gsir Δημ. January 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2014 αφου τα εχεις και τα δυο μπορεις να κρινεις πιο σε καλυπτει καλυτερα.. Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. January 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2014 Παιδιά θέλω μια βοήθεια στο πιο να κρατήσω.... πιο είναι καλύτερο...? Note 3...η .. lg g2..16g ???? Εννοείτε ένα απο τα δύο...θα δωσω πίσω. ... Επιλογή συσκευής :!:Προσπαθήσετε να κράτησε το thread καθαρό χωρίς off topic μηνύματα ,έτσι αυτοί που μπαίνουν να διαβάσουν και να λύσουν τις απορίες τους να μην μπερδεύονται/κουράζονται . Ευχαριστώ . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makouin Δημ. January 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2014 (edited) Μακαρι να ειναι ετσι τα πραγματα με το 32αρι και να κανει λαθος το expansys σαν λογο που δεν το φερνει πια...γιατι τα 16GB ειναι πολυυυυ λιγα γιατι μιλαμε για χωρο αποθηκευσης μικροτερο των 10GB. Και μη μου πειτε για καλωδια στικακια προσθετα και αλλα τετοια γιατι αυτα ειναι δικαιολογιες ελλειψεων. Εδω το Htc One S δεν πουλησε μονο και μονο γιατι η Htc το οτι το εβγαλε μονο με την 16GB εκδοση...απορω με τις εταιριες...ή δεν γνωριζουν τις προτιμησης του αγοραστικου κοινου ή πλασαρουν οτι τους κατση. Οταν πλεον τα μοντελα των ναυαρχιδων μεγαλων ανταγωνιστων οπως προειπε και ενα παιδι παραπανω βγαζουν την μικροτερη εκδοση 32GB πας και μου βγαζης εσυ τη 16αδα και την 32αδα σκεφτεσαι κιολας να μην την προωθησης ευρεως ή την εχεις σε ελλειψη; Edited January 10, 2014 by makouin Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. January 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2014 Η αληθεια ειναι απο οτι ακουσα και εγω οτι σταματησε η εκδοση των 32GB λογο λενε προβληματων με τον αποθηκευτικο χωρο...τωρα δεν μπορω να καταλαβω τι προβληματα και κοληματα θα μπορουσε να ειχαν δυο τηλεφωνα που η μονη τους διαφορα ειναι τα 16GB και 32GΒ.Δηλαδη τι να φανταστω με το Κορεατικο που υποτηθεται οτι ειναι 32GB και εχει εχτρα slot μεχρι και 64GB. Αν αυτο ισχυση παντως τοτε οντως οποιοδηποτε 32αρι δεν θα καλυπτεται απο καμια εγγυηση επισημης αντιπροσωπειας...γι αυτο και η LGοταν την ειχα παρει τηλεφωνο και την ρωτουσα περι εγγυησης ηταν περι ανεμων και υδατων...δεν ξερω και θα δουμε αν...και βλεπουμε κ.τ.λ κ.τ.λ Ειχε ενα θεμα το G2 32Gb που το αντιμετωπισαν και καποια παιδια εδω μεσα κι ισως αυτος ηταν κι ο λογος που το απεσυραν(αν ισχυει κατι τετοιο δηλαδη). Αν εβαζες αλλη ρομ το κινητο υποστηριζε πως εχει 16gb.Ή κατι τετοιο αν θυμαμαι καλα και το προβλημα το ελυνες μονο με adb,με κινδυνο το τουβλιασμα.Μπορει και να μη θυμαμαι καλα πως μπορουσε να συμβει αυτο αλλα οντως εχανε τον μισο αποθηκευτικο χωρο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
firekostas Δημ. January 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2014 Ειχε ενα θεμα το G2 32Gb που το αντιμετωπισαν και καποια παιδια εδω μεσα κι ισως αυτος ηταν κι ο λογος που το απεσυραν(αν ισχυει κατι τετοιο δηλαδη). Αν εβαζες αλλη ρομ το κινητο υποστηριζε πως εχει 16gb.Ή κατι τετοιο αν θυμαμαι καλα και το προβλημα το ελυνες μονο με adb,με κινδυνο το τουβλιασμα.Μπορει και να μη θυμαμαι καλα πως μπορουσε να συμβει αυτο αλλα οντως εχανε τον μισο αποθηκευτικο χωρο. Σήμερα πέρασα cm σε 32αρι hkg και μια χαρά 26 gb έχω. Και αυτό που λες γινόταν και σε nexus 4 ,5 και λυνόταν μπαμ μπαμ με factory reset απο recovery. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsir Δημ. January 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2014 το ξανακουσα αυτο που λες panosfx αλλα στο δικο μου 32αρι δεν εγινε κατι τετοιο..τελοσπαντων ηταν μια προσπαθεια στο συνολο ισως λιγοτερο ερασιτεχνικη..ας αφησουν τη sammy να αλωνιζει και ο κοσμος να νομιζει οτι παιρνει τα καλυτερα τηλεφωνα επειδη απλα πουλανε περισσότερο.. Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. January 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2014 Συγκεκριμενα το μελος mantzaros ειχε αυτο το θεμα κι εχασε τα μισα γιγα,κι ειχα διαβασει κι αλλα μελη να το γραφουν. Δεν γραφω παραπανω γιατι δεν ειμαι και σιγουρος,αλλωστε η ειδηση οτι σταματησε το 32αρι ειναι αναληθης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalagas Δημ. January 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2014 Ειχε ενα θεμα το G2 32Gb που το αντιμετωπισαν και καποια παιδια εδω μεσα κι ισως αυτος ηταν κι ο λογος που το απεσυραν(αν ισχυει κατι τετοιο δηλαδη). Αν εβαζες αλλη ρομ το κινητο υποστηριζε πως εχει 16gb.Ή κατι τετοιο αν θυμαμαι καλα και το προβλημα το ελυνες μονο με adb,με κινδυνο το τουβλιασμα.Μπορει και να μη θυμαμαι καλα πως μπορουσε να συμβει αυτο αλλα οντως εχανε τον μισο αποθηκευτικο χωρο. Αυτό δεν το έχω διαβάσει πουθενά. Kαι νομίζω οι περισσότεροι από εδώ μέσα που γράφουν και ειδικά στο "Τροποποιήσεις" έχουν πάρει από έξω την 32GB έκδοση. Και σιγά μην σταματούσε η LG την παραγωγή του 32άρι επειδή αν το ρούταρες και άλλαζες ROM χανόταν η μισή μνήμη. Αν όντως σταμάτησε την παραγωγή του 32άρι, θεωρώ ότι ο μόνος λόγος θα είναι οι απελπιστικές πωλήσεις. Σου λέει δεν πουλάει το πιο φτηνό (16άρι), θα πουλήσει το ακριβώτερο (32άρι)? Πάντως αν δείτε και η Samsung ανακοινώνει κάθε χρόνο 16, 32 και 64 GB εκδόσεις και το μεν 32άρι το ψάχνεις με το κιάλι σε όλο τον κόσμο, το δε 64άρι δεν βγαίνει ποτέ. Η Samsung βέβαια έχει δικαιολογηθεί επισήμως ότι δεν είναι δική της ευθύνη αλλά των reselers και του δικτύου πωλήσεων που δεν ζητάνε 32άρια. Το ίδιο μπορεί να συμβαίνει και εδώ. Το δίκτυο και οι reselers (πχ LG Hellas) να μην ζητάνε 32άρια και να παίρνουν μόνο 16άρια. Νομίζω ότι σε όλη την Ευρώπη, επίσημο 32άρι με ROM Ευρωπαϊκή, δεν έχει φέρει κανένας πάροχος. Όσα 32άρια έχουν έρθει Ευρώπη είναι Ασιατικά με ασιατικές ROMs... Οπότε αυτός μπορεί να είναι και ο λόγος που σταμάτησε η LG την παραγωγή (αν την σταμάτησε), η μη ζήτηση από παρόχους και γενικά επίσημες αντιπροσωπείες. Παράθεση Kalagas Mixed Theme [sIGPIC][/sIGPIC] Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makouin Δημ. January 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2014 (edited) Παντως ειναι η μεγαλυτερη νομιζω ευκαιρια της LG να αποδειξη οτι ειναι παρων και αυτη στο μεγαλο παιχνιδι.Αν στραβωση και δεν υποστηριξη το τηλεφωνο αυτο σε ολους τους τομεις οπως αξιζει και γινετε σε καθε ναυαρχιδα αλλων εταιριων αφου το κοινο πλεον στρεφεται και μεγαλωνη λογο της υπαρξης του συγκεκριμενου μοντελου και το αφηση στο ελος του Θεου τοτε σιγουρα θα ειναι ανταξια της μοιρας της. Edited January 10, 2014 by makouin Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalagas Δημ. January 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2014 (edited) το ξανακουσα αυτο που λες panosfx αλλα στο δικο μου 32αρι δεν εγινε κατι τετοιο..τελοσπαντων ηταν μια προσπαθεια στο συνολο ισως λιγοτερο ερασιτεχνικη..ας αφησουν τη sammy να αλωνιζει και ο κοσμος να νομιζει οτι παιρνει τα καλυτερα τηλεφωνα επειδη απλα πουλανε περισσότερο.. Πάντως αν δεν κάνει κάποιος και πωλήσεις (άσχετα το λόγο που αγοράζει ο κόσμος άλλα τηλέφωνα) μη περιμένεις και υποστήριξη. Edited January 10, 2014 by kalagas Παράθεση Kalagas Mixed Theme [sIGPIC][/sIGPIC] Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. January 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2014 Πάντως αν δεν κάνει κάποιος και πωλήσεις (άσχετα το λόγο που αγοράζει ο κόσμος) μη περιμένεις και υποστήριξη. Αν δεν παρεχει υποστηριξη ομως φτιαχνει αρνητικο ονομα και ποτε να μην περιμενει πωλησεις ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsir Δημ. January 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2014 Πάντως αν δεν κάνει κάποιος και πωλήσεις (άσχετα το λόγο που αγοράζει ο κόσμος άλλα τηλέφωνα) μη περιμένεις και υποστήριξη. αμφιδρομα πανε αυτα..και χωρις υποστηριξη, ειδικα με βεβαρυμενο παρελθον, δεν ορθοποδεις..γιατι το One πουλησε σε σχεση με το s4?η καλυτερα οικονομικα εχει η htc απο την lg και το υποστηριξε σωστα το one; δεν λεμε πλεον οτι εχω κατωτερη συσκευη η δεν εχω λεφτα να τη προμοταρω..η lg δειχνει λες και δεν θελει να τη προμοταρει σωστα! Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makouin Δημ. January 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2014 (edited) Θυμαμαι και οταν για πρωτη φορα ειχε επιλεχθει απο την google για την κυκλοφορια του πρωτου nexous ειχε αρκετα μεγαλο θεμα με την παραγωγη του. Edited January 10, 2014 by makouin Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalagas Δημ. January 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2014 (edited) Αν δεν παρεχει υποστηριξη ομως φτιαχνει αρνητικο ονομα και ποτε να μην περιμενει πωλησεις ;) Εννοείτε ότι είναι φαύλος κύκλος. Πχ στην Samsung με το πρώτο S και αναλογιζόμενοι το μερίδιο του Android τότε έκανε αρκετές πωλήσεις, πολύ περισσότερες από αυτές που περίμενε, με το S2 συνεχίστηκε η επιτυχία και με το s3 απογειώθηκε. Δηλαδή από το πρώτο κιόλας S (άσχετα αν άξιζε ή απλά της έκατσε ή και τα 2 μαζί) η Samsung είχε κίνητρο να υποστηρίζει τα τηλέφωνα... Τώρα εδώ σαν μόνη λύση βλέπω το εξής: Γρήγορη και καλή υποστήριξη (όπως κάνει πλέον η HTC), υπομονή και αλλαγή περιόδου παρουσίασης σε συνδυασμό με καλύτερο marketing και διαφήμιση... Όχι φίλε μου κάνεις λάθος σε κάτι. Στην Ευρώπη υπάρχουν κανονικά 32άρια με ευρωπαϊκή rom. Ένα τέτοιο έχω κι εγώ και ο Αργύρης και ο Ήλίας ,ξέρω ότι τους γνωρίζεις. Απλά κυκλοφορούν στις...ανεπτυγμένες χώρες της Ευρώπης, στις Βόρειες δηλαδή και δεν έρχονται εδώ. Ούτε το amazon.de δε στέλνει εδώ ευρωπαϊκο 32άρι Ok λάθος μου. Απλά επειδή διαβάζω συνέχεια post με αγγλικά κλπ μαγαζιά που φέρνουν Ασιατικά για αυτό το έγραψα... Από που αν επιτρέπεται το Ευρωπαϊκό 32άρι (μαγαζί εννοώ). Edited January 10, 2014 by kalagas Παράθεση Kalagas Mixed Theme [sIGPIC][/sIGPIC] Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos7440 Δημ. January 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2014 Φίλε μου πώς σου φαίνεται γενικά η θήκη καλή; σφίγγει πουθενά το τηλέφωνο ή εφαρμόζει σωστά ; Εφαρμόζει άψογα φίλε μου, είναι ματ και έχει υφή γόμας, οπότε δε γλυστράει το τηλέφωνο όταν το κρατάς, και πάνω απ όλα δείχνει πολύ πιο όμορφη από μια αντίστοιχη σιλικόνης! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
malmsteen Δημ. January 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2014 γεια σας. πρώην κάτοχος του sg2 και λόγω απώλειας του ψάχνω να πάρω καινούργιο κινητό. μου αρέσει πάρα πολύ το lg g2 αλλά κολλάω σε δύο πράγματα. 1. η μπαταρία που δεν είναι αποσπώμενη. τι γίνεται ρε παιδιά όταν θα αρχίσει να χάνει την απόδοση της? πως την αλλάζουμε? όπως κάτι βιντεάκια που είδα στο youtube? τόσο δύσκολο ήταν να βάλουν αποσπώμενη? 2. η μικρή μνήμη. διαβάζω ότι μόνο τα 10gb θα είναι διαθέσιμα. δε λέω φτάνουν και αυτά αλλά και πάλι τέτοιο κινητό και να το περιορίζεις με μόνο 10gb ελεύθερης μνήμης? από ποιο μαγαζί προτείνετε να το πάρω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos7440 Δημ. January 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2014 γεια σας. πρώην κάτοχος του sg2 και λόγω απώλειας του ψάχνω να πάρω καινούργιο κινητό. μου αρέσει πάρα πολύ το lg g2 αλλά κολλάω σε δύο πράγματα. 1. η μπαταρία που δεν είναι αποσπώμενη. τι γίνεται ρε παιδιά όταν θα αρχίσει να χάνει την απόδοση της? πως την αλλάζουμε? όπως κάτι βιντεάκια που είδα στο youtube? τόσο δύσκολο ήταν να βάλουν αποσπώμενη? 2. η μικρή μνήμη. διαβάζω ότι μόνο τα 10gb θα είναι διαθέσιμα. δε λέω φτάνουν και αυτά αλλά και πάλι τέτοιο κινητό και να το περιορίζεις με μόνο 10gb ελεύθερης μνήμης? από ποιο μαγαζί προτείνετε να το πάρω? Καλησπέρα φίλε, όντως μη αποσπώμενη μπαταρία, αλλά εγώ τη φόρτισα μετά απο 2,5 μέρες συνεχούς χρήσης :D Η μπαταρία είναι θηρίο και δε θα σε προβληματίσει καθόλου!!!! Το s4 που είχα πριν με ίδια χρήση ήθελε κάθε βράδυ φόρτιση:cry: Η μικρή μνήμη εμένα προσωπικά δε με προβληματίζει γτ έχω otg καλώδιο, οπότε του κουμπώνω οτι stickάκι θέλω.... Αν θες καινούριο δες στο skroutz και στο bestprice, αλλιώς για μεταχειρισμένο (τέτοιο πήρα και εγώ) απο xe ή απο insomnia Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
24_11_74 Δημ. January 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2014 Απορια. αυριο εχω σκοπο να παρω ενα lg g2 16gb μαυρο apo σκρουτζομαγαζο. πως μπορω να τσεκαρω την προελευση του για να ειμαι οκ με την εγγυηση? Δεν ξερω αν βοηθαει μου ειπε (ο μαγαζατορας) οτι ειναι T-mobile. Ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kkalos1 Δημ. January 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2014 Καλησπέρα παιδιά, σκέφτομαι τις επόμενες μέρες να αγοράσω το Lg g2 και έχω κάποιες απορίες -Υπάρχουν γενικά προβλήματα που έχετε αντιμετωπίσει με το συγκεκριμένο κινητό? -Η έκδοση με τα 32 gb δεν καλυπτεται απο εγγύηση? -Τι παίζει αν το κινητό ειναι branded και unbranded? -Η μπαταρία ανταποκρίνεται στην χωριτηκότητα της? Ευχαριστώ προκαταβολικά. Οποιαδήποτε βοήθεια θα μου ήταν χρήσιμη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
malmsteen Δημ. January 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2014 Καλησπέρα φίλε, όντως μη αποσπώμενη μπαταρία, αλλά εγώ τη φόρτισα μετά απο 2,5 μέρες συνεχούς χρήσης :D Η μπαταρία είναι θηρίο και δε θα σε προβληματίσει καθόλου!!!! Το s4 που είχα πριν με ίδια χρήση ήθελε κάθε βράδυ φόρτιση:cry: Η μικρή μνήμη εμένα προσωπικά δε με προβληματίζει γτ έχω otg καλώδιο, οπότε του κουμπώνω οτι stickάκι θέλω.... Αν θες καινούριο δες στο skroutz και στο bestprice, αλλιώς για μεταχειρισμένο (τέτοιο πήρα και εγώ) απο xe ή απο insomnia 2,5 μέρες συνεχούς χρήσης? πλάκα κάνεις!! απίστευτη μπαταρία... είδα και ένα βιντεάκι στο youtube που δείχνει ένα δύσκολο αλλά εφικτό τρόπο αλλαγής της μπαταρίας. ισχύει αυτό που διάβασα σε κάποιο post ότι η έκδοση με τα 32gb έχει εγκαταλειφθεί από την lg? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsir Δημ. January 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2014 δεν ισχυει αυτο για τα 32αρια Καλησπέρα παιδιά, σκέφτομαι τις επόμενες μέρες να αγοράσω το Lg g2 και έχω κάποιες απορίες -Υπάρχουν γενικά προβλήματα που έχετε αντιμετωπίσει με το συγκεκριμένο κινητό? -Η έκδοση με τα 32 gb δεν καλυπτεται απο εγγύηση? -Τι παίζει αν το κινητό ειναι branded και unbranded? -Η μπαταρία ανταποκρίνεται στην χωριτηκότητα της? Ευχαριστώ προκαταβολικά. Οποιαδήποτε βοήθεια θα μου ήταν χρήσιμη διαβασε εδω http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=380357 Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kkalos1 Δημ. January 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2014 Σ'ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση σου απλά τα 32αρια για να καταλάβω δεν υπάρχει θέμα στην εγγύηση απο την ελληνική αντιπροσωπεία σίγουρα?Σίγουρα όσα ρώτησα έχουν υποθεί σε προηγούμενες σελίδες του θέματος απλά είναι πολλές και θα χρειαζόμουν χρόνο για να βρώ απαντήσεις στα ερωτήματά μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
malmsteen Δημ. January 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2014 sorry παιδιά αν κάνω πολλές ερωτήσεις αλλά μέσα στη βδομάδα λέω να το πάρω οπότε είστε η μοναδική πηγή πληροφοριών εφόσον δεν τον έχει κανένας γνωστός μου. το http://www.expansys.com.gr/lg-g2-16gb-black-256823/ expansys βλέπω το έχει σε καλή τιμή το 32άρι και με μία θήκη δώρο. θα έχω κάποιο πρόβλημα με τελωνείο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirospatra Δημ. January 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2014 2,5 μέρες συνεχούς χρήσης? πλάκα κάνεις!! απίστευτη μπαταρία... είδα και ένα βιντεάκι στο youtube που δείχνει ένα δύσκολο αλλά εφικτό τρόπο αλλαγής της μπαταρίας. ισχύει αυτό που διάβασα σε κάποιο post ότι η έκδοση με τα 32gb έχει εγκαταλειφθεί από την lg? Η αλλαγή μπαταρίας είναι θέμα λεπτών, λίγων, το διάβασα κάπου άλλο κάποιον που εμπιστεύομαι την κρίση του.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsir Δημ. January 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2014 Σ'ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση σου απλά τα 32αρια για να καταλάβω δεν υπάρχει θέμα στην εγγύηση απο την ελληνική αντιπροσωπεία σίγουρα?Σίγουρα όσα ρώτησα έχουν υποθεί σε προηγούμενες σελίδες του θέματος απλά είναι πολλές και θα χρειαζόμουν χρόνο για να βρώ απαντήσεις στα ερωτήματά μου. το λινκ που σου εδωσα μπηκες στο κοπο να το διαβασεις; sorry παιδιά αν κάνω πολλές ερωτήσεις αλλά μέσα στη βδομάδα λέω να το πάρω οπότε είστε η μοναδική πηγή πληροφοριών εφόσον δεν τον έχει κανένας γνωστός μου. το http://www.expansys.com.gr/lg-g2-16gb-black-256823/ expansys βλέπω το έχει σε καλή τιμή το 32άρι και με μία θήκη δώρο. θα έχω κάποιο πρόβλημα με τελωνείο? ειναι 32αρι;;;αν ναι μη το σκεφτεσαι!δεν υπαρχει τελωνειο απο ευρωπη ερχεται εγγυημενα ευρωπαικο και unbranded Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts