Jump to content

[Επίσημο] LG G2 (D802)

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ενα περίεργο πράγμα διαπίστωσα σήμερα για πρώτη φορά μετά απο 1 μήνα που έχω την συσκευή στα χέρια μου . Έφυγα το πρωί απο το σπίτι με περίπου 60% φορτισμένη μπαταρία και μετά περίπου 4 ώρες είδα την μπαταρία να έχει πέσει στο 20% χωρίς να έχω κάνει χρήση, σε stanby ήταν η συσκευή , μόνο 4 αναπάντηες που είχα και 3 μηνήματα που μου έστειλαν και τίποτα άλλο . Επίσης θα ήθελα να σημειώσω εδώ, οτι την στιγμή που είδα οτι η μπαταρία μου είχε πέσει στο 20% παράλληλα διαπίστωσα οτι η συσκευή ήταν ζεστή κάπως σαν να την είχα δουλέψει πολύ ώρα. Δέν μπορώ να το εξηγήσω αυτό . Πρώτη φορά μου το έκανε...Το μόνο που θυμάμαι οτι χθες το βραδυ εγκατέστησα μια εφαρμογή . Συγκεκριμένα το apergeia.gr ....

Το οτι δεν συνηθίζω να κλείνω τίς εφαρμογές απο το task manager παίζει κανενα ρόλο ?

:)

Edited by OAL

• Απαντήσεις 22,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Ενα περίεργο πράγμα διαπίστωσα σήμερα για πρώτη φορά μετά απο 1 μήνα που έχω την συσκευή στα χέρια μου . Έφυγα το πρωί απο το σπίτι με περίπου 60% φορτισμένη μπαταρία και μετά περίπου 4 ώρες είδα την μπαταρία να έχει πέσει στο 20% χωρίς να έχω κάνει χρήση, σε stanby ήταν η συσκευή , μόνο 4 αναπάντηες που είχα και 3 μηνήματα που μου έστειλαν και τίποτα άλλο . Επίσης θα ήθελα να σημειώσω εδώ, οτι την στιγμή που είδα οτι η μπαταρία μου είχε πέσει στο 20% παράλληλα διαπίστωσα οτι η συσκευή ήταν ζεστή κάπως σαν να την είχα δουλέψει πολύ ώρα. Δέν μπορώ να το εξηγήσω αυτό . Πρώτη φορά μου το έκανε...Το μόνο που θυμάμαι οτι χθες το βραδυ εγκατέστησα μια εφαρμογή . Συγκεκριμένα το apergeia.gr ....

:)

Καποια εφαρμογη ετρεχε ολη την ωρα.

Εγκατεστησε το wake lock μπας και στο ξανακανει και καταλαβουμε ποια ειναι.

Εβαλες προσφατα kitkat;

LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ένα άλλο χαζό bug που παρατήρησα είναι ότι όταν απενεργοποιώ την συσκευή για να την φορτίσω, μόλις την ενεργοποιήσω πάλι, η μεγίστη φωτεινότητα από 70% που την έχω πηγαίνει στο 46% από μόνη της.

Όταν είχα αρχικά αγοράσει την συσκευή είχα ακριβώς το ίδιο πρόβλημα. Επειδή όμως δεν συνέβαινε το ίδιο με το G2 του κολλητού μου, έκανα hard reset και clean install και ως δια μαγείας διορθώθηκε το πρόβλημα.

Πλέον κρατάει τις επιλογές της αυτόματης φωτεινότητας μετά από restart.

Samsung Galaxy S7 Edge 32GB Titanium Silver

Φιλικά, Σταύρος :)

Καποια εφαρμογη ετρεχε ολη την ωρα.

Εβαλες προσφατα kitkat;

Ναι την έχω βάλει την κιτκατ εδω και περίπου 1 εβδομάδα αλλά δεν είχα διαπιστώσει κάποιο πρόβλημα .

Για δες τε την φωτό . Η μικρή κορηφή προς τα πάνω είναι το πρωί που το έβαλα να φορτίσει για λίγο πρίν φύγω απο το σπίτι , και βλέπετε μετά την κάθετη πτώση της μπαταρίας .

Ευχαριστώ πολύ

Συγνώμη,

Βρήσκω 2 εφαρμογές wakelock . Την wakelock detector ? or Wakelock Power ?

Thanks

Συγνώμη,

Βρήσκω 2 εφαρμογές wakelock . Την wakelock detector ? or Wakelock Power ?

Thanks

To wakelock detector.

http://mowned.com/sig/don-fedon-kon.jpg

ok σε ευχαριστώ , παίζει στην 4.4.2 αυτό ?

Ναι, παιζει.

LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3

[sIGPIC][/sIGPIC]

Κι εμενα σε αναμονη 9 ωρες εχασε 20% εχοντας κλειστα τα παντα εχω την 4.4.2 μεσω οτα χωρις να χα κανει επαναφορα κιολας που χει καλη αναμονη .....μιλησα και με την lg και μου πανε να κανω επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων την εκανα ολα οκ και περιμενω να δω.....ελπιζω να στρωσει...

Πειτε μου ρε παιδια που θα βρω τις ρυθμισεις του keyboard, γιατι οσο κι αν ψαχνω δεν βρισκω τιποτα.

Ρυθμισεις συστηματος->Γενικες->Γλωσσα & εισαγωγη->Πληκτρολογιο LG(πατα το γραναζι)

Καλησπερα παιδια, μετα την αναβαθμιση δεν εχω παρατηρησει καποιο θεμα στο κινητο

και ηθελα να ρωτησω εαν οσοι κανουν επαναφορα εργ. ρυθμισεων αφορα τα οποια προβληματα προεκυψαν μετα την αναβαθμιση στις συσκευες τους η κρινεται απαραιτητη βελτιωνοντας την χρηση του G2;

Ευχαριστω.

Samsung Galaxy Z Fold4 5G Phantom Black. 

Samsung Galaxy Watch5 Pro Titanium 45mm. 

Samsung Galaxy buds live white. 

hqdefault.jpg

Ρυθμισεις συστηματος->Γενικες->Γλωσσα & εισαγωγη->Πληκτρολογιο LG(πατα το γραναζι)

Να σαι καλα, φιλε.

Την αναφορα παραδοσης των μηνυματων πως την ενεργοποιω;

Απο σημερα ειμαι κατοχος και εγω . Το θεμα μου ειναι οτι παρολο οου ειμαι στα 5 μετρα απο το ρουτερ τις πιο πολλες φιρες ειναι στα 3/4 το σημα
:thanks:

Ωραια, σε ευχαριστω για την ενημερωση.

Samsung Galaxy Z Fold4 5G Phantom Black. 

Samsung Galaxy Watch5 Pro Titanium 45mm. 

Samsung Galaxy buds live white. 

hqdefault.jpg

παίδες πως μπορώ να κάνω install rom στο τηλέφωνο?Έίμαι με 4.2.2 ακόμα(Ελβετικό το τηλ) και θέλω να ξαναπεράσω τη rom

Απο σημερα ειμαι κατοχος και εγω . Το θεμα μου ειναι οτι παρολο οου ειμαι στα 5 μετρα απο το ρουτερ τις πιο πολλες φιρες ειναι στα 3/4 το σημα

Ξερουμε κατι γιαυτο?

:thanks:

Ναι, παιζει.

ok το έχω εγκαταστήσει ήδη το wakelock detector , απλά είναι εύκολο να μου πείτε τι κάνω τώρα για να δω αν υπάρχει κάποια εφαρμογή που μου τρώει την μπαταρία ? Πρέπει να την έχω συνέχεια open την εφαρμογή ?

Thanks

Edited by OAL

ok το έχω εγκαταστήσει ήδη το wakelock detector , απλά είναι εύκολο να μου πείτε τι κάνω τώρα για να δω αν υπάρχει κάποια εφαρμογή που μου τρώει την μπαταρία ? Πρέπει να την έχω συνέχεια open την εφαρμογή ?

Thanks

Wakelock detector.

Δεν σε πιάνω....εννοείς θα με ειδοποιήσει μόνο του αν βρή κάτι ?

Sorry φιλε μου. Δεν προσεξα οτι το εχεις εγκαταστησει ηδη.

Μέσα από την εφαρμογή μηνύματα,πας στις ρυθμίσεις της και υπάρχει σαν επιλογή να την τσεκάρεις

Εχω παει, το εχω ξεψαχνισει, αλλα δεν εχω βρει τιποτα. Μηπως γνωριζει κανεις που ακριβως παω; Εχω χαλασει 20% μπαταριας και ακομα τιποτα.

Thanks

Στείλτε ένα screenshot αν μπορείς και θα σε βοηθήσουμε. Ουσιαστικά δες τη μπάρα και πόσο κόκκινο έχει, το ποσοστό που λέει ότι είναι awake. Από κάτω θα λέει ποιες εφαρμογές δημιουργούν το πρόβλημα αν οφείλεται σε κάποια από αυτές.

Στείλτε ένα screenshot αν μπορείς και θα σε βοηθήσουμε. Ουσιαστικά δες τη μπάρα και πόσο κόκκινο έχει, το ποσοστό που λέει ότι είναι awake. Από κάτω θα λέει ποιες εφαρμογές δημιουργούν το πρόβλημα αν οφείλεται σε κάποια από αυτές.

ok σε ευχαριστώ πολύ