω ότι δουλεύει. Για τεστ και εσείς. 1. Type 3845#*802# 2. Scrol down to High Temperature Property OFF,and select 3. Turn it ON... 4. Turn G2 fully off... 5. Wait at least 10sec... 6. Turn it back on and wait about 30sec. επειδη το εκανα απο την πρωτη μερα και εγω αυτό, όντως πάει καλύτερα αλλα σου τρώει την μπαταρια σε 4 ώρες. Παράθεση nokia 3210 - nokia 3310 - nokia 3410 - nokia 3650 - nokia ngage - nokia 7610 - nokia n80 - lg ks20(windows mobile 6.1) - iPhone 3GS - iPhone 4S - LG G2 - LG G5 - Oneplus 7 Pro(8/256 GM1910) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Strategos Δημ. October 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2013 link; Πόσο πήγε το τελωνείο; το έστειλε σαν αντικατάσταση δεν είχε τελωνείο και τώρα έχει ρίξει και την τιμή του http://www.ebay.com/itm/221285528552?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1439.l2649 Παράθεση nokia 3210 - nokia 3310 - nokia 3410 - nokia 3650 - nokia ngage - nokia 7610 - nokia n80 - lg ks20(windows mobile 6.1) - iPhone 3GS - iPhone 4S - LG G2 - LG G5 - Oneplus 7 Pro(8/256 GM1910) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skoj Δημ. October 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2013 επειδη το εκανα απο την πρωτη μερα και εγω αυτό, όντως πάει καλύτερα αλλα σου τρώει την μπαταρια σε 4 ώρες. Τότε να το ξανά κάνω off...:confused:...λαγκ έχω μόνο εγώ η οι πιο πολλοί εδώ μέσα? Παράθεση http://www.dimitriskoulos.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
la_tribut_de_dan Δημ. October 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2013 Προσωπικά θα το παραγγείλω από εδώ τη Δευτέρα με 430 ευρώ: http://www.ebay.co.uk/itm/SALE-BRAND-NEW-LG-G2-D802-32GB-4G-LTE-SMARTPHONE-WHITE-UNLOCKED-/221285528552?pt=AU_Mobile_Phones&hash=item3385a533e8 Αν στο στείλει με fedex/ups στο περνάνε απο τελωνείο μόνοι τους,ειναι λίγο λοττο το ζήτημα,κρατά μας ενήμερους με την αγορά φιλε μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arfi-gorgona Δημ. October 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2013 Και μια βραδινή με πηγή φωτός μόνο από την τηλεόραση. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/10396meerjungfrau.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
megatr0n Δημ. October 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2013 Τότε να το ξανά κάνω off...:confused:...λαγκ έχω μόνο εγώ η οι πιο πολλοί εδώ μέσα? Εγω lag δεν εχω καθολου φιλε μου. Μονο οταν ανανεωνει το widget του καιρου εχω μια ελαφρα μειωση στα fps κατα την εναλλαγη στις αρχικες οθονες για 3sec περιπου. Γενικα το κινητο ειναι εξαιρετικα αμεσο! Παράθεση ΜySmartphone: Samsung Galaxy S24 Ultra MySmartwatch: Garmin Forerunner 965 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gk1971 Δημ. October 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2013 καλημέρα παιδιά, κοιτάξτε τιμές http://www.valuebasket.fr/fr_FR/search/search_by_ss?q=lg+g2 μηπως προετοιμαζονται για τον ανταγωνισμό απο το nexus 5 ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggazas Δημ. October 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2013 καλημέρα παιδιά, κοιτάξτε τιμές http://www.valuebasket.fr/fr_FR/search/search_by_ss?q=lg+g2 μηπως προετοιμαζονται για τον ανταγωνισμό απο το nexus 5 ; Πολύ καλές τιμές. Θα πέσει γρήγορα η τιμή και στα ελληνικά Σκρουτζομάγαζα. Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts