giannis12a Δημ. March 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2014 χρειαζεται να του κανω μια επαναφορα εργ,ρυθμισεων τωρα που εκανα την αναβαθμιση 4,4?η συσκευη ειναι εντελως αδεια κ απειραχτη. Καντην αγόρι μου αφού είναι άδεια η συσκευή ,δεν έχεις μετά θέμα να σεταρεις από την αρχή εφαρμογές κλπ. Καλο ειναι να γίνεται για να πατήσει καλύτερα η νέα έκδοση. Εγώ συνήθως δεν κάνω, τώρα όταν κάνω εδώ την αναβάθμιση και δω ότι δουλεύει σωστά, δεν θα την κάνω. Αν δω τίποτα περίεργο, θα την κάνω. Έχω ένα σκασμο εφαρμογές βέβαια. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] flickr-htc one black cyber gull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. March 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2014 Παιδιά πάντα όταν περνάμε νέα ρομ με νέο baseband πρέπει να κάνουμε καθάρισμα. Γιαυτο πολυ λενε πωωω κολλάει και παει χάλια η μπαταρία. Εχω μια ημέρα τη ρομ και πραγματικά είναι αλλο τηλέφωνο και η μπαταρία δεν πέφτει οπως πριν. Πριν στο 7ωρο ύπνου εχανα 3% τώρα 0. Μπορεί να είναι custom αλλα στοκ ειναι και αυτή με ρουτ και recovery. Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
knight77 Δημ. March 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2014 Περιεργως στο δικό μου στα παιχνίδια τα navigation buttons είναι ορατά όπως και στην 4.2.2. Κανένας με γερμανικό Vodafone branded και με 4.4.2. να μου πει αν του κάνει το ίδιο ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickboldhead Δημ. March 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2014 Υπάρχει τρόπος όταν απαντάει αυτός που καλούμε το τηλ να δονείται; βολεύει να μη το έχουμε συνέχεια στο αυτί Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. March 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2014 Υπάρχει τρόπος όταν απαντάει αυτός που καλούμε το τηλ να δονείται; βολεύει να μη το έχουμε συνέχεια στο αυτί Πας στο τηλεφωνο-κατω αριστερα πληκτρο-ρυθμισεις κλησεων-δονηση συνδεσης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kommatias_3 Δημ. March 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2014 Περιεργως στο δικό μου στα παιχνίδια τα navigation buttons είναι ορατά όπως και στην 4.2.2. Κανένας με γερμανικό Vodafone branded και με 4.4.2. να μου πει αν του κάνει το ίδιο ; και σε μενα το ιδιο με ακριβως ιδιο τηλεφωνο..μηπως υπαρχει καπου στις ρυθμισεις? Παράθεση Samsung wave 8500---Huawei IDEOS X5---Alcatel 997D---LG G2---ASUS Zenfone 2---OnePlus 3---Xiaomi redmi note 6 pro---Pocophone f1---Xiaomi mi 9 S---Xiaomi mi 9T pro---Xiaomi mi 10 T---Realme GT Neo 2---Motorola edge 30 fusion... 🆒 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Strategos Δημ. March 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2014 ακολούθησα αυτόν τον οδηγό και λύθηκε το πρόβλημα και πέρασα 4.4.2 γερμανική http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2625044 Παράθεση nokia 3210 - nokia 3310 - nokia 3410 - nokia 3650 - nokia ngage - nokia 7610 - nokia n80 - lg ks20(windows mobile 6.1) - iPhone 3GS - iPhone 4S - LG G2 - LG G5 - Oneplus 7 Pro(8/256 GM1910) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickboldhead Δημ. March 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2014 Πας στο τηλεφωνο-κατω αριστερα πληκτρο-ρυθμισεις κλησεων-δονηση συνδεσης. Θένξ, κόλλησα στη μετάφραση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maklovin1979 Δημ. March 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2014 Τι διαφορα εχει το reset απο το μενου κ το reset με κλειστη την συσκευη με παρατεταμενα τα buttons? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mindfield Δημ. March 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2014 Αφού όλα πήγαν καλά, το θέμα κλειδώνεται :) Παράθεση Κώστας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosf Δημ. March 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2014 Ναι εξαφανιζονται. Είσαι σίγουρος ότι εξαφανίζεται σε όλα τα παιχνίδια? Το λέω γιατί και στην 4.2.2 συνέβαινε σε ορσιμένα παιχνίδια, όχι όμως στα περισσότερα. Επίσης σε όσα videακια είδα στο youtube η μπάρα παρέμενε στην θέση της όπως και παλαιότερα (με 3 τελείες). Έχω την εντύπωση ότι η εξαφάνιση ή μη της μπάρας έχει να κάνει με την εφαρμογή περισσότερο και λιγότερο με το λειτουργικό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TUPAC_RIP Δημ. March 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2014 Τι διαφορα εχει το reset απο το μενου κ το reset με κλειστη την συσκευη με παρατεταμενα τα buttons? Καμια διαφορα. Παράθεση LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maklovin1979 Δημ. March 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2014 Καμια διαφορα. καπου διαβασα οτι μεσα απο το μενου ειναι το soft reset και με τα πληκτρα παρατεταμενα ειναι το hard reset.αλλα λογικα το ιδιο θα ειναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jrgr Δημ. March 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2014 (edited) Ότι και να έχω δοκιμάσει δεν τα έχω καταφέρει να περάσω την 4.42 .μου βγαζει error στο extract!!!! κάποιος που πέρασε την hk να μου δώσει τα φώτα του? ???? Edited March 18, 2014 by jrgr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. March 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2014 καπου διαβασα οτι μεσα απο το μενου ειναι το soft reset και με τα πληκτρα παρατεταμενα ειναι το hard reset.αλλα λογικα το ιδιο θα ειναι. Sorry φιλε για το λάθος δεν κατάλαβα. Το ίδιο είναι. Εγω νόμιζα οτι ρωτουσες για το επαναφορά στο μενου των ρυθμίσεων Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maklovin1979 Δημ. March 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2014 Sorry φιλε για το λάθος δεν κατάλαβα. Το ίδιο είναι. Εγω νόμιζα οτι ρωτουσες για το επαναφορά στο μενου των ρυθμίσεων οποτε μπορουμε να κανουμε hard reset και μεσα απο το μενου,με το επαναφορα ρυθμισεων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. March 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2014 Τώρα μόλις βρήκα τυχαία ότι κρατώντας πατημένο το home button λειτουργεί σαν recent!το γράφω μήπως δεν το ξέρει κανείς άλλος Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. March 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2014 οποτε μπορουμε να κανουμε hard reset και μεσα απο το μενου,με το επαναφορα ρυθμισεων. οχι αλλο το reset και αλλο η επαναφορά. Αστο σε μπέρδεψα Τώρα μόλις βρήκα τυχαία ότι κρατώντας πατημένο το home button λειτουργεί σαν recent!το γράφω μήπως δεν το ξέρει κανείς άλλος Θελω να σε πειράξω αλλα δεν θα το κανω χαχαχα. Ναι ρε λειτουργεί σαν home button οπως στα sammy Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. March 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2014 οχι αλλο το reset και αλλο η επαναφορά. Αστο σε μπέρδεψα Θελω να σε πειράξω αλλα δεν θα το κανω χαχαχα. Ναι ρε λειτουργεί σαν home button οπως στα sammy Χαχα είπαμε είμαι noobas στο g2 ακόμα! Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vanas Δημ. March 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2014 Στην 4.4.2 στο cloud μπορείς να βάλεις άλλο account πλην dropbox; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos_ma Δημ. March 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2014 Παίδες έσβησα και ξανακατεβασα το LG Suite Και τώρα μόλις συνδέω το κινητό κολλάει το μακ μου και δεν κάνει τίποτα μόνο με reset ξεμπλοκαρει ο υπολογιστής... Και από κιτ κατ τίποτα... Παράθεση SoulPixels Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariosdlk Δημ. March 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2014 Στην 4.4.2 στο cloud μπορείς να βάλεις άλλο account πλην dropbox; Ναι, εγω εχω και το box Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agelakos12 Δημ. March 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2014 To reset πως γινεται?? Σβηνονται όλα και οι επαφές??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maklovin1979 Δημ. March 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2014 Καλημερα παιδες,μπορει να εξηγησει ενας,εκανα το update κανονικα εχθες,κ οπως λετε μετα απο καθε καινουργια αναβαθμιση πρεπει να κανουμε φορματ στην συσκευη,με πιο τροπο να το κανω?να το κανω μεσα απο τις ρυθμισεις?η με κλειστη την συσκευη κ πατημενα τα buttons?ειναι το ιδιο κ οι δυο τροποι?ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. March 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2014 Καλημερα παιδες,μπορει να εξηγησει ενας,εκανα το update κανονικα εχθες,κ οπως λετε μετα απο καθε καινουργια αναβαθμιση πρεπει να κανουμε φορματ στην συσκευη,με πιο τροπο να το κανω?να το κανω μεσα απο τις ρυθμισεις?η με κλειστη την συσκευη κ πατημενα τα buttons?ειναι το ιδιο κ οι δυο τροποι?ευχαριστω. Β επαναφορά εργιστασιακων ρυθμίσεων γίνεται απο τις ρυθμίσεις εκει που λεει αντιγραφα ασφαλείας και επαναφορά - επαναφορά εργιστασιακων ρυθμίσεων Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts